Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum.

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Sonraki

Devam etmeli miyim?
Evet
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 I_vote_lcap71%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 I_vote_rcap
 71% [ 5 ]
Hayır
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 I_vote_lcap0%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Olabilir
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 I_vote_lcap29%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 I_vote_rcap
 29% [ 2 ]
Hayır kesinlikle davam etme
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 I_vote_lcap0%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 7

Anket kapatıldı

YazarMesaj
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyPtsi Şub. 14, 2011 4:10 am Paylaş

Evet evet istiyoruz istemez miyiz? Çoğul konuştum kusur bakmayın :D
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1462
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1468
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyPtsi Şub. 14, 2011 4:16 am Paylaş

devamını bekliyorum tatlım...
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyPtsi Şub. 14, 2011 4:19 am Paylaş

istioruz tabikisii
~meyra~
Deneyimli
Deneyimli
~meyra~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 579
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 567
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyPtsi Şub. 14, 2011 4:32 am Paylaş

evet hemde şimdi istiyorum
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 583
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 603
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyPtsi Şub. 14, 2011 5:14 am Paylaş

bende yazmaya başlıyorum o zaman =)
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyPtsi Şub. 14, 2011 5:28 am Paylaş

bekliorm
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyPtsi Şub. 14, 2011 5:45 am Paylaş

Himen yaz lüften :D
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyPtsi Şub. 14, 2011 6:00 am Paylaş

bende istiyorum yb.
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 5:42 am Paylaş

devam tatlım yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum... =)
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 6:33 am Paylaş

Ya ben yeni gördüm ama bundan sonra kesinlikle okurum çok güzel yazıyorsun yb hemn bekliyorum...Very Happy)
ηiℓуу●
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ηiℓуу●
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 8065
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3979
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Petrova Fire.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 9:32 am Paylaş

Alıntı :
Hadi Kz yeni bölüm nerede kaldı meraktan burda orta yerimden çatırdadanak çatladm:DDD
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 9:45 am Paylaş

Geliyorrrrr..yolda
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 10:26 am Paylaş

'BİR DAMLA GÖZLERİMDE...'

Ekrem sabah uyandığında mutsuzdu.Hemde oldukça..Dün sevgililer günüydü ve o tek birşey istemişti.Sevil'e onu çok sevdiğini söylemek.Ama olmamıştı.Bu defa cesaretini tam olarak toplamıştı açılacaktı.Ama gittikleri yemekte Sevil nedenini bilmediği bir şekilde içmişti ve sarhoş olmuştu.Gece geç saatte gelmişlerdi..Sevil sızmıştı.Ekrem'yanağına küçük bir öpücük kondurmakla yetinmişti..Yatağından kalktı.Sevil'in kapısını tıklattı.Ses gelmedi.Birkaç kez daha çaldı sonunda ses geldi.

"Gel!"

Ekrem içeriye girdi.Sevil yorganı boynuna kadar çekmişti.Ekrem'in onu geceliklerle görmesini istemiyordu.

"Ne var Ekrem daha kargalar kahvaltısını yapmadı!"

"Dün gece çok içtin sızdın..Merak ettim."

"Ya bende başım neden bu kadar ağrıyor diyordum."

"E doğal olarak tabi.."

"Sahi neden içtim ben o kadar?"

"Bilmiyorum ama keşke içmeseydin."

"Neyse ,çıık üstümü giyineceğim ."

"Tamam."

Ekrem çıktı.Odasına gitti.Saçını yaptı yine bu defa aynanın karşısıda fazla kalmamıştı.İlk defa okula gitmeyi çok istiyordu okulda kafasını dağıtacağını düşünyordu.Ne varki..Sevil'le yalnız kaldığı heran ona bir fırsat gibi geliyor bu fırsatları elinden kaçırdığı için kendine sürekli kızıyor mutsuz oluyordu.Böyle düşünedursun Sevil çıkmıştı bile mutfakta kahvaltı hazırlıyordu.Aslında oda Ekrem'i hep terlesede,umursamaz ve hırçın davransada hep o iki kelimeyi söylemesini bekliyordu.Böyle beklerken tam iki yıl geçmişti ama hala yerinde saıyıorlardı.İkiside farkındaydılar sadece arkadaş olmadıklarını ve öyle kalamayacaklarını..Sonunda kahvaltı mamasına oturdular.Hep neşeli olurdu Ekrem heleki kahvaltıda Sevil ona laf yetiştirmekten kahvaltısını bile zor yapardı.Ama bu sabah birşeyler vardı halinde çok durgundu.

"Neyin var?"dedi.Sevil

Ekrem duymadı dalmıştı birşey düşünüyor olmalıydı..Ekrem'in koluna dokundu hafifçe.

"Hı,Ne oldu?"

"Ne bu halin çok durgunsun .."

"Yok birşey sana öyle gelmiş."

"Evet kesinlikle!"

Sevil üzerinde durmadı bu konunun .Kahvaltıdan sonra Ekrem evde biraz oayalandı.Sanki Sevil'e bir kırgınlığı varmış gibi davranıyordu.Doğru dürüst konuşmuyordu.Bir süre sonra:

"Sevil ben çıkıyorum ."

"Nereye gidiyorsun?"

"Dolaşacağım biraz hem bir işim var geç gelirsem bekleme yemeğini yersin ."

"Peki."

Ekrem evde duramıyordu.Daha doğrusu onunla yalnız kalamıyordu.Yürüyordu.Ayakları onu sahile götürmüştü.Gözlerini kapattı.Aklından geçen tek şey onu deliler gibi sevdiğiydi!

"Nasıl birşeymiş bu aşk!"

Sitem ediyordu.Ama neye?ve neden? Bunu bilmiyordu.Sevil'e kırılıyordu bazen ama onunda suçu yoktuki! Ama söyleyemedikçe bunca zaman gözlerinden anlaması gerekmezmiydi?Diye düşünüyordu.

~~~~~~

Kısa oldu kusura bakmayın fırsatım olmuyor .Ama kısa kısada olsa koymaya çalışacağım inş.
delicik
Deneyimli
Deneyimli
delicik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1265
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1267
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bulgaristan Balchik

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 10:33 am Paylaş

super olmus devam
tubanur
Forumcu
 Forumcu
tubanur
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 420
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 434
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : HERYERDEN
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : KİMİSİNE GÖRE AŞK ACI ÇEKMEK KİMİSİNE GÖRE MUTLULUK AMA BANA GÖRE AŞK ÖLÜMÜ BİLE GÖZE ALMAKTIR SENİN İÇİN ÖLÜMÜ BİLE GÖZE ALIR AŞKIM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEWİYORUM

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 10:37 am Paylaş

cnm harika olmuş bayıldım ya
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyPerş. Şub. 17, 2011 12:07 am Paylaş

devam lütfen =) çok güzel olmuş =)
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyPerş. Şub. 17, 2011 1:50 am Paylaş

Bence de devam et çok güzel gidiyor...Very Happy
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyPerş. Şub. 17, 2011 4:14 am Paylaş

teşekkür ederim yeni bölümü en kısa zamanda eklemeye çalışırım.
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyPerş. Şub. 17, 2011 5:19 am Paylaş

Çooook Güzel Olmuşş =) =)
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyPerş. Şub. 17, 2011 5:22 am Paylaş

çok güzel olmuş devamını bekliyorumm
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyPerş. Şub. 17, 2011 6:13 am Paylaş

yeni okuyucu
çok güzel olmuş
devam canım bekliyorum
rreyhhann
Üye
 Üye
rreyhhann
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 43
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 40
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/08/10

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyPerş. Şub. 17, 2011 6:28 am Paylaş

bende yeni okudum senaryonu çok güzel gidio dewam et :D
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyPerş. Şub. 17, 2011 6:35 am Paylaş

Peki yeni bölüm istiyormusunz??
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyPerş. Şub. 17, 2011 6:37 am Paylaş

eevveeeeeettt
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 4 EmptyPerş. Şub. 17, 2011 6:40 am Paylaş

evet istiyoruz yaz lütfen...

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum.

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 22 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Sonraki