Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Sonraki
YazarMesaj
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptySalı Ağus. 02, 2011 6:30 am Paylaş

Teşekkürler arkadaşlar.

Ben Part 5'i yazıcam şimdi.

Sonraki bölümüz diğer senaristiniz Nehir'den BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 347122

Kısa bulursanız çekinmeyin baskı yapın 2-3 part daha koysun BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 277638789
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptySalı Ağus. 02, 2011 6:54 am Paylaş

Oldu canım. süper yaffu Ayy çok sevdim bu part işini. (:
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptySalı Ağus. 02, 2011 7:31 am Paylaş

Wuhuuuu uçur yareeennn :D
Kızım hasta oldum bu son iki parta Laughing
Ah ah Ekrem bana sarkacaktıı :hehe:
Neyse devam ett Yaren kulun kölen olayım Crying or Very sad
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptySalı Ağus. 02, 2011 10:33 am Paylaş

yb ne zamn gelir peki ?? Very Happy
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptySalı Ağus. 02, 2011 5:38 pm Paylaş

cnm bölüm süperdi yani Exclamation

-Sevil,Ekrem senin peşinin asla bırakmaz bundan sonra,hayırlı olsun!
bırakmasın bırakmasın ne güzel işte sevilde bunu istiyo ya ay bundan sonra ne olcak çok merak ettm
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 4:31 am Paylaş

Şimdi yazıyorum.

Olaya kötü kız'da giriyor.

Ayrıca Deniz'i yazlığa getiriceem haberini veriyim BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 277638789

Dilosh-Kanka Burak bana öle sarkaydı varya o yeah yani BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 3268751438
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 4:56 am Paylaş

Anaaam çok mutsuzum tek mutluluk kaynağım şuan yeni partını beklemek.! (:
Bekliyorum yani, ayık ol. (:
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 5:04 am Paylaş

bugün gelir miiii Very Happy
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 5:07 am Paylaş

Az sonra gelecek az sonra BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 277638789
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 5:20 am Paylaş

Part5~

Şaşırmıştı. Bu kız kendini ne sanıyordu böyle?
Küçük dağları kendi falan mı yaratmıştı?

Ama yine de hoşuna gitmemiş değildi, ona direnebilen ilk kızdı kuşkusuz.
Hem de o kadar yakınken…
Hiç heyecanlanmamış gibiydi.
Sakince dudaklarını Ekrem’in kulağına dayamıştı.
‘Benim’ diyen bir kızın bile bunu bu kadar sakin yapamayacağından emindi.

Sakince Cenker’in yanına oturup cebinden çıkardığı sigarasından bir tane yaktı.

‘’Ne oldu Ekrem? Kız seni fena benzetmiş gibi.
Ne dedi seksi seksi kulağına J ‘’

‘’14 yaşındaki yeni kız mı fena benzetecek?
Çok film izliyorsun Cenker…’’

‘’Çok iddialı oldu bu Eko.
Hatırlatırım ama…’’

‘’Hatırlat hatırlat.’’

‘’Aha zaten ex sevgilin geliyor.
Ona anlat derdini.’’

‘’Cenker sakın.!! ‘’

‘’Sigaradan 3 tane alıyım Eko’cuğum yoksa Özge…’’

‘’Al lan al.
Allahın eşkıyası.’’

‘’Sağ ol canım.
Hoş geldin yenge.’’

Konuşurlarken pek fark etmemişti Ekrem.
Özge, Ayşen ve Dila yanlarına geliyordu.
Özge 17 yaşındaydı.
Her haftası farklı bir erkeğin yatağında geçerdi.
Lise’ye gitmemişti.
Aşırı güzeldi,(Duru değildi bu güzellik, kesinlikle bir makyaj harikasıydı.)
Her yaz, istenmediği ailesinin yanına yazlığa gelirdi.
Ekrem’i her yaz ayartmaya çalışır her zamanda sonuç hüsran olurdu.
Sigara, alkol, uyuşturucu ne ararsanız vardı.
Ekrem onu sadece eğlenmek için bir arkadaş, bir kız gibi görürdü.

Asla ciddi düşünmemişti.

Ayşen 16 yaşındaydı.
Eğlenmeyi iyi bilen, iyi niyetli kendi halinde bir kızdı.
Özge’den son derece nefret etmesine rağmen Dila’yla ona katlanmak zorunda kalırlardı çoğu zaman.
Ekrem bir kardeş gibi severdi onu.
Yazlık dışında sevgilisi olduğundan kimse yan gözle bakmazdı ona.

Ve Dila…
Cenker’in eski sevgilisi.

Muazzam derecede espritüel ve eğlenceli bir gencimiz Dila.
Ayşen’le çok iyi anlaşırlar.
17 yaşında.
Ekrem’de Dila’yla çok iyi anlaşır.
İkisi biraraya geldi mi,bide keyifleri yerinde oldu mu site ayağa kalkar resmen BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 347122

''Ekrem,noldu düşüncelere dalmışsın ...''

''Yoo Özge.Düşüncelere falan dalmadım.Sen kafayı fazla çektin heralde ondan öyle görüyorsun BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 277638789 ''

''Yok.Ben daha kafayı çekmedim...Ama..Senle çekebiliriz..Ne dersin? ''

Bunları söylerken elini Ekrem'in yüzünde gezdiriyordu.
Bir anda Ekrem kendinden hiç beklenmeyen bir tavırla ayağa kalktı.

''Yok Özge,sen git kendini s****ecek başka adam bul.
Ben bu akşam erken çıkıyorum eve.''

~~~~~~~~
-Ayçin heyecandan kusucam şimdi.

-Aman Sevil bak kıyafetim yeni nolur biraz uzak dur BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 277638789

-Ay az önceki şeyi ben mi yaptım?

-Evet canım.Dudaklarını Ekrem abi'nin kulağına yapıştırdın ve ona fazlasıyla seksice birşeyler söyledin.
Sen söylerkende Ekrem'in yüzü bembeyazdı.

-Oyyh...Hay a****sını lan.

-Bundan sonra sen nereye Ekrem oraya canım.

----

Arkadaşlar az sonra biraz daha yazıcam annem markete götürtüyor.
Daha Part5 Bitmedii.!
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 5:27 am Paylaş

Öhöm öhöm şimdi Yaren.
Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Neyse Sakinim.
Canım içimdekileri dışa vurmam bağırmam gerekiyodu.
Seneye bende seninle yazlığa geliceeeemmmmm yarenn nolur benide götürrr :hehe:
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 5:38 am Paylaş

Bunları söylerken elini Ekrem'in yüzünde gezdiriyordu.
Bir anda Ekrem kendinden hiç beklenmeyen bir tavırla ayağa kalktı.

''Yok Özge,sen git kendini s****ecek başka adam bul.
Ben bu akşam erken çıkıyorum eve.''

Burayı çok sevdim yaa sen sık sık küfret :D
Bayıldım resmen .D
Yarabbiiii bu bir rüya olmasın lütfen :D
Yok yok değil, sen yaz ben bekliyorum. (:
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 5:59 am Paylaş

Dilosh'm:Gel kanka gel.

Senide götüriyim.

Sana da Burağın kardeşini ayarlarız senaryoda ki Cenker'î,gerçekteki Mert'i.

16 yaşında sarışın falan.

İyi çocuk ayarlarık BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 3268751438

physikçi:Sen benden küfür iste yeter ki BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 347122

Ama O Özge'ye de az bile.

Part'ın devamında neler olacak neleeer bekleyin,az sonra BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 347122
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 6:11 am Paylaş

Bekliyorum canımmm (:
Bu arada adım Dila.
Senden küfür dolu bir part bekliyorum.
Teşekkürler canım. (:
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 6:17 am Paylaş

Tamam Dila'cım bende adını soracaktım iyi oldu.BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 277638789

Sevil = Ben olduğumdan bol bol küfür görebilirsiniz BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 3268751438
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 6:51 am Paylaş

Part6~

---
-Aha dur lan telefon çalıyor.
Deniz mi acaba?
Duramadı benim mal arıyor tabii.
O ne lan anneannem.

-Efendim kadunuum BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 277638789

-Sevil'ciğim saat 11 oldu.
Hadi yukarı çık.

-Af Buyur ?!?
11'de yukarı çıkıcam.
Süt ısıt onu da içerim bari.

-Olur.

-Anneanne,neyse karşı gelmicem.
30 dk'ya çıkarım oke?

-Tamam,ama geç kalma.

-Yeeaah bebeek BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 277638789

-Bıyır!

-Tamam anneanneciğim siz ne derseniz diyorum.

-Ha tamam.
Dııt dııt dııııt BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 3268751438

Kapattım.

-Anneannem çağırıyor 1 saatim var BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 3268751438

-Hani 30 dk'ydı lan.

-S****r Eeet 1 saate yuvarladım işte BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 277638789

-Matematiğin ne iyi senin öyle BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 277638789

-Ekrem sence benden hoşlanıyormudur yoksa öylesine takılıyormudur sence?

-Benim bildiğim Ekrem takılıyordur ama az önceki davranışlara göre bu Ekrem benim bildiğim Ekrem değil.

-İyi bari. BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 277638789

-Ya biraz sahile inelim.

-Olur.

Sahile indik.
Bayağı bir yürüdük.
Geri dönüşte ben arkamızda birileri varmış gibi bir hisse kapıldım ama pek önemsemedim açıkçası.

Sitenin önüne geldiğimizde yolla birleşik çimlerle kaplı bahçemizde bir sandalye alıp oturduk.
O sırada iki çocuk karşımızda durdu,biri bekledi diğeri yanımıza doğru geldi.
Tam tahmin ettiğim şey olmuştu !

-Merhaba,Tanışabilirmiyiz? dedi sarışın yeşil gözlü 17 yaşlarındaki çocuk.
Fazlasıyla çekiciydi açıkçası.

-Hayır ! dedim sertçe.

-Neden ama?..
Çok iyi arkadaş olup fazlasını yaşayabiliriz.

-Çekilip gidermisin ?
Anlamak istemiyormusun yoksa beyin kıtlığı mı yaşanıyor iç dünyanda arkadaşım!

Ayağa kalkmıştım.
Aramızda 1,5 metre kadar vardı ben bu farkı iyi bulmuştum.

O sırada beni kolumdan tutup kendine çekti.
Şimdi aramızda 2 cm kadar vardı.
Ellerini belime doladı hiçbirşey yapamıyordum sanki kilitlenmiştim.

Şansıma ki etrafta doğru düzgün kimse yoktu ve kendine vuran Ayçin'i bir hamleyle yere sermişti.
Diğer arkadaşı da yanımıza gelip Ayçin'i kaldırıp yanına almıştı.

-Ne yaptığınızı sanıyorsunuz siz ya!
Yazlık yerde bu yaptığınızın yanınıza kar kalacağını mı sanıyorsunuz dağ başındamıyız!
Çok saçma!

-Bak tatlım fazla debelenme---

-Noluyo lan burda!!

Farklı birinin sesi.
Tanıdık bir ses.
Kafamı çevirdiğim anda Ekrem'i ve alevler çıkan mavi gözlerini gördüm.

Ne oldu anlayamadan çocuğu aldı ve yere serdi.

-Ekrem Abi kusura bakma biz---

Ayçin'i saran çocuğa göremeden diğer bir tarafa uçtuğunu gördüm BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 3268751438

-Si***in Gidin Lan bi dahada buralarda dolaşmayın!

-Tamam abi pardon...

Çocuklar hızla giderken Ekrem'in mavi gözleri tekrardan eski rengini alıyor gibiydi.

-Birşey yaptılar mı!

-Ha-hayır. dedim yaşadığım şokun etkisiyle.

-Peki.
Ama bundan sonra dikkat et lütfen her zaman ben yetişemeyebilirim !

Tam arkasını dönüyordu ki;

-Bekle !

Geri döndü bana doğru.
-Teşekkürler Ekrem.

-Hayırdır sen abi demedin.
dedi ve o çocuksu sırıtışını yapıştırdı yüzüne.

-Ben abi olarak hissettiklerime abi derim Ekrem.
Ayrıca ben olduğum değil,hissettiğim,göründüğüm yaştayım.

-Kaç yaş bu yaş?

-14 olmadığını biliyorum BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 347122

-E peki.

O sırada Ayçin girdi.

-Teşekkürler Ekrem,sen olmasaydın ...

-Ben olmasaydım Sevil sizi bir şekilde kurtarırdı Ayçin merak etme BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 347122

-Yok kurtaramazdım,çok sıkı tutuyordu kerata BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 277638789

-E peki,güç gerektiren kurtarmalarda beni çağırın o zaman..
dedi ve gülümsedi.
Arkasını döndü siteye girecekken seslendim.

-Acil kurtarmalarda Ekrem diye bağırsak her işini bırakıp gelir misin benim için!
Bana döndü,baktı baktı...

-Herşeyimi bırakır gelirim.

Sonra siteye girdi.

Ayçin bana baktı baktı baktıı..

-Ooooooohaa...a !! BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 3268751438

~~~~~~~~

Aman Allah'm ne dedim ben!
Hadi dedim neden kalpten gelerek içimden geçerek söyledim!
Bir kız için!
Nasıl ya!

Aşk mı bu,yeni gördüğüm bir kız için nasıl düşünebildim bunları!

PART6 THE End! BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 961935
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 7:01 am Paylaş

~կﻪгεռ demiş ki:
Dilosh'm:Gel kanka gel.

Senide götüriyim.

Sana da Burağın kardeşini ayarlarız senaryoda ki Cenker'î,gerçekteki Mert'i.

16 yaşında sarışın falan.

İyi çocuk ayarlarık BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 3268751438

physikçi:Sen benden küfür iste yeter ki BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 347122

Ama O Özge'ye de az bile.

Part'ın devamında neler olacak neleeer bekleyin,az sonra BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 347122

Yaren geliyorum uçaraktan hemde.
Ayy ayarlaaa ya nolursun.
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 7:08 am Paylaş

Anaa bölümde yazmışın Mert'i düşünmekten okuyamadım Laughing
Kızım ben Ekrem'e aşık oldum burda yalnızz kusura bakma kanka Crying or Very sad
Neyse Mert'te iyiymiş bana ayarlaa.
Ve devamını kim ve ne zaman yazıcak?
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 7:27 am Paylaş

cnm 2 parta birbirinde güzeldi ellerinize sağlık devamını bekliyorum
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 7:51 am Paylaş

Kanka kararsızlardayım 7.part'ıda yazıp size bir iyiylik yapsam mı diye düşünüyorum.

Yoksa yenibölümü Nehir yazar.

Buarada sağolun.

Edit-Ekrem'e aşık olabilirsin de Burak benimdir kanka okey ? BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 3268751438
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 595
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 267
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/07/11
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : iriadamım aylavyu *

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 8:30 am Paylaş

Selam bebeğiiim (:
Partlar güzel olmuuuş (:

Vayy be Ekrem'in de duvarda resmi, alemde ismi varmış.
Nasıl kuyruklarını sıkıştırıp gittiler (:
Ekrem beyimizde çok romantik bir esrarkeşmiş heee . En azından ben öyle düşündüm :D

Bu gece karar verdim astralle anneannenin yazlığına gidicem :D
Belki Burak'ın evini bulurum. Hı? Şansım var mı sence ?

Bu arada hala mesajlara yanıt veremiyorum. Bu gidişlede hiç veremeyecek gibiyim. Yeri gelmişken TTNET'i saygıyla anıyorum burdan!

Her neyse işte öyle seviyorum leyyn seni. Bölüm aa pardon partlar mükemmeldi. Başarılarının devamını diler, mavi önlüğünle başarılar dilerim . İhihi (:

Sevgiler, saygılar, öpücükler (:

Nehir'e de fazla yüklenme (;
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 8:44 am Paylaş

Kanka bulursun bizim alt katın yanındaki daire BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 3268751438

Sağol bölümler için yorum için BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 277638789

Vazgeçtim lan 7.partı yazmıyom.

Bölüm yaz Nehir BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 3268751438

Bölüm isteyenler bundan sonra üstteki üyeye baskı yapın ben 6 part yazdım valla BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 3268751438
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 8:46 am Paylaş

Devamını yazın oğluuuummmm.
Yazana kadarr olay çıkartıyorum ahanda buraya yazdım Laughing
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 8:47 am Paylaş

Buyur Nehir.

Yedi Bela Dilosh var önünde anlat derdini BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 3268751438

Yürü be Dilosh'mm BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 3268751438
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 5 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 8:49 am Paylaş

Nehirrrrrrr kız nerelere saklandın??
Çık çabuk bana bölüm yazzzzz :hehe:

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
5 sayfadaki 18 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Sonraki