Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.-

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Sonraki
YazarMesaj
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4169
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2824
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : One Direction Konserinden.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : HaryStyles~♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 Empty
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyCuma Tem. 22, 2011 11:14 pm Paylaş

Hani gözlüklerini almadın mı??Bölüm..?
http://twitter.com
loss_girl
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
loss_girl
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2003
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1737
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : mars=)) f@ŧm@ nur
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hayatta hep birileri
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 Empty
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyC.tesi Tem. 23, 2011 12:06 am Paylaş

evet nerde kaldı böölüm
masmavi970
Deneyimli
Deneyimli
masmavi970
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1264
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1307
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11
<b>Nerden</b> Nerden : evden
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyC.tesi Tem. 23, 2011 1:16 am Paylaş

yb
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyC.tesi Tem. 23, 2011 1:18 am Paylaş

yb ??
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyC.tesi Tem. 23, 2011 1:23 am Paylaş

Yeni okuyucu (:
Süper!
Yb ?
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyC.tesi Tem. 23, 2011 9:00 am Paylaş

Yeni bölüm biraz sonra.. (:
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyC.tesi Tem. 23, 2011 9:01 am Paylaş

Beren Saat demiş ki:
Yeni okuyucu (:
Süper!
Yb ?

Hoşgeldin canım.
Ne iyi ettin de geldin (:
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyC.tesi Tem. 23, 2011 9:29 pm Paylaş

(: ee nerde yb
?
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyC.tesi Tem. 23, 2011 11:52 pm Paylaş

eee yb?? Sad
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyPaz Tem. 24, 2011 1:49 am Paylaş

evet ya yb nerde ?
aylin esin
Deneyimli
Deneyimli
aylin esin
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 671
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 696
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bilmesen de olur
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyPaz Tem. 24, 2011 6:00 am Paylaş

yeni okuyucu spr yazıyosun dvm Exclamation
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyPaz Tem. 24, 2011 7:20 am Paylaş

aylin esin demiş ki:
yeni okuyucu spr yazıyosun dvm Exclamation

Teşekkür ederim canım..
Hoşgeldin. (:
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyPaz Tem. 24, 2011 7:22 am Paylaş

Arkadaşlar öncelikle hepinizden çok ama çok özür diliyorum..
Ben sizin yerinizde olsam isyan bayrAĞINI çekerdim.
Neyse dün elektrikler kesildi Yeni bölüm silindi.
O yüzden 1 saat önce yeniden yazmaya başladım ve eksiklerim var.
22.30 gibi koyarım. (:
aylin esin
Deneyimli
Deneyimli
aylin esin

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyPaz Tem. 24, 2011 7:55 am Paylaş

ok sorun diil cnm Very Happy
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyPaz Tem. 24, 2011 9:03 am Paylaş

8. Bölüm..

Birkaç gündür durgunum.. Ya havanın sıcaklığından tansiyonum düşüyor ya da hayatımda bir heyecan yok.. Eskiden sevmek veya sevilmek bana heyecan verirdi.. Kalbimi onu her görüşümde küt küt attırır, hayatıma anlam katardı.. Şimdilerde ise ne sevenim var ne de seven bir kalbim.. Öyle boş boş takılıyorum kendi halime.. Pavyona gidiyorum, yemek yapıyorum, Melike'yi Özgün'ü bize davet etmesi için zorluyorum -Çünkü evde tek kalmak istemiyorum.- .. Ümit'i neredeyse bir haftadır görmüyorum.. Görmek isteyen de yok zaten. Onun gibi bir hödükten ne beklenirdi ki zaten.? Kesin kendine başka güzel kızlar bulmuştur.. Tabii beni elde edemedi ya kesin benle kaybettiği zamanın acısını çıkarıyordur.. Nerden mi anlıyorum.? 6. his canım.. Özgün'e felan sorduğum yok..

Yine içimi ısıtan o sıcacık yaz güneşi doğuyor.. Ve ben yine pencerenin kenarında usulca onu seyrediyorum.. Uykusuz geçirdiğim kaçıncı gecem hatırlamıyorum, saymadım.. Kalkıp çayı koyuyorum ve yavaş yavaş sofrayı hazırlıyorum.. Bu gece yine o zengin züppelerin geleceğini hatırlayarak odama koşuyorum.. En güzel elbiselerimden birini bulup ütülüyorum, Tabii Melike'ye de seçiyorum güzellerden bir tane.. En güzel ayakkabılarla da taçlandırıyorum elbiseleri. Sonra da gidip Melike'yi kaldırıyorum hem kahvaltı etsin hem de kuaföre gidelim diye..

Bir iki lokma bişeyler yiyip hemen kuföre gidiyoruz.. Hayal Abla dip boyamızı yapıyor ve fönümüzü çekiyor. Çırağı Badegül de manikürlerimizi yapıyor.. Akşamüzerine doğru ayrılıyoruz kuaförden.. Eve gidip üzerimizi değişip hemen pavyona gidiyoruz.. Zengin züppeleri gene ordalar.. Patronun yeni ortağı Kıvanç Bey hemen bize iki adam gösteriyor.. Sanki bunları yıllar öncesinden tanıyor gibiyim.. Yüzleri hiç yabancı gelmiyor.. Nasıl tanımam bunlar ortaokuldan arkadaşlarım Burak & Birkan.. Beni gördüklerinde ilk önce tanıyamıyorlar ama sonradan çıkarıyorlar beni.. ''Türkü.!'' diye boynuma atlıyor Burak. Ee kolay mı ortaokulda deli gibi aşıktı bana, bense hiç yüz vermemiştim. Ama şuan gözlerimi ondan alamıyorum.. Gerçekten çok yakışıklı olmuş, bana da hala aynı aşkla ve yiyecekmiş gibi bakıyor..

Melike:Kim bu Afet'cim tanıştırmayacak mısın.?
Türkü:Canım bu Burak.. Bu da Birkan.. Bu da ev arkadaşım, hayat yoldaşım Melike..
Melike:Burda Nigar canım.
Türkü:Pardon Nigar.. Bende Afet..
Burak:Seni burda bulabiliceğim aklıma bile gelmezdi.. Seni çok özlemişim..
Türkü:Bende seni çok özlemişim.
Birkan:Beni özleyen yok galiba.
Türkü:Olur mu öyle şey.!! Gel buraya. -Birkan'a sarılır.-
Melike:Kim bunlar canım.?
Türkü:Burak'la Birkan benim ortaokuldan çok yakın iki arkadaşım canım.. Onlarla o kadar çok anımız var ki..
Melike:Tanıştığıma çok memnun oldum.
Birkan:Bende..
Türkü:Şöyle masaya geçelim hem sohbet etmiş oluruz.. Melike canım sen Birkan'ı al yan masaya geç şimdi Kıvanç Bey kızmasın..
Melike:Tamam canım, hadi Birkan şöyle geçelim..

-2 saat sonra-

Burak: Demek Semra Teyze'yle Hüseyin Amca'yı trafik kazasında kaybettin hee.! Sonra da buralara düştün.!
Türkü:Aslında liseyi burada okuyacaktım biliyorsun, geldi 2. senede annemle babamı kaybettim. Liseyi zar zor bitirdim. Üniversiteye başladığımdaysa bir türlü harç parasını denkleştiremedim. Sonra buranın patronuyla tanıştım. Tesadüfen okulda.. Öyle işte..
Burak:Bende 4 senedir İstanbul'dayım.. Keşke daha önce karşılaşsaydık.. -Elini tutar.-
Türkü:Keşke..
Burak:Seni o kadar çok özlemişim ki.. Seni unuttuğumu sanmıştım.. Çocukluk aşkı olarak görmüştüm hep ama biraz önce gördüğümde öyle olmadığını anladım.. Ben seni hiç unutamadım Türkü..
Türkü:Burak.. Yapma, olmaz artık..
Burak:Neden ama.?
Türkü:Ben pavyonda çalışıyorum.. Öncelikle böyle bişeyi ailen onaylamaz.1
Burak:Onlara ne.! Ben seviyorum seni.. Hala.. Deliler gibi..

Melike & Birkan..

Birkan: Demek annenle baban seni zorla evlendirmek isteyince kaçtın evden.
Melike:Evet..
Birkan:Senin gibi güzel bir kıza nasıl kıymışlar anlamadım doğrusu..
Melike:Ama başaramadılar, evlenmedim. Evlenmem de..

Birkan çok derin bakıyordu bana.. Sanki yıllardır aradığı birşeyi bulmuş gibi.. Ona dokunmaya kıyamıyormuş ama bir yandan da delicesine istiyormuş gibi.. Delici bakışları vardı.. Ama nedense beni rahatsız etmiyordu çünkü onu sadece bir müşteri olarak görüyordum.. Saçımı geriye doğru attım ve yavaşça başımı sola doğru çevirdiğimde içeri hızlı adımlarla Özgün'le Ümit'in girdiğini gördüm..

Özgün:Bu ne hal Melike, kim bu adam.?
Melike:Özgün'cüm sakin ol, sadece bir müşteri..
Birkan:Evet beyefendi lütfen sakinolun.!
Özgün:Yaa sakinoluyum öyle mi.?
Melike:Evet tatlım, hadi biz dışarı çıkalım..

...

Ümit kolumdan tutup dışarı çıkmam için zorlarken Burak kolumu bırakmasını söylüyordu.. Ama Ümit bu, dinler mi.? Öküz sonuçta.. Kolumdan tutup çekerek hızlıca dışarı çıkardı beni..

Ümit:Napıyorsun sen.! Kim bu adam.?
Burak:Sana ne be.! Asıl sen kimsin.?
Ümit:Ben.. Ben.. Önce ben sordum.
Burak:Ben Türkü'nün sevgilisiyim..
Ümit:Do-Doğru mu bu.?
Türkü:Evet.!

Gözlerinin içine meydan okurcasına bakıyordum, onunsa gözlerinde sadece derin bir öfke ve birkaç kırılmış hayal vardı..

Türkü'nün elbisesi: http://amerikadashopping.com/shop/image/cache/data/genc/3.Hafta/19b-Claudia%20tek%20omuz%20siyah%20s-m-l%2045-500x500.jpg
Türkü'nün ayakkabısı: http://ondagordum.files.wordpress.com/2011/02/aysegul_inci_topuk_zimbali_ayakkabi1.jpg?w=500&h=371

Melike'nin elbisesi: http://genc.hepmodamagazin.com/wp-content/uploads/2010/01/taylor-valentino1.jpg
Melike'nin ayakkabıları: http://moda.kadin.ca/christian-louboutin-mezuniyet-platform-topuk-ayakkabi-modelleri/christian-louboutin-platform-ayakkabi-modeli/

8. Bölüm Sonu..
aylin esin
Deneyimli
Deneyimli
aylin esin

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyPaz Tem. 24, 2011 9:14 am Paylaş

spr olmuş Exclamation
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyPaz Tem. 24, 2011 9:15 am Paylaş

Muhteşem!Ben beklemediyim yeni bölümleri.
Diğer bölümü en kısa zamana bekliyorum Very Happy
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyPaz Tem. 24, 2011 9:31 am Paylaş

süper olmuş cnm:)
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyPaz Tem. 24, 2011 9:36 am Paylaş

Teşekkür ederim.
Valla bu bölüm itiraf edin uzun oldu. (:
Yeni bölüm 3-5 güne kadar gelir. (;
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyPaz Tem. 24, 2011 9:39 am Paylaş

Valla,o zamana kadar çatlarım ben onun için diğerlerine ekleyerek,çatlamamı önleyebilirsin Very Happy
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyPaz Tem. 24, 2011 9:45 am Paylaş

Cidden güzel yazıyosun sen ya.
Aslında bide senle senaryomu açsak napsak?
Abi o zaman ben iflas ederim kaç tane senaryom var yani.
Ama olsun mesaj atıyım ben sanağğğ Laughing
Bu arada devam canım Very Happy
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyPaz Tem. 24, 2011 10:06 am Paylaş

cnm süper olmuş bişiy sorcam türkü burağı seviyor mu?yoksa ümite inat mı öyle yaptı?çok merak ettim de devamını bekliyorum Exclamation
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyPtsi Tem. 25, 2011 4:31 am Paylaş

goktug demiş ki:
cnm süper olmuş bişiy sorcam türkü burağı seviyor mu?yoksa ümite inat mı öyle yaptı?çok merak ettim de devamını bekliyorum Exclamation

Seviyo ama arkadaş olarak. (: Aşık değil.
Yorum yapan herkese teşekkür ederim. (:
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyPtsi Tem. 25, 2011 5:20 am Paylaş

hemencecik yb isterm
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 11 EmptyPtsi Tem. 25, 2011 5:21 am Paylaş

Bende :D

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.-

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
11 sayfadaki 40 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Sonraki