Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
YazarMesaj
тυğвαα
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
тυğвαα
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4135
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 679
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : Çok uzaklardann. (:
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Benisevebilirmisin?
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 4:12 am Paylaş

Hayırlı olsun senaryonuz =)
Tanıtım çok güzel olmuş =)
1.bölümü bekliyorum bendee (=
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 4:32 am Paylaş

Öhöm öhöm.
Bendeniz Senaryonun Assolist Senaristi -Özgür Deniz adlı Bağımlının sahibesiyim ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 277638789 -yim.
Sonunda açtık senaryoyu uleeyn ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438
Kaç gündür uğraşıyoruz ya.
Herkese teşekkürler.
Nazlı;Blend'e öldüm bittim.
Ellerine sağlık.
-Atatürkçü akımını ben başlattım sonra hepimizin içindeki Atatürk sevgisi çıktı ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438
Herkese Teşekkürler Millet.
-Yorum Yapmayan Evde Kalsın.Katıldım sana Diloshm.-
--
Yaren.➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 520250475
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 4:34 am Paylaş

Öncelikle yeni senaryonuz hayırlı olsun senarist grubu (:

Konuya girişteki yazı bu 5 kız arasındaki yakın dostluğu anlattığı yada anlatacağını gösteriyor sanırım.

Ayrıca karakter isimleri de ilginç olmuş.

Kökeni ne bu isimlerin.p

Her neyse.

Hayırlı olsun kızlar. (:
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 4:36 am Paylaş

En mantıklısı benim adım.

Sade ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438

Tüm adları kendileri buldular elimi sürmedim ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438

Teşekkürler.
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Just Breathe♥

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 4:37 am Paylaş

teşekkürler (:
kökenini bilemiycem :D
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 4:45 am Paylaş

Vay be Ben yokken ne kadar çok yorum gelmiş öyle :D

Hepinize Çok Çok Teşekkür ederiz Very Happy

Nazlıcım Ayrıca blend için çok çok teşekkürler Very Happy

1. bölümü Elbet yakında birgün Yazacağız Very Happy
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 5:20 am Paylaş

bulut~ demiş ki:

Konuya girişteki yazı bu 5 kız arasındaki yakın dostluğu anlattığı yada anlatacağını gösteriyor sanırım.

Kökeni ne bu isimlerin.p

Her neyse.

Hayırlı olsun kızlar. (:

Teşekkür Ederiz (:
Kökeni ne bu adların bilmiyoruz ben Nefes kesiyorum ondan herhalde Crying or Very sad
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 5:28 am Paylaş

Dilαrα~ demiş ki:
bulut~ demiş ki:

Kökeni ne bu isimlerin.p

Her neyse.

Hayırlı olsun kızlar. (:

Teşekkür Ederiz (:
Kökeni ne bu adların bilmiyoruz ben Nefes kesiyorum ondan herhalde ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438

Oha.

Abartının bu kadar millet ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 5:38 am Paylaş

Okudukça yorum yapıyorum :D
Baştaki yazı çok güzel olmuş.
Blend'de niye Gecenin ismi yok tek gecelik bi kız mı Gece :D
yada yardımcı karakter türü bişi herneyse :D
Evet ilk sırada diloşum varmış :D
Çok sevdim Nefesi :D
''Damarıma basıldığı zaman tam bir sürtük oluyorum.'' davranışı dışında gayet hoş bir kıız :D
''Özgür'' adını duyunca bu erkek sanırım dedim ama snra sarı uzun saçlar girdi devreye :D
Özgürün Blend'deki bakışları çok değişik :D
Kevsoooom.Kore filmi veya dizisi güzel oluyo cidden :D
Lee Min Hoo'nun filmlerini izlerim ben geneldee :D
Hayali arkadas Wenty :D
Canselcan :D Asya ismi her zaman için dikkatimi çekmiştir :D
''Galiba biraz Bencilim.Kimsenin -Ben vermedikçe-Birşeyimi kullanmasına Sinir olurum.'' bir an kendimi gördüm :D
En uzun yazıda Ezgiye aitmiiiş. :D
Arya'da çok hoş birisiiii :D
Kitap okumayı seven insanları çok severim :D

Sevgili 5 senaristtt.
En büyük takipçiniz benim uleyyyyn. :D
O kadar uzun yorum yaptım kıymetinide biliniz :D(alıntılardan snra :D)
Hepiniz için burda düşüncelerim geçiyo ayrı ayrı cevapta verebilirsiniz yani beklerim
:D

~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 5:42 am Paylaş

Allah razı olsun Hande'm ne diyim ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438

-O resmi Dilosh buldu.

Ama ben bakışlarını çok vahşi bulduğumdan sesimi çıkarmadım ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438

Çoh teşekkür ederiz bitanem ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 735496020
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 5:46 am Paylaş

~yaRen demiş ki:
Dilαrα~ demiş ki:
bulut~ demiş ki:

Kökeni ne bu isimlerin.p

Her neyse.

Hayırlı olsun kızlar. (:

Teşekkür Ederiz (:
Kökeni ne bu adların bilmiyoruz ben Nefes kesiyorum ondan herhalde ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438

Oha.

Abartının bu kadar millet ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438

Bana diyene bak Crying or Very sad
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 5:47 am Paylaş

~нande~ demiş ki:
''Damarıma basıldığı zaman tam bir sürtük oluyorum.'' davranışı dışında gayet hoş bir kıız :D
''Özgür'' adını duyunca bu erkek sanırım dedim ama snra sarı uzun saçlar girdi devreye :D
''Galiba biraz Bencilim.Kimsenin -Ben vermedikçe-Birşeyimi kullanmasına Sinir olurum.'' bir an kendimi gördüm :D

Sevgili 5 senaristtt.
Hepiniz için burda düşüncelerim geçiyo ayrı ayrı cevapta verebilirsiniz yani beklerim

Tabiki en büyükk takipçimiz sensin çünkü senaryomuzu ilk sana söyledim ve sende en büyük takipçi ilan ettin kendini.
Saol uzuun yorumun için bitanem (:
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 6:02 am Paylaş

~нande~ demiş ki:

Sevgili 5 senaristtt.

Hande'mm.
bu yorumunu Görünce İnanki daha deminki depresyondan kurtuldum anında gülümsedim :D
Çok Teşekkür ederiz Very Happy
Tabiki sen olucaksın Uleeyn Senden başka takipçimizmi var bizim ?
➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 2222441962
Tekrardan Çok Çok Çok Çooooooook Teşekkür ederiz Bitaneem Very Happy
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 6:05 am Paylaş

Vayy vayy vayyy. :D
Altın kızlar bir araya gelmiş.
Beşi bir yerde gibi olmuşsunuz ayol. :zaa:
Tanıtım çok güzel.
Birinci bölümü sabırsızlıkla bekleyeceğim.
Ellerinize sağlık.
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 6:05 am Paylaş

➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 Amanda-Seyfried

-Hande.O kızın gerçek hali bu.

O bakış Dilaradan kaynaklanıyo ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 6:06 am Paylaş

physikçi demiş ki:
Beşi bir yerde gibi olmuşsunuz ayol. ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 795560
Tanıtım çok güzel.
Ellerinize sağlık.

Çok
Teşekkür ederiz
DiLa'cım Very Happy ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 750170
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 6:07 am Paylaş

bu uzuuun yorum için teşekkürler Hande (:
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 6:19 am Paylaş

physikçi demiş ki:
Beşi bir yerde gibi olmuşsunuz ayol. :zaa:
Tanıtım çok güzel.
Ellerinize sağlık.

Öyle olduk popi.
Teşekkür ederiz.
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 6:20 am Paylaş

~yaRen demiş ki:
➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 Amanda-Seyfried

O bakış Dilaradan kaynaklanıyo ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438

Hemende bana atıyo suçu adisin kızım.
Sen demedin mi bana vahşi bi fotosunu bul diye Crying or Very sad

~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 7:21 am Paylaş

~yaRen demiş ki:
Allah razı olsun Hande'm ne diyim ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438

-O resmi Dilosh buldu.
Ama ben bakışlarını çok vahşi bulduğumdan sesimi çıkarmadım ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438
Çoh teşekkür ederiz bitanem ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 735496020
:D Diloştanda bu bekleniiiir :D
Vahşi bakışlıı Özgür kıız :D
Ö.değil tatlım Very Happy

Dilara~ demiş ki:
Tabiki en büyükk takipçimiz sensin çünkü senaryomuzu ilk sana söyledim ve sende en büyük takipçi ilan ettin kendini.
Saol uzuun yorumun için bitanem (:
Siz kabullenmeseniz bile ben en büyük takipçiyiiim :D
Böyle uzun yorum yapmak çok hoşuma gidiiiyooooo :D
yani hiç ö.değil :D

CanseL~ demiş ki:

Hande'mm.
bu yorumunu Görünce İnanki daha deminki depresyondan kurtuldum anında gülümsedim :D
Çok Teşekkür ederiz Very Happy
Tabiki sen olucaksın Uleeyn Senden başka takipçimizmi var bizim ?
➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 2222441962
Tekrardan Çok Çok Çok Çooooooook Teşekkür ederiz Bitaneem Very Happy
Anaa neden depresyondasın kız seen.
Yok tabiiii. :D
Ö.değil bitaneem :D

The Meadow demiş ki:
bu uzuuun yorum için teşekkürler Hande (:
:D ö.değil tatlım benden hep uzun yorum alıcaksınız büyük ihtimalle :D
Dilαrα~ demiş ki:
~yaRen demiş ki:
Hemende bana atıyo suçu adisin kızım.
Sen demedin mi bana vahşi bi fotosunu bul diye Crying or Very sad

Benim yüzümden tartışma çıkıyooo hihihihih :D
Yanlız o kız blend'deki resimden daha güzelmiş :D
Ve ben sustum.
sohbet olmasın..: (benim için bi tanecik cik cikkk bölüm yazııııın :D)

ayy kendimi bu senaryonun sahibiymişimde gelen yorumlara cevap veriyomuş gibi hissettim :D
Çok güzel bi duygu :D
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 7:24 am Paylaş

en büyük takipçimiz sensin tabi.
bu arada 1. bölüm yakın tarihte okumanıza sunulacaktır Laughing
yorumlarınızı esirgemeyiniz.yoksa evde kalırsınız bilmiş olun :hehe:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 7:52 am Paylaş

Öhöm,öhöm.
Ben ilk önce Blendi sizin imzalarınızda gördüm.
Dedim bu işin içinde bir iş var.
Burnumu sokmazsam olmaz, baktım senaryoda var 'Dal Ece' dedim :zaa:
Daldım, boğulayazdım Crying or Very sad
Giriş bölümü çok güzeldi.
Karakter tanıtımları da güzel ama isimler kafa karıştırıcı.
Tek başına her isim çok güzel olsa da-
Hani bunlar grup ya ,birleşince şahsen benim kafam karıştı :hehe:
Bu ya isimlerin tek başlarına güzel olmasından kaynaklanıyor,
Ya da benim salaklığımdan scratch
Asya' yı bir yerden tanıyor gibiyim
Atv' de bir dizi vardı sabahın köründe veriliyordu orada ki gıcık kız sanırım, ama çok güzel Smile
Nefes kızımıza bayıldım :zaa:
Nasıl olur da bu kız çapkın olmaz?
Tam çapkın tipi var Crying or Very sad
Ayris ve Arya da çok güzeller maşallah tü tü tü!
Özgür hanıma gelirsek; Yaren Allah aşkına çok mu aradın bu kızı?
Şeytan gibi yahu Crying or Very sad
Çok uzun oldu yorum lağn.
Güzel başladı umarım güzel devam eder (:
Çok gecikmesin ilk bölüm!
Ha unutmadan , AŞK olmazsa kafanızı bacağınızı ha bir de parmaklarınızı kırarım!
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 8:19 am Paylaş

yazıyoruz bölümü (:
Aşk olucak tabi.manitaları hazır ama yavaş yavaş.
zaman lazım biraz.
hatta bir ara araya Alex atalım dediydik de Ece öldürür bizi diye vazgeçtik Crying or Very sad
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 8:22 am Paylaş

~Ness~ demiş ki:
Öhöm,öhöm.
Burnumu sokmazsam olmaz, baktım senaryoda var 'Dal Ece' dedim ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 795560
Daldım, boğulayazdım ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438
Hani bunlar grup ya ,birleşince şahsen benim kafam karıştı ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 347122
Atv' de bir dizi vardı sabahın köründe veriliyordu orada ki gıcık kız sanırım, ama çok güzel ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 650269930
Nefes kızımıza bayıldım ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 795560
Tam çapkın tipi var ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438
Şeytan gibi yahu ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438
Ha unutmadan , AŞK olmazsa kafanızı bacağınızı ha bir de parmaklarınızı kırarım!

Öncelikle Eceim bu bibibitanecik yorumun çin çok teşekkür ederiz Very Happy
Asya ismi bir anda aklıma geldi öyle diziden felan alıntı değl uleyyyn Crying or Very sad
AŞK Tabiki olucak :zaa:
ekrardan çok çok çok teşekkür ederiz Very Happy
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow

MesajKonu: Geri: ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 15, 2011 8:24 am Paylaş

CanseL~ demiş ki:
~Ness~ demiş ki:
Öhöm,öhöm.
Burnumu sokmazsam olmaz, baktım senaryoda var 'Dal Ece' dedim ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 795560
Daldım, boğulayazdım ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438
Hani bunlar grup ya ,birleşince şahsen benim kafam karıştı ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 347122
Atv' de bir dizi vardı sabahın köründe veriliyordu orada ki gıcık kız sanırım, ama çok güzel ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 650269930
Nefes kızımıza bayıldım ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 795560
Tam çapkın tipi var ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438
Şeytan gibi yahu ➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥  ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"] - Sayfa 2 3268751438

Öncelikle Eceim bu bibibitanecik yorumun çin çok teşekkür ederiz Very Happy
Asya ismi bir anda aklıma geldi öyle diziden felan alıntı değl uleyyyn Crying or Very sad
AŞK Tabiki olucak :zaa:
ekrardan çok çok çok teşekkür ederiz Very Happy

Cansel ,Ece Brenda'yı dedi galiba dizide görmüştüm diye :hehe:

➸➹Birimiz Hepimiz,Hepimiz Birimiz İçin ♫♥ ₪ ∂ιℓαяα-уαяєη-єzgι-кєνѕєя-¢αηѕєℓ ₪ [2.Bölüm sf:20 "İyiki Varsınız"]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 6 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki