Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Sonraki
YazarMesaj
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 16, 2011 10:47 pm Paylaş

Öhöm öhöm, Öncelikle Konunuz hayırlı olsun.
Çok GüzeL olucak o belli. Demek Ümit esrarkeş :D
Çok yakışacağını düşünüyorum Ki böyle bi olay bnmde başımın altından geçti ama adam 20 küsür yaşalrında :D ben 14 yaşındayım :D :D Aramızdaki yaş farkını sayamıyorum :D Neyse çok uzadı bu yorum 1. bölümü merakla + Sabırsızlıkla bekliyorum diyorum ve yorumumu bitiriyorum :D
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 17, 2011 7:03 am Paylaş

Beren Saat demiş ki:
Öhöm öhöm, Öncelikle Konunuz hayırlı olsun.
Çok GüzeL olucak o belli. Demek Ümit esrarkeş :D
Çok yakışacağını düşünüyorum Ki böyle bi olay bnmde başımın altından geçti ama adam 20 küsür yaşalrında :D ben 14 yaşındayım :D :D Aramızdaki yaş farkını sayamıyorum :D Neyse çok uzadı bu yorum 1. bölümü merakla + Sabırsızlıkla bekliyorum diyorum ve yorumumu bitiriyorum :D

Öhöm öhöm,merhaba Very Happy
Teşekkürler tatlım.
Esrarkeş şekerim.Bide ukalanın küfürbazın teki BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 277638789
Herkesin başından geçiyor demek ki.
Kötü birşey..
Ben birde 1 sene boyunca göremeyeceğim artık.
Neyse BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 277638789

Eve döndüm.
Enn yakın vakitte bölümü yazııp koyarım.

Nehir'm beni zor durumda bırakmayıp bölüm konusunda esnek davrandığın için sana bol bol bol öpücük + minnet gönderiyorum BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 277638789

Rüya&Yasemin:
Çook teşekkür Ederiz.
Beklemede kalın.BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 735496020

SevgiliUkalaveŞirinSenaristinizYaReN~
masmavi970
Deneyimli
Deneyimli
masmavi970
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1264
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1307
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11
<b>Nerden</b> Nerden : evden

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyPtsi Tem. 18, 2011 6:03 am Paylaş

yb
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 20, 2011 9:03 am Paylaş

Yenibölüm birazdan,yetişiremezsem yarın gelecek arkadaşlar.
Hepinizden özür diliyorum.
Ama evde tadilat var,ailevi nedenlerim var.
Bunun için malesef telefonuma sınırsız süre veda ettim.
Bilgisayarda az.
Yetiştireceğim ama söz. BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 277638789
Sizleri seviyorum bys.. BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 650269930
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 20, 2011 9:52 am Paylaş

''Kendini hiç boşlukta hissettin mi Deniz? İşte ben şuan onu yaşıyorum.
Kalbini,ruhunu,aklının derse çalışan kısmı dışında tüm kısmını onun yanında bırakarak burdayım çünkü.
Sadece bedenimle burdayım.Kalan kısmım Ekrem'in yanında...''

---

Ekrem'e ve ortama ısınma,kendini gösterme çabaları. Laughing

''Evet sevgili günlük,
Bugün burda arkadaş olarak sadece Deniz'i yanıma alabilerek geçirdiğim 15.günüm.
Deniz derken su kütlesi olan Deniz'den bahsediyorum.Havuz'a girmekten nefret eden biriyim.
Iyy pislik yuvası Laughing

Ama bu gece arkadaş bulacağım.
Burda yanlızlıktan patladım.Birtek telefondan ve internet cafeden görüşebiliyoruz.
Biricik kankam Deniz'le ve Esra Abla'mla.
Deniz erkek buarada günlük Very Happy

Zaten bu şekilde ev kuşu gibi Ekrem'e yaklaşmam imkansız.
Balkona çıktığımda onu görürüm umuduyla kuş gibi çırpınışlarımı görmen lazım.
Ama yakında olanlar olacak,Bekle günlük.
Yarın sabah olanları anlatacağım sana~

18 Haziran 12.38.''

Ben olanları günlüğüme anlatırken telefon çaldı.
Arayan tamda beni motive edecek insan ''Ruhumun Pili Deniz!! ''

-Alo Kanka naber?

-Azıcık Dalgalı kanka 23 derece kuzeyden rüzgar esiyor.Senden?

-Mükemmel açıkçası.Şu okulda uğraştığım ama birtürlü yüz vermeyen bir kız vardı ya Melek.
İşte onunla çıkıyorum.
Ama merak etme benim gönlüm sende kanka.Bunu 1 haftaya bırakırım.
Asıl zor olan sensin..Senle uğraşırım en fazla meraklanma.

-Hadi be.Bana ne seninkilerden.Hayırlı olsun ama benim Eko'm var BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 277638789

-Sen bu çocuğun 16 yaşlarında olduğundan eminsin dimi Sevil?

-Yani..Öyle gösteriyor en azından.

-İyi madem.

-Neyse ben şu balkona çıkıyımda ordamı bir bakıyım tatlım.
Öptüm mıck.

-Sat sen kankanı Eko'ya sat.
O yokken biz vardık oluum.BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 3268751438

-Deniiz.Kızma bebişiim.

-Adi seni.Hadi By by bee.

-Çüş.

----

Arkadaşlar annem yarın girdirmez falan diye şimdi Part 1 koyuyorum.
Yarın girebilirsem {Ki umarım girerim.} Part 2'yide uzuun uzun yazıcam.
Seviyorum Sizi.
Muah muah BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 277638789
Yareen~
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 20, 2011 10:03 am Paylaş

İlk yorum benden olsunmu?
Hade olsun bare.
Güzel olmuş yaren'im devam canım.
zey.
Ozel Uye
Ozel Uye
zey.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 9373
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3586
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Allâme ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cihan

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 20, 2011 8:46 pm Paylaş

Çok güzel (:
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 20, 2011 8:56 pm Paylaş

Çok güzeL olmuş part 1 (:
2 yide bugün bekliyorum Very Happy Very Happy
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 20, 2011 10:22 pm Paylaş

dadlucadııı: Dilosh'm BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 735496020 Sağol bitanem.
ayben-26: Sağol tatlım.
Beren Saat: Valla şuan annemle aram iyi.Biraz yazabilirim ama Part 3'ede sarkar BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 277638789
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 20, 2011 11:28 pm Paylaş

Birdenbire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~
Part2~

''Kanka Meleği bırakıyım öyle çıkalım,Bak şoke oldum! BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 277638789 ''

Telefonu kapattım,balkonun kenarına Ekrem'lerin balkonunu gözetleyebileceğim en iyi
yer olan sandalyeme oturdum.

Aşağıda mı?
Hayıır.Lanet olsun.

Deniz'i aradım.

-Noldu? Eko'n aşağıda değilmiymiş?

-Deniz oğlum hep senin ahın tutuyor.Ondan oluyor ha.

-Hadi be.Beni ne karıştırıyorsun?

-Of Deniz..

-Tamam pervasız gencim kızma.Lokumum,balım.

-Yalakasın seen.

-Ben mi? Hiiç.

-Kapatıyorum Deniz anneannem geldi.

-Tamam kanka lokumumun anneannesine selamlar.

-Çüüsing. Laughing

O anda bir şokla karşılaştım.
Ekrem balkonda bana bakıyordu.
Ne ara çıkmıştı bu çocuk balkona?
Ve ilk defa bana bu kadar net olarak kafasını kaldırıp bakıyordu.
15 gündür bakışları hep 'kaçamak'lardı.

Göz göze geldiğimiz an erimediğime dua ediyorum Laughing

Hemen içeri kaçtım.
Neyseki Deniz'le konuşmalarımızda onun adını söylemedim =D

Mavi gözleri...

~~
21.00 ~

İşte zamanı geldi.Aşağıda 3 tane benim yaşımda kız var.Hemen inip aralarına kaynaşmalıyım.

Altımda beyaz mini şortum,üzerinde turkuaz sporcu t-shirt'm ve altında yine turkuaz bileksiz
converseler.

Düz saçlarım belimde,açıklar.
Bileğimde gümüş bilekliğim ve boynumda babamdan bana tek yadigar asker künyesi..

Aşağı iniyorum.Kızların yanına usul usul yaklaşıyorum.

-Merhabaa.

-Merhaba diyor,saçları belinde kabarık kumral kız.
Boyu benim boylarımda.

Yanındakilerde merhaba diyor.

-Adım Ayçin.

-Ben Melisa.

-Ben Merve.

Ayçin-15 yaşındayım ben,sen?

-14.

Melisa-Ben 13.

Merve-Bende 13.

-Şey buarada Sevil ben.

Ayçin-Adını söylememiştin doğru Laughing Hangi blokta oturuyorsun Sevil?

-H tatlım sen?

Ayçin-Aa bende.Kaçıncı kat?

-3,Sen?

Ayçin-Bende 1. Harika.Merve benim kuzenim beraber oturuyoruz.Melisa'da E blokta.

-Çok güzel.

Şu beni çok kasan tanışma faslından sonra voleybol sahasına gidiyoruz.
Tüm gençler orda.Sitenin tüm gençleri...
Gözüm Ekrem'i arıyor.Orda yok.Ama nasıl olsa gelecek..

Banklardan birine oturuyoruz.Milletin gözü benim üzerimde...
E güzelim yani Laughing

O sırada telefonum çalıyor.

-Britney Spears-Till The World Ends Laughing

Herkes duyuyor tabii.Ne vardı o kadar yüksek ses ayarlayacak.. :D

Arayan ?
Deniiz.

O sırada voleybol sahasına giriş yapan kim pekii?

Ekreem.

Tam sırası..!

Açıyorum.

-Aşkıım.

Deniz-Ne aşkımı lan? Kanka bir teklif etseydik bari.

-Bende seni canım.

Deniz-Sevil bekle Meleği bırakıyım önce Laughing

-Aşağıdayız canım.

Arkamı döndüm.Ayçin'e:

-Ayçin gel istersen .

Ayçin-Tabi tatlım geliyim.

Arkamdan usul usul geldi.Yürüyoruz.Uzaklaştık. Oh Laughing

-Lan bi sus mal mal konuşma olanları sonra anlatırım Çüş.

Telefonu suratına kapattım.

Ayçin bana bakıyordu.

-Sana güvenebilirmiyim?

Ayçin-Evet.

-Ben Ekrem'den hoşlanıyorum!

Ayçin-Çüş Sevil...

----

Evet,arkadaşlar.
Yazdım Part 2'yi.
Ama Part3'üde yazıcam.
Geceyi bitiricem.
Neler olacak neleer BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 277638789

Part 3 en yakın vakitte gelir,söz BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 277638789

Buarada o asker künyesi Sevil'le Ekrem'in yakınlaşmasına neden olacak benden söylemesi BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 735496020

Yaren~
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyPerş. Tem. 21, 2011 12:13 am Paylaş

Ya Sende Hep Engüzel yerinde bitiriyosun varya. :D
Of gel şimdi part3ün gelmesini bekle :S Saat verebilirmsin ?
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyPerş. Tem. 21, 2011 5:46 am Paylaş

Veremem tatlım :/
Ama yakın vakitte.3 vakte kadar BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 277638789
Ee baska yorum yokmu?
Valla Nehir'e rezil olduk.Yokluğunda doğru düzgün yorum alamıyorum BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 253468018
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyPerş. Tem. 21, 2011 5:56 am Paylaş

Muhteşem olmuş. (:
Yeni bölümü heyecan ve merakla bekliyorum. (:
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyPerş. Tem. 21, 2011 6:48 am Paylaş

Yaren sen niye bu kadar bana benziyosun abi.
Aynı ben yane.
Bu sene yaşadıklarımı yazmışsın resmen :D
Ama ben ikizlere aşık oldum Laughing
Devam canım Very Happy
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyPerş. Tem. 21, 2011 8:11 am Paylaş

physikçi:Teşekkürler tatlım,çook saol BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 735496020
dadlucadııı:Dilara,bu konuyu senle ayrıca bir konuşalım orti BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 277638789
Senin yaşadıkların gibiyse bunlar,benimkilerle aynı.Çünkü bunların azıcık değişmişini ben yaşadım,yaşıyorum.Seneye Temmuz'da gene yaşicam inşallah orası ayrı BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 277638789
Teşekkürleer.
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyPerş. Tem. 21, 2011 8:20 am Paylaş

Konuşuruz Şekerim.
3.part ne zaman sen ondan haber ver Laughing
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyPerş. Tem. 21, 2011 8:21 am Paylaş

Annem ne zaman benim hapis iznimi kaldırırsa BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 277638789
Yakın vakitte tatlım.Bilmiyorum yarında olabilir yarından uzakta olabilir yakında olabilir BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 3268751438
Beklemede kalın BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 277638789
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyPerş. Tem. 21, 2011 2:25 pm Paylaş

cnm senaryon çok güzel yeni bölümü bekliyorum
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyPerş. Tem. 21, 2011 11:42 pm Paylaş

Teşekkürler tatlım BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 347122
#Gözde
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
#Gözde
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3920
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1595
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Emma Watson ♥

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyPerş. Tem. 21, 2011 11:45 pm Paylaş

çok güzel olmuş bölüm şimdi okuma fırsatım oldu (:
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyPerş. Tem. 21, 2011 11:49 pm Paylaş

-Evet yapmışsın yorum BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 277638789

Sağol tatlım (:
Ne zaman okursan oku yine oku BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 277638789
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 22, 2011 9:55 pm Paylaş

çok güzel olmuş cnm Very Happy devam...
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 22, 2011 9:59 pm Paylaş

Ee nezamn part 3 :D
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 23, 2011 1:06 am Paylaş

Öncelikle;Teşekkürler BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 277638789

Şöyle kii 10 Eylül'de bir dershane sınavım var ve ben bu sınavdan yüksek puan alamazsam ölüm tehlikesi geçirebilirim. =D
Onun için derslerimede önem vermek zorunda kalıyorum.

En yakın vakitte yazarım arkadaşlar.
Zor durumda bırakmam sizi Very Happy
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 23, 2011 1:26 am Paylaş

Öhöm Öhöm :D Öncelikle :D
evet derslerine iyi çalış ki senin ölüm tehlikesi geçirmeni istemem. :D
Bence ama bence yani sana akıl vermiyorum benim düşüncem olaraktn yani bence bugün kısacık bir bölüm ekle :D ekleki meraktan Çatlamayaalım :D
Saygılar , Sevgilr :D

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 18 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Sonraki