Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.-

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sonraki
YazarMesaj
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 900
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 898
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 Empty
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyPerş. Tem. 28, 2011 10:49 pm Paylaş

çok gzl olmuş cnm ellerine sağlık:D
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 Empty
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyPerş. Tem. 28, 2011 11:11 pm Paylaş

Teşekkürler canım. (:
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6593
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4042
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ANKARA
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyPerş. Tem. 28, 2011 11:17 pm Paylaş

bölüm isterizzzzzzzzzzz
http://forum.emreaydin.org/
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyPerş. Tem. 28, 2011 11:26 pm Paylaş

Tmm canısı gelicek az daha sık dişini. :D
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyPerş. Tem. 28, 2011 11:30 pm Paylaş

eve Evet Bölüm İsteriz Very Happy
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyCuma Tem. 29, 2011 2:15 am Paylaş

Arkadaşlar şuanda yeni bölümün yarısını yazmış bulunmaktayım. En geç 19.30'a kadar gelecektir. Sakın benden ayrılışmayın. :D
loss_girl
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
loss_girl
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2003
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1737
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : mars=)) f@ŧm@ nur
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hayatta hep birileri

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyCuma Tem. 29, 2011 3:16 am Paylaş

anammm bölümü mü yazıyosunn.hiç ayrılırmıyız senden hadi beklioruzz :D
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyCuma Tem. 29, 2011 4:53 am Paylaş

- 11. Bölüm. -

-Bir koku hediye kalır, sen gittiğinde.. Sensiz sessizliğimde..

Sen gittiğinde, durur zaman.

Bende beklerim,

Sensiz geçen zamanı, bensiz geçiririm.-

Koca bir hafta ne kadar da çabuk geçmişti.. Yarın gidiyordum işte, valizim kapının yanında, çantam ise başucumda duruyordu.. Ve ben gidiyordum.. Melike günlerdir doğru düzgün bir şey yemiyor ve tam olarak hiç bir şey bilmiyor.. Bilmesi onu daha çok üzer diye hiç bir şey söyleyemiyorum.. Gitmeye karar verdiğim geceki gibi ona sadece bir mektup yazarak veda etmeyi düşünüyorum. Çekmecemdeki bir top kağıdın içinden bembeyaz, hiç kirlenmemiş tıpkı bizim gibi bir kağıt çıkarıyorum masamın üstüne ve veda mektubumu yazıyorum.

''Melike'm; yüreğimin acısını hafifleten tek dostum..

Sana bu mektubu gitmek üzere olduğum sabahın gecesinde yazıyorum.. Ne garip, aklıma geldikçe beni gülümseten tek insan sensin.. İçimdeki acı, her geçen gün azalıyor dostum, artık canımı yakanların hepsini affediyorum yavaş yavaş.. Affettikçe içimden göçüp giden kuşlar geri dönüyorlar.. Korkuyorum Melike, bana bugünlerde neler oluyor böyle.? Ben böyle biri miydim.? Bilmiyorum.. Soruyorsundur şimdi bana ''Neden son kez uğramadın odama, tıklatmadın penceremi.? Neden son kez vedalaşmadık biz.?'' diye.. Biliyorsun kardeşim, vedaları hiç sevmem.. En son HOŞÇAKAL dediğim insanla bir daha hiç görüşmedim ben..

Hayatımda ben, hep HİÇ'leri yaşadım kardeşim.. Hiç anne şefkati görmedim, hiç sevmedim, hiç aşık olmadım, hiç insan yerine konmadım.. Ve daha bir çok HİÇ.. Şu günlerde bakıyorum da bende bir HİÇ'im aslında.. Şuan ağladığını biliyorum.. Ama sakın ağlama, ben mutluyum kardeşim.. Burak beni çok seviyor, biliyorum.. Artık entrikalar yok hayatımda, yer veremem yorgunluklara artık. Hayat zaten çok yordu beni ya da yaşlanıyorum.

Ah be can dostum; hayat nerelere getirdi bizi, ama hiç koparmayacak birbirimizden. Bir yuvam olacak kolay kolay yıkılmayan.. Parasını kazanabilen, ayakta kalan koca kadınlar olduk. Olduk olmasına da yüreğimizi dik tutmayı beceremedik. Sevda sandığımız hoyratlara teslim olup hep acıttık canını.. Korumasını beceremedik belki de.. Kim bilir..

Ben evimi çok özledim canım; ama artık evim neresi bilmiyorum.. Hep hayatımda kal olur mu.? Sakın sende beni terketme.. Beni unutma. ''

Mektubu bitirdiğimde gitmek için valizimi aşağı indirdim çünkü Burak yolda, geliyordu.. Son kez saçlarını okşamak, öpmek, sarılmak istiyordum kardeşime ama ayrılamamaktan korkuyordum. Burak geliyordu, ben arabaya biniyordum.. Her zamanki sevecen tavırlarıyla arabayı havaalanına sürüyordu.

Burak:Türkü'cüğüm, biraz rahatla lütfen. (:

Türkü:Sen bana iyi geliyorsun..

Burak:Biliyorum. :D

Türkü:Geldik.. Pasaportları al sen. Bende bir lavaboya gidiyim.

Burak:Tamam canım, bekliyorum.

Lavaboya gidiyorum ve yüzüme üç-dört defa su çarpıyorum. ''Ne yapıyorum ben.?'' gibisinden bakıyorum aynaya, mutsuzluğuma.. Neden bir adam için Melike'den vazgeçiyorum diye düşünüyorum. Sonra içimde onun, benim için sarfettiği sözlerin canımı acıttığını hissediyorum. Çıkıyorum lavabodan ve Burak'ın yanına geliyorum. Gelmeden önce bana verdiği tektaşı da takmayı ihmal etmiyorum. Yanına gidice Burak'ın gözleri hemen ellerime dikiliyor.

Burak:Takmışsın.

Türkü:Takmamam için miydi yoksa.?

Burak:Saçmalama, istediğin zaman takıp, istediğin zaman kafama atabilirsin. :D

...

Melike'den..

Sabah kalktığım gibi telefonuma sarılıyorum.. Tahmin ettiğim gibi Özgün mesaj atmış boğazda kahvaltıya davet ediyor. Türkü'ye haber vermek için gidiyorum. Yatağı toplu, başucunda bir kağıt var. Ekmek almaya gittiğini sanarak kağıdı okumaya başlıyorum..

Okudukça başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor.. Hemen telefondan Özgün'ün numarasını çeviriyorum.

-Özgün banyoda olduğu için telefonu Ümit açar.-

Ümit:Efendim.?

Melike:Özgün, gitmiş o gitmiş, nolur bir şeyler yap..

Ümit:Melike sakin ol, kim gitmiş.?

Melike:Türkü..

Daha fazla konuşacak nefesi kendimde bulamıyorum. O an için bütün kelimeler kifayetsiz, tüm sevinçler anlamsız ve tüm heyecanlar yetersiz kalıyor benim için.. Gözlerim kararıyor, dizlerim beni daha fazla taşıyamıyor ve kendimi yere atıyorum.

- 11. Bölüm Sonu. -
aylin esin
Deneyimli
Deneyimli
aylin esin
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 671
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 696
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bilmesen de olur
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyCuma Tem. 29, 2011 5:09 am Paylaş

ilk yorum benden galiba : spr Ötesi mükemmel Exclamation
loss_girl
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
loss_girl
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2003
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1737
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : mars=)) f@ŧm@ nur
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hayatta hep birileri

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyCuma Tem. 29, 2011 5:11 am Paylaş

türkümmm gitmee yaa ): ):....

süperr ötesi bi bölümdü cnm :D....

yeni bölümü merakla bekliyo olucam...

devammm....
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyCuma Tem. 29, 2011 5:25 am Paylaş

oww süper olmuş türkü gitmez herhalde ümit yetişir diye düşünüyorum buarada harika yazdığın için Exclamation devamını bekliyorum
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1700
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1671
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İSTANBUL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sevmek kolay aşk zor
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyCuma Tem. 29, 2011 6:10 am Paylaş

çok güzel olmuş canım
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyCuma Tem. 29, 2011 6:19 am Paylaş

Çok GüzeL Canım Very Happy
masmavi970
Deneyimli
Deneyimli
masmavi970
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1264
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1307
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11
<b>Nerden</b> Nerden : evden

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyCuma Tem. 29, 2011 8:22 pm Paylaş

çok güzel olmuş
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyCuma Tem. 29, 2011 9:24 pm Paylaş

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Artık bu bölümle idare edceksiniz çünkü;
3-4 gün bölüm yazmayı düşünmüyorum. ;)
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 900
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 898
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyCuma Tem. 29, 2011 11:01 pm Paylaş

ellerine sağlık cnm çok gzl olmuş:D
αレєcтяσηα
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
αレєcтяσηα
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 7177
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2730
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hfk ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Dogan

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyCuma Tem. 29, 2011 11:09 pm Paylaş

Ellerine sağlık.
-Güzel olmuş. (:
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1929
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Çanakkale
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : kuskunç :D

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyCuma Tem. 29, 2011 11:21 pm Paylaş

ümit yetiş türküyü durdur [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 3726834481 süper olmuş cnm Very Happy
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4169
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2824
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : One Direction Konserinden.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : HaryStyles~♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 12:29 am Paylaş

Çok güzel olmuuuuuşşşşşşşşş!
Bölüm bekliyorumm!!
http://twitter.com
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 3:24 am Paylaş

yeni okuyucun geldi çok güzel olmuş devam Very Happy
~Masal~
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
~Masal~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2000
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2050
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/02/11
<b>Nerden</b> Nerden : DÖNGELLİ CEZAEVİNDEN ''SuSkUnLaR''
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : emre aydınn

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 3:39 am Paylaş

TÜRKÜ gitme kızzzzz
aa bu arada hani duymuşsundur ben iğrenç bir tatildeydim ve senin güzel bölümlerinden yoksun kaldım baya bi bölüm kaçırmışım 5 bölüm kadar.ama hepsini telafi ettim ve ben geri döndüm yehuuuuuu bir geri dönüş partisi hiç fena olmaz:))ama olsun artık bölümlerini kaçırmadan okuyacağım sen birşey kaybetmemişsin hala mükemmel ve heyecanlı bölümler yazıyorsun ayy paragraf oldu resmen yaaa neyse canım ellerine sağlık yb bekliyorum
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 3:47 am Paylaş

Bölüm ne zamana gelecek ??
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 5:49 am Paylaş

yeni bölüm ne zmn
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 6:01 am Paylaş

yb??
ekrem<3 sevil
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ekrem<3 sevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 107
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 178
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/07/11
<b>Nerden</b> Nerden : Umıtın gozlerınden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : SEVIL EKREM ASKINA A

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 16 EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 7:57 am Paylaş

Beren Saat profılıne oldum bıttım ya ne tatlılar

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.-

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
16 sayfadaki 40 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sonraki