Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :))

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
ilknur.
Deneyimli
Deneyimli
ilknur.
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1508
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1295
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : allons-y. ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyCuma Mart 11, 2011 7:12 am Paylaş

offf bn yeni bölm istiyorm ama Sad
sevil<3
Deneyimli
Deneyimli
sevil<3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 972
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 975
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ekO'm

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyCuma Mart 11, 2011 10:02 am Paylaş

LÜTFEN Very Happy
BİR BÖLÜMCÜK DAHA Very Happy
saddsdd
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
saddsdd
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 274
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 278
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyCuma Mart 11, 2011 9:57 pm Paylaş

yeni bölüm ne zaman gelir ?
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 286
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 326
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/08/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 12:01 am Paylaş

Teşekkr ederim herkese. Yazmaya başladm şimdi bitince koyarım Very Happy
saddsdd
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
saddsdd
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 274
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 278
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/08/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 12:04 am Paylaş

beklemedeyim canım =)
~Hümeyra~
Süper Moderatör
Süper Moderatör
~Hümeyra~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 10527
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3942
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbuL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Aslı Enver ♥

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 12:34 am Paylaş

bekliyorum
sevil<3
Deneyimli
Deneyimli
sevil<3

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 1:50 am Paylaş

BEKLİYORUM <3
cakilcigenc
Deneyimli
Deneyimli
cakilcigenc
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 629
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 633
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : ÇaKıL tAşLaRı'M ailesinden:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : her şeyin bir anlamı var:)aslında mühim olan o anlamı görmek

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 2:42 am Paylaş

süper devammm:)
sevil<3
Deneyimli
Deneyimli
sevil<3

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 2:57 am Paylaş

HADİ AMA KOY SENİ BEKLİYORUM YAA BU SENARYOYU BİTİRYORUM LÜTFEN Sad
HEM CEZALISN BİZİ 2 SAAT BEKLETTİN O YÜZDEN UZUN OLACAK Very Happy
ilknur.
Deneyimli
Deneyimli
ilknur.

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 3:01 am Paylaş

yb bekliyorm hala hadi amaa çok mu uzun yoksa :D:D
koy hadii
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 3:48 am Paylaş

çoook özür dilerim.Senaryoyu yazmıştım sonra internet gitti onunla uğraşırken pc kapandı bu yüzden tekrar yazmaya çalışıyorum.Uzun bir bölüm yazmıştım bu yüzden tekrar yazmak uzun sürüyor :S
ilknur.
Deneyimli
Deneyimli
ilknur.

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 4:10 am Paylaş

hmm..ama koyucksın dimi

sanada zahmet verioruz ama :roll:
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 4:26 am Paylaş

Evet koyucam :D Ama net gidip geliyo :S Çok sinir bozucu Very Happy

En son _TuqCe_ tarafından C.tesi Mart 12, 2011 5:26 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
sevil<3
Deneyimli
Deneyimli
sevil<3

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 4:29 am Paylaş

bekiyyyyyorrrrrrrrruzzzzzzzzzz
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 5:25 am Paylaş

Yeni bölüm isteyen Var mı???
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 5:44 am Paylaş

Kimse istemiyor mu? :S
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 5:51 am Paylaş

var =)
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 6:08 am Paylaş

Ekrem bana doğru eğildi ve.O anda kalbimin atışları o kadar hızlandı ki kalbimin yerinden çıkacağını hissettim.

Very Happy burda kalmıştık.

‘’çok eğlenceliydi.Bir ara tekrar deneyelim.’’
Ne yani bu kadar mı? Oysaki ben…Off neyse
‘’hayır teşekkürler’’den etkili bir cümle akıl edemeden arkamdan geçti ve gözden kayboldu.
Ayçin sırama gelirken ‘’Koç’un işten atılması için imza kampanyası başlatacağım.Bugünkü ders neydi öyle?Tam bir..
Ona olanların geri sarılmasını istiyor gibi bir halim mi var bakışı attım.
Ayçin ‘’Off’’ diyerek geri çekildi.
‘’Koç’la buluşmam gerek on dakika içinde seninle dolabımın orda buluşalım.’’
‘’tamamdır.’’Koç’un masasına gittim.Kafasını kaldırmadan ‘’Selam Sevil.Senin için ne yapabilirim?’’
‘’Size yeni oturma düzeni ve ders planının beni rahatsız ettiğini söylemek için buradayım.’’
‘’ama ben oturma düzeninden çok memnunum.’’
‘’beni tekrar Ayçin’in yanına oturursanız herhangi bir öğrencinize özel ders veriirm.’’
‘’Ekrem’in özel derse ihtiyacı olabilir.’’
Dişlerimi sıkmamak için kendimi zor tutarak ‘’bu amaca uygun olmaz.’’ dedim.
‘’bugün onu görmedin mi?Tartışmaya dahil oldu.Bütün sene boyunca tek kelime ettiğini duymadım,ama senin yanına oturur oturmaz, bingo!! Burada oturak notu gelişme gösterecek.’’
‘’Ve Ayçin’inki düşecek.Ayçin’e özel ders verme konusunda ısrarcıyım.’’
‘’olmaz.’’Saatine baktı ve’’ Bir toplantıya geç kaldım.Ah bu arada Ekrem’e özel ders vermen konusunda ciddiyim’’Daha cevabımı beklemeden kapıdan çıktı.
SAaat yediyi gösteririken Ayçin’le birlikte Kurban filminden çıkmış otoparka doğru ilerliyorduk.
‘’Bu’’ dedi Ayçin ’’izlediğim en iğrenç filmdi.Kural olarak bundan sonra korkuyla uzaktan yakından alakalı hiçbir şey izlemek yok’’
Ah bana uyardı.Önceki gece birinin yatak odamın penceresinin önünde pusuya yattığını düşünmenin üzerine izlediğimiz ileri düzey sapık takipçi filmini ekleyince biraz paranoyaklaşmaya başlamıştım.
‘’ıy o kötü adam kızı bağlayıp yatırmadan önce taşı neden tutuşturdu ki ? Etinin cızırtısını duyunca…’’
‘’Yetr.!’’ Adeta bağırmıştım.’’şimdi nereye?’’
‘’ve eğer biri beni öyle öpecek olursa hemen öğürmeye başlarım..O adamın ağzıyla yaptıklarını tarif etmek için tiksinç kelimesi bile yetmez.Makyajdı değil mi?Yani gerçek hayatta kimsenin öyle ağzı olmaz.’’
‘’Yazımı bu gece yarısına kadar tamamlamam gerek .’’
‘’ o zman kütüphaneye gidiyoruz.’’Ayçin 1995 model pembe Neon’un kilidini açtı.
‘’Acayip alınganlık ettiğini biliyorsun değil mi?’’
‘’film yüzünden.’’
‘’Ben sadece bu akşamdan bahsetmiyorum.’’ Dudaklarında muzip bir gülümseme vardı.
‘’Son iki gündür.Biyoloji dersinden sonra yarım saat her zamankinden daha fazla huyzus oluyorsun.’’
‘’bu da basit.Ekrem yüzünden.’’
‘’İtiraf etmeliyim ki karanlık yönünde beni çeken bir şeyler var.’’
İtiraf etmek istemiyordum ama Ayçin bu konuda yalnız değildi.Ekrem’den daha önce kimseden etkilenmediğim kadar etkileniyordum.
‘’bana onu yakışıklı bulmadığını söyle ve bende bir daha bu konuyu açmayayım.’’
Radyoyu açmak için uzandım.Ekrem’in sadece soyut anlamda bile olsa akşamımıza davet etmekten çok daha iyi bir şey olmalıydı.
‘’Ee?’’diye bastırdı Ayçin.
‘’Yakışıklı olabilir ama bunu en son ben fark ederdim.Üzgünüm.’’
‘’bu da ne demek?’’
‘’Kişiliğini aşamıyorum.Hiç bir güzellik kişiliği telafi edemez.’’
‘’Güzellik değil.Çocuğun.. set hatları var.Seksi.’’
Gözlerimi çevirdim.Ayçin tam bana bir şey söyleyecekti ki kütüphaneye geldik.Park yerini bulup arabayı park ettikten sonra motoru durdurdu ve
‘’Hiç onunla öpüşme hayali kurdun mu?Dudaklarını dudaklarına bastırdığını hayal ettin mi?’’
Ona şok olmuş bir şekilde baktım ve
‘’Sen ettin mi?‘’
Ayçin sırıttı.
Ekrem’in bu bilgiye sahip olması durumunda ne yapacağını merak etmiştim.Her ne kadar hakkında çok az şey bilsem de Ayçin’den hoşlanmadığını elle tutulur bir somutlukla hissetmiştim.
‘’Senin için yeterince iyi değil.’’ Dedim.

Kütüphaneye girince bir masaya oturduk.Dizüstü bilgisayarımı açıp film hakkındaki düşüncelerimi yazmaya başladım.Ve tam o anda ikinci sınıf öğrencisi amigo takımı kaptanlığını yapan Zeynep bizim masamızın ucundaki bir sandalyeye oturdu.Cildi her zaman ki gibi bir şişe fondötenle kaplıydı.
Zeynep Ayçin’e ‘’Hey süper boy.’’ Diye seslendi.
‘’Selam ucube.’’ Dedi Ayçin.
Zeynep tahmin ettiğimden daha az bir süre masada kaldı ve salınarak yanımızdan uzaklaştı.Ayçin parmağını ağzına soktu ve Zeynep’in arkasından öğürür gibi yaptı.
‘’kütüphanede olduğumuz için şanslı.’’
Daha sonra ayağa kalktı ve elinde bir aşk romanıyla geri geldi.Yanımdaki sandalyeye oturdu ve romanın kapağındaki erkeği göstererek ‘’ bir gün bizde böyle birini bulacağız.’’Kafasını kaldırdı ve ‘’Böyle biri derken sanırım sen buldun bile.Bak seninki geliyor.’’
Dizüstü bilgisayarımın üzerinden bakmak için yazmaya ara verdim ve kalp atışlarım daha o anda hızlandı.Ekrem salonun ucunda kütüphane görevlisinin bulunduğu yerde duruyordu.Onu izlediğimi hissetmiş gibi bana döndü gözlerimiz bir,iki,üçe kadar kenetli kaldı ve gözlerini ilk kaçıran ben oldum ama tembel sırıtışını görmeme yetecek kadar bakışmıştık.
Kalbim deli gibi çarpıyordu.Bu yola girmeyecektim.Ekrem’le değil.Aklımı kaçırmammışsam bunu yapmamam gerekirdi.
‘’Haydi gidiyoruz.’’ Dedim Ayçin’e.Dizüstü bilgisayarı kapatıp çantama yerleştirdim ve kitaplarımı yerleştirirken bir kaçını yere düşürdüm.
Ayçin’’Elindeki kitabın adını okumaya çalışıyorum.Bir dakika. ‘’Bir takipçi olmanın yolları.’’
‘’o adda bir kitap alıyor olamaz.’’ Dedim.Ama emin değildim.
‘’Aslında..’’
‘’şşt sessiz ol bizi duyabilir.’’
‘’Sakin ol bizi duyamaz.Kütüphane görevlisiyle konuşuyor.Çıkış yapıyor.’’
‘’onun da bizimle burada olması sence de ürkütücü değimli?’’diye sordu.
‘’Sence?’’
‘’Bence seni takip ediyor.’’
‘’Bence sadece bir rastlantı.’’Bu tam olarak doğru değildi.Ekrem’i bulmayı beklemediğim yerlerin listesini yapsam kütüphane ilk on hatta ilk yüze bile girmezdi.Burada ne arıyordu?Önceki gece olanlardan sonra bu soru oldukça rahatsız ediciydi.
Ayçin fısıltıyla ‘’Ekrem ! yoksa Sevil’imi takip ediyorsun?’’ dedi.
‘’kes şunu çok ciddiyim.’’
‘’Her iddiasına girerim senin peşinde.Ve bu konuda bir geçmişi olduğuna.Aslında öğrenci işlerindeki dosyasından her şeyi öğrenebiliriz.Kimse içeri girdiğimizi göremez.Casuslar gibi olabiliriz.’’
‘’Bunu asla yapmayacağımı biliyorsun!’’

Ayçin Neon’u araç yoluna soktuğunda saat dokuzu geçiyordu.Motoru durdurdu ve anahtarları önümde salladı.
‘’Beni eve bırakmayacak mısın?’’dedim.
‘’Sis var.’’
‘’Peki teşekkür ederim.’’
‘’Bebeğime iyi davran.’’Neon’un ön konsolunu okşadı.’’ama çok da iyi değil.Dışarıda benden daha iyilerinin olduğunu düşünmesini istemiyorum.’’
Eve dönüşl yolunda düşüncelerimin Ekrem’e şöyle bir uğramasına izin verdim.Ayçin haklıydı.Onda inanılmaz derecede cezbedici olan bir şeyler vardı.Beni kızdırmaya çalışması tam olarak yeni bir haber sayılmazdı ama bunu yapmak için peşimden kütüphaneye kadar gelmiş olma olasılığı arasında ciddi fark vardı. Yolu yarılamıştım ki yol üzerine çökmüş sis bulutları arasından yağmur serpiştirmeye başladı.Daha sonra sokak lambaları bir bir yanıp sönmeye başladı.Gaza biraz daha fazla asıldım.Dışarıdaki ışıklar bir kez daha titreşti.Ensemden yukarı soğuk bir ürperti tırmandı.Altıncı hissim alarma geçmişti.Yoksa birinin beni izlediğini mi düşünüyordum?Ne dikiz aynasında far yansıması ne de önümde araba vard.Tamamen yalnızdım.Çok rahatlatıcı bir düşünce değildi doğrusu.Hızımı daha da arttırdım.Ve bir darbe sesi duydum.

Yorumlarınızı esirgemeyin Very Happy
sevil<3
Deneyimli
Deneyimli
sevil<3

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 7:15 am Paylaş

SÜPER BİR BÖLÜM DAHA KOYMLSIN <3
ilknur.
Deneyimli
Deneyimli
ilknur.

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 7:25 am Paylaş

yaaa ama bu harika!!!
spr ötesi nolur en yakn zamnda bi bölümck daha koy lütfn
spr ötesi bişey çünkü
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 7:32 am Paylaş

çok harika bir bölüm daha devam =)
"Kumsal"
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 4394-88
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2349
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Feronia' ♥♥

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 8:13 am Paylaş

Çok güzel olmuş devamm (:
sevi(L)event
Deneyimli
Deneyimli
sevi(L)event
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 549
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 549
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 8:24 am Paylaş

süper olmuş harika yb ne zaman
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 8:46 am Paylaş

Gitti Ayçin'in bebeği xD
Çok güzel olmuş cnm devam et lütfen =)
ÜmiTürkü<3<3
Deneyimli
Deneyimli
ÜmiTürkü<3<3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 666
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 643
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : izmir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melodiyi Dinle ~#

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 1:29 pm Paylaş

süper olmuş Very Happy

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :))

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
5 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki