Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
YazarMesaj
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 8:31 am Paylaş

The Meadow demiş ki:
CanseL~ demiş ki:
~Ness~ demiş ki:
Öhöm,öhöm.
Ben ilk önce Blendi sizin imzalarınızda gördüm.
Dedim bu işin içinde bir iş var.
Burnumu sokmazsam olmaz, baktım senaryoda var 'Dal Ece' dedim ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 795560
Daldım, boğulayazdım ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 3268751438
Giriş bölümü çok güzeldi.
Karakter tanıtımları da güzel ama isimler kafa karıştırıcı.
Tek başına her isim çok güzel olsa da-
Hani bunlar grup ya ,birleşince şahsen benim kafam karıştı ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 347122
Bu ya isimlerin tek başlarına güzel olmasından kaynaklanıyor,
Ya da benim salaklığımdan scratch
Asya' yı bir yerden tanıyor gibiyim
Atv' de bir dizi vardı sabahın köründe veriliyordu orada ki gıcık kız sanırım, ama çok güzel ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 650269930
Nefes kızımıza bayıldım ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 795560
Nasıl olur da bu kız çapkın olmaz?
Tam çapkın tipi var ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 3268751438
Ayris ve Arya da çok güzeller maşallah tü tü tü!
Özgür hanıma gelirsek; Yaren Allah aşkına çok mu aradın bu kızı?
Şeytan gibi yahu ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 3268751438
Çok uzun oldu yorum lağn.
Güzel başladı umarım güzel devam eder (:
Çok gecikmesin ilk bölüm!
Ha unutmadan , AŞK olmazsa kafanızı bacağınızı ha bir de parmaklarınızı kırarım!

Öncelikle Eceim bu bibibitanecik yorumun çin çok teşekkür ederiz Very Happy
Asya ismi bir anda aklıma geldi öyle diziden felan alıntı değl uleyyyn Crying or Very sad
AŞK Tabiki olucak :zaa:
ekrardan çok çok çok teşekkür ederiz Very Happy

Cansel ,Ece Brenda'yı dedi galiba dizide görmüştüm diye :hehe:

Ezgi, Alex'i eğer bir cümle içinde görürsem yemin billah her kemiğinizi kırarım!
Yok Alex, unutun onu, cık, olmaz!

Sonra canıma, Cansel ben Asya ismine bir şey demedim :D
Kıza dedim kıza :hehe:
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 8:34 am Paylaş

~Ness~ demiş ki:
The Meadow demiş ki:
CanseL~ demiş ki:
~Ness~ demiş ki:
Öhöm,öhöm.
Burnumu sokmazsam olmaz, baktım senaryoda var 'Dal Ece' dedim ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 795560
Daldım, boğulayazdım ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 3268751438
Hani bunlar grup ya ,birleşince şahsen benim kafam karıştı ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 347122
Atv' de bir dizi vardı sabahın köründe veriliyordu orada ki gıcık kız sanırım, ama çok güzel ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 650269930
Nefes kızımıza bayıldım ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 795560
Tam çapkın tipi var ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 3268751438
Şeytan gibi yahu ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 3268751438
Ha unutmadan , AŞK olmazsa kafanızı bacağınızı ha bir de parmaklarınızı kırarım!

Öncelikle Eceim bu bibibitanecik yorumun çin çok teşekkür ederiz ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 650269930
Asya ismi bir anda aklıma geldi öyle diziden felan alıntı değl uleyyyn ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 3268751438
AŞK Tabiki olucak ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 795560
ekrardan çok çok çok teşekkür ederiz ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 650269930

Cansel ,Ece Brenda'yı dedi galiba dizide görmüştüm diye ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 347122

Ezgi, Alex'i eğer bir cümle içinde görürsem yemin billah her kemiğinizi kırarım!

Kıza dedim kıza ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 347122

Hıı :D
Sonradan düştü benim jeton Crying or Very sad
Aslında şey benim sevgilim alex olaydı iyiydi hani yani Crying or Very sad
Hee evet o kıza patitofeo diye bi dizi vardı önda oynuyodu Crying or Very sad
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 8:38 am Paylaş

CanseL~ demiş ki:
~Ness~ demiş ki:
The Meadow demiş ki:
CanseL~ demiş ki:
~Ness~ demiş ki:
Öhöm,öhöm.

Öncelikle Eceim bu bibibitanecik yorumun çin çok teşekkür ederiz ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 650269930
Asya ismi bir anda aklıma geldi öyle diziden felan alıntı değl uleyyyn ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 3268751438
AŞK Tabiki olucak ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 795560
ekrardan çok çok çok teşekkür ederiz ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 650269930

Cansel ,Ece Brenda'yı dedi galiba dizide görmüştüm diye ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 347122

Kıza dedim kıza ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 347122

Hıı :D
Sonradan düştü benim jeton Crying or Very sad
Aslında şey benim sevgilim alex olaydı iyiydi hani yani Crying or Very sad
Hee evet o kıza patitofeo diye bi dizi vardı önda oynuyodu Crying or Very sad

Anladım sen canına susamışsın !
189 Alo Sapık hattını aratmayın beni! Crying or Very sad
Tamam kes, sohbet olmasın :zaa:
he o patates gibi şeyde görmüş olabilirim :D
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 8:40 am Paylaş

Sohbet? Crying or Very sad
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 8:51 am Paylaş

He ya sohbet.
soh-bet!
Konuşmak, muhabet etmek anlamına gelir canım :zaa:
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 8:54 am Paylaş

Heeyy Sohbet olmasın Nan.
:D Lüğğtfenn :D
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 9426
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2229
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Tuğçe'm.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 10:03 am Paylaş

Tamam , kabul ediyorum dilara,yaren veya ezgiden ( sadece onları tanıdığım için söylüyorum ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 277638789 ) böyle değişik ve matrak birşey bekliyordum ama bu aklıma gelmemişti kızlar :D

Bir ilki gerçekleştirerek 5 kişilik senarist grubunuzla çok farklısınız (:

Ve uzun lafın kısası tüm bölümleri çabuk çabuk yazmanız dileğiyle yorumumu sonlandırıyorum <3
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 10:09 am Paylaş

~Ness~ demiş ki:
Öhöm,öhöm.
Burnumu sokmazsam olmaz, baktım senaryoda var 'Dal Ece' dedim :zaa:
Daldım, boğulayazdım Crying or Very sad
Hani bunlar grup ya ,birleşince şahsen benim kafam karıştı :hehe:
Atv' de bir dizi vardı sabahın köründe veriliyordu orada ki gıcık kız sanırım, ama çok güzel Smile
Nefes kızımıza bayıldım :zaa:
Tam çapkın tipi var Crying or Very sad
Şeytan gibi yahu Crying or Very sad

Uzatmadan keseydin oksijenin bitti be yavru Crying or Very sad
Şaka bi yana çok teşekkürler yorumun için
Evet Nefes nefes kesiyo şekerim.
Dur sen daha ne haltlar yicez biz.
Yaren'in bulduğu kız tanıttığı kıza uysun diye buldu anacım.
Senaryonun küçük şeytanları Nefes ve Özgür çünkü acımasızlar diyebilirim.
Ve biz Şeytan yüzümüzü gösteriyoruz ama Kevser,Ezgi ve Cansel Melek yüzlü Şeytanlar Crying or Very sad
Neyse sustum. Twisted Evil
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 10:12 am Paylaş

cσηтєѕѕ. demiş ki:
Tamam , kabul ediyorum dilara,yaren veya ezgiden ( sadece onları tanıdığım için söylüyorum ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 277638789 ) böyle değişik ve matrak birşey bekliyordum ama bu aklıma gelmemişti kızlar :D

Bir ilki gerçekleştirerek 5 kişilik senarist grubunuzla çok farklısınız (:

Ve uzun lafın kısası tüm bölümleri çabuk çabuk yazmanız dileğiyle yorumumu sonlandırıyorum <3

Bölüm yazmaya başladık.
Ayrıca avantaj olarak bölümler oldukça uzun olucak benim en uzun bölümlü senaryom yani.
Çünkü hepimizden bir şeyler çıkıyo.
Diyaloglarımızı beraber yazıyoruz.
Ayrıca çok gülüceksiniz ilk bölümle diyorum tüyoları verim susuyorum.
Teşekkürler Meris'im güzel yorumun için (:
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Just Breathe♥

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 10:16 am Paylaş

Diloş bütün tüyoları vermişsin Laughing
melek yüzlü şeytan?
lütfen foyamızı ortaya çıkarmıyoruz :D
ilk bölüm eğlenceli olucak bence de Very Happy
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 10:19 am Paylaş

The Meadow demiş ki:
Diloş bütün tüyoları vermişsin Laughing
melek yüzlü şeytan?
lütfen foyamızı ortaya çıkarmıyoruz :D
ilk bölüm eğlenceli olucak bence de Very Happy

Oldu şekerim nasıl olsa görücekler :zaa:
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 9426
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2229
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Tuğçe'm.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 10:20 am Paylaş

Harika !

Ama Diloş'um verdin tüyoları verdin tüyoları , bak Ezgican kızdı :D

Neyse bekliyorum canlar (:

Edit: Blend'deki kızlar siz mi oluyorsunuz ,sormadan geçemeyeceğim :D ?
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1831
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1333
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : herhangi bir yerden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hayal 'gerçekten' gü
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 10:21 am Paylaş

Ohooo yokluğumda bakıyorumda kaç sayfa olmuşuz böyle
2.sayfadan bu yana yorum yapan bütün parmaklarınızı sevgi ile öpüyorum Cool
Blend için çok teşekkürler Nazlı kız harika bir iş çıkarmışsın (:
Baştaki giriş yazısı benim derlemem ama bu senaryo hepimizin emeği hepimizin eseri
Ben yok BİZ varız?
E o zaman napıyoruz hop lambada Crying or Very sad
Sevgiler , saygılar hatta kalın asla pişman olmayacaksınız :hehe:

Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 10:23 am Paylaş

cσηтєѕѕ. demiş ki:
Harika !

Ama Diloş'um verdin tüyoları verdin tüyoları , bak Ezgican kızdı :D

Neyse bekliyorum canlar (:

Edit: Blend'deki kızlar siz mi oluyorsunuz ,sormadan geçemeyeceğim :D ?

Eveet canım.
Özellikle altlara adımızı yazdırdık.
O kızlar biziz Crying or Very sad
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Just Breathe♥

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 10:35 am Paylaş

yok heyecanı kalmıyor sonra.
neyse zaten yakında okuycaksınız (:
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 10:41 am Paylaş

Dilαrα~ demiş ki:
bulut~ demiş ki:
Öncelikle yeni senaryonuz hayırlı olsun senarist grubu (:

Konuya girişteki yazı bu 5 kız arasındaki yakın dostluğu anlattığı yada anlatacağını gösteriyor sanırım.

Ayrıca karakter isimleri de ilginç olmuş.

Kökeni ne bu isimlerin.p

Her neyse.

Hayırlı olsun kızlar. (:

Teşekkür Ederiz (:
Kökeni ne bu adların bilmiyoruz ben Nefes kesiyorum ondan herhalde ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 3268751438

Ne demek (:

Şüphem yok.d.d
Feronia'
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Feronia'
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3521
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3076
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Kayseri.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : EskiNick-♥TürkÜmiT♥

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 7:04 pm Paylaş

Değişik :D
Merak uyandırıcı.
Devam edin la :D
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 9:02 pm Paylaş

Hepinize tek tek tek teşekkür ederiz Very Happy
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 9:05 pm Paylaş

Evet bu güzel yorumlarınız ve ilginiz için çok teşekkürler (:
rockerrgirl
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
rockerrgirl
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5208
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 26/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : вυяαкöѕє♥

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 9:54 pm Paylaş

Ayrı ayrı yorumlarınızıda gördüm canlar.
Eee 2 saat aralıksız uğraştım blend için olsun artık bu kadar dimi.
Çok saolun tekrardan. :mutluluk:
~CerenMelisa~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~CerenMelisa~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4910
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4478
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : Denizli
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 10:03 pm Paylaş

kızlaar :kizlar:
tanıtımı okurken bile eğlendim :D
takip ettiğim 2.senaryo olucak bu :zaa:
blendide bi dizinin blendi sanmıştım imzanda gördüğümde :zaa:
neyse kızlar çok beğendim ilk bölümü bekliyorum :zaa:
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 11:20 pm Paylaş

Nazlıcım sana hepimizden sonsuz sevgiler öpücükler Cool

Ceren Melisa eğlenmene çok sevindim tatlım blend Nazlıcanın emeği :zaa:
Çok teşekkür ederiz (:
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 16, 2011 1:54 am Paylaş

Çok teşekkür ederiz.
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 16, 2011 3:27 am Paylaş

Herkese Teşekkürleer.

Bölümler çok eğlenceli olacak.

-Şeytan değil benim kız normalde melekde işte benim karakterimde vahşılaşıyo ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 3268751438

-Nefes-Özgür cidden senaryonun şeytanları ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 3268751438

Neyse sağolun (:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 16, 2011 4:02 am Paylaş

~yaRen demiş ki:
Herkese Teşekkürleer.

Bölümler çok eğlenceli olacak.

-Şeytan değil benim kız normalde melekde işte benim karakterimde vahşılaşıyo ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 3268751438

-Nefes-Özgür cidden senaryonun şeytanları ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 3 3268751438

Neyse sağolun (:

Senin kızı hiç gözüm tutmadı ,bak benim yorumlarımdan çekeceği var ona göre!

➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 6 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki