Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :))

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 286
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 326
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 04, 2011 1:37 am Paylaş

Kitap arkadaşımda bu gün getiricek o yüzden koyarım bugün Very Happy
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 04, 2011 1:39 am Paylaş

Kitabı şu an okuyorum gerçekten harika bir kitap =) Sende güzel yazıyorsun
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1462
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1468
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 04, 2011 1:41 am Paylaş

yaşasın çok sevindim canım...
kitabı okudum çok güzel bir kitaptı 2. kitabı okumak için sabırsızlanıyorum...
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPaz Şub. 06, 2011 5:28 am Paylaş

devamını bekliyorum canım...
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPaz Şub. 06, 2011 5:36 am Paylaş

kitabı okuyup bitirdim ve bayıldm resmen sabırsızlıkla 2.kitabın çıkmasını bekliyorum umarım filminide yaparlar =)
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPaz Şub. 06, 2011 5:37 am Paylaş

ben de 2. kitabı beklemeye başladım canım ama internette yazan haberler doğruysa kasım gibi çıkarmış canım... :S
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPaz Şub. 06, 2011 5:39 am Paylaş

oo daha çok varmış canım ya inş daha kısa sürede yazar okullar kapanınca falan çok merak ediyorum çünkü =)
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPaz Şub. 06, 2011 5:40 am Paylaş

evet canım bir an önce çıksa keşke ama tanıtımını falan koymuşlar...
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPaz Şub. 06, 2011 5:41 am Paylaş

2.kitabın adı doruk noktasıydı dimi?
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPaz Şub. 06, 2011 5:43 am Paylaş

evet canım...
diloos34
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
diloos34
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 270
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 253
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbuL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Öyle tuhafdır kii . . Bir insana vazqéçiLméz oLduqunu hisséttirdiqiniz dé iLk vazqéçecéqi kişi siz oLursunuz . . . !

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPaz Şub. 06, 2011 5:48 am Paylaş

devam cnm cok qüzeL oLmuss .)
#Gözde
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
#Gözde
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3920
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1595
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Emma Watson ♥

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPaz Şub. 06, 2011 5:52 am Paylaş

harika devam
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPtsi Şub. 07, 2011 1:59 am Paylaş

yeni bölümü bekliyorum canım deva met lütfen...
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPtsi Şub. 07, 2011 2:12 am Paylaş

devam =)
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPtsi Şub. 07, 2011 2:24 am Paylaş

Kitabı okuyup beğenneler adına sevindim :d Kusura bakmayın normalde daha erken yazıcaktım y.bölümü ama arkadaım kitabı daha yeni getirdi Very Happy Şimdi başlıyorum yazmaya bu arada 2. kitab ing. olarak çıkmış ama türkçe olarak daha çıkmadı.Zaten bu kitapta ocak ayında çıktığı için 2. kitab geç çıkar malesef :S
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPtsi Şub. 07, 2011 2:31 am Paylaş

yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum canım... Very Happy
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPtsi Şub. 07, 2011 2:33 am Paylaş

mavi* demiş ki:
yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum canım... Very Happy
Elimden geldiğince hızlı yazıcam Very Happy)
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPtsi Şub. 07, 2011 2:33 am Paylaş

sağol canım... =)
love_girl
Üye
 Üye
love_girl
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 83
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 69
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/02/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Taylor Swift <3

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPtsi Şub. 07, 2011 2:34 am Paylaş

çok güzel
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPtsi Şub. 07, 2011 4:26 am Paylaş

Tura gelirse gidecektim yazı gelirse evde kalacaktım.Bozukluğu havaya atım elimin üzerinde yakaladım ve cesaretimi topladım.Bozukluğa baktım ve……

3. Bölüm Very Happy

Tura geldi.Nasıl hissetmem gerektiğini bilmiyordum.Karar değiştirmemek için arabamın anahtarını alıp hızlıca evden ayrıldım.Sandığımdan daha uzak bir yerdi.Yarım saatlik bir yolculuktan sonra nihayet varabildim.Arabadan indim.Duvar yazılarıyla doldurulmuş ve her tarafı sigara izmaritlerle kaplı olan bu yer bana hiçte sevimli gözükmemişti.Başka seçeneğim yoktu.Kapıya yaklaştığımda önümdeki grup ödeme yapıyordu.Onlar ödeme yaparken aradan süzüldüm ve kulakları sağır eden siren sesleri ve yanıp sönen ışıkların oluşturduğu labirente doğru yürüdüm.
Dumandan sertleşmiş bir ses ‘’Bedava girişi hak ettiğini mi düşünüyorsun?’’ dedi.
Hızla döndüm ve her tarafı dövme içindeki kasiyerle karşılaştım.
’’Buraya oyun oynamaya gelmedim.Birini arıyorum.’’
‘’Beni geçmek istiyorsan ödeyeceksin.’’
Ah yanımda hiç para yoktu.Zaten olsaydı da Ekrem’in özel hayatı hakkında birkaç dakika sorgulayacağım diye ziyan etmezdim doğrusu.Ama buradan eli boş dönmeye de niyetim yoktu.
‘’iki dakika içinde dönmesem öderim.’’dedim.Benden beklenmeyen bir şeyi yaparak arkamı dönüp kasiyerden kaçmaya - biraz daha iyi niyeti olarak söylersek Ekrem’i aramaya – başladım.Şu an tek istediğim onu bulmaktı.
Kasiyer’’Hey!’’ diyerek peşimden geliyordu.
İç güdülerim Ekrem’in at katta olduğunu söylüyordu.Hatta emindim onun orada olduğuna.Hızla alt kata inmeye başladım.
Alt kat en az evimi sarmalayan sis kadar yoğun bir puro dumanıyla bulutlanmıştı.VE nihayet Ekremi gördüm.Bana en uzak masanın üstüne eğilmiş zorlu bir atış yapmaya hazırlanıyordu.
‘’Ekrem!’’diye seslendim.
Tam ben seslenirken istekasını masanın ortasına doğru itti.Kafasını hızla kaldırdı.Bana merak ve şaşkınlık karışımı ir ifadeyle baktı.Kasiyer basamakları gürültüyle inmiş ve benim omzuma yapışmıştı.
‘’Yukarı.Hemen şimdi!’’
Ekrem’in dudaklarında varla yok arasında ve alaycı mı yoksa dostça mı olduğunu anlamadığım bir tebessüm belirdi.
‘’Benimle birlikte.’’
Kasiyer omzumdaki elini gevşetti.Fikrini değiştirmesine fırsat vermeden Ekrem’e doğru yürümeye başladım.İlk birkaç adımımı hızlı atmıştım ama ona yaklaştıkça özgüvenimin azaldığını hissediyordum.Onda bir farklılık vardı.Tam olarak çıkartamıyordum ama hissediyordum.Daha fazla düşmanlık mıydı yoksa? Hayır.Daha fazla özgüven.daha fazla kendi olma özgünlüğü .Ve o siyah gözleriyle adeta içime işliyordu.Tam olarak adını koyamıyordum ama Ekrem de doğru olmayan şeyler vardı.Onda bir şeyler normal değildi.Bir şeyler….güvenli değildi.
‘’Yüzüne kapattığım için üzgünüm.Aşağıda telefon pek iyi çekmiyor.’’dedi.Ardından başını hafif yana eğerek diğerlerinin uzaklaşmalarını sağladı.Kendimi topladım ve iki satırını doldurduğum ödev kağıdını havaya kaldırdım.
‘’birkaç hızlı soru ve sonra buradan olduğunca hızlı bir şekilde gidiyorum.’’
Ekrem kağıdı elimden aldı ve okumaya başladı.
‘’ P*sl*k mi?’’ İstekasına dayanıp yüksek sesle okumaya başladı.’’Akciğer kanseri.Bunun kehanet mi olması gerekiyor?’’
Ödevimi geri alıp elimde salladım ve ‘’ Atmosfere katkıda bulunduğunu varsayıyorum.Bir gecede kaç puro? Bir? İki?’’
‘’Ben sigara ya da puro içmem.’’
‘’hı-hı’’.Üçüncü satıra kesinlikle puro yazarken dört numaralı topu kazara ittim.
‘’Oyunu bozuyorsun.’’diyerek gülümsedi. Gözlerine baktım ve elimde olmadan bende gülümsedim.’’Umarım senin lehine değildir.:)Imm en büyük hayalin?Bu soruyla gurur duyuyordum çünkü onu ezeceğinden emindim.Önceden düşünmeyi gerektiren bir soruydu.Gözlerimin içine baktı ve
‘’Seni öpmek.’’

yorumlarınızı bekliyorum Very Happy)
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPtsi Şub. 07, 2011 6:52 am Paylaş

çok güzel olmuş canım çok beğendim devamını bekliyorum canım...
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPtsi Şub. 07, 2011 8:11 am Paylaş

Teşekkür ederim de başka kimse beğenmedi mi ? Sad
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPtsi Şub. 07, 2011 8:13 am Paylaş

görmemişlerdir daha...
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPtsi Şub. 07, 2011 8:25 am Paylaş

İnş.Very Happy ama eğer yorum gelmesse yazmam heralde Sad
love_girl
Üye
 Üye
love_girl
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 83
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 69
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/02/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Taylor Swift <3

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 2 EmptyPtsi Şub. 07, 2011 8:25 am Paylaş

süper devam Very Happy

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :))

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki