Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Sonraki
YazarMesaj
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 11:23 pm Paylaş

bugün gelsin lütfennnnnnnn çok merak ediyorum Very Happy :D.D
Eda~
Deneyimli
Deneyimli
Eda~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1547
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1588
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Öğrenipte napcan ?
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 12:28 am Paylaş

Yeni Okuyucuyum.
Senaryona bayıldıım. Gerçekten de çok güzel. Devamını Sabırsızlıkla Bekliyorum. (:
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 12:42 am Paylaş

Oha. BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 277638789
Yarenn :Naptın Sen :D Sevil Bittin kızım sen :D
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 12:44 am Paylaş

Yaren bu biz yapılmaz yazıverr nolursnnnn
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 12:50 am Paylaş

Bakarım millet umarım yazabilirim BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 277638789

Hepinize Teşekkürler (:
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 1:26 am Paylaş

Part8~

"Ne ikram ediyim sana cadı? "

"Birincisi cadı deme,ikincisi de bi bira alırım Albatros.BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 277638789 "

"Bira biz büyükler için Sevil'cim,sana veremem. BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 277638789 "

"Kalkıp gitmemi istemiyorsan o birayı bana ver.BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 2000664365 "

"Tamam,ama çok içme olur mu? "

"Ekrem,sinirlerimi zıplatma ! "

"Zıplarsa nolur?.."

"Denememeni tavsiye ederim,canım sen anla BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 253468018 "
Biramdan bir yudum aldım.

"Ee anlat bakalım kimsin,nesin sen? "

"Ekrem ben,18 yaşındayım,İzmir'den katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 687388 "

"İyiymiş (: "

"E sende anlat. "

"Ben Sevil,14 yaşındayım,İstanbul'dan katılıyorum,çok eğlenceliyimdir,bana dokunmayan yılan bin yaşasın BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 672978 "

"En sevdiğin arkadaşların falan,anlat. "

"Bir Deniz var,o da 12 senelik arkadaşım zaten,erkek manyağın tekidir."

"Bitek o mu? "

"Okulun hepsi arkadaşım Ekrem anlatacak olsam ohoo... "
...

Gençler bu kadar yazabildim şimdilik çıkıyorum.
Ama daha sonra yine bir Part9 yaparız BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 2222441962 BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 277638789
Öpüyoruum BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 277638789

mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 595
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 267
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/07/11
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : iriadamım aylavyu *

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 1:37 am Paylaş

Sanırım 2. bölüme geçemeden final yapacağız kanka he ? Crying or Very sad

Neyse canım. Güzel bir parttı sper

Eline, koluna, Buraka sağlık :zaa:

Sevgiler, saygılar, öpücükler :klp:
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 1:42 am Paylaş

Part 9 İstiyorum Hemen :D
albartos :D İki part ta süper Di. Yeni Partı Bekliyorum Very Happy
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 1:45 am Paylaş

çok güzel olmuş amaa kısa ya doyamıyorumm Sad
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 2:29 am Paylaş

Valla yaa 2. bölüme geçemeden final yapacaksınız. :D
Bende part 9'u istiyorum.
Lütfen lütfen lütfen..
Çok güzel yazıyosunuz canısı. :D
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 4:15 am Paylaş

Kanka senin yazacağını bilsem hemen bırakırım bu part olayınıda biran önce olsun olaylar istiyorum BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 277638789

"Albartos" değil o "Albatros BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 3268751438 "

Teşekkürler millet lol!
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 5:15 am Paylaş

Part9 [Ovv Yees BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 360893 ]

-Hıım o kadar popülersin demek.''

-Şimdi Ekremciğim popülerlik demeyelimde sadece aranılan bir yüzüm BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 347122

-Sen bayağıda ukalasın küçükhanım. afro

-Ben mi? BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 347122 A-aa çok ayıp BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 237155 Sen de ıı.. [Burada çok yakışıklısııın dememek için kendimi zor tutuyorum itiraf etmeliyim BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 347122 ] çook fazla kötü şey yapıyorsun. BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 253468018

-Sigara desen sende,Alkol sende,Esrar sende..

--
Ah be güzelim..
Sence ben istermiyim bunları yapmayı,bir şekilde alıştım bırakabilsem bırakmazmıyım?

Lise'ye tekrardan başlayabilsem..
Babamı tekrardan arkama alabilsem..

Ama kimseye söyleyeme ki.
Ben,koskoca Ekrem !

Sitede her zaman en popüler genç olan Ekrem !
Bu güçsüzlüğe katlanabilir miyim?..

Şimdi hiç istemediğim birşeyi yapmak zorundayım.

Seni terslemeliyim ki şimdi git burdan !

Yoksa yoksa herşeyi söylerim itiraf ederim ..

-Sana ne canım !

Allah allah sigaramı içkimi sana mı sorucam !

Nesin ki sen?

-Doğru neyim ki ben !

Senin iyiliğini düşünmekte suç !

Senin züppelerin böyle düşüneceğini unutmuşum kusura bakma !

Anahtarını aldı ve çıktı gitti..

Beni,düşüncelerimle,suçlarımla ve birayla yapayanlız bırakıp gitti...

---

Bu kadar adi olabileceğini unutmuştum.

Sonuçta Ekrem'di o.

Ayçin'în söylediklerini tamamiyle aklımdan çıkarmakla hata ettim tabi.

Yavaş yavaş kapıyı açtım.

Anneannem uyanmamıştı.

Çok şükür,zaten uyansaydı dünyanın sonu olurdu heralde. BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 347122

Üzerimi değiştirdim.

Üzerinde lacivert dümenler olan kırmızı bir gecelik..

Çok hoşuma gidiyor bu BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 347122

Kulaklıkları taktım,Ekrem'in beni görmeyeceği bir şekilde balkonda oturdum.

Oturuş o oturuş ..

Sabah kalktığımda saat [Ya da anneannem tarafından kaldırıldığımda saat 8'di.]

-Kızım yürü yerine yat,buz gibi yerde yatmışsın !

---

En son ~կﻪгεռ tarafından Cuma Ağus. 05, 2011 5:41 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Eda~
Deneyimli
Deneyimli
Eda~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 5:20 am Paylaş

Yeni bölümü Bekliyorum (:
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 5:23 am Paylaş

Yok,yok onun devamını getiriyorum yanlışlıkla yolladım onu BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 347122
Eda~
Deneyimli
Deneyimli
Eda~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 5:24 am Paylaş

Laughing Ahaha (:
O zaman Devamını Bekliyorum.
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 5:28 am Paylaş

Tamam (:
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 5:29 am Paylaş

cnm iki bölümde süper olmuş Exclamation yeni bölümü bekliyorum
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 6:00 am Paylaş

neyi itiraf edicektikii ?? sevil gösterir gününü onaa ;) nese cnm çok güzel olmuşşşşVery Happy devam...
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 6:07 am Paylaş

Teşekkürleer BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 347122
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 8:02 am Paylaş

Çok güzel olmuş.
Bayıldııııııım.
Yeni partı bekliyorum.

En son askikizi tarafından Salı Ağus. 23, 2011 3:38 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Eda~
Deneyimli
Deneyimli
Eda~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 10:01 pm Paylaş

Bölüm Çok Güzeldi. Devamını Bekliyorum. (:
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 10:07 pm Paylaş

Milleet herkese teşekkürler.

Fakat 1 haftalığına yokum buralarda.

Olsam da bölüm koyamam.

Yani artık bölüm bölüm diye mary-jane3 adlı arkadaşa baskı yapın benden bölüm falan çıkmaz istesemde yapamam.BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 347122
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 595
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 267
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/07/11
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : iriadamım aylavyu *

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyCuma Ağus. 05, 2011 10:46 pm Paylaş

Heey öyle deme bende yazarım ama korkuyorum.

Bi senin yazdıklarına bak bi benimkine.

Arada dağlar kadar fark var.
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyC.tesi Ağus. 06, 2011 4:57 am Paylaş

Lütfen biriniz yazınız artık çok merak ediyorum devamını. (:
Hem bence kendine haksızlık ediyosun,
Sende gayet iyi şeyler yazıosun canım. (:
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 7 EmptyC.tesi Ağus. 06, 2011 5:00 am Paylaş

bencede ya biriniz yazın çok merak ediyorum Very Happy

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
7 sayfadaki 18 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Sonraki