Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :))

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
marazali117
Forumcu
 Forumcu
marazali117
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 441
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 442
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 12/02/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cihan

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptyPaz Mart 06, 2011 9:41 am Paylaş

çok gzl bir senaryo dewam
sevil*sena*ekrem
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 285
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 252
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 03/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : nüfusuna mı alcan?
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ♥ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptyPaz Mart 06, 2011 10:00 am Paylaş

süper olmuş...
yb sabırsızlıkla bekliyorum.........
loss_girl
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
loss_girl
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2003
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1737
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : mars=)) f@ŧm@ nur
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hayatta hep birileri

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptyPaz Mart 06, 2011 10:56 am Paylaş

süperrr tuğçem <3
Ne zamandır siteye girmedim
3.bölümü görmemiştim şimdi
okudum oda 4.blmde süper devammm
ilknur.
Deneyimli
Deneyimli
ilknur.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1508
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1295
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : allons-y. ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptyPtsi Mart 07, 2011 3:09 am Paylaş

müthiş bişey olmuş bayıldım resmen :D
devamını ne zamn yazarsın
çoook gzl yazıyosn
yb bekliyorm lütfn çabuk yazz
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptyPtsi Mart 07, 2011 3:10 am Paylaş

yb bekliyorum :D
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptyPtsi Mart 07, 2011 3:24 am Paylaş

Mükemmel olmuş lütfen 1 bölüm daha ekle =))
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptyPtsi Mart 07, 2011 3:25 am Paylaş

çok güzel olmuş canım devam
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 286
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 326
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/08/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptySalı Mart 08, 2011 7:11 am Paylaş

Hepnze çooooook teşekkür ettim Very Happy))) Beğendiğinze sevndm.Yeni bölüüm isteyn var mı?? :D
"Kumsal"
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 4394-88
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2349
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Feronia' ♥♥

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptySalı Mart 08, 2011 7:17 am Paylaş

Ben :D
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptySalı Mart 08, 2011 7:19 am Paylaş

Beeeeen =))
ilknur.
Deneyimli
Deneyimli
ilknur.

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptySalı Mart 08, 2011 7:19 am Paylaş

beeennn dee
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptySalı Mart 08, 2011 7:25 am Paylaş

ben=)
#Gαує
Deneyimli
Deneyimli
#Gαує
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 925
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 839
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Colin.Katie.Bradley~

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptySalı Mart 08, 2011 7:29 am Paylaş

Bendeeeeeeeeeee......ee
sevil*sena*ekrem
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 285
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 252
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 03/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : nüfusuna mı alcan?
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ♥ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptySalı Mart 08, 2011 7:41 am Paylaş

bennnnnnnnnnnnnn
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1462
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1468
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptySalı Mart 08, 2011 7:45 am Paylaş

ben... =)
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 286
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 326
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/08/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptySalı Mart 08, 2011 7:46 am Paylaş

Evet işte YENİ BÖLÜM Very Happy İyi okumalar Very Happy

Yüzümü diğer tarafa pencereye ve odada gölge yaratması olası tek ışık olan ayın puslu yüzeyine çevirdim ama orda hiçbir şey yoktu.Nabzım hızlı atmaya başlamıştı.Yataktan katlım ve pencereye doğru ilerledim.

Burada kalmıştık :D

Penceremin altında karartı gördüğüme emindim ama bu kadar hızlı yok olmasının imkanı yoktu.En iyisi yatmaktı.Uykuya dalmadan önce tek duyduğum ses kalbimin atışıydı.
Koç tahtanın başında durmuş, bir konu hakkında vızıldayıp duruyordu Very Happy ama zihnim bilimin karmaşıklarından çok uzaktı.Ekrem ve benim partner olmamamız için nedenler bulmak ve bu nedenleri kağıda yazmakla meşguldüm.Ders biter bitmez bu kağıdı Koç’a verecektim.Ödevler konusunda iş birliğinden uzak, takım çalışmasına çok az ilgi gösteriyor diye yazdım.Ama beni en çok rahatsız eden şeyler listeye eklemediklerimdi.Ekrem’in doğum lekesinin yerini ürkütücü buluyordum ve önceki gece penceremin önünde yaşananlar ödümü patlatmıştı.Ekrem’in beni gözetlediğinden açıkça şüpheleniyor değildim ama onunla buluşmamdan sadece birkaç saat sonra birinin penceremin önünden beni izlediğinden neredeyse emin olduğum tesadüfünü yok sayamıyordum.Bu düşünceler üzerine sırt çantamın ön gözüne uzanıp bir şişeden iki tane demir hapı alıp yuttum.Göz ucuyla Ekrem’in havaya kalkmış kaşlarını gördüm.Kansız olduğumu ve günde birkaç kez –özelliklede stres altındayken – demir hapı almam gerektiğini söylemeyi düşündüm ama vazgeçtim.Ekrem’in bana zarar vereceğini düşünecek kadar paranoyak değildim ama nedense tıbbi durumumun gizli tutulmasını istiyordum.
‘’Sevil?’’
Koç sınıfın önünde durmuş, bir şey yani cevabımı beklediğini gösterecek şekilde elini bana doğru uzatmıştı.
‘’Soruyu tekrar edebilir misiniz?’’diye sordum.
Sınıfta bir kıkırdama oldu.Koç hafif sinirli bir şekilde ‘’Potansiyel eşinde ne tür özellikler seni çeker?’’
‘’Po..Potansiyel eşimde mi?’’
‘’Haydi ama seni tüm gün bekleyemeyiz.’’
Elimde olmadan yan gözle Ekrem’e bakmıştım.Rahat bir şekilde arkasına yaslanmış müthiş bir memnuniyetle beni seyrediyordu.Kısık bir ses ve hafif bir tebessümle ‘’Bekliyoruz.’’ Dedi.
Ellerimi masanın üstüne koyup.’’Bunu daha önce hiç düşünmemiştim.’’
‘’O zaman hızlı düşün.’’
‘’önce başka birine söz verseniz.’’
‘’pekala.Söz sende Ekrem.’’
Ekrem benim aksime büyük bir özgüvenle konuştu.Vücudu hafifçe bana dönük halde oturuyordu ; dizlerimizin arasında sadece birkaç santim bardı.
‘’Zeki.Çekici.Kırılgan.’’
Koç bunları tahtaya yazmakla meşguldü.Arkasını döndü.
‘’Gezegendeki bütün hayvanlar eşlerini üreme amacıyla kendilerine çekerler.Çekim ,insanlar dahil olmak üzere hayvan üremesinin de ilk unsurudur.’’
Ekrem
Hafifçe güldü.
’’İnsanlar arasındaki çekimdeki sorun,karşılığının olup olmayacağını bilememesidir.’’
Koç ‘’Çok iyi bir nokta.’’
‘’İnsanoğlu kırılgandır.Çünkü incinebilirler. ’’Bunu söylerken dizime çarptı.Bu hareketiyle ne demeye çalıştığını merak etme cüretini göstermeyerek bacağımı çektim.
Koç başını salladı.
‘’İnsan çekiminin karmaşıklığı bizi diğer türlerden ayıran ana hatlardan biridir.Çekimden sonra ise vücut dili gelir.Potansiyel bir eşe ‘İlgileniyorum’ mesajı vermeniz gerekir ama bunu kelimelerle yapmanız şart değil.’’
Yan tarafımı işaret edip.’’Pekala Ekrem.Diyelim bir partidesin.Oda değişik biçim ve ölçülerde kızlarla dolu…Profiline uyan –çekici , zeki ve kırılgan– bir kız buluyorsun.İlgilendiğini nasıl belli edersin?’’
‘’Onu tek başına bir köşeye çekerim.Konuşurum.’’
‘’İyi.Şimdi sıra büyük soruya geldi.İlgilenip ilgilenmediğini ve harekete geçmeni isteyip istemediğini nasıl anlarsın?’’
‘’Onu incelerim.Ne düşündüğünü ve ne hissettiğini çözerim.Bana doğrudan açılmayacaktır.Bu yüzden dikkatli olmam gerekir.Vücudunu bana doğru çeviriyor mu?Gözlerime bakıp sonra bakışlarını kaçırıyor mu?Dudağını ısırıyor mu ,saçıyla oynuyor mu?Tıpkı şu an Sevil’in yaptığı gibi mesela.’’
Sınıftan bir kahkaha yükseldi.Ellerimi kucağıma indirdim.
‘’İlgileniyor.’’dedi Ekrem bir kez daha bacağıma vurarak.Ve ben en yapılmaması gereken şeyi yapıp kızardım.
‘’Çok iyi çok iyi ‘’ dedi Koç.
Ekrem’’Sevil’in yüzündeki kan damarları genişliyor ve teni ısınıyor.Değerlendirildiğini biliyor.Dikkatten hoşlanıyor ama bunu nasıl idare edeceğinden emin değil.’’
‘’Ben kızarmadım.’’
‘’Gergin.Dikkatini yüzünden uzaklaştırmak ve vücudunu ya da belki tenine kaydırmak için kolunu okşuyor.Her ikisi de güçlü satış noktaları.’’
Neredeyse boğuluyordum.Kendi kendime ’Şaka yapıyor,’dedim.Hayır , o delinin teki.Birlikte olduğumuz zamanın büyük bir kısmını ağzım açık bir halde Ekrem’e bakıyormuş gibi hissediyordum.Ellerimi masanın üstüne dümdüz koydum ve çenemi dikleştirdim.
’’Bu çok komik.’’
Kolunu yan tarafa doğru abartılı bir sinsilikle uzatıp sandalyemin arkasına yerleştirdi.İçimde bunun tamamen beni hedef alan bir tehdit olduğuna ve Ekrem’in bu tavrını sınıfın nasıl algıladığı bilincinde olmadığına dair tuhaf bir duygu vardı.Gülüştüler ama o duymuyor gibiydi. Gözlerimi gözleriyle öylesine esir almıştı ki neredeyse ikimize ait bizden başka hiç kimsenin ulaşamayacağı küçük özel bir dünya olduğuna inanacaktım.Dudak hareketleriyle
‘’çekici ve kırılgan ‘’ dedi.
Ayak bileklerimi sandalyemin bacağına doladım ve olunun ağırlığının sandalyemin arkasından düştüğünü hissederek öne doğru eğildim.
’’Ben kırılgan değilim.’’
‘’Çekici olduğunu kabul ediyorsun yani?’’Her zaman ki gülümsemesi yüzüne yerleşmişti.
‘’Ben öyle bir şey demedim.’’
Konuşmamız zil ve ardından Koç’un sesiyle bölündü.
‘’Yarın yedinci konuyu okuyun ve tartışmaya hazır olun.’’
Ekrem bana doğru eğildi ve……………
ilknur.
Deneyimli
Deneyimli
ilknur.

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptySalı Mart 08, 2011 7:53 am Paylaş

yaa en heyecanlı yernde bırakmışsın sende
acaip güzl yalnz
bi bölüm daha koy lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn lütfn
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1462
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1468
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptySalı Mart 08, 2011 7:58 am Paylaş

çok güzel olmuş tatlım çok beğendim... =)
saddsdd
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
saddsdd
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 274
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 278
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/08/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptySalı Mart 08, 2011 12:57 pm Paylaş

çok beğendim canım devam et lütffen =)
ilknur.
Deneyimli
Deneyimli
ilknur.

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptyPerş. Mart 10, 2011 5:32 am Paylaş

yb bekliyorm ama bn
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptyPerş. Mart 10, 2011 5:34 am Paylaş

yeni bölümü ne zaman yazarsın tatlım?
sevi(L)event
Deneyimli
Deneyimli
sevi(L)event
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 549
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 549
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptyCuma Mart 11, 2011 1:37 am Paylaş

yeni okuyucu
tek kelime ile muhteşem yb ne zaman
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptyCuma Mart 11, 2011 1:40 am Paylaş

devam
"Kumsal"
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 4394-88
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2349
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Feronia' ♥♥

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptyCuma Mart 11, 2011 1:54 am Paylaş

Çok güzel olmuş devamm Very Happy
sevil<3
Deneyimli
Deneyimli
sevil<3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 972
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 975
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ekO'm

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) - Sayfa 4 EmptyCuma Mart 11, 2011 5:27 am Paylaş

YNEİ OKUYUNCUN TAM KARŞINDA VE SENDEN BİR ŞEY RİCA EDİYOR
y.b LÜTFENNNNN Very Happy
ya da ne zaman yazaRsın ??

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :))

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki