Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18  Sonraki
YazarMesaj
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 595
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 267
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/07/11
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : iriadamım aylavyu *
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 8:51 am Paylaş

~կﻪгεռ demiş ki:
Kanka bulursun bizim alt katın yanındaki daire BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 3268751438

Sağol bölümler için yorum için BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 277638789

Vazgeçtim lan 7.partı yazmıyom.

Bölüm yaz Nehir BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 3268751438

Bölüm isteyenler bundan sonra üstteki üyeye baskı yapın ben 6 part yazdım valla BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 3268751438

Kıza bak yeaa nasıl ortaksın sen hee?
Nehir'e yüklenin de ne demek laan?? (:

Bu arada bu gece Berra'yım ben. Nehir yoh Razz (:
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 8:53 am Paylaş

mary-jane3 demiş ki:
~կﻪгεռ demiş ki:
Kanka bulursun bizim alt katın yanındaki daire BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 3268751438

Sağol bölümler için yorum için BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 277638789

Vazgeçtim lan 7.partı yazmıyom.

Bölüm yaz Nehir BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 3268751438

Bölüm isteyenler bundan sonra üstteki üyeye baskı yapın ben 6 part yazdım valla BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 3268751438

Kıza bak yeaa nasıl ortaksın sen hee?
Nehir'e yüklenin de ne demek laan?? (:

Bu arada bu gece Berra'yım ben. Nehir yoh Razz (:

Nehir'cim ben anladım anlayacağımı yarın yazarsın o zaman bölümleriiii Laughing
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 8:55 am Paylaş

Benim içni her dakka her saniye Nehir'ssiiin BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 3268751438

Dilosh sen Berra de buna ikinci adıda Berra bunun saklanmak için Berrayı kullanıyo BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 3268751438

Lan 18 sayfadır yükleniyolar gıkını çıkarmıyon sen nası kankasın olum BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 3268751438
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 9:01 am Paylaş

Hööööyt !
Kafama sıkar giderim laan (:

P-Pardon bölümleri derkeneee ?

Evet bana Berra deyin siz. Nehir'i sadece Yaren ve babaannem kullanıyor zaten (:
Ayrıca benim saklandığım falanda yok. Buradayııııım. Karşındaaa . Nağğber? :D

Ben Yaren'e hücuuuum demiyodum ama kanka hatırlatayım (:

En son mary-jane3 tarafından Çarş. Ağus. 03, 2011 9:05 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 9:02 am Paylaş

~կﻪгεռ demiş ki:
Benim içni her dakka her saniye Nehir'ssiiin BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 3268751438

Dilosh sen Berra de buna ikinci adıda Berra bunun saklanmak için Berrayı kullanıyo BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 3268751438

Lan 18 sayfadır yükleniyolar gıkını çıkarmıyon sen nası kankasın olum BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 3268751438

Berra Yaren'e çok yükleniyorlar Crying or Very sad
Birazda sana yüklenelim ve sohbet etmiyelim oyunlara geliver işin yoksa yareeenn Laughing
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 9:03 am Paylaş

Ahmet Kaya'ya bağladı yea BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 3268751438

Babaanneni sevdim la şimcik BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 3268751438

Tamam tamam sustum BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 277638789

KanksLer babam kalk deyor yea BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 253468018

Sonra konsuuruk optum ikinizide çok BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 735496020
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 9:06 am Paylaş

mary-jane3 demiş ki:
Hööööyt !

Evet bana Berra deyin siz. Nehir'i sadece Yaren ve babaannem kullanıyor zaten (:

Yani partlarıı yavrum unuttunmu? Laughing
Berra ben sana kısaca Ahmet Gaya desem? :hehe:
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 9:08 am Paylaş

Bağlarım valla. (:

Kaç sen kaçç !

Her neyse öptüm bebek.
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 9:09 am Paylaş

Bağlarım valla. (:

Kaç sen kaçç !

Her neyse öptüm bebek.
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 9:10 am Paylaş

Bağlarım valla. (:

Kaç sen kaçç !

Her neyse öptüm bebek.
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 9:11 am Paylaş

dadlucadııı demiş ki:
mary-jane3 demiş ki:
Hööööyt !

Yani partlarıı yavrum unuttunmu? BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 277638789
Berra ben sana kısaca Ahmet Gaya desem? BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 347122

Uyarı yemeden forum oyunlarına gitsek çoh isabetli olur ganımca (:
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 9:16 am Paylaş

Ahanda süper olmuş.
Benim için hiç fark yapmaz.
Nehir de yazabilir, Yaren de yazabilir.
Ben çıkarıma bakarım. :D
Neyse doymadım ben, yeni bölümler istiyorum.
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 9:18 am Paylaş

çoooooooooooooook güzel olmuş ya bayıldım Very Happy devam...
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 2:56 pm Paylaş

physikçi demiş ki:
Ahanda süper olmuş.
Benim için hiç fark yapmaz.
Nehir de yazabilir, Yaren de yazabilir.
Ben çıkarıma bakarım. :D
Neyse doymadım ben, yeni bölümler istiyorum.
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 1:00 am Paylaş

Herkese,hepinize teşekkürler.

Belki bir part yazarım şimdi (:

Ama yazamazsam kızmayın (:
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 1:01 am Paylaş

Yaz la yaz (:

Forum oyunlarına gel beybi ^^
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 1:58 am Paylaş

Part7~

---

-Kanka bugün olanlar yuh denecek kadar hızlı ve soluk kesiciydi.

-Biz ne ara bu kadat kanka oldukta sırlarımızı birbirimize verdik anlamıyorum Sevil.
Ben Cenker'e aşık olduğumu 6-7 senedir kimseye söylemedim.
Şimdiyse bugün tanıştığım birine .. Söylüyorum BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 277638789

-Sen bana yazılmış bir şarkısısın Ayçeeen BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 3268751438

-Hadi be m*l. BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 277638789

-Tamam tamam hadi ben çıkıyorum yukarı.

-Bende çıkıyım o zaman.

-Hadi iyi geceler canım.

-İyi geceler.

Yukarı çıktım.Yorulmuştum.

-Selam annenişkoo BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 277638789

-Kızım geç kaldın.

-Yeni arkadaş buldum hacı olsun o kadar kusura bakma bundan sonra geç kalmam.

-Tamam canım,hadi ben yatıyorum.İyi geceler.

-İyi geceler canım.

Balkona geçtim.
Saçımı alışılmış harketlerle arkadan atkuyruğu yaptım.

Yine yerime geçip kulaklıkları taktım.
''Zaman geçmek bilmez önce
Sonra yıllar kaçırırsın
Bir bakmışsın geri dönmüş
Hayat
Özgürlüğün sesinde
Varsa dünya çizgisinde
Kaç kez ilkbahar
Kaç kez sonbahar
Kaç kez
Verir hayat ..! ''

Telefonda elimde,Deniz'i aramak istiyorum ama anneannem duymamalı yoksa 'S*e go İstanbul ' olurum resmen .BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 253468018

Bende mesaj atarım BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 277638789

''Merk içindsn biliyrm albatrs BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 277638789 ''

Dıt dııt.

''Noluyor orda ya ! ''

''Bu gece Ekrem'in kulağına dudağımı bile dayadım! Çok fena çook !
Ve sen iki gün içinde buraya gelecksn! ''

''Yuh! Öküz! Nasıl olacakmış o! ''

''Bana bırak ! Yarın Demet teyzeyle bir konuşma yaparım oluur biter BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 277638789 ''

''Sen bir meleksin! ''

''Tamam lan yağcı.Sonra konuşalım hadi öptüm çüşing.''

''Çüş.''

Gülümsedim.
O sırada alt katın balkonunda ışıklar olduğunu gördüm.
Kulaklığı çıkardım.
Müzik geliyordu.
PC'den.

Kafayı uzattım.
Kim?
Ekreeem..
Masanın üzerinde küllükler,cipsler,ve bira!

-Pışt kurtarıcı!

Kafasını uzattı.

-Oo Seviil.Sen bana böyle gece gece seslniyrmiydin?

-Normalde seslenmezdim ama masadakileri görünce dayanamadım.

-E gel bize.

-Annenler?

-Evde yoklar.

-Ben anneannemi nasıl atlatabilirim?

-Uykusu ağırmıdır?

-Evet.

-Sen sessizmisindir?

-Evet.

-O zaman gel.

-E peki,Haa sana güvenebilrmiyim?

-O sana kalmış.

-O zaman geliyorum BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 347122

Sessizce terliklerimi giyip anahtarları aldım.
Neyseki kapı çok ses çıkarmıyordu.

Sessizce kapıyı örtüp çıktım.
Kapıyı açmış beni bekliyordu.

İçeri girdim.
Ev iyi dizayn edilmişti.

-Kardeşin?

-O yukarı çıkmaz daha.

-Senden beklenilmeyeck bir davranış.
Saat daha 12.30 falan mı?
Neden sende aşağıda değilsin.

-Bugün canım istemedi diyelim.

-E peki.

-İçeri girebilirmiyiz?
Seslerimizin yukarı çıkmasını istemem açıkçası BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 347122

-Tamam cadı sen nasıl istersen.

---

Part7 THEEND !

türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 2:15 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm Very Happy devam...
~DişiAslan~
Moderatör
Moderatör
~DişiAslan~
Yarışma Birinciliği : Kupa

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4445
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1152
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : yatılığagelcengaliba.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : payabılıklı~
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 2:26 am Paylaş

Ay çok güzel olmuuş.(:
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 2:57 am Paylaş

Hayy.. Çok merak ediyorum aynı evin içinde napıcaklar. (:
Allah'ım süper olmuş yaff.
Devam edin lütfen. (:
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 3:53 am Paylaş

Üçünüzede BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 520250475arkadaşlar .

Dila valla bende merak ediyorum ne yapacaklar.

Hatta aklımda birayı fazla kaçırıp yatak odasında birlikte sızma ve sabah Ekrem'in annesinin çığlığıyla uyanma ihitmali bile var BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 3268751438
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 10:42 am Paylaş

Hayyy.! İnanmıyorum.! İşte benim senaristim.!
Muhteşem, e yazda okuyak o zaman Laughing
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 11:08 am Paylaş

Yaren devamını yaz noluuurr.
Evde ne yapcaklar lan seneye ben gelince bende gelicem.
Evde napılıyo yaa Laughing
Sapıklaştım lan iyice en iyisi sen devamını yaz yoksa ben kıskançlık krizine giricem lütfeeenn Embarassed

En son dadlucadııı tarafından Perş. Ağus. 04, 2011 11:27 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 11:22 am Paylaş

cnm süper olmuş evde bunlar tek başına ne yapacak çok merak ettim Exclamation yeni bölümü bekliyorum
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 10:42 pm Paylaş

Bilmiyorum gençler umarım yazabilirim bugün BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 6 277638789

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 18 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18  Sonraki