Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Sonraki
YazarMesaj
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyPerş. Tem. 28, 2011 11:31 pm Paylaş

Yarennn! :D
Nerde Yb ? :D
Ve Diğer Senarist :D .D
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 595
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 267
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/07/11
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : iriadamım aylavyu *

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 12:24 am Paylaş

Yareeen (:
Bana msn adresini mesaj atsana !
Mesajlarına yanıt veremiyorum burdan.
Ayrıca bölümleri çok sevdiiim bebeğim (:
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 6:00 am Paylaş

Böö ./

Kanka msn benim emektar pc'de açılmıyor ki ./

Sağoluun (:

Part3'ü yazıyorum yemin ederim az sonra koyarım BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 6:20 am Paylaş

Bklyoz :D
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 6:27 am Paylaş

Bekle BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 3268751438
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 6:28 am Paylaş

Hala Bekliyoz :D
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 6:32 am Paylaş

Hala bekle,güzel bir bölüm olcek BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 6:34 am Paylaş

Tamam Ama Uzuncacık oLsun .D
Halen Ve halen Bekliyoz :D
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 6:34 am Paylaş

Part3~

-Yuh Deve.!

-Ayçiin.Şışt.Sus.

-O seni ikiye katlar Sevil!

-Bak,sana herşeyi anlatıcam ama kimseye söylemeyeceksin.İlk seneden rezil olmak istemem açıkçası.

-Tamam tamam,söz.Anlatmam kimseye.

-Çok güzel.Bak..Ekrem bizim alt katın yanındaki dairede oturuyor..
Balkona çıktığında balkonlarımız rahatlıkla
görünüyor yani.

Ben Burağı gördüğüm günden beri ilgi duyuyorum..

Her balkona çıktığında beni görüyor çünkü onu orda bekliyorum her dakika...

-Sevil saçmalama bak Ekrem..

-Bende bunu istiyorum Ayçin! Bana Ekrem'le ilgili herşeyi anlat.

Kaç senedir burdasınızdır siz.Tanıyorsundur.

-Ekrem abi esrarkeş'in,sigara bağımlısının ayyaşın teki Sevil!

Ayrıca çapkınlıkta üstüne yoktur.

Her hafta bir kızı becerir,bilmem anlatabildim mi!

Ayrıca 18 yaşında.Aranızda 4 yaş var.

Bulaşma onlara.

Kardeşi var birde,Adı Cenker.

Oda 16 yaşında.Sigara içer ama Ekrem kadar pislik değil.

Esrar'ı karısı kızı yoktur.

İstersen ona bak..O aileden birini istiyorsan yani (:

-Ben..Ekrem'den vazgeçemiyorum ki Ayçin..

Mavi gözler,sapsarı saçları,kaslı o vücüdu..

-Kas değil onlar canım;yağ BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 3268751438

-Herneyse BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789

-Çok zor canım,o çocuğun sana bakması için başına saksı,öküz falan düşmesi lazım BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789

-Diyorsun!?

-Evet,şekerim.

Bugüne kadar ne yaşadınız,allah aşkına?

-Sadece kaçamak bakışlar.

-Bundan sonra ne olabilir?

-Çok şey.!

Ama sen benim arkamda olduğun sürece..

-O zaman çok şey olacak Sevil.!

-Harikasın Ayçin,Bitanesin!

-Sende öylesin canım,amaa..Bişey isticem senden..

-Sen söyle kanlıca'dan yoğurt bile olsa koşar alır gelirim bebeğiim BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 3268751438

-Yok lan o kadar zor birşey değil BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789 Cenker'ide .. Bana ayarlayarmıyık ? BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789

-Vaay Çakaaal BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 3696926579 Ne zamandır lan?

-Gördüğümden beriii !

-Öküz.!

Sende bu güzellik varken kaç senedir niye bakmasın?

Ben bile İstanbul'dan geldim,İzmir'dekini tavlicam BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 3268751438

-O zaman kanka,hadi voleybol sahasına.

Haa,o konuştuğun kimdi?

-Kankam,Deniz.

Kendisi cidden erkek.Ama Ekrem'in geldiğini görünce dayanamadım BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789

Tanıyacaksın yakında hepsini BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789

-Tamam,cadı.

Hadi gidelim Ekrem'le Cenkeer'in yanına BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 735496020

-Tamam,aşık BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789

Voleybol sahasına gittik.

Şimdi gözler ikimizin üzerindeydi.

En çokda Ekrem gözlerinin açmış bana bakıyordu.

Biz Ayçin'le bakna oturduk.

Şansımıza tek boş bank Ekrem'lerin karşısındaki baktı.

A-aa BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 3268751438

Part3TheEnd BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 6:37 am Paylaş

Ya neden Kısa ? neden Kısa :D Part 4ü İstiyom ben yaaa :D :D
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 6:38 am Paylaş

Hee ama Çok GüzeL olmuş bak :D
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 6:41 am Paylaş

Sen çabuk okuyorsan ben napıyım arkedeşım BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789

Bilmem,yazabilirim de yazmayabilirim de ama artık Nehir'e baskı yapın.

O yazsın bölüm2'yi.

Ben onu çhok özledim zaten BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 1371890812

İki dedikodu yapcektık yeaa BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 7:25 am Paylaş

Nerde O Nehir Kim olduğunuda bilmiyom ya :D
Banane banane banane bölüm 2yi istiyorum ben Yua .D
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 7:44 am Paylaş

bende yb istiyorum bölüm harikaydı ve ondan sonra olacakları çok merak ediyorum nehir nerde bulun gelsin 2.bölüm gelsin
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 8:02 am Paylaş

mary-jane3 yok mu o cadı işte BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789

Valla mesaj yağmuruna mı tutuyonuz napıyorsanız yapın BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 9:53 am Paylaş

Nehir mi oda kim ?
Yazık kıza mesaj yağmuru falan ayıp olu yea Very Happy

Yareen (:
Nehir diyor ki oda seni çook özlemiş.
Kız o kadar acınası haldeki şu kurukafaları bile gönderemiyorr.
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 9:14 pm Paylaş

Doğru lan atmayın kankama yazık BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789

Niye yeaa ?

Kanka müsaitsen forum oyunlarına gel ordan konuşalım napalım BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 9:22 pm Paylaş

Pouff..
Hem çok güzel olmuş, hem kısa olmuş.
Keşke az daha uzun yazsan yaa..
Ama bu kadarı bile kafii. :D
Yeni partları bekliyorum. :D
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 11:29 pm Paylaş

Part4 BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789

[Aniden içimde bir Part 4 isteği uyandı Arkadaşlar,İyi okumalar.. ]

Biz banka oturunca Ekrem,kardeşi olduğunu sandığım arkadaş ve birkaç öküz arkadaşı oturuyordu.
Melisa'yı yanlarına çağırdılar.
Malum o biraz havalı bir tipti demekki birbirlerini tanıyorlar.

[Ekrem'lerin Melisa'yla konuştukları ~]

-Melisa,kim bu?

-Bu sene gelmiş.Adı Sevil.
14 yaşında.

-Başka?

-İstanbul'dan gelmiş.
Anneannesiyle
kalıyor.

-İyice öğren Melisa.
Tamam mı?

O çapkın gülümsemesini takınmıştı yine.
İşte bu gülüşe kimse dayanamıyordu.
Ama pürüzsüz yüzü esrardan,sigaradan çökmüş gibiydi.
Masmavi gözlerinin çevresi mosmordu.
Yinede ne olursa olsun,yakışıklılığının farkındaydı.
Bunu kullanmayı iyi biliyordu.
Sigaraya 15,Esrara 16 yaşında başlamıştı.
Bırakamıyordu,istiyordu fakat bırakamıyordu.
Etrafınada bırakmaya uğraşan iradesiz biri gibi gözükmek istemiyordu.

-Peki Ekrem..

-Abi'ye ne oldu?

-Gerçekten abi dememi mi istiyorsun?

-Kesinlikle Melisa.

-Peki Ekrem Abi !

Üzülmüştü.Ekrem'den hoşlanıyordu.
Onu elde edemeyeceğini,etse bile iki günde kullanılıp atılacağını iyi biliyordu.
13 yaşındaydı.
Ekrem'se 18.
5 yaş farkı kendi kaldırabilirdi ama Ekrem'in ondan hoşlanmayacağını biliyordu.
Ekrem,bu kızı ilk gördüğünde ;
Balkonda sandalyesine kurulmuş,Ayaklarını masaya uzatmış iki gündür yağmur yağdığı için olsa gerek gri bir ceket giymiş fermuarını göbeğine kadar çekmiş,gri eşofmanının sol paçasını dizine kadar katlamıştı.
Elinde telefonu vardı.
14-15 yaşlarındaydı,ve tanıdığı diğer tüm 15 yaşındaki hoppa kızlara benzemiyordu.

Ne ellerinde ojesi vardı,ne dudaklarında ruj vardı.
Çok..Sadeydi.
Teni bembeyazdı.
Doğru ya,denizde yada havuzda onu hiç görmemişti.

Birde..Boynunda bir asker künyesi vardı.
Şu yeni modaya uymuş diye düşündü.
Değişikti.
Onu incelerken kız ona doğru bakmıyordu,görmemişti.

Telefonu çaldı.
Açtı.

-Efendim Albatros?

Albatros mu?
Bu kız Albatrosu nerden biliyordu?
Küçükken babası onu gemileriyle açık denizlere götürürdü,balık tutarlardı.
Denizde..Albatros kuşlarını göstermişti.
Ekrem'ede suya aşık biri olduğu için 'Albatros' derlerdi.
Yani aile içinde.
Şimdiyse babası onunla genelde muhattap olmazdı.
Esrara başladığı günden beri babası onunla konuşmuyordu.
Ne İzmir'de kendi evlerinde,nede burda yazlıkta..
Aldırmamaya çalışıyordu ama olmuyordu işte..

-Haha (:
Yok kanka daha arkadaş edinemedim.
Seni mumla arıyorum valla.

-Hayır canım.
Gözüme kesirdiklerim var ama daha hiç çalışma yapmadım BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789

-Arkadaş grubu bulursam eğer iki dakkada millete kendimi sevdireceğimi sen benden daha iyi biliyorsun Deniz'cim.

-Tamam canım görüşürüz.
Hadi öptüm erkeğim.

Küfür etti kız!
Hemde bir erkeğe !
Yani kankası olan erkeğim dediği erkeğe !

Çook..Dişli bir kız.
Vay anasını lan.

O sırada yüzünü bana çevirdi.
Simsiyah gözlerinde kayboldum...

Ama hemen içeri girdim.
Onu izlediğimi düşünmesini istemezdim.

Hoş,izlemiştim ya...

----

Melisa yanımıza geldi.
-Noldu Melisa?

-Sevil'i sordular.dedi Ayçin'e.

-Öyle mii?
Neyimi sordular?

-Kim falan dediler.

-Ya.

Demek beni merak ettiler.
Bu iyi haber işte.

O sırada tekrar telefonum çalıyor.
Arayan yine Deniz.

Meşgule alıyorum.
Mesaj çekiyorum.

''Denz sonra aricm bn seni arama lütfen! ''

Tam mesajı yazıp 'Gönder' tuşuna basmıştı ki !
Karşıdan bir ses geldi.

''Telefonun hiç elinden düşmüyor sevgilinle mi görüşüyorsun Sevil! ''
Bu sesde kimindi?

Tam karşıma baktım.Evet o'ydu.
Masmavi gözlerinden çıkan alevleri,çarpıcı gülümsemesiyle bastırmaya çalışan Ekrem !

''Bundan size ne! ''

Yanıma doğru yaklaşıyordu.

''A-aa..Çok ayıp Sevil.
Sadece arkadaş olmak istiyorum.. ''

Yüzüme çok yaklaşmıştı.

Bende biraz yaklaşıp kulağına dudaklarımı dayadım.

''Ben..Senin tanıdığın ******'lara benzemem Ekrem'ciğim.
Fazla gelirim sana.
O yüzden Ağır ol. ''

Dedim.Elimi göğsüne dayadım ve hafifçe ittim.
Ayçin'e elimle 'Gel' işareti yaptım.
Voleybol sahasından çıktık.

Kalbim hayatımda hiç olmadığım kadar [İlk öpüşmemde dahil! ] hızlı atıyordu.

Ekrem'e rest çeken kimdi?
Onunda önünde normal şartlarda eriyecek olan ben mi?!

-Sevil,Ekrem senin peşinin asla bırakmaz bundan sonra,hayırlı olsun!

PART4BÖLÜMÜNSONU.
(Alın size uzun bölüm BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789 )
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 11:49 pm Paylaş

Bunun tamamı gerçek yani? Öyle mi ? :D

Ayrıca mükemmel ve uzundu. Eline sağlık (:
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyCuma Tem. 29, 2011 11:52 pm Paylaş

Şansına küs.

Çoğu gerçek değildi amaa ve lakiin olsa da fena olmazdı BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 277638789

Hiç kendimi kasmazdım yani BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 3268751438

Sağol tatlıım BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 735496020
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1929
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Çanakkale
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : kuskunç :D

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 12:09 am Paylaş

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 3726834481 muhteşem olmuş, süper, harika........ (:
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 12:32 am Paylaş

Teşekkürler tatlım BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 735496020
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptySalı Ağus. 02, 2011 4:32 am Paylaş

bayıldım yaa çook güzel olmuşş Very Happy devam cnm...
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 4 EmptySalı Ağus. 02, 2011 5:34 am Paylaş

Süper olmuş yaa.
Part'larını dört gözle bekliyorum. (:

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 18 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Sonraki