Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :))

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1462
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1468
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyPtsi Şub. 07, 2011 8:26 am Paylaş

ya... yaz ama sakın bırakayım deme...
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 286
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 326
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/08/10

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyPtsi Şub. 07, 2011 8:37 am Paylaş

love_girl
Teşekkür ederim Very Happy

yarın bir bölüm daha koyucam zaten de inş. yorum gelir Very Happy(

En son _TuqCe_ tarafından Ptsi Şub. 07, 2011 8:42 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyPtsi Şub. 07, 2011 8:40 am Paylaş

çok harika bir bölüm daha kesinlikle devam et tatlım=)
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyPtsi Şub. 07, 2011 8:43 am Paylaş

live741 demiş ki:
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyPtsi Şub. 07, 2011 8:45 am Paylaş

_TuqCe_ demiş ki:
live741 demiş ki:
Rica ederim =)
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyÇarş. Şub. 09, 2011 4:34 am Paylaş

yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum tatlım...
bugün yazar mısın acaba?
ay_aysenur
Üye
 Üye
ay_aysenur
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 74
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 72
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : onu da sen bil kardeşim :D
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BEŞİKTAŞK'IM

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyÇarş. Şub. 09, 2011 4:41 am Paylaş

yeni okuyucu :yupii:
devammmmmm..... :D
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyÇarş. Şub. 09, 2011 4:59 am Paylaş

devam
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyÇarş. Şub. 09, 2011 5:01 am Paylaş

Vay seni öpmek sevil kafasına bişeyler geçirecek valla =) devam =)
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyÇarş. Şub. 09, 2011 7:04 am Paylaş

devamını bekliyorum tatlım...
sevil*sena*ekrem
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 285
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 252
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 03/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : nüfusuna mı alcan?
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ♥ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyÇarş. Şub. 09, 2011 9:19 am Paylaş

yeni okuyucu
süper olmuş.sevil'İn tepkisini çok merak ediyorum;)
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyPaz Şub. 13, 2011 2:39 am Paylaş

devam tatlım...
cakilcigenc
Deneyimli
Deneyimli
cakilcigenc
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 629
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 633
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : ÇaKıL tAşLaRı'M ailesinden:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : her şeyin bir anlamı var:)aslında mühim olan o anlamı görmek

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyPaz Şub. 13, 2011 3:02 am Paylaş

yeni okuyucu ne olur devam ett yaaa lütfenn:)
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 5:44 am Paylaş

devam...
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 7:01 am Paylaş

Devamı ne zaman?
sevil<3
Deneyimli
Deneyimli
sevil<3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 972
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 975
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ekO'm

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 8:29 am Paylaş

Y.B BEkLiyoruM Very Happy
sevil<3
Deneyimli
Deneyimli
sevil<3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 972
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 975
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ekO'm

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 8:29 am Paylaş

Y.B BEkLiyoruM Very Happy
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyPerş. Şub. 17, 2011 5:47 am Paylaş

devam tatlım...
berilll
Deneyimli
Deneyimli
berilll
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1359
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1311
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : aşkınıza aşığım <3 ES GK BJ AC

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyPerş. Şub. 17, 2011 6:10 am Paylaş

yeni okuyucu devam et lütfen
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyCuma Şub. 18, 2011 11:00 pm Paylaş

devamı ne zaman acaba?
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyCuma Şub. 25, 2011 4:24 am Paylaş

yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum tatlım ne zaman yazarsın acaba?lütfen devam et...
#Gαує
Deneyimli
Deneyimli
#Gαує
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 925
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 839
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Colin.Katie.Bradley~

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyCuma Şub. 25, 2011 4:47 am Paylaş

Süper..Bayıldım..
Kitaptaki gibi mi yazıyorsun yoksa değiştiryormusun olanları ?
sevil*sena*ekrem
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 285
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 252
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 03/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : nüfusuna mı alcan?
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ♥ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyCuma Şub. 25, 2011 11:49 am Paylaş

yb ne zaman?
meraktan şimdi düşüp kalıcam............... :korku:
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 8:15 am Paylaş

Burda kalmıştık.

‘’Oyunu bozuyorsun.’’diyerek gülümsedi. Gözlerine baktım ve elimde olmadan bende gülümsedim.’’Umarım senin lehine değildir.:)Imm en büyük hayalin?Bu soruyla gurur duyuyordum çünkü onu ezeceğinden emindim.Önceden düşünmeyi gerektiren bir soruydu.Gözlerimin içine baktı ve
‘’Seni öpmek.’’

‘’ne?Bu bu hiç komik değil.’’
‘’Hayır değil ama kızarmana neden oldu Very Happy)’’
Kayıtsız görünmeye çalışarak soru sormaya devam ettim.
‘’Çalışıyor musun?’’
‘’ Borderline Lokantasında.’’
‘’Ayçin senn sonuncu sınıfta olduğunu söyledi onuncu sınıf biyoloji dersinden kaç kere kaldın?’’
‘’Ayçin benim sözcüm değil.’’
Parmağıyla ona yaklaşmamı işaret etti.Yaklaşmadım.Gizli bir bilgi vermeye hazırlanır gibi bana doğru yaklaştı ve ‘’Bir sır ister misin?’’ dedi.’’Ben daha önce hiç okula gitmemiştim.Bir sır daha sandığım kadar sıkıcı değilmiş.’’
Yalan söylüyordu herkes okula giderdi.Gülümseyerek ‘’yalan söylediğimi sanıyorsun’’ dedi.
‘’Katil olduğunu söylesen belki daha kolay inanabilirdim.’’
‘’Aslında ben bir atilim ve sağlıklı bir kadın kurbana ihtiyacım var.Niyetim önce bana güvenmesini sağlamaktı ama şimdi hazırsan…’’
Yüzümdeki gülümseme silinmişti ‘’Beni hiç etkilemiyorsun.’’
‘’Henüz denemeye başlamadım.’’
Burada ödev için bulunduğumu hatırlayıp toparlandım ve
‘’Daha önce hiç okula gitmediysen-ve haklısın doğru olduğuna inanmıyorum-seni bu sene gelmeye ikna eden neydi?
‘’Sen.’’
Az da olsa korkmuştum.Ama onun istediği de buydu.Ayaklarımı yere sıkıca bastım .
’’Bu gerçek bir cevap değil!’’
Bana bir adım daha yaklaştı.Birden vücutlarımız arasındaki mesafe sığ bir hava boşluğuna indi.
‘’Gözlerin Sevil.O soğuk , kahverengi gözlerin şaşırtıcı derecede dayanılmaz.’’Beni farklı bir açıdan incelemek ister gibi başını yana eğdi.’’Ve o öldürücü dudakların….’’
İçimde bir şeyin bu sözlere olumlu tepki vermesine şaşırarak geri çekildim.
‘’Bu kadar yeter.Buradan gidiyorum.Hemen’’
Söylediğim anda bunun doğru olmadığını biliyordum.Kafamı karıştıran şeyler vardı.Neden bu kadar alaycıydı ve neden bunu hak edecek bir şey yapmışım gibi davranıyordu.Hafife alır gibi ‘’Hakkımda çok şey biliyor gibisin.Hatta gereğinden fazla.Beni huzursuz etmek için tam olarak ne söylemen gerektiğini bilir gibi.’’
‘’sen de bunu kolaylaştırıyorsun.’’
İçimde bir öfke kıvılcımı parladı.
‘’yani bunu kasıtlı olarak yaptığını kabul esiyorsun.’’
‘’Bunu derken?’’
‘’Bunu….Beni tahrik etmeyi..’’
Bir daha ‘tahrik’ desene.Bunu söylerken dudakların çok tahrik edici oluyor.’’
‘’İşimiz bitti.Ayrıca yanında oturmaktan partnerin olmaktan hoşlanmıyorum.Bu küçümseyici gülümsemenden de ‘’
Çenem seyirdi.Bu sadece yalan söylediğim de olan bir şeydi.Şimdi de yalan mı söylüyordum?ah eğer öyleyse kendimden nefret ediyordum.Olabildiğince ikna edici bir tavırla ‘senden hoşlanmıyorum.’’ Dedim.
‘’Ama ben Koç’un bizi bir araya getirmesinden çok memnunum .’’ dedi.
‘’bunu değiştirmek için elimden geleni yapıyorum.’’
Uzandı ve ben daha geri çekilmeden saçımdan bir şey çıkardı.Yere atarken
’’Kağıt parçası ‘’diye açıkladı.Bana uzanırken bileğinin iç tarafında bir işaret olduğunu fark ettim başta döveme sanmıştım ama dikkatli bakınca doğum izi olduğunu gördüm.
‘’Bir doğum lekesi için talihsiz bir yer.’’Benim izime bu kadar yakın bir yerde olması tedirgin ediciydi.
‘’Yoksa daha özel bir yerde mi olmasını isterdin?’’
‘’hiçbir yerde olmasını istemezdim.’’
‘’başka soru ? Yorum? ‘’
‘’Hayır .’’
‘’ o zaman biyoloji dersinde görüşürüz.’’Ona beni bir daha hiç göremeyeceğini söylemeyi düşündüm ama aynı gün içinde iki kez yutamaz.
O gece bir klak sesi beni uykumdan uyandırdı.Annem ayda en az bir kez iş seyahatine gittiği için yalnız yatmaya alışıktım.Gerçek şu ki kendimi tamamen yalnız hissetmiyordum.Babamın anneme doğum günü hediyesi alırken öldürülmesinden sonra hayatıma tuhaf bir varlık girdi.Sanki beni uzaktan izliyordu.Belki de babamın ruhu yakınlardaydı.Bu his genelde beni rahatlatırdı ama şimdi tenimin üzerinde dolaşan bir buz etkisi yaratmıştı.Kafamı biraz çevirince yatak odamın zemininde uzanan gölgemsi bir biçim gördüm.Yüzümü diğer tarafa pencereye ve odada gölge yaratması olası tek ışık olan ayın puslu yüzeyine çevirdim ama orda hiçbir şey yoktu.Nabzım hızlı atmaya başlamıştı.Yataktan katlım ve pencereye doğru ilerledim.
cakilcigenc
Deneyimli
Deneyimli
cakilcigenc
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 629
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 633
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : ÇaKıL tAşLaRı'M ailesinden:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : her şeyin bir anlamı var:)aslında mühim olan o anlamı görmek

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 3 EmptyPaz Mart 06, 2011 5:23 am Paylaş

SÜPER 1 BÖLÜM DAHA LÜTFENNNN:)

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :))

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki