Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~"

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
woefull.
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
woefull.
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 141
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 41
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/08/11
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyCuma Ağus. 12, 2011 11:51 pm Paylaş

senaryon cok güzel !
bayıldım!
devam lütfen <3
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 9426
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2229
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Tuğçe'm.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyCuma Ağus. 12, 2011 11:52 pm Paylaş

Sarı Havalı Evin Getirdiği Felaketler.

Son anda taşınmanın acelesiyle bizi bir otele atan annem ve babam , eve çoktan yerleşmiş. Hatta ve hatta baş belası kız kardeşim Emily’i üzerime salmışlardı..

Baş ucumda özenle ayarladığım DVD’leri deşerken bastığım haini hızlıca kolundan yakalayıp yatakdan attım.
- Ne yapıyorsun sen ! dedi bağırarak.
- Asıl sen ne yapıyorsun , bilmiyor musun DVD’lerim benim en değerli varlıklarım !
Bu iğrenç durumdan sıyrılmamı sağlayan ve kafamı dağıtan tek şey filmlerdi. En azından oyuncuların gözlerine bakarak o an çekerken neler düşündüklerini görüyordum , bu fazlaca eğlence kaynağıydı .
Birkaç saniye sonra çırpınarak kolunu tuttu . benim tuttuğum kısımdan aşağısı mosmor olmuş ve kan gitmemişti. Kardeşimin gözlerindeki acıyı her ne kadar perdelemeye çalışsada görüyordum.
Bu durumuma hep lanet etmişimdir ! özelliklede sevdiklerimin canını acıttığımda..
- Üzgünüm , hala senin vampir abin olduğunu unutmuşum..
Daha yeni ki rezilliği hatırlamamaksızın yüzüne yerleşen o sıcak tebessümle gönlümü anlamaya çalışıyordu.
- Sen kalbi sıcacık olan abim olacaksın..
Yine acıyla güldüm .
- Yine yanılıyorsun . Benim bir kalbim yok.!
Soğuk bir sessizliğin ardından DVD’lerin başına yine oturdu. Bana bakarak abartırcasına gözlerini devirdi.
- Nick bu ne dedi elindeki titanic filmini göstererek.
- Ne varmış filmde ?
- Sen hala doğduğun yılda mı kaldın !
- Doğduğum yıl titanic yoktu emily !
Titanic filmine saygısızlık ettiğini düşünerek elindeki DVD’yi kızarak aldım.
- Kızmaa ! haksız mıyım ? hala izleyen var mıdır acaba..
- Varr ! ama sen Twilight takıldığın için diğer filmlere aldırış etmiyorsun .
- Şimdiki gençlik twilight takılıyor caanııımmm dedi ukalaca
DVD kolisini önüme çekip ayarlamalar yaptım . Bir sürü filmin yerlerini karıştırmış sersem.
** *
Eşyalarımızı toparladıktan sonra arabada kısa bir yolculuk yaptık ve girdiğimiz yolda sıra sıra ve rengarenk duran şeker evlerin bulunduğu bir sokakda bulduk kendimizi. Evler oldukça iyiydi.
- Hangisi dedim evlere göz gezdirirken.
- Şu , sarı olan – her burda ki evler ne kadar havalı .!
Kurduğu gereksiz cümleleri duymazdan gelerek evin verandasına adım adım yaklaştım . kapının zilini yavaşça çaldım . kapıyı tüm coşkusuyla gülerek açan babamın adını koyamadım çığlığımsı sevinç haykırmalarını duymak , bu evdeki ilk kötü anım olarak kalacaktı.
- Evinize hoşgeldiniz !
Emily kocaman açtığı gözleriyle eve bakıyordu hayran hayran. Kolumdan çekiştirerek tiz sesiyle bağırdı
- Sana demiştim , bu ev şahane !
- Susar mısın lütfen – odam nerede ?
Annem benim nasıl birisi olduğumu unutmuş bir halde omzuma atladı. Saçlarının mis kokusu ve damarlarından akan kan .. işte bunlar felaketi getirecek şeylerden sadece birkaçıydı.
- Emily’e sakın söyleme , en iyi oda senin – 2. Katta koridorun en sonundaki oda.
Dedi kulağıma sıcak nefesiyle fısıldayarak..
Onu nazikçe geri çektim . ona zarar vermeyeceğimi biliyordu . çünkü o benim annemde , ÜVEY ANNEM..
Biz bu korku dolu anları yaşarken babamın duyulmayan telefon konuşmaları bitmişti.
- Ne oldu hayatım , başlıyorlar mı ?
- Evet her şey tamam . dedi mutlu mutlu
- Neler olduğunu bizede söyler misiniz ?
Babamın vereceği mutlu haber , bakalım beni mutlu edecek miydi ..
- Yarın üniversite’ye başlıyorsun dedi yine aynı tiz kahkasıyla.
Benim ise vereceğim ilk tepki korkunç olmuştu .
- Hayır ! hayır , hayır bunu asla kabul etmiyorum . elimde sertçe bulunduğumuz odadaki küçük bir masaya vurdum ve yere düştü. Ses tonumu beğenmeyen annem ve babamın suratı düşmüş , korkarak bana bakan 3 suratla karşı karşıyaydım.
- Sakin ol nick , kendine gel . uzun süredir dışarı çıkmıyorsun . sürekli film izliyorsun , çevreyi izliyorsun , insanlarla iletişim kurmuyorsun , eski anılarınla yaşayan ve evde çürüyen bir çocuk olmanı istemiyorum anlasana !
Annemin hiddetli ve yaşlı gözlerine derin derin baktım . orada çaresizliği gördüm . bu benim daha çok sinirimi bozdu .
- Ben sizden değilim , ben bir Brown değilim ! ben üveyim !
Ve göz yaşları .. bir bir gözlerinden boşandı.
- Bu durumuma alışmam zaten zamanımı aldı benim yüzümden sizde mahvoldunuz şimdi birde bu okul çıkarsa kendimi kaybederim !
- Okul senin sıkıntılarını unutturacak . yeni ortam , yeni insanlar .
Beni anlamıyorlardı . gerçi anlamalarıda imkansızdı çünkü onlar benim gibi değil .
- Yeni keşfedilmeyen kanlar , yeni kokular !
Söylediğim her cümle , ağzımdan çıkan her harfle onları korkutuyordum .
- Ben böyle olmak istemedim anlasanıza ..
Bu sefer benim canım yanıyordu . Onu unutmaya çalışıyordum ama bana o kadar yakındı ki .
O benim acımdı , mutsuzluğumdu , yanlızlığımdı , kimsesizliğimdi. O şuan benim yaşadığım her olumsuzluktu ve peşimi bırakmıyordu !
- Ben odamdayım .
Daha fazla mutsuz aile tablosunu izlemek istemiyordum . gösterilen yerdeki odaya girdim 4 duvarım 1’i tamamen camdı , çevreyi izlemeyi sevdiğimi biliyorlardı .
Yanındaki duvarda ise boydan boya büyük bir dolap vardı . Orada filmlerim kıyafetlerim biblolarım bulunuyordu . Odam tamamiyle siyah beyaz ve gri’ydi . Ama bir şey eksikti ..
Her ne kadar kötü olsada anılarımın bulunduğu gizli kutum. Aşağıdadır düşüncesiyle 1. Kata indim . Kapının çalmasıyla içerin giren dünyada eşi benzeri olmayan güzel kokulu insanlar..
- Merhaba yeni taşındığınızı gördük ve yardım edelim dedik , Biz Jensen ailesi karşı evde oturuyoruz..

Meris~

En son cσηтєѕѕ. tarafından Cuma Ağus. 26, 2011 8:58 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2073
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1368
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/08/11

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 12:21 am Paylaş

Aşağıdadır düşüncesiyle 1. Kata indim . Kapının çalmasıyla içerin giren dünyada eşi benzeri olmayan güzel kokulu insanlar..

Parfümlerinin markasını sor nick Crying or Very sad

Bölüm harikaydı (:
Yeni bölümü merakla bekliyorum :zaa:

En son `melek~* tarafından C.tesi Ağus. 13, 2011 12:39 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://kkatycatt.tumblr.com/
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 12:30 am Paylaş

haha ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 277638789

Teşekkür ederim Melek (:
ηiℓуу●
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ηiℓуу●
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 8065
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3979
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Petrova Fire.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 12:36 am Paylaş

Yuh! Yazış tarzın süper! İlk tanıtımı okudum (normal insanlar gibi.:D) tanıtımı okurken eridim bittim okudukça daha da sürüklendim. İlk yorumum tanıtıma (çünkü yeni okuyucunum.:D) tanıtım dehşet-i vahşet olmuş! :hehe:
Buda 1. bölüme gelsin Crying or Very sad ; Anlatış tarzın burada da güzel. Fakat tanıtım kadar pek beğenmedim. Ama yinede güzeldi. Sonuna doğru biraz daha beğendim. Neyse devamını bekliyorum. :hehe:
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 12:44 am Paylaş

Biliyorum bende pek beğenmedim , 1. bölüm olunca nasıl yazacağımı bilemedim açıkçası .s

Neyse diğer bölümler telafi edeceğim (:

Beğenmene çok sevindim (:
ηiℓуу●
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ηiℓуу●
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 8065
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3979
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Petrova Fire.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 12:50 am Paylaş

~elegan~ demiş ki:
Biliyorum bende pek beğenmedim , 1. bölüm olunca nasıl yazacağımı bilemedim açıkçası .s

Neyse diğer bölümler telafi edeceğim (:

Beğenmene çok sevindim (:
Biraz açık sözlüyümdür kusura bakma. :hehe: Ama o kadar da kötü demedim canım. Sadece tanıtım daha sürükleyiciydi yani. Ama sonuna doğru telafi edildi 1. bölüm zaten. :zaa:
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 12:58 am Paylaş

Yok doğruyu söylemene sevindim (:

Teşekkür ederim .
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 1:30 am Paylaş

Bu harika bir senaryo ikizz naptın sen? Crying or Very sad
Bölüm çok güzel olmuş.
Devamını dilerim Surprised
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Just Breathe♥

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 1:34 am Paylaş

Meriss.
bu nasıl bişey??
anlatım tarzını çok sevdim.
yeni bölümü bekliyorum (:
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 1:37 am Paylaş

Ay çok sevindim böyle düşünmenize ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 62342

Çok teşekkür ederim Ezgi'm ve İkizz'm <3
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 1:44 am Paylaş

Tamam , kabul ediyorum benim kesinlikle vampirlere karşı bir zaafım var.
Ama bu bölüm dehşet iyi olmuş bencek.
Ben çok beğendim.
Zaten biliyorsun başlarken de çok beğenmiştim.Ama bu kadar güzel bi bölüm beklemiyordum :zaa:
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 1:44 am Paylaş

`melek~* demiş ki:
Aşağıdadır düşüncesiyle 1. Kata indim . Kapının çalmasıyla içerin giren dünyada eşi benzeri olmayan güzel kokulu insanlar..

Parfümlerinin markasını sor nick Crying or Very sad

Bölüm harikaydı (:
Yeni bölümü merakla bekliyorum :zaa:

Crying or Very sad Aynen.

Birde Meris sendeki çevherleri bildiğimiz için uzunca yorum yapma gereği bile duymuyorum.
Harikasın.
Devamını Beklerim/z . (:

En son dadlucadııı tarafından C.tesi Ağus. 13, 2011 1:58 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 1:51 am Paylaş

Sağ ol Canısı ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 735496020

Senin desteklerinlerin olmasa zaten ..

Teşekkür ederim Tuğçe'mιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 795560

*

Çok teşekkür ederim Dilaraa (:

Sendeki cevher varken benimkiler sönük kalıyor ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 277638789

Teşekkür ederim canım (:
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 5:08 am Paylaş

Birinci bölüm çok güzel olmuş.
Yeni bölümü bekliyorum.
Ellerine sağlık. (:
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 9:48 pm Paylaş

bölüm süper olmuş gerçekten benmde vampirlere karşı bir zaafım var çok ilgimi çekiyor sende çok güzel yazmışsın Exclamation yeni bölümü bekliyorum
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyPaz Ağus. 14, 2011 12:08 am Paylaş

Teşekkür ederim kızlar (:
~│•Özgé•│~
Co-Admin
Co-Admin
~│•Özgé•│~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 13857
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4359
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Eskişehir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melo'm ♥

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyPaz Ağus. 14, 2011 12:13 am Paylaş

Yorumumu şimdi yapacağım :D
Evet,gerçekten çok güzel olmuş Meri'm.
Ben demiyorum boşuna,bu kızda yetenek var.ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 687388
Süpersin,ara vermeden devam. (:
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyPaz Ağus. 14, 2011 12:19 am Paylaş

Teşekkür ederim Özge'm ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 735496020
#Gözde
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
#Gözde
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3920
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1595
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Emma Watson ♥

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyPaz Ağus. 14, 2011 6:52 am Paylaş

Meris'im şimdi okuyabildim bölümünü (:
Kusuruma bakmazsın artık :D
Bölümü çok beğendim zaten sen yazarsında güzel olmazmı hiç (:
Eline bileğine düşüncene sağlık tatlım
Çok güzel bir bölümdü gerçekten
Vampirli bir hikaye yazıcağını düşünmemiştim
Ama çok iyi yaptın severim öyle konuları bilirsin Twilight :D
Üniversite hayatı nasıl olacak bakalım
Gitsin gitsin please Crying or Very sad
:melek: :melek: :melek:
İlham perilerin çok olsun canım
Diğer bölümleri merakla beklicem
Bölüm geldiğinde mesaj atarsan sevinirim burdan takip etmem zor olabilir
Öptüm kocaman
Gözde #
Cool
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyPaz Ağus. 14, 2011 12:09 pm Paylaş

Ne kusuru canım , duymayayım :D

Ben teşekkür ederim yorumun için (:

Bilmez miyim , bendensin sende ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 347122

Tabi ki atarım (:

*

Bölüm en geç perşembeye gelecek , duyurulur (:
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyPtsi Ağus. 22, 2011 9:36 pm Paylaş

2.Bölüm
Görünenin Ardına Bakmak
Olduğum yerde yani merdivenin başında dona kaldım. Ve parmak uçlarımda başlayan titreme tüm bedenime yavaşça dağılıyordu , bu kötüye işaretti..
- Ben Sarah buda eşim Henry . Kasabaya hoşgeldiniz ..
Annem ve babam sıcakkanlı komşularını sevmiş görünüyorki gülücükler saçıyorlardı.
Çift o kadar uyumlu ve sevgi dolu ki titrememi bir an olsun birazcık böyle dizginlemek zorundaydım , yapmalıydım !
‘’sakın , sakın yapma bu aptallığı . Bu senin zararına olur. Barınamazsın burda. Ne sen ne ailen’’ diye haykıran beynimdeki deli hücreler kan tutkumu böyle dizginlemeye çalışıyorlardı. Ne yazıkki avunmak , böyle avutmak kendimi öyle zorki !
- Ne kadar incesiniz ben George ve buda dünya güzeli eşim Megan diyerek mutlu bir aile tablosu göstermeye çalışıyor babam ve başarıyor da.
Bir an evvel gitmeleri için sabırsızlıkla beklerken onlar aileme yardım amaçlı kalmak istediler. Ve bana hala alışamamış ailem ise sevgili komşularının yardım teklifini kabul etmişti .İşte bu bu HARİKAYDI !
Israrlar çalan kadının telefonu , dikkatimi dağıtıyordu.
- Alo Abby .
- Tamam kızım geliyoruz .
Telefonu kapatırkan gülerek eşine baktı ve gözlerini devirdi.
- Ne diyor ? dedi adam gülerek
- Merak etmiş nerde kaldınız diyor.
Ordan annem gelen 2. Felaketin çanları çaldı.
- Kızınız mı ?
Annem farklı bir imayla baktığı suratımda bir asılma görünce abartılacak derecede gözlerini devirdi.
- Evet , bu kadar duracağımızı bilmiyordu dedi kadın nazikçe
- Keşke oda gelseydi dedi gülerek.
Kulağıma merdivenlerin başında yemek yiyen Emily’nin kıkırtıları geliyor . Bu çirkin yakıştırmalar beni baskı altına sokuyordu.Babam bile aynı bakışı atıyordu bana .
Ben buna ‘’3’ü bir arada’’ diyorum. Zalim , Muzur ve Anlayışsızlığın muhteşem uyumunu sergiliyorlar.
- A Nicholas , biliyor musun Abigail seninle aynı okulda ve aynı sınıfta diye kıkırdıyor yine Emily.
Kulaklarımı tırmalayan gülme seslerini hazmedemiyorum. Sadece onlara kötü bir bakış atmakla yetiniyorum.
- Evet yarın sana yardım etmekden memnun olur diyor kadın bu yaşananların ardın annemlerin yaptığı bu iğrenç yakıştırmaya katılıyor farkında olmadan. Yazık o kıza..
Benim gibi biriyle yakıştırılıyor , korku filmlerinden bir farkı yok deyip gülüyorum içten içe.
- Tabi ki , çok memnun oluruz diyor babam normal sesinin aksine biraz daha bağırarak söylüyor bu cümleyi. Ne demeye çalıştığını 2 yabancı dışında herkes biliyor gerçi bu bile sinirlerimi bozmaya yetiyor !
- Biraz geç oldu sanırım , biz gitsek iyi olur hem çocuklar tek başına dedi kadın sıcak bir şekilde annemlere bakarak.
- Yardımınız için minnettarız diyor babam
- Her zaman , tanıştığımıza sevindim diyor Henry babamın elini sıkarak
Sevgili konuklarını uğurladıktan sonra tamamiyle yerleşen evlerine göz gezdiriyorlar.
Ve ben başlıyorum ..
- Sizin amacınız ne ! Neredeyse kendimi kaybediyordum !
- Biliyoruz diyor Emily umursamazsa. Bizde bunun için yaptık zaten , alışman lazım Nick diyor suratıma bakarak.
- Bak işte kendin söyledin ! ALIŞMAM LAZIM ! Ama siz direk karşıma 2 tane insan koyuyorsunuz.. Ya ben dayanamasaydım o zaman ne olacaktı !
- Dayanacağını biliyorduk diye atladı annem. Senin kimseyi incitmeyeceğini biliyoruz . Senin kan arzunu bastıracak tek şey hayata bağlılığın , küçük bir kırıntı bile olsa seviyorsun inkar etme..
Doğruların acıttığını bilirdim evet ama hayata olan hassas noktamın tam üzerinde duran aileme daha fazla baskı yapmamak için odama 3 adımda vardı.Ve gecenin tüm sessizliği ile sabahın olmasını bekledim..
Bu enerjiyi nerden bulduğunu şaşırarak ona yine belirtiyorum
-Emily sana hayranım ! Sabah sabah bu enerjiyi nerden buluyorsun !
- Eh tarifi bende kalsın diye övünüyor ukalaca .
Sonra kolumda tutarak dolabın önüne çekiyor yine tüm zevkli ve renkli tarzıyla beni baştan yaratıyor . Ve ben bu halsizliğin üzerine hiçbir şey söyleyemiyorum..
- Ne biçim vampirsin sen ya , böyle giyim mi olur ! Iyy hödük .. diye tarzıma olumsuz bir yorumda bulunuyor . Girdiğim bunca kılıktan sıkılıp elinde çevirip durduğu yeni alınmış ipek mavi t-shirt’ü elinden alıyorum.
- Yeter artık özgür bırak beni !
Saate bakıyorum ve bana inanmayacağını bildiğim halde komik bir yalan söylüyorum
- Hem bak okula geç kalıyorum , hocalar geç kalan öğrencileri sevmez diyorum gülerek
- Aha ha ha ha komik çocuk diyor gözlerini devirerek . Sonra beni azad ederek dışarı kovuyor kimseye doğru düzgün veda etmeden evden ayrılıyorum. Çok sevdiğim simsiyah Lexus’uma atlıyorum. Ve yavaş yavaş bayıldığım şu okula ve bu belayı başıma saran Abigail denen Jensen’ların kızını görmeye gidiyorum ! Ama ona görmeden bile duyduğum nefreti değil ailem gerekirse tüm dünya değiştiremez .. O kız benim yok oluş sebeplerimden biri olacak gibi , umarım o beni yok etmeden ben onu yok ederim !!

Okulda önüme çıkan ilk kişiye sormakla insanlarla iletişimimi kolaylatırıyorum , tıpkı ailemin istediği gibi ! Uzun süredir kurmadığım iletişimi şimdi kurmanın zorluğu ile cümleme başlıyorum..
- Şey merhaba ben Abigail Jensen adında bir kızı arıyorum dedim yalandan bir gülüşle.
Kızın yüzündeki donuk hal tıpkı bir ölüyü anımsatıyordu bana .
- O- o nu mu arıyorsunuz ? dedi yine gözlerini benden ayırmadan. Meseleyi anlamasamda şuan tüm okul tarafından süzüldüğümü biliyordu.Tüm okul tarafından konuşulan çocuk hakkında neler düşünülüyor dinleyelim bakalım.
- Heeyy kim bu çocuk !
- Yeni galiba , yazık gelir gelmez olivia’ya rastlamış
- Gidip yardım etsek mi acaba
- Oda dönüp sana bakacaktı öyle mi ?
- Olivia’ya bakarsa banada bakar , hem yeni gelen öğrencilere yardım etmek gerekir
- Otur yerine Kayla onun derdi ona bizim derdimiz bize ! diye sert çıktı ve son noktayı koydu o kız.

İşte bu güzeldi . Olivia’ya demek sensin..
- Şey şu- şu tarafta dedi kekeleyerek ve sinirle.
Yüzümü dönüp onlara baktım. Olivia bulmamda yardımcı olarak parmağıyla işaret etti.
‘’Ve işte buldum seni ve bırakmayacağım ! Savaş başlasın !’’ diye başlamıştı kötülüğe baskın olan yanım. Evet savaş başlamıştı ama görünenin ardına bakmama gibi bir özelliğe sahip kalbim…

Meris~
~│•Özgé•│~
Co-Admin
Co-Admin
~│•Özgé•│~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 13857
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4359
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Eskişehir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melo'm ♥

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyPtsi Ağus. 22, 2011 10:07 pm Paylaş

Of Merim ya orda bitirilir mi? :D
Çok güzel olmuş bölüm.
Ba-yıl-dım.ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 687388
En kısa zamanda bekliyorum yeni bölümü,ona göre :zaa: :hehe:
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptyPtsi Ağus. 22, 2011 10:09 pm Paylaş

Eee orda bitilmesi gerekiyordu Özge'm (:
Beğenmene çok sevindim , bölümü en kısa zamanda yazacağıım Embarassed
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

MesajKonu: Geri: ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~" - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 23, 2011 3:27 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm Exclamation yeni bölümü bekliyorum

ιмρσѕѕιвℓє « 3.Bölüm - 10.Sayfa #OyununKurallarıDeğişirse;SizdeDeğişirsiniz.! "cσηтєѕѕ.&~Ness~"

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki