Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptyPerş. Ağus. 11, 2011 8:04 am Paylaş

14. Bölüm'ü bekleyin diyorum başkada bir şey demiyorum Crying or Very sad
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptyPerş. Ağus. 11, 2011 8:06 am Paylaş

Yuhh.! 14'mü.? 14. te mi kavuşçek bunlar.? (:
Off daha çok işimiz var anlaşılan. Razz
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1700
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1671
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İSTANBUL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sevmek kolay aşk zor
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptyPerş. Ağus. 11, 2011 8:28 am Paylaş

7 bölüm sonramı biz ölürüz ya olmaz cık cık daha erken kavuşsunlar zaten o makas benden alıncak alp kirizi geçirir ölür dirilir beğin kanaması geçirir öllür birde Ümiti tekrar görünce ölürüm canım ya ne 14. bölümü
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptyPerş. Ağus. 11, 2011 9:20 am Paylaş

Kanka bölüm dehşet olmuş :zaa:
Show must go on dude Crying or Very sad
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Just Breathe♥

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptyPerş. Ağus. 11, 2011 10:29 am Paylaş

yavaş yavaş kavuşsunlar ya.
ama sen sık koy bölümü :D
bekliyoruz o zaman (:
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptyPerş. Ağus. 11, 2011 10:52 am Paylaş

7 bölüm varmış dahaaa kavuşmalarına.
Bence biz şöyle yapalım Neslicim sen direk Ümit'i bana kavuştur.
Al sana bitti gitti çokta güzel oldu hani Crying or Very sad
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptyPerş. Ağus. 11, 2011 11:49 am Paylaş

dadlucadııı demiş ki:
7 bölüm varmış dahaaa kavuşmalarına.
Bence biz şöyle yapalım Neslicim sen direk Ümit'i bana kavuştur.
Al sana bitti gitti çokta güzel oldu hani Crying or Very sad
hayır Ümiti bana kavuşturcak asıl canım
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 3:39 am Paylaş

Çak'ım sağol kuzum Cool
Tamam işte halledicez
Crying or Very sad

Teşekkürler arkadaşlar ama maalesef bölümü yazamıyorum...
Bir kaç teknik sorun desem yermisiniz? Crying or Very sad
Yiyin gitsin (:
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 3:46 am Paylaş

Yemeyizzz Neslişah anam pardon hatlar karıştı Neslican.
Sen en iyisi 2 güne yarına felan koy yeni bölümü Laughing
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 4:45 am Paylaş

Neslihan Crying or Very sad
Valla maalesef bir kaç gün daha bekliyeceksiniz-üzgünüm :uuu:
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 9:49 pm Paylaş

tmm ben beklerim yeter ki yeni bölüm gelsin
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 900
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 898
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptyPaz Ağus. 14, 2011 4:43 am Paylaş

harika bi senaryo ellerine sağlık cnm yeni bölümü bekliyorum:D
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1929
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Çanakkale
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : kuskunç :D

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptyPtsi Ağus. 15, 2011 2:08 am Paylaş

devam cnm süper Very Happy Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 3726834481
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptySalı Ağus. 16, 2011 6:57 am Paylaş

Girdap
8.Bölüm; Çelişki.

Asansör kapanınca elimde olmayan bir sinir ile bir tekme geçirmiştim. Bu hem iyi hemde kötü bir şeydi. İyiydi çünkü eski Türkü kesinlikle böyle davranırdı. Kötü tarafı ise;Bu işte ters giden bir şeyler vardı. Şu an annem olsaydı "Bir ergen gibi davranma Türkü" derdi. Ailem... Onları özlemiştim evet. Ama hiç aramamışlardı. Bende onlaro aramak için yüz bulamamıştım kendimde. Ters giden şeyler... Ona ait olan kalbimi dinledim,hala onun ismini sayıklıyordu. Ama sinirliydim. Hemde oldukça. Bu küstah tavrı ve sözleri sinirlenmeme yetmiş vede artmıştı bile. Artık eski Türkü'yü anmak yerine tamamen öyle olmuştum. 'Haydi bakalım göster kendini.' diyerek derin bir nefes aldım

Kerim'in isteğini yerine getirdikten sonra en üst kattaki stüdyoyda işe başlayacağımı söylemişti. En üst katta iki oda bulunuyordu. İşimin olduğu odaya girdiğimde büyülenmiştim. Koskocaman bir odaydı.Oda bile denemez hatta. İki stüdyo bulunuyordu. Canlı gibi duran tarafa yöneldim. Yani işimin olduğu yere. Stüdyo şefi olduğunu tahmin ettiğim kadının yanına gittim. Çok sevecen ve sıcak birine benziyordu. Ona yeni çalışan olduğumu söylediğimde elindeki kağıtları oyunculara verme mi istedi. Oyuncular makyajlarını yapıyorlardı. Yani yaptırıyorlardı.Kulis bile yoktu. Sadece uzun bir masa önünde aynalar ve konforlu sandalyeler. Oyuncuların işi bitince kalktılar. Çoğunu tanıyordum eğer buraya onun uğruna gelmiş olmasaydım cazip gelebilirlerdi. Yanlarına ilerleyip kağıtları verdim.teşekkür edip çekimin olacağıalana yöneldiler bende masaya bir göz gezdirdim. Çeşit çeşit makyaj malzemeleri ve daha neler neler masanın üzerindeydi. Ayrıca çok...dağınıktı!Benim düzen hastası yanım buna izin veremezdi. Masaya giriştim. Fön makinelerini,saç fırçalarını,makyaj malzemelerini boyutlarına göre sıralamaya başladım. Arada aklıma o geliyordu ve kaşlarım huysuz bir tatlılıkla çatılıyordu. Acaba bu gün onu yine görebilirmiyim..? Düşüncelerimi bölen omzuma iki kez ritmik bir şekilde parmakla vurulan elin sahibi olmuştu. Arkamı döndüm ve karşımdakine baktım.

"Ah sen miydin?"
Görüş alanıma muzipçe bakan gözleriyle girmesi tüm dengemi bozmuştu,ama yansıtmamak konusunda kararlıydım. Sakin ve biraz hoşnutsuz bir ifade hakimdi yüz hatlarıma. Onu gördüğüm için dünyanın en mutlu insanıydım tabii ki o anda. Ama bir yandanda son sözünü hatırladıkça 'hıh gıcık işte n'olucak." diyordum. Çelişkili... Daha da garibi ben burda onu bir daha görmeyi düşünürken onun beni bulmasıydı. Anlaşılmazdı..
"Evet benim. Ne arıyorsun burada? Yoksa yeni işin bu stüdyoda mı?"
Kaşlarını konuşurken kaldırmıştı ve iyice açılan gözleri üzerimde dolaşıyordu. Bir insan evladı bana söyleyebilir mi bu durumdayken nasıl sağlıklı düşünebilirim ki? (bizim kız tribünlerede oynamaya başladı şhiklkikşjihk)
"Bu stüdyoda evet. Evet de asıl sen ne arıyorsun burada?"
Onun alt katlarda bir yerde olması gerekmiyormuydu? Tanrım!
"Ben de yan stüdyodayım ama burada olmamam için bir kusur mu vardı?"
Bu bir soru değildi.Resmen alay ediyordu. Sakin ol..sakin... Dur bir saniye. Ne dedi? Yan stüdyo!
Benim tamamen işime yoğunlaşmam gerekiyordu. O hemen yan stüdyomdayken nasıl yapabilirim ki? O orada ustaca rolünü sergileyecek arada şebeklikler yapıcak(çoğu zaman) ve bir sürü kızla haşır neşir olucak bende burda 'Baygın kız' olarak kalıcam öyle mi? Şaşkınlıkla açılan sadece gözlerim olmamıştı. Ağzımında açıldığının farkına varmıştım. Yan stüdyoya bakıyor ve yeni yeni işlere giriştiklerini görüyordum. Yalnızca temizliğe başlamışlardı. Hala daha sinek bekleyen ağzımı kapatıp yavaşça Ümit'e doğru döndüm. Öyle bir gülüyordu ki mutlu olup erimek yerine daha da sinirleniyordum.
"Hadi ama buna sevinmediğini söyleyemezsin" nasıl bir egoydu bu? Şişmemiş resmen pompalanmış! Ve hemen ardından yükselen bir kahkaha. Bu tamamen yumuşamam için çok güzel bir neden olabilirdi ama izin veremem.
"Ha-hayır. Şaşırdım sadece." diye kendimi savunabilmiştim. Tabii ki de kekeleyerek.
"Tabii anlıyorum. Şu hayranlık mevzuları."
Gerçekten anlıyormuş gibi başını sallamıştı. Ama bir halttan haberi yoktu. Her solukta öfke doğuyordu içime. Hayranlık mevzularıda ne demekti?
"Aslında anlayabildiğinden emin değilim çünkü hayranlıkla bir ilgisi yok."
Sözlerim onu güldürdü. Sonra iç çekti ve
"Tatlı ve huysuzsun. Bu hoş. Ah ne diyorum eğer istersen senin için Kerim ile konuşabilirim.Yani yan stüdyoya geçmen hakkında."
Cümleyi tekrar tekrar kafamdan geçirdim. Tatlı ve huysuz demişti benim için. Beni öyle bulmuştu. Hoş denilebilir. Ne yani
onunla aynı yerdemi çalışmamızı istiyordu? Yan yana. Dip dibe. Bu fırsatı kaçıramam.
"Be-ben bilmiyorum. Yani Kerim'i kızdırmak istemem."
Gerçekten de Kerim şu "tersi pistir" tiplerine benziyor...
"Ah Kerim'in bu sevimli ve küçük kıza sinirleneceğini sanmıyorum. Hem o beni kırmaz merak etme."
O karşımda durmuş tüm bu sözleri sıralarken içimde kopan fırtınadan bihaberdi. Ve neden böyle davrandığına aklım ermiyordu bir türlü. Küçük kız… Umarım bana tatlı küçük kız kardeş gözüyle bakmıyordur. Tamam beni beğendiği, hoşlandığı bir kadın olarak görmesini elbette beklemiyordum ama en azından genç bir kız olduğumu kabul ettirebilirdim.
“ Aslında küçük demek saçma olur 19 yaşındaki bir yetişkine” İçimdeki her yeri yıkan fırtınayı hala sadece ben biliyordum. Dışardan bakıldığında sakin göründüğüme emindim. Sadece biraz şaşkın. Ama son sözlerimde gülümsemeyi başarmıştım.
“ Gerçekten mi ? Beni suçlayamazsın o zaman, yaşını göstermiyorsun. Tüm bu güzelliğine ve çekiciliğine rağmen küçük gösteriyorsun.” Gülümsemişti. Hem bu sözlerinin hem de gülümsemesinin etkisiyle bayılma eşiğine gelmiştim yine ama yalnızca kendi zihnimde. Şaka mı bu ? Bu kez bir cimcikleme girişiminde bulunmama gerek yoktu. Rüyada olmadığımdan emindim. Ama tüm bu olanlar saçmaydı. Ümit Kantarcılar’ ın beni bulup uzun bir konuşma içine girmesi, onunla aynı yerde çalışmamı istemesi, bana çekici ve güzel demesi gerçek olamayacak kadar anlamsız geliyordu. Bu kadar şans gerçek hayatta mümkün müydü ? Değildi bana göre. O halde sadece kabullenmeli ve normal olduğunu düşünmeliydim. Ama gözlerimle buluşan, her bir çizgisinde her bir noktasında ayrı ayrı kaybolduğum muhteşem gözleri buna izin vermiyordu. Sessizliğim ona fazla gelmiş olmalıydı. Ellerimi dalgın gözlerimin önünde sallayarak konuştu.
“ Hey burada mısın ?” Garipsemişti halimi. Hayret yine hoşuna gider diye düşünmüştüm. Ama yüzündeki ifade de merak vardı.
“ Ah evet. Peki o halde Kerim ile konuşabilirsin. Eğer sorun olmayacaksa.” Bu tür bir durumu hayallerimde bile yaşatmamıştım. Ama şimdi tüm gerçekliğiyle bu anın içindeydim.
“ Güven bana bir sorun çıkmayacak. Ben gidip haber vereyim ona. Daha sonra seni bulur, sonucu söylerim. Sonuç belli aslında evet diyecek tabii ki ama fazla tedirginsin madem ben gelene kadar burada kal.” Bunu neden bana yapıyordu ki? Karmaşık. Çok fazla.
“ Tamam buradayım. Teşekkür ederim.” Tatlılıkla gülümsemiştim. Bünyem bu olanlara dayanabiliyordu. İyi. Türkü buydu nasılsa.
“ Hey bana borçlusun. Kuru kuru bir teşekkürde hesabını kapatmıyor. Bunu ödemenin bir yolunu bulacağım. Neyse ben gidiyorum. Bekle beni.” Çok tatlıydı. Borcunu ödemem için nasıl bir yol bulacaktı ki ? Ona ne verebilirdim? Gerçekten merak etmeye başlamıştım. Gidişini takip eden gözlerim arkasından kapıyı kapatmasıyla daha yakına odaklandı. Birden karşımdaki aynaya yansıyan kıza baktım. Hmmm, çekici ve güzel demek. Aynı zamanda da tatlı ve huysuz. Garip, çok garip….

İşte bol diyaloglu Türkü-Ümit'li bir bölüm (:
İyi okumalar ~

T.T
Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 33924146924804699515

Ü.İ.K
Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 82636547228416047289
Eda~
Deneyimli
Deneyimli
Eda~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1547
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1588
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Öğrenipte napcan ?
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptySalı Ağus. 16, 2011 7:08 am Paylaş

Çok Güzel Olmuş Canım Ellerine Sağlık (:
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptySalı Ağus. 16, 2011 7:44 am Paylaş

muhteşem olmuş gerçekten türkünü içinde kendisiyle sürekli savaşması çok hoşuma gidiyor Very Happy ümitte hoşlanıyor diye düşünüyorum ümitin isteyeceği şey bir akşam yemeği olabilir çok güzel yazmışsın Exclamation yeni bölümü bekliyorum
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptySalı Ağus. 16, 2011 8:52 am Paylaş

geç okudum canım kusura bakma alışverişe gitmiştim eve yeni geldim çok güzel olmuş ya türkünün yerinde olmak vardı gerçi o kadar olmasa da o yaşadığı fırtınayı bende yaşadım içimde ama canım Ümit ne düşünyor ? :D
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptySalı Ağus. 16, 2011 8:55 am Paylaş

**EnK** demiş ki:
Çok Güzel Olmuş Canım Ellerine Sağlık (:

Teşekkür ederim (:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptySalı Ağus. 16, 2011 8:55 am Paylaş

goktug demiş ki:
muhteşem olmuş gerçekten türkünü içinde kendisiyle sürekli savaşması çok hoşuma gidiyor Very Happy ümitte hoşlanıyor diye düşünüyorum ümitin isteyeceği şey bir akşam yemeği olabilir çok güzel yazmışsın Exclamation yeni bölümü bekliyorum

Teşekkür ederim (:
Ümit'te az değil :zaa:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptySalı Ağus. 16, 2011 8:56 am Paylaş

müge demiş ki:
geç okudum canım kusura bakma alışverişe gitmiştim eve yeni geldim çok güzel olmuş ya türkünün yerinde olmak vardı gerçi o kadar olmasa da o yaşadığı fırtınayı bende yaşadım içimde ama canım Ümit ne düşünyor ? :D

Teşekkür ederim , Ümit'in düşünceleri çok daha sonra...
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptySalı Ağus. 16, 2011 8:58 am Paylaş

Bu bölümü 39 gözle bekliyordum ve harika olmuş kanka.
Ellerine sağlık (:
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptySalı Ağus. 16, 2011 9:07 am Paylaş

Ümi[T]ürükÜ demiş ki:
müge demiş ki:

Teşekkür ederim , Ümit'in düşünceleri çok daha sonra...
hımm rica ederim canım Very Happy
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 900
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 898
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptySalı Ağus. 16, 2011 10:35 am Paylaş

çok gzl olmuş cnm ellerine sağlık:D
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptyÇarş. Ağus. 17, 2011 2:54 am Paylaş

mltm demiş ki:
Bu bölümü 39 gözle bekliyordum ve harika olmuş kanka.
Ellerine sağlık (:

39 gözünü oyarım senin Crying or Very sad
Çok teşekkür ederim bebeğim (=
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 7 EmptyÇarş. Ağus. 17, 2011 2:54 am Paylaş

TZAC demiş ki:
çok gzl olmuş cnm ellerine sağlık:D

Teşekkür ederim tatlım (=

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
7 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29  Sonraki