Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~"

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 9426
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2229
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Tuğçe'm.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" Empty
MesajKonu: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptySalı Ağus. 02, 2011 8:31 pm Paylaş

ιмρσѕѕιвℓє «
ιмкαηѕız

ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" Di-TC4M
Seni sevdim ;
Çünkü en imkansız sendin..

Yazar : Güzün Meris Taşpınar.

&

Neslihan Ece Baysan

Kendimden iğreniyorum.!
Yaşamayı haketmediğim hayatımdan iğreniyorum !
Hayatımı mahveden ondan iğreniyorum.!
Ondan..
Bir zamanlar uğruna ölebileceğim aşkımdan ;
ASHLEY'den !
Ailemi yüzüstü bırakıp her şeyimi feda ettiğim Ashley...
Aramızdakini aşk sanıyordum , ama benim sana duyduğum aşkı sen zaten başkasında arıyormuşsun.
Biz , biz olmamışız aslında !
Ben hep senin elinde çevirip durduğun küçük bir oyuncakmışım .
Herşeyimi aldın bende ;
Ailemi , aşkımı , mutluluğumu ve daha fazlasını ..
Ama en kötüsü beni benden aldın. Beni ben yapan hayatımı aldın !
Şimdi kötü biriyim ben , Tıpkı senin gibi..
Ben Vampirim !
Donuk , soğuk , sert , olasılıksız .. Kalpsiz !
Şimdi yoksun , kaçtın .
Tıpkı bir hırsız gibi kalbimi alıp kaçtın.
Ve şimdi ben de yokum artık .
Özgürsün kalbim , Çık artık kabuğundan !
122 yıl geçti..

Nicholas Brown.

Evet arkadaşlar yeni bir başlık açtım.
Ancak bu biraz farklı olacak.
Bu benim ne zamandır düşündüğüm ama başlayamadım bir kitap (:
Ve başladım , biraz yazdım.
Ama düşündüm ki burdada paylaşmalıyım (:
Bu benim yeni Hikayem .
Yanlız dikkatinizi çekiyorum bu bir senaryo değil !
*
Eğer istek olursa tanıtımı koymak isterim , şimdiden teşekkürler ..
ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" 735496020

TANITIM - 3.SAYFA

En son cσηтєѕѕ. tarafından Ptsi Eyl. 26, 2011 7:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi
~│•Özgé•│~
Co-Admin
Co-Admin
~│•Özgé•│~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 13857
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4359
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Eskişehir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melo'm ♥

ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" Empty
MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptySalı Ağus. 02, 2011 8:39 pm Paylaş

Başlığın hayırlı olsun balım.

Başlangıç da harika olmuş yani.

İyi ki burda da paylaştın Meri'm. (:

Tanıtımı bekliyorum,mutlaka ve mutlaka. (:
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptySalı Ağus. 02, 2011 8:40 pm Paylaş

Teşekkür ederim bebeğim <3
seln^mm
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
seln^mm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 191
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 193
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Antalya
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptySalı Ağus. 02, 2011 8:45 pm Paylaş

Başlangıç süper olmuş. Ona bir şey diyemicem. ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" 3726834481

Karakter tanımını bekliyorum.Ve tabi ilk bölümü de bekliyorum büyük bir heves ve heyecanla hem de. ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" 650269930
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptySalı Ağus. 02, 2011 8:47 pm Paylaş

Teşekkür ederim.
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptySalı Ağus. 02, 2011 8:57 pm Paylaş

yeni senaryon hayırlı olsun tanıtımı bekliyorum
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptySalı Ağus. 02, 2011 8:58 pm Paylaş

Teşekkür ederim.
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptySalı Ağus. 02, 2011 9:10 pm Paylaş

tanıtım ne zmn cnm
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptySalı Ağus. 02, 2011 9:23 pm Paylaş

Hemen koymam .
Feronia'
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Feronia'
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3521
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3076
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Kayseri.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : EskiNick-♥TürkÜmiT♥

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptySalı Ağus. 02, 2011 9:53 pm Paylaş

Çok değişik (:
Fantastik olacak anladığım kadarıyla.Ki bu HİKAYENİ daha çekici yaptı gözümde.
Senin kaleminden yazıldığı için eminim daha farklı şeyler okuyacağız.
Kısacası ERİDİM ! Crying or Very sad
Karakter tanıtımı bekliyorum canım (:
Hayırlı olsun.Bol yorumlu bol ilham perili olsun (:
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptySalı Ağus. 02, 2011 10:00 pm Paylaş

Bende diyordum Büşş terliklerini ne zaman atacak ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" 3268751438

Çok sağ ol caanıım (:
ayçin_7510
Deneyimli
Deneyimli
ayçin_7510
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1618
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptySalı Ağus. 02, 2011 10:47 pm Paylaş

Vallahi merakla bekliyorum ne diyelim,hayırlı olsun. Very Happy
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptySalı Ağus. 02, 2011 10:53 pm Paylaş

Teşekkür ederim..
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 1:06 am Paylaş

Ben neredeyse bitirmek üzereyim yazdığım kitabı ama buraya eklemedim (:
Başlangıç güzel.
Tanıtımıda paylaşırsan daha güzel olucak Very Happy
Merakla bekliyorum
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 6:31 am Paylaş

Teşekkür ederim Dilara (:

- Tanıtım yarın..
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 6:43 am Paylaş

Ahanda benim kitabım :zaa:
Ne kadan güzel , ne kadan etkileyici , ne kadan etkileyici bi kitap Merimtoş :zaa:
İyi ki buraya da ekledin (:

[krosmiley]
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 6:52 am Paylaş

Senin yardımlarınla panpaa <3

Teşekkür ederim yeğrum..

[KROSMİLEY]
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 9:43 am Paylaş

Nicholas Brown : 1870 doğumlu gelecekde neler yaşayacağından habersiz bir genç. O zamanlar tanıştığı ve ilk görüşte aşık olduğu Ashley adında bir vampir onu dönüştürmüştür.Bunun üzerine kaçan Ashley’den soğuyan Nicholas hayata küsen , sorunlu birisi olur. 122 yıldır evde hapis gibi kalan Nicholasın ailesi artık korktuğu için kaldıkları şehri terk ederler. Bunun üzerine yeni bir kasabaya taşınırlar.Nicholas artık hayatını orda devam ettirecektir..

Abigail Jensen : Chicago’lu hayat dolu bir genç kız. Hayatında çok zorluklar yaşamasına rağmen her zaman gülebilmeyi başaran birisidir. Okulda güzelliğinden ve başarısından parmakla gösterilecek öğrencilerdendir. Astım hastasıdır. Arkadaşlarına , ailesine ,okula aşık ..

Ashley Taylor : Nicholas’a aşık olan ama vampir olduğu için ondan uzak kalmaya çalışan bir genç kız.Ryan adında bir vampirlede ilişkisi var. Nicholası vampir yaptıkdan sonra kaçtı . Sonrada tekrar gelecek..

Ryan Norton : Kötü , acımasız , insan kanıyla beslenen bir vampir. Ashley’i zorla vampir yapmış ve onu herkese karşı kışkırtmıştır.

Emily Brown : Nicholas’ın muzur kardeşi.Her zaman gülen , abisi ne olursa olsun onu çok seven mutlu bir çocuktur .Abigail’i ve Paul’u çok sever.

Paul Poison Jensen : Jensen ailesinin üvey çocuğudur. 1 yaşındayken evlatlık alınan Paul ailesine bağlı,komik , eğlenceli bir çocuktur.

Megan Brown :Oğluna bağlı bir anne. Nicholas ne olursa olsun ondan bir an olsun vazgeçmemiştir.Doktordur.

George Brown : Oğlunun durumuna zor alışan ama kısa sürede oğlunu himayesi altına alan fedakar bir baba.Doktordur.

Sarah Jensen : Çocukları için canını veren bir anne. Farkında olmadığı bir hastalığı var. Ve bu yüzden çocuğu olamıyor. 2. Çocuğu Logan sadece 1 hafta yaşayıp öldüğü için acısını unutamamış ve evlatlık olarak Paul’u almıştır.Diş Hekimi.

Henry Jensen : Ailesini ayakda tutmaya çalışan bir baba.Avukattır.

Brendan Victory : Abigail’in sınıf arkadaşı. Farkında olmadan ona karşı sevgi besliyor..

Katie Modest : Abigail’in çocukluk arkadaşı.Abigail’i herşeyden çok seviyor . Brendan hoşlanıyor.

Olivia Parker : Abigail ile yarış içerisinde olduğunu düşünen sorunlu bir kızdır. Ve bu durum Nicholas gelince daha çok pekişecektir.

Sonradan karakterler artacaktır. Yorumlarınızı eksik etmeyin (:

En son ~elegan~ tarafından Cuma Ağus. 12, 2011 10:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 2:38 pm Paylaş

cnm tanıtım çok güzel yeni bölümü bekliyorum
~│•Özgé•│~
Co-Admin
Co-Admin
~│•Özgé•│~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 13857
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4359
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Eskişehir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melo'm ♥

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 12:56 am Paylaş

Merii'm tanıtım harika. ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" 735496020

İçlerinden en çok Abigail'i sevdim. :hehe:

Ama zaman ne gösterir onun hakkında bilemem. :hehe:

Mutlaka devam etmelisin eklemeye. :mutluluk:

Merakla bekliyor olacağım. :zaa:
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 7:11 am Paylaş

Yorum biraz az .

Keşke biraz daha artsada ilk partı koysam ..

- teşekkür ederim goktug ve öz'm (:

Ben de' Abby karakterini seviyorum .

eğer yorum artarsa bölümü koymayı düşünüyorum (:
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 7:16 am Paylaş

Ben Ashley'i seviyorum aslında :zaa:

cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 7:21 am Paylaş

Ashley iyi bir kız'dı'.

Ryan onu kötü yaptı (:
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptyCuma Ağus. 12, 2011 10:17 pm Paylaş

Flood için üzgünüm.

Bölüm bu gün gelecek (:
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" EmptyCuma Ağus. 12, 2011 11:44 pm Paylaş

bekliyorum cnm

ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~"

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki