Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
YazarMesaj
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Just Breathe♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptySalı Eyl. 20, 2011 12:00 am Paylaş

cσηтєѕѕ. demiş ki:
Yaa ben yorumu yazmıştım göndermiştim sonra bilgisayar kafayı yiyince kapatmıştım mesaj ulaşmamışş !

Şimdi ben bütün kızları sevdim , ayrım yapmam :D

Ama Yaren bir insan bu kadar mı içici olur caan ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 3268751438

Helal olsun valla :D

Replikler çok şeker ve komiik Smile

Kelime haznenize bittim gerçekten ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 3268751438

Ellerinize , aklınıza , fikrinize sağlık valla başka birşey diyemiyorum ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 795560

teşekkürler Meris'im.
Okul açıldı bakalım nasıl yazıcaz naapıcaz bilmiyorum (:
dilşah
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
dilşah
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2636
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 940
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : ESKİŞEHİR
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ..Din dan Don..

➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyÇarş. Eyl. 21, 2011 5:19 am Paylaş

offf baya uzun olmuş oku oku bitmedi

ama çoookk güzel olmuş kızlar

hepsinide çok beğendim

anlatımınız cidden anlaşılır ve sade olmuş

yeni bölümü bekliyoruz

yine upuzun bir bölüm olcak heralde

neyse ellerinize sağlık canlar (:
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyÇarş. Eyl. 21, 2011 9:22 pm Paylaş

Dilşah çook teşekkür ederiz.
Bir araya gelebilsek yazıcaz.
Okul başladığı için pek fazla giremiyoruz.
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPerş. Eyl. 22, 2011 2:40 am Paylaş

Teşekkürler Dilşahcım (:
#Gαує
Deneyimli
Deneyimli
#Gαує
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 925
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 839
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Colin.Katie.Bradley~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPerş. Eyl. 29, 2011 5:08 am Paylaş

Ben ama devamını isterim Dilara ve ortakları :D
Hem Amanda Seyfried, Danielle Campbell ve Brenda Asnicar'ı görünce oynamaya başladım :D
Neyse devam Very Happy
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPerş. Eyl. 29, 2011 6:26 am Paylaş

Umarım yazabiliriz Crying or Very sad
Teşekkür ederiz.
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1831
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1333
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : herhangi bir yerden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hayal 'gerçekten' gü
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPerş. Eyl. 29, 2011 6:45 am Paylaş

Evet bizde o bölümü yazdığımız günü görmek istiyoruz teşekkürler hepinize (:
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPerş. Eyl. 29, 2011 7:06 am Paylaş

yazıcaz umarım :D
yani en azından ben kendi kısmımı haftasonu ancak yazabilirim.
bizim kızların değişebilir.
onları birleşitiricez falan :D
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPerş. Eyl. 29, 2011 10:55 pm Paylaş

●Ķevseŗ● demiş ki:
Evet bizde o bölümü yazdığımız günü görmek istiyoruz teşekkürler hepinize (:

Kesinlikle Katılyıorum (:
Valla Ben kendi kısmımı Bitiridim Siz öbürlerine söyleyin Crying or Very sad
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPaz Ekim 09, 2011 4:41 am Paylaş

➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 Di-29ZX

: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥️
➸2.BÖLÜM➹

Tanıştığım şu yeni kız öyle bir teklifte bulunmuştu ki benim için tamamen ikilem yaratıyordu.
Evet o okulda okumak istemiyordum eminim durumu anlatırsam annemde kabul edicekti ama babam...
Her zaman birinin ak dediğine diğeri kara dedi bu yüzden anlaşamadılar boşandılar.
Onun için önce babamı ikna etmem gerekiyordu önümüzdeki hafta dahil olmak üzere bu kez babamdayım bu benim için kaçırılmaz bir fırsattı ve değerlendirdim.
Şöyleki okuldan döndüğümde babamda eve dönmüş ve yeniden işlerinin başına geçmişti.
Kan bulaşmış okul kıyafetimden kurtulduktan sonra yanına gittim.
-Ben geldim baba.
Ama o yüzüme bile bakmadan cevap verdi.

-Hoşgeldin canım.
-Seninle birşey konuşmak istiyorum.
-Evet dinliyorum.
-Çok önemli bir konu.
-E hadi anlat seninle uğraşamam.

Dudaklarımın arasında tısladıktan sonra konuşmaya devam ettim nedense gözlerime baksa daha etkili olucağını sanıyordum.

-Ben okulumu alt caddedeki okulla değiştirmek istiyorum.
-Ne! buda neren çıktı şimdi olamz değiştirmeyeceksin.
-Hayır değiştireceğim bana eziyet etmelerine daha fazla dayanamam.
-Ne eziyeti?

Yaralanan kolumu gösterdim bu yeterince büyük bir sebepti.

-Tanrım bu nasıl oldu yarın hemen müdürüne konuşurum seni başka bir sınıfa alır.
-Hayır baba müdürümle okuldan kaydımı almak için konuşacaksın bu bir çözümmü sanıyorsun sanki beni başka sınıfta bulamayacaklar sanki değier sınıflarda beni seven insanlar var. Nakil olucam eğer sen yapamayacaksan annemle konuşurum o kesin halleder.

Son ve en etkili silahımı kullanmıştım hengi erkek kendie verilen görevi bir kadın yapsın isterdi ki heleki bu kadın eski karısıysa. Hiç annemle babamı kıyaslamamıştım normalde sadece bir kere söyler cevabımı alınca pes edip kaderime razsı olurdum ama size tanıştığım o kızla değiştiğimi söylemiştim bu da ilk kanıtımdı. Babamı bile şaşırtan kanıt...

-Sen.. inanamıyorum ne diyorsun böyle peki küçük hanım siz kazandınız nakil olucaksın ama bir daha sakın beni tehtid etmeye kalkma!

Suratımda istemeden oluşan bir zafer işaretiyle doğru banyoya gittim. Sıcak bir duş hem bugün olanları unutturur hem rahatlatırdı.
Zaten kendimi yanlızca Kuğu Gölü'nün seçimlerine adamam gerekiyor 2 hafta sonra geleceğim şekillenicek ya sadece balerin olarak kalıcam ya da....

Bu düşünceler içinde duşatn çıkıp odama gittiğimde yatağımda oturan Wenty'i gördüm ve hemen bornozumun önünü kapadım.

-Ah Wenty ne işin var senin burada?
-Unuttun mu canım ben yanlızca sen istediğin için geliyorum.
-Tamam şimdi gitmeni istiyorum giyinicem.
-Çıkamam çünkü gerçekten gitmemi istemiyorsun
-Amacın ne beni çılak görmek mi?
-Görmediğimi nerden biliyorsun.
-Tanrım banyoyada mı giriyorsun bu bu çok adice.
-Yavaş gel sevgilim yanlızca sen istediğin zaman dilin ve bilinç altın çok ayrı çalışıyor suçlusu sensin.
-Hani sen hayalet değildin birgün gerçeğe dönüşecektin ne oldu?
-Gerçeğe dönüşeceğim güne kadar öyleyim ve emrindeyim hem sen benim sevgilimsin bence bir mahsuru yok.

Eşyalarımı alıp odayı eğiştirdim ve gerçekten gitmesini isteyince ortalıkta Wentyden eser kalmadı. Bu mevzular yüzünden onada çok vakit ayıramıyorum içimde ona karşı bir kırgınlık var en olmayacak zamanlarda bile geliyor ama ona en çok ihtiyacım olduğu zamanlarda yanımda yok örneğin bugün bana yardım edebilirdi sonuçta benim dışımda kimse onu göremiyor. Belkide Nefes'in gelmesini o sağladı kim bilir.

**

-1 Ay Sonra-

Sabah kalıyorum yine herzamanki gibi Okul formamı giydiğimde eteğimin Çok uzun olduğunu farkediyorum ve dizimden 10 parmak yukarıya doğru çekiorum.Gömleğimin 2-3 düğmesini açık bırakıyorum nasıl olsa altımda Beyaz Atlet tipi T-shirt Var.Saçımı Açıyorum Bugün.Heh işte Nefes'tende Mesaj geldi.Annemi öpüp durağa gidiyorum nefes'le karşılaşıyoruz orda
-Ah hele Şükür Gelebildin Peri
-Ay Napım wamprellam Kendimize dikkat ediyoruz.
-Aman tamam Hadi Lan bin otobüse Banda Bi kart basarsın artık
-Hadi adi geL
Bu kısa konuşmamızın ardından Otobüse biniyoruz Ve 15 dk. sonra okulun önündeyizz :D
-Oh hele şükür Arkamızdaki adam neydi öyle ya
-Harbiden Ya Nyse hadi Okuldakiler Bizi bekliyo :D
-Abaza.
-Sen nesin :D
Böyle Tatlı tatlı konuşurken Yine Gözümün Önünde Öpüşüyo Artık yeter ya Yemin ederim bugün Bu işi bozucaam.
-Asya Yine orda
-Biliyorm Ama merak etme bugün bu işi bozucam
-Nasıl olucak o ?
-Çok Şey olucak bekle ve Gör
Diyorum Ve benim Peşimden koşan ama benim hiç tınlamadığım çocuğun yanına gidiyorum adı mert Yanına Geldiğimi Görünce Dili tutuluyo Koluna girerek Onun Yanına Doğru gidiyoruz Nasıl olsa Kantinin Arkası :D
-Mertciim Diyerek Ynağından öpüyorum
-Asya Diyo mert Şaşkınlık içinde Onu dahada Fazla şaşırtıyrum çünkü elini belime doluyorum ve Dudaklarına Yapışıyorum oda karşılık veriyordu. Arkdan Denizin -Hoşlandığım çocuk- Oha diye bağırdığını duyuyorum.Mert dahada İleri gidiyordu eli aşağılara iniyordu Ve Biri Kolumdan Tutarak hızlıca beni mertin dudaklarından ayırdı.
-Ne oluyo ya
-Asya Ne yapıyorsun Sen ?
-Sanane Deniz Sanane
-Demek Banane He Demek Banane
Diyo Ve merte yumruk geçiyo mert Boş dururmu oda denize geçiriyo en sonunda Aralarına giriyorum ve ayırıyorum onları.Mert;
-bunların hesabını Vericeksin Deniz Diyerek Ayrılıyo yanımızdan
Denizin öpüştüğü kızda zaten çoktan gitmişti Deniz Beni kolumdan Tutarak
-Ne yapıyosun sen Asya Ne yapmaya çalışıyorsun ?
-Deniz Canm acıyo
-Asyaa
Diye Şiddetle bağırıyo Ve Kolumu dahada sıkmaya Başlıyo En sonunda Ben;
-Deniz Canım acıyo bırak kolumu
diyorum Denize Oda bırakıyo Ama Hemen dudaklarıma yapşıyo.Bacaklarımı Beline Doluo Ve beni Duvara yaslıyo Gömleiğimin Düğmelerini açıyoduki İstemeyerek Ayrıldım dudaklarından.
-Deniz Yapma Burası yeri değil
-Nasıl yeri değil Tamda Yeri Herkes Derste Diyo ve tekrardan Başlıyoruz öpüşmeye
-Deniz bırak Artık hadi derse Girmem Gerekiyo
-Hayır Seninde İstediğin Değilmi Bu ?
-Deniz Bırak
-Asya Kes sesini
Diyo Ve Bu sefer Dahada İleriye Gdiyo Güç bela Ayırıyorum onu dudaklarımdan Yanağına Tokat Atıp Hızla Uzaklıyorum ordan Hemen Tuvalete Griyiroum dudkalarım kıpkırmızı Saçım Dağalmış Gömleğimin Düğmelerinin yarısı açık.Off Hemen üstümü Düzeltip Sınıfa giriyorum Hocadan Özür diledim ve nefesin yanına Oturdum En Arka Sıradayız.
-Asya Ne odlu nerelerdeydin ?
-Beni öptü.
-Neee kim.
-Nefes Deniz ve ben Öpüştük
-Ohaaa bombaya bak :D
-Asya Nefes Çıkın dışarı
-Ama Hocam
-Nefes Hadi kzıım Asya Hadi
-Peki hocam.
Diyerek Çıkıyoruz sınıftan Kütüphaneye gidiyoruz Ve en arkalarda boş bulduğumuz bi masaya oturuyoruz Başımdan geçenleri nefese anlatıyorum
-Asyaa Kızım Bu çocuk senden hoşlanıyo
-Saçmalama Nefes Ben sadece Mert'le öpüştüm diye kıskandı Heralde.
-Kızım hoşlanmasa kıskanır mı?Kıskanıyo iştee
-Off N'apıcam ben Kesin Tenefüste arıyacaktır beni
-Hadi hadi Kalk Asya Tuvalete gidelim.

**

"Bazen bende terkedip gidebilsem
Keşke diyorum..
İçimde bir İstanbul var ondan vazgeçemiyorum..''

Yine melankolik duygusal ergen moduna bağladım.
Gece 3 birayı arka arkaya yuvarlayınca bayağı bir terelelli oldum.
Ama şimdi daha iyiyim.
Dıt-dıt.
Mesaj geldi.
-Nefes'ten.
''Bağımlı bize gel.''
İşte Nefes.Kısa ve Öz kankam benim.
"Tamam vampir.''
Öyle mesaja böyle cevap.
Etki-tepki.
Hemen hazırlanıyorum.
Altıma dizimde siyah bir şort,
Üstüme turkuaz bir sporcu atlet.
Ayağımada siyah converse.
Kulaklıklarımı takıyorum.
Saçlarıda arkamdan at kuyruğu.
Mis gibi cici kız oldum işte
Nefes'lerin evi bana yürüyerek 20 dk.
Koşarak,10.
Koşmak en iyisi

-
10 dk.sonra ordayım.
Kapıyı çalıyorum.
"Ne çabuk geldin lan.''

''Gidebilirim.15 dk sonra gelirim.''

''Mal mal konuşma.Yürü içeri.''

Bugün bunda bi hal var da neyse..
İçerde bizim daltonlar sırayla oturmuş.
Asya en başta moda dergisi okuyor.
Arya Asya'nın yanında tırnaklarını törpülüyor.
Hayret olacak iş değil !
Vee Ayris.
Masum masum bize bakıyor garibim.
1 ay önce Nefes tanıştırdı Ayris'le bizi.
Sevdim ben ilk gördüğüm anda onu.
Çok güzel bir kız.
Ama ..
Çok saf.!
Ne abazalıktan anlıyor,ne çapkınlıktan.
Seks konusu geçtiğinde öyle içine kapanıyor ki.
Ama yavaş yavaş Nefes ve Ben onu eğitiyoruz.
Yavaş yavaş içindeki cevher çıkıyor..
Ben yardım ediyorum aslında.
Onu Nefes eğitiyor.
Ee takdir edersiniz ki Nefes'in eğiteceği insan,insanlıktan çıkıp şeytan olur.
O potansiyel var Ayriste

''Ee niye çağırdınız beni daltonlar ? ''

''Özledik seni bağımlı.Olamaz mı ? Aşk olsun.''

''Olur Perii'm.''
O sırada sesimi kısıp Asya'ya yaklaştım ;
''Neyi var Nefes'in? ''

''Aylık sancılar.Nasıl öküzleştiğini bilirsin.''
''E söyleseydiniz iki-üç paket çikolata alır gelirdim.''

''Aman aman yok.Sonra sivilce yapıyor ama bana yediriyorsunuz diye bize kızıyor.''

''Neyse,çekecez o zaman hanımefendiyi.''

''Ne konuşuyorsunuz lan siz orda ? ''
Diye araya girdi Arya.

''Bişey konuşmuyoruz gülüm.Allah allah.Hem ben sana sonra anlatırım olurmu?

"Aman tamam."
"Kızlar sizinle bir şey konuşmam gerek." diye bölüyor bizi Nefes.
Aylık sancılardan daha fazlası olduğunu anlıyorum o zaman.
"Nedense içimden bir ses bu konuşmanın pek hayra alamet olmadığını söylüyor" diye sessizliğini bozuyor Ayris.

"Kızlar annem evleniyor ve yeni süper zengin kocasının yanına yani Amerika'ya taşınıyor" dedi Nefes neredeyse nefes bile almadan konuşmuştu.
Kızlar huzursuzca yerlerinde kıprandılar.
Cevabından korktuğum soruyu yönelttim.
"Sen kiminle kalacaksın?"
"Hey tabiki burada olacağım sizi bırakığ asla oralara gitmem.
Ama tatilde soluğu Amerika'da alıcam alışveriş için"
"Of be Nefes ölüydouk lan neredeyse niye deli danalar gibisin öyleyse?"
"Annemden ayrı kalacağım için üzgünüm sanırım" Gözleri dolmuştu.Ama Nefes ağlamazdı.Güçlüydü çünkü ağlamak güçsüzlüktür derdi.
"Kucak kucaaakkk" diye ciyaklayarak Nefes'in boynuna atladı Arya Ardından Asya ve Ayris'te öyle.
"Hey benide alın sevgi yumaklarım" Gidip bende sarıldım.Beşimiz bir bütünün parçalarıydık ve asla ayrılmamalıydık.
Zaten damardan yeni çıkmıştım yine başa sardık ki Nefes lafı yapıştırmakta gecikmedi.
"Yeter bu kadar ıyy vıcık vıcık ergen kızlar gibi olduk kusmadan uzaklaşın benden."

**

"Kızım senin hiç mini eteğin yok mu?"
"Şey yok ben hep pantolon giyerim zaten rahatsız oluyorum?"
Yarım saatte Ayris'in dolabını altını üstüne getirmiştim.
Oldukça varlıklıydılar Ayris'ler ama kızın muhteşem fiziğine rağmen dolabındaki şeyler fiyaskoydu.
"Oha Ayris bu bluzü babannem bile giymez"
"Ama ben beğenerek almıştım"
"Kızım bu 20 sene öncesinin modası resmen"
"Abartma"
"Tamam sanırım alışverişe çıkmamız gerek"
"Hmm babamın kredi kartını almalıyım o zaman"
"Ayris baban yapacağımız alışverişin tutarına kızabilir"
"Hayır aksine sevinecektir ilk defa doğru dürüst bir arkadaş edinip erkek fatmaya benzediğim pantolonlarımdan kurtulacağım için"
"Güzel öyleyse gideliim."

--

"Babacım kredi kartını ödünç alabilir miyim?"
"Neden?"
"Ayris için alışveriş yapıcaz efendim dolabındeki kıyafetler pek bu senenin modası değilde"
"Anladım istediğin kadar harca kızım bana dönerek gülümsedi Ayris'in babası
"Sanada çok teşekkür ederim kızım bizim ki en son ne 2-3 yıl önce çıkmıştır alışverişe herhalde.
Ayris 1 aydır sürekli senden ve arkadaşlarından bahsedip duruyor.Ona çok iyi geliyorsunuz."
"Ayris'le vakit geçirmeyi seviyoruz bizde o benim dostum teşekkür etmenize gerek yok"
"Tamam sanırım koca adamı ağlatmak istemezsiniz hadi gidin"
"Tamam babacım kaçtık bizz"
"Şeyy Ayris bugün bizde kalabilir mi?Babam Ankara'da ve Abimde arkadaşlarında yalnız kalıcamda"
"Lütfen Baba lütfeeeenn"
"Peki peki tamam ama 2 saatte bir arıcam sizi haberini olsun"
"Aslan babamm benim çok saol"

--

"Nefes yeter artık ama bu girdiğimiz 56.mağaza!"
"Hadi ya o kadar oldumu?"
"Kızım sen yorulmak bilmezmisin?"
"Hayır şekerim ama alışverişimiz bittiğine göre gidebiliriz."
"Nihayet ayaklarıma kara sular indi"
"Şurdan bir taksi çevirelim bari"
"İyi fikir"
Yol boyunca Ayris'e moda hakkında bilgiler veriyorum.
Apartmanın önüne gelince taksi parasını yarı yarıya bölüşüyoruz.
En üst katta dubleks bir dairede oturuyoruz biz.
Babam insanlarla iç ie yaşamayı seven rahat bir adam.
Aslında Dedem fazla zengin ama babam çok genç yaşta kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmiş.
Kapının kilidini açıp içeri giriyorum.
"Eviniz çok güzelmiş"
"Dekorasyon bana ait"
"Tahmin etmiştim :D"
"Hadi odama çıkalım benim uyuz abim bu gecede yok anlaşılan"
"Abin ne okuyor demiştin?"
"Boğaziçi Mimarlık"
"Ah evet ikinci senesi diymi?"
"Hı-hı ayrıca tam bir gıcıktır.Kendini beğenmiş odun"
"Ahaha ama kardeşinin olması güzel bir şey değil mi?"
"Evet abim olmasa kiminle didişip durucam sonra ben.."
"Keşke benimde kardeşim olsaydı."
"Aloo?Bizi unuttunuz galiba?"
"İyiki siz varsınız"

--

"O ses neydi?"
"Eren'dir"
"Vay be hani eve gelmezdi?"
"O sadece uyumak için gelir eve bebeğim.Hadi üstümüze rahat bir şeyler giyip aşağıya inelim."
"Tamam"

--

Aşağıya indik ama görünen o ki abim yalnız değil di tayfasıda salondaki koltuklara kurulmuşlardı.
Abim Onur'la Playstation oynuyordu.
Onur,Doruk ve Barış abimin kardeşleri gibiydiler.
Aynı bizim Daltonlar gibi.
Hepsini abim gibi görürdüm her haltlarınıda bilirdim.
Bana gelip kızlar hakkında çok danışmışlardı keretalar (:

"Kimleri görüyorum Abicim hayırdır sen bu saatte evdesin??"
"Sanada merhaba kardeşim ve arkadaşı (:"
"Selam gençler" dedim karşımdaki erkeklere.
"Merhaba güzelim" dedi Onur kafasını çevirmeden televizyona odaklanmıştı.
"Aa Tuğba naber?"
"Ha ne Tuğba'mı?" Abim oyundan kafasını kaldırıp arkasına baktı ve gool Onur kazandı.
"Haha ben kazandım" sonra bana dönerek göz kırptı
"Kaşınıyosun sen cadıı" abim kızgın gibi görünmüyordu bile
"Senin gibi mi?"
"Nefes abini kızdırma istersen" dedi Doruk (:
"Neyse millet susunda Nefes'in arkadaşı daha fazla deli olduğumuzu düşünmesin" diye araya girdi Barış.
"Aa unuttum tanıştırmayı Ayris bizim daltonlara yeni katılan kankamız,bunlarda Uyuz abim Eren ve onun tayfası Onur,Barış,Doruk Şekerpare"
"Memnun olduk Ayris(:"
"Bende öyle."
"Ee ne işsiniz beyler?"
"Ders çalışıcaz?"
"Oha siz ve ders" Mimarlığı nasıl kazandı onu bile bilmiyorum ki ders çalışsın benim uyuz abim?
"Evet canım kardeşim ve sende bize atıştımalık hazırlıyorsun"
"Yok ya hiç bir güç beni mutfağa sokamaz"
"Had Nefes yürüü mutfağaa" Ayris'ten beklenmeyen gol geliyo özgüveni yerine gelmeye başladı yavaş yavaş sanırım :D
"Niyeymiş hem ben ne anlarım yemek yapmaktan"
"Ben yapabiliyorum"
"Nefes Ayris'in arkadaşın olduğuna eminmisin bu kız melek melek"
"Evet abicim kankam olur kendisi benim gibi bi melek oda :D "
"Meleek??"
"Uyuzzz bana bak sinirlendirme beni abi yoksa bundan sonraki hayatında aç yaşar geberir gidersin"
"Hii nasıl konuşuyosun sen bakiim abinle öyle" arkamızdan tutmaya çalışmadıkları kahkalarını duyuyorum.
"Gıcıklarr"
"Bence gayet iyiler"
"Hmm ee nasıl buldun abimi? :zaa:"
"İyi"
"Yakışıklımıı?"
"Bildiğin bişeyi neden soruyosun Nefes ya?"
"Bilmem belki kaynaşırsınız hem bak abim Wenty'i andırıyo :D"
"Saçmalama istersen 4 yaş var aramızdaa"
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPaz Ekim 09, 2011 6:21 am Paylaş

Ohanzii. :D
Kızlar yine bayıldım.
Çoook güzel olmuş. (:
Tıpkı sizler gibi. :D
Ellerinize sağlık valla.
Biraz gecikmişti ama olsun.
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPaz Ekim 09, 2011 6:25 am Paylaş

Kızlar hepiniz süpersiniz Bayıldııııım :D

Ama bölüm başındaki resim çok çok çok hoşuma gitti :D

İkiz bunu saklıcam :D

Abiside Wentyi andırırmıııs :D

En son sahne cok güzeldi bide kndi abisinin nasıl bulundugunu sormasıı :D

Ayris çok şeker bi kız :D

Sizin yerinizde olup o kıyafetleri almak isterdim ahhh ahh :D

Bide kızlar diger bölümde yukarı çıkın defile yapın aldıklarınızdan :D

Hemde eren ve tayfasından ayrise talip çıkar :D

Arya asya ve Özgür'e fazla yer ayırmamıssınız gibi hissettim nefes ve ayris için o kadar çok diyolag var kiiii :D :D

Ve bu yorumum biraz kısa oldu dicek bişi bulamadım :D

Çok uzun bir süredir bkliyodum bölümünüzüüüü :D

Ellerinize sağlık tekraaar :D
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPaz Ekim 09, 2011 6:34 am Paylaş

~нande~ demiş ki:
Kızlar hepiniz süpersiniz Bayıldııııım :D

Ama bölüm başındaki resim çok çok çok hoşuma gitti :D

İkiz bunu saklıcam :D

Abiside Wentyi andırırmıııs :D

En son sahne cok güzeldi bide kndi abisinin nasıl bulundugunu sormasıı :D

Ayris çok şeker bi kız :D

Sizin yerinizde olup o kıyafetleri almak isterdim ahhh ahh :D

Bide kızlar diger bölümde yukarı çıkın defile yapın aldıklarınızdan :D

Hemde eren ve tayfasından ayrise talip çıkar :D

Arya asya ve Özgür'e fazla yer ayırmamıssınız gibi hissettim nefes ve ayris için o kadar çok diyolag var kiiii :D :D

Ve bu yorumum biraz kısa oldu dicek bişi bulamadım :D

Çok uzun bir süredir bkliyodum bölümünüzüüüü :D

Ellerinize sağlık tekraaar :D

Teşekkür ederiz ikiz.
Defile fikri hiç fena diilmiş.
Özgür'ün aslıda özel bir bölümü vardı ama yaren yazamadı.
Arya'yıda Ezgi işi olduğu için yazmadı.
Asya o öpüşme sahnelerinin olduğu bölümde var zaten onuda cansel yazdı.
Ayris'in izin olayı vs. Kevser'e Alışveriş ve Nefes'in ev bölümü bana ait.
O kucak kucak sahnesini Yaren'le ortak bölüşerek yazdık.
Yaren'in Özgür için özel planlarıda varmış bende bilemiyorum bir dahaki bölüme artık.

--

Dila çok saol bebeğim güzel yorumun için teşekküz ederiz (:
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPaz Ekim 09, 2011 7:51 am Paylaş

amanın!!bölüm yazamayınca kötü hissettim ben kendimi :|
ama siz harikalar yaratmışsınız yine (:
aman da aman bizim Doruk da burda Laughing
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPaz Ekim 09, 2011 8:24 am Paylaş

Ellerinize ellerimize sağlık kızlar kız Diloş o ne güzel resim öyle ne işini bilen bir kızsın sen :zaa:
Okumadığım ve bilmediğim kısımlar harika olmuş :mutluluk:
Uzun zaman geçti ilk bölümden ama umarım 3. de böyle olmaz Laughing
Dilacım çok teşekkür ederiz. ;111:
Ve Handeemm sağol kız o senin şekerliğin Cool
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPaz Ekim 09, 2011 10:56 pm Paylaş

DilaCım Çok Teşekkür ederiz Tatlım (:
--
Handeem :D
Saol Kanka Oğluum O öpüşme SAhnelerini yazana Kadar Canım çıktı Crying or Very sad
Teşekkür ederizz Baby'im
➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 675700275
--
Edit; Tikkat Tikkat :D O Asyanın Hoşlandığı Çocuuk Can Sipahi Yani Deniz Yani Can Sipahi Tekrardaan Teşekkür ederrrizz (:
~│•Özgé•│~
Co-Admin
Co-Admin
~│•Özgé•│~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 13857
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4359
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Eskişehir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melo'm ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPtsi Ekim 10, 2011 2:10 am Paylaş

Vay be.
Senaryonuzu okumaya yeni başladım.
Ve yazılmış iki bölümü nasıl okudum hiç bilmiyorum :D
Çok güzel olmuş kızlar.
Anlatım süper.
Olaylar zaten sürükleyici. :zaa:
Ellerinize sağlık,çok bekletmeyin bizi :D
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPtsi Ekim 10, 2011 4:13 am Paylaş

Çok teşekkür ederiz canımın içi en kısa en uygun zamanda yazıcaz yeni bölümü Cool
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPtsi Ekim 10, 2011 4:37 am Paylaş

Teşekkürler millet ! (:

Özgür için özel düşüncelerim var yazabilirsem .d

Sağolun,sağouln Laughing
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptySalı Ekim 11, 2011 5:25 am Paylaş

Saol Özgeem (:
Çok SAol (:
Sende olmasaan Sad

Tekrardan Teşekkür edderizz Bitanem (:
#Gözde
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
#Gözde
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3920
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1595
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Emma Watson ♥

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPtsi Ekim 24, 2011 2:44 am Paylaş

Ellerinize sağlık kızlar süper olmuş ya (:
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2799
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - kervan ♥

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPtsi Ekim 24, 2011 2:50 am Paylaş

Ellerinize sağlık kızlaaaar :zaa:
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPtsi Ekim 24, 2011 2:53 am Paylaş

Teşekkür ederizz Kızlaar (:
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 6 EmptyPtsi Ekim 24, 2011 2:54 am Paylaş

Çok teşekkür ederiz canım Cool

➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 6 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6