Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 Empty
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyPerş. Ağus. 25, 2011 4:33 am Paylaş

physikçi demiş ki:
Lütfen bu işte öpücük işinin sonuna dönmesin.
Üçüncü denemede gerçekleşmesin yoksa ben dayanamam.
Süper olmuş.
Yeni bölümü bekliyorum, bu sefer sabırsızlıkla.
Ellerine sağlık. (:

Teşekkürler , bakalım nasıl olucak (:
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 900
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 898
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyPerş. Ağus. 25, 2011 6:50 am Paylaş

ellerine sağlık cnm çok gzl olmuş:D
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1700
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1671
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İSTANBUL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sevmek kolay aşk zor
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyPerş. Ağus. 25, 2011 6:55 am Paylaş

süper olmuş canım Very Happy
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyPerş. Ağus. 25, 2011 8:27 am Paylaş

Vay bee :D
Ne bölümdü bu böyle.
Ağzım açık kaldı. :D
Bakalım Ümit ne yapıcaaaaak. :D
Feronia'
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Feronia'
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3521
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3076
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Kayseri.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : EskiNick-♥TürkÜmiT♥

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyPerş. Ağus. 25, 2011 9:54 am Paylaş

Ohaaaaaaaaa !
Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
Bu ne hız ayrıca :D Ümit hiç kendini kontrol edemiyo !
Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! :D
Akıllı ben yine Crying or Very sad bölümün sonuna baktım Crying or Very sad Çüşş !!! Olmaz ! Hayırr ! diye bağırmakla yetindim Crying or Very sad inanki o aradaki yazıklarını nasıl okudum bilmiyorum Crying or Very sad
Bana deli diyebilirsin ama tekrar okudum.Anlatımın çok güzel Eceeeee :D
Bu arada yine OHAAAAAAAAAAAAAAAA diye böğürmek istiyorum.
Ben araştıracağım, Ümit'in Nuri Alço ile bir akrabalığı falan var mı acaba :D Bu ne hız be Crying or Very sad
Nuri :D
Devaaammm.
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Just Breathe♥

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyPerş. Ağus. 25, 2011 10:23 am Paylaş

ohaaaaaaa Shocked
biri durdursun şu Ümit'i :D
çok hızlı gidiyorlar.
fevkelade!! (:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyPerş. Ağus. 25, 2011 11:08 am Paylaş

Teşekkür ederim (:
Ama bana kalırsa hızlı giden türkü , göreceğiz :zaa:
Sağolun kızlar (:
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 9426
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2229
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Tuğçe'm.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyPerş. Ağus. 25, 2011 12:21 pm Paylaş

Eceeee kelime haznene hayranım woman'ım Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 3268751438

Birileri coşmuş belliiii Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 795560

Okullar açılmasaydı seninle birşeyler yazmayı çok isterdim la Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 750170

Harikaydın ya , devamını bekliyorum (:
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyPerş. Ağus. 25, 2011 10:12 pm Paylaş

♥TürkÜmiT♥ demiş ki:
Ohaaaaaaaaa !
Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
Bu ne hız ayrıca :D Ümit hiç kendini kontrol edemiyo !
Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! :D
Akıllı ben yine Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 3268751438 bölümün sonuna baktım Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 3268751438 Çüşş !!! Olmaz ! Hayırr ! diye bağırmakla yetindim Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 3268751438 inanki o aradaki yazıklarını nasıl okudum bilmiyorum Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 3268751438
Bana deli diyebilirsin ama tekrar okudum.Anlatımın çok güzel Eceeeee :D
Bu arada yine OHAAAAAAAAAAAAAAAA diye böğürmek istiyorum.
Ben araştıracağım, Ümit'in Nuri Alço ile bir akrabalığı falan var mı acaba :D Bu ne hız be Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 3268751438
Nuri :D
Devaaammm.

Ciddiyim Ağzım açık Kaldı.
Bu ikisi Çok Hızlılar Kim yetişecek La bunlara :D
Ellerine sağlık Canım Very Happy
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1831
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1333
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : herhangi bir yerden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hayal 'gerçekten' gü
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyPerş. Ağus. 25, 2011 10:30 pm Paylaş

Vay vay vay Ümit'e bak sen buldu gül gibi kızı...
Neyse işte noktalara takılmayalım Crying or Very sad

Harbiden bu ne hız Ümit
Hayat felsefen hızlı yaşa çabuk öl mü anlamadım gitti :hehe:

Eğer bu senaryo bir dizi olsaydı
Ratingler tavan yapmıştı Ece'm ellerine sağlık (:
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyCuma Ağus. 26, 2011 2:25 am Paylaş

yeni bölüm ne zaman gelir??
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyCuma Ağus. 26, 2011 3:02 am Paylaş

cσηтєѕѕ. demiş ki:
Eceeee kelime haznene hayranım woman'ım Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 3268751438

Birileri coşmuş belliiii Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 795560

Okullar açılmasaydı seninle birşeyler yazmayı çok isterdim la Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 750170

Harikaydın ya , devamını bekliyorum (:

Hohoho , çok teşekkür ederim Meris'im (:
Kelime haznem feda sana Crying or Very sad
Bende çok isterdim hayatım , bir daha ki sefere artık (:
Beklemede kal :zaa:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyCuma Ağus. 26, 2011 3:05 am Paylaş

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim (:
Yeni bölüm akşama.
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyCuma Ağus. 26, 2011 3:14 am Paylaş

Bekliyorum Ness'm Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 795560
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyCuma Ağus. 26, 2011 4:32 am Paylaş

15.Bölüm
Bu bölüm Meris'ime aittir :zaa:

“ Ah gerçekten üzgünüm. Ben biraz kendimi kaptırmışım da düşüncesizlik ettim gerçekten özür dilerim. Yani ben bu şek-“ Bu sözleri söylerken üzerimden kalkmış oturur bir pozisyon almıştı. Ben de aynısını yaptım ve doğruldum. Sözlerini tamamlamasına cüretkar bir öpücükle engel oldum. Onun tıpkı stüdyoda yaptığı gibi alnımı alnına dayamıştım. Kollarımı boynuna doladım ve ellerimi, her dokunduğumda başka hiçbir şeyin bu o kadar ipeksi ve yumuşak olduğunu düşünmediğim saçlarında gezinmeleri için serbest bıraktım. Utangaç ve ne istediğini bilen bir tavırla konuşmaya başladım. Ondan başka bir şey istemiyordum.
“ Çok konuşuyorsun. Sadece belirtmek istedim…” Benim yeltendiğim bir öpücük daha üredi dudaklarımızdan. Ben öpüyordum oda karşılık veriyordu. Kısık sesimle devam ettim.
“ Ve biraz sussan iyi olur, yarım kalan bir işimiz var.” Onun cümlelerini onu taklit ederek kullanmıştım. Gülümseyişi beni de güldürmüştü. Sonra bir öpücüğe daha hayat verdik. Bu kez o öpmüştü. Uzun ve sonu gelmeyen öpücüktü. Ellerim hala aynı yerde duruyordu. O ise öpmeye devam ederken elleri ile belimi kavramış, beni kendine doğru çekmişti. Kucağındaydım, bacaklarımı beline dolamamı sağlamıştı. Elleri bluzumun altındaki tenimi buluyor ara sıra da kotumun üstünden kalçalarıma kayıyordu. Öpüşmeye ara vererek hızlı soluklar almaya başladı. Nefessiz kalan ben olmalıydım oysa ki. Öyleydim de zaten. Ama oda böyle olduğuna göre onu etkilemiş olmalıydım. Aşkıma karşılık bulduğumu kanıtlayan şeyler yapıyorduk. Benim ona hissettiğim aşk kadar güçlü şeyler hissetmese de en azından benden hoşlanıyordu. Yapmak üzere olduğum şey kötüydü, evet. Başıma bu yüzden istemediğim bir şey gelecekti. Hep inandığım gibi…tek isteğim o şeyin Ümit’ iı kaybetmek olmamasıydı…

“ Yukarda dünya kadar para verdiğim bir yatak dururken bu güzel anı koltukta heba etmeyelim.”
Utançla kafamı sallayıp gülümsemiştim. Kalkmak için hareket edecektim ki beni kucağında taşıyarak kalktı ve üst kata ilerledi. Gözüm ondan başka hiçbir şey görmüyordu. Ama odaya girdiğimizde yatağın büyüklüğü gözümden kaçmamıştı. Beni nazikçe yatağa bırakmış dudaklarımla temas etmeye devam etmişti. Üzerimdeyken yatağın diğer tarafına geçmek için hareketlenmişti. Dudaklarımdan ayrılmadan beni de kendiyle sürüklemişti. Artık ben onun üzerindeydim. Elleri bluzuma gitti. Bluzumu sıyırırken belimden omuz hizama kadar tenime sürten parmakları ürpermeme neden olmuştu. Hoşnut bir ürperiş. Kendimi haz duygusunun ve Ümit’ in kollarına bıraktım. Hayatımın ilk deneyimini, hayatımın aşkıyla yaşıyordum. Hem isteniliyor hem de istediğimi alıyordum. Hayallerim yüzümü kara çıkarmamıştı. Kabul olmayan tek bir dileğim yoktu. Var olma sebebime sahip olmuştum artık... ( Devamını da çok güzel anlatmak isterdim ama forumumuz bir aile ortamı olduğu için kaldırmaz :D )
Henüz geceydi. Belki sabaha karşı. Ama gün doğmamıştı. Omzuna yatmıştım, eli ile bana sarılmıştı oda. İkimizde pencereden harika gökyüzünün bize görünen kesitini izliyorduk. Ümit bir sigara yakmıştı.(Normal de Ümit’in sigara kullanmadığını biliyorum , yani bu doğru değil) Hiç beklemediğini bildiğimden elinden almak kolay oldu.
“ Sen de sigara içmemek konusundaki zırvalara başlamayacaksın değil mi herkes gibi ?” Gerçekten anlayabiliyordum. Herkesin bana yaptığı şeyden bahsediyordu. Çarşafın bana düşen kısmını üzerimde tutarak doğruldum ve ona dönüp bağdaş kurarak oturdum. Sigaradan güzel bir nefes çektikten sonra cevap verdim.
“ Hayır.”
“ Hmm demek içiyorsun. O zaman ne diyebilirim ki. Ama sağlığa zararlı biliyorsun değil mi ? İçmemen gerekiyor.” Sigarayı elimden kaptı ve hınzırca güldü.
“ Sen gıcığın tekisin biliyorsun değil mi ? “ Ona doğru yaklaşıp dudaklarına ulaşmaya çalıştım ve başardım da. Öpücüğüme karşılık aldıktan sonra eski pozisyonuma dönerek omzuna yatmıştım. Sessizdik ikimizde. Bu lanet olası sessizlik yüzünden içimdeki burukluğun çığlıklarının yankısı durdurulamaz olmuştu. Onunla bilerek ve isteyerek birlikte olmuştum. O vazgeçmek istemişti de hatta. Ama kendime engel olamamıştım. O karşımda durup beni isterken nasıl vazgeçebilirdim ki ? Yaptığımın kötü olduğunu biliyordum. Bunun affının olmadığını da. İçimdeki suçluluk hissi yerini korkuya bırakmıştı. Umarım bu yaptığım şeyin cezası onsuzluk olmazdı.
“ Ümit”
“ Efendim ?”
“ Korkuyorum…”
“ Neden ? “ endişeli çıkmıştı sesi. Yüzünü bana çevirdiğini de hissetmiştim hareketinden.
“ Cezamın sensizlik olmasından…” Korkulu sesimle bunu ona söylemenin saçma olduğunu biliyordum. Onun inancında bu çok doğaldı. Ama onu kaybetme korkusu, henüz yeni benim olmuşken bastırılamayacak kadar kuvvetlendi.
“ Ne ? Ne cezası ?”
“ Ümit bu yaşadığımız…yani birlikte olmamız doğru değil.”
“ Anlamıyorum Türkü, ben durmuştum ama sen sen istedin.”
“ Hayır öyle değil. Toplumun ne diyeceği önemli değil aslında. Demek istediğim şu ki benim için bu çok, çok kötü bir davranış. Evet tabii ki ben istedim. Pişman değilim de. Ama inandığım bir şey vardır. Eğer kötü bir şey yaparsam başıma istemediğim bir iş gelir. Bu mutlaka olur. Ve seni kaybetmeyi istemiyorum. Yani bunun başıma gelmesi ihtimali var ve korkutucu olan da bu.”
“ Ah bende gerçekten bir şey var sandım.”
“ Ama-“ Parmakları ile dudaklarıma dokunmuş susmamı sağlamıştı.
“ Bunları şimdi düşünmek bu anı mahvetmek için güzel bir yol olabilir. Ama buna izin vermeyeceğim” Sözlerinin sonuna doğru gülümsediğini anlamıştım sesinden. Dediğini yaptım ve sustum. Eskiden bir kağıt parçasında ki gözlerine bakarak harika bir uykuya dalacağımı bilirdim. Şimdi kollarındayım ve daha harika bir uykunun beni beklediğini biliyordum. Ama kollarında geçirdiğim zamanı uyuyarak bilinçsizleştirmek aptallık olurdu. Direnebildiğim yere kadar gözkapaklarıma karşı savaştım. Direnişçi ruhum vardı ama uyku ikimiz içinde kaçınılmaz sondu…
Uyandığımda kocaman yataktaki boşluğu hissetmem gözlerimi açmamla beraber iyice netleşmişti. Kapıldığım telaş duygusu karşımda duran kapının ardından gelen su sesleri ile yatışmıştı. Duş alıyordu. Kapıya öylece bakıp geceyi anımsarken yüzümde oluşan sırıtmaya engel olamamıştım. Kapı açıldı hiç beklemediğim bir anda.
“ Günaydın.” Gülümseyerek bakıyordu oda. Bedeninin üst kısmındaki su damlacıkları ne kadar şanslıydılar. En azından benim kadar. Vücudunun harika duruşu gözlerimi üzerine kilitlemişti.
“ Günaydın.” Üzerime çarşafı dolayarak yataktan indim ve ona doğru ilerledim. İyice yaklaştığımda dudaklarıma bir öpücük kondurdu.
“ Duş almamın bir sakıncası var mı ?”
“ Tabii ki hayır. Ama acele etsen iyi olur yoksa geç kalacağız. Kahvaltı için yoldan atıştırmalık bir şeyler alırız. Hadi gir sen.”
“ Tamam.” Tuttuğum çarşafı durduğum yerde serbest bıraktım. Bana bakıp gülmüştü. Masum bir gülücük atıp banyoya girdim. Harika giden hayatımı düşünerek suyun bedenimde akmasına izin verdim…
Stüdyodaki herkese neşe saçıyordum. Sürekli gülüyor sevinçle işimi yapıyordum. Nedeni belliydi tabii ki. Herkes az çok tahmin edebiliyordu. Ama kimsenin bu konuda bir şey söylemiyor olması iyiydi. Ümit ise sahne çekimleri ile uğraşıyordu. Her zamanki gibiydi. Neşesi gözden kaçmıyordu. Bu güzel gecenin ikimiz içinde mutluluk veriyor olduğun görmek bir kat daha mutlu ediyordu beni.
Ben yine dikkatimi işime vermiş stüdyonun bir köşesindeki masada bir şeyler yapıyorken biri arkamdan belime sarıldı.
“ Ah Ümit… Burada böyle şeyler yapmak ne kadar doğru bilmiyorum şahsen. Sabırsız bir çocuk gibisin.” Gülerek söylediğim sözler bana sarılmaya devam etmesine engel olmamıştı. Olmasın da zaten.
“ Haklısın daha sessiz bir yer seçmeliyiz.”
“ Ne..?”
Cevap vermeden elimden tutarak beni sürükledi. Stüdyodan çıkmıştık. Koridorun diğer ucuna doğru ilerlerken sağdaki bir kapıda durdu ve kapıyı açıp içeri çekti beni. Kostüm odası. İçeri girdiğimiz anda öpmeye başladı. Öpüşüyorduk ateşli ve tutkulu bir şekilde. Dudaklarının boynuma kaymasını fırsat bilip zorla konuştum. Bir yandan gülüyordum da.
“ Ümit eğer yakalanırsak bu hiç…iyi… olmayacak.”
“ Yakalanmayacağız merak etme.” Oda gülüyordu. Duvara yaslanmıştım ve oda ellerimi duvarda sabitleştirerek tutmuştu. Öpüşüyorduk sadece. Şimdilik. (!) Cebimde titreyen telefon belasını arıyormuş gibi ısrar ediyordu.
“ Telefonum.. çalıyor..” Zorlukla konuşmuştum ama Ümit hala devam ediyordu.
“ Evet biri aradığında çalar. Ve böyle anlarda açmazsın.” (Çok akıllısın Ümit sen , yada Coşkun :D )
“ Mmmm.. Mantıklı ve eğlenceli görünüyor ama fazla ısrarcı.”
“ Peki tamam. Kim olduğuna bakman için izin veriyorum.” Ellerimi bırakmıştı ama dudakları hala tenimdeydi.
“ Ah harikasın…” Hoşnut bir ses tonuyla konuşmuştum. Cebimden telefonu çıkardım ve araya baktım. Şaşkınlığımın sesi duyulur bir haldeydi.
“ Baba ? “…

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 Ytuu

cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyCuma Ağus. 26, 2011 4:42 am Paylaş

Şekerpüreeeeemm Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 2222441962

Şu kursun adını hala vermedin ama olmaz ki Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 3268751438

Aile forumu evet , banlanmanı istemiyorum Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 650269930

Çok güzel bir bölümdü gerçekten ve sana çokçok teşekkür ederim Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 675700275
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyCuma Ağus. 26, 2011 4:42 am Paylaş

Devamını da çok güzel anlatmak isterdim ama forumumuz bir aile ortamı olduğu için kaldırmaz

Kanka.
Bak seninle şimdi anlaşalım.
Biliyorsun ki -benim en çok beklediğim yer orasıydı ve sen şimdiden hazırlan.
Devamını bana özelden yaz. Crying or Very sad
Piliiiis, lütfeen. Crying or Very sad
Yine harika olmuş yine harika olmuş.
Ellerine sağlık bebeğim (:
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyCuma Ağus. 26, 2011 4:46 am Paylaş

mltm demiş ki:
Devamını da çok güzel anlatmak isterdim ama forumumuz bir aile ortamı olduğu için kaldırmaz

Kanka.
Bak seninle şimdi anlaşalım.
Biliyorsun ki -benim en çok beklediğim yer orasıydı ve sen şimdiden hazırlan.
Devamını bana özelden yaz. Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 3268751438
Piliiiis, lütfeen. Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 3268751438
Yine harika olmuş yine harika olmuş.
Ellerine sağlık bebeğim (:

Meloo'm sana % 100 katılıyorum , banada özelden at lütfiiiin Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 3268751438
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyCuma Ağus. 26, 2011 4:52 am Paylaş

Meris'im;
Sede mükemmel bir dostsun bunu biliyorsun Cool
Beni utandırmaktan vazgeç artık! Embarassed
Dikkatli olmak lazım banlanmamak için :hehe:

Meltem'im;
Çok sağol hayatım , o bölüm mü?
O bölüm...
Ne kadar da azgınsınız yahu Crying or Very sad
Bakarız , belki...
Meriside uydurdun ya kendine bravo! Crying or Very sad
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyCuma Ağus. 26, 2011 4:54 am Paylaş

Unuttun mu Şekerpürem biz İkiziz , tebii benziyeceğizz diiğğ mi Melo'm Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 675700275
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyCuma Ağus. 26, 2011 4:58 am Paylaş

Benim İkiz uğramaz zaten hiç buralara :hıh:
Ow yeah mi diyim ne diyim? Crying or Very sad
Al birini vur ötekine zaten Crying or Very sad
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyCuma Ağus. 26, 2011 4:59 am Paylaş

ellerine sağllık cnm çok gzl olmuş:D
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyCuma Ağus. 26, 2011 5:01 am Paylaş

Ohaa :D
Çok güzel olmuşş.
Bu nasıl bir anlatış tarzı kızım
'' ( Devamını da çok güzel anlatmak isterdim ama forumumuz bir aile ortamı olduğu için kaldırmaz :D )'' demekle iyi yapmışsın devamını nasıl anlatırdın tahmin bile etmek istemiyorum :D
Çok güzel bir bölüm olmuş.
Türküde Ümitte çok hızlı gittiler. :D
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyCuma Ağus. 26, 2011 5:06 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm Very Happy bayıldımmm...ama ümit türküyü oynatıyomuş gibi geliyo ya :/ :/
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 13 EmptyCuma Ağus. 26, 2011 5:15 am Paylaş

Çok teşekkürler (:
Bakalım kim kimi oynatyıor?

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
13 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 29  Sonraki