Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18  Sonraki
YazarMesaj
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 Empty
MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ağus. 06, 2011 5:10 am Paylaş

bncede biriniz yazııın :D
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 Empty
MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ağus. 06, 2011 7:02 am Paylaş

Yazacak mısınız.?
zynp ~Tutkun.
Deneyimli
Deneyimli
zynp ~Tutkun.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1728
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 905
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ...
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ağus. 06, 2011 8:16 am Paylaş

physikçi demiş ki:
Yazacak mısınız.?
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 595
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 267
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/07/11
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : iriadamım aylavyu *

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ağus. 06, 2011 9:02 am Paylaş

Yarın yazar eklerim (:
Ama ben part yapmıyorum :D
Belki kendi senaryomu okuyanlar biliyorlardır benim yazdıklarım daha çok kitap havasında oluyor.
Yareninkinden çok farklı anlayacağınız. (:
Dediğim gibi yarın yazar, eklerim. Beğenirseniz devam ederim, beğenmezsenizde ortaklığı bozarım Yaren ile :D
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ağus. 06, 2011 9:14 am Paylaş

yok cnm o kadar da değil beğeniriz tabikidee Very Happy yrn bekliyoruz cnm...
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ağus. 06, 2011 9:19 am Paylaş

Bekliyoruum/z
Güzel yazarsın sndee.
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ağus. 06, 2011 10:06 pm Paylaş

bugün yb gelicek dimiii Very Happy
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyPaz Ağus. 07, 2011 3:34 am Paylaş

2. BÖLÜM – 1. PART(Sonunda)
‘’Oyh her yerim tutulmuş!”
‘’Balkonda uyursan tutulur tabi!”
Aman Allah’ım o ses…O ses… Ekrem’e aitti. Ne yani gece beni mi izlemişti? İyide onun beni görmesi imkansızdı. Oturuşumu bile onun göremeyeceği açıdan yapmıştım.
‘’Sen uyuduğumu nerden biliyorsun? ”
‘’Horluyordun küçük hanım. Tüm site anladı uyuduğunu”
Ne? Horlamak mı? İyide ben horlamam ki? Yoksa horlar mıyım?
Neyse ne canım horlasam bile dünün acısını çıkarmalıydım Ekrem Bey’den.
‘’Sanane! İster horlarım, ister horlamam. Benim derdim seni mi gerdi?”
Böyle bir tepkiyi elbette ki bekliyordum. Dün söylediklerimden sonra benimle konuşması bile büyük mucize. Üstelik gece horlamıyordu. Sadece bir şeyler mırıldanıyordu.
‘’Senin derdinden bana ne? Ben siteyi düşünüyorum. Şahsen sesten uyuyamadım da.”
Yüz hatları nasılda değişti. Çok mu ileri gittim acaba?
‘’Ben… Şey… Özür dilerim!”
Özür mü diledi o? Üstelik hiç yapmadığı bir şey yüzünden… Eşeksin Ekrem eşek. Üstüne birde hödüksün. Dün zaten kızı yeterince üzdün bunu yapmaya ne gerek vardı!
‘’Özür dilemene gerek yok ya. Bende horluyorum zaten!”
Şaka gibi. Ben kim horlamak kim? Ama olsun en azından gülümsetmeyi başardım Sevil’i.

Az önce söyledikleri hoşuma gitmişti. Sırf benim üzüldüğümü görmemek için kendi horladığı yalanını ortaya atmıştı. Aşığım Ekrem sana, aşığım aşık!
‘’Girsene kızım içeri. Kiminle konuşuyorsun sen?”
Anneanne bir kerede olayların ortasına dalma be!
‘’Kendi kendime konuşuyorum anneanne. Kiminle konuşacağım.”
‘’Allah akıl fikir versin kızım sana!”
‘’Amin anneanneciğim, amin!”
Anneannemle konuşurken Ekrem’i unuttum. Tühh.
‘’Pşşt!”
‘’Efendim?”
‘’Ben içeri giriyorum. Haber vermek istedim.”
Çokta umurundayım ya sanki!
‘’Sevil?!”
Ahh adımı ağzından duymak bile içimi eritti. Gözümün içine bakarak ‘seni seviyorum’ dese –ki bu imkansız gibi görünüyor- kesin kalpten giderim. Hiç şüphesiz!
‘’Efendim?”
‘’Dün sana çok sert davrandım. Özür dilerim!”

Az önce özür dileyen ben miydim?
Koskoca Ekrem bir kızdan özür mü diledi şimdi?
Ama o sıradan bir kız değildi ki. O farklı.
Her şeyiyle farklı !

Umarım beğenmişsinizdir. Yorumlarınız benim için gerçekten çok önemli.
Ayrıca şu part işi hiç fena fikir değil . (:
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyPaz Ağus. 07, 2011 3:46 am Paylaş

Süper olmuş yavru.
Devamınıda yazarsın artık :zaa:
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyPaz Ağus. 07, 2011 3:54 am Paylaş

Teşekkür ederim bebeğiim (:

Bakiciğiiiiz artık Laughing
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyPaz Ağus. 07, 2011 4:08 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm Very Happy devam hiçte kötü yazmıyosun :D.D
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyPaz Ağus. 07, 2011 4:12 am Paylaş

Teşekkür ederim. Beğenmene sevindiim (:
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyPaz Ağus. 07, 2011 5:20 am Paylaş

Başlığı değiştiremediğin için görmüyorlar.
Bence sen devamını yaz yaren gelince başlığı değiştirsin herkes yorum yapar :zaa:
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyPaz Ağus. 07, 2011 11:16 am Paylaş

Ovv harika olmuuuş. :D
Part işi kötü bencee bütün bi uzun bölüm yaz :D
part part olunca daha çobuk bölüm gelsede ben doyamıyorum :D
En kısa zamanda yeni bölümü bekliyoruuum :D
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyPaz Ağus. 07, 2011 11:19 am Paylaş

bncede bnde doyamıyorum Very Happy
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1929
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Çanakkale
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : kuskunç :D

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyPaz Ağus. 07, 2011 10:29 pm Paylaş

çok güzel olmuş BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 3726834481
#Beyza.
Haftanın Üyesi
Haftanın Üyesi
#Beyza.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2799
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - kervan ♥

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptySalı Ağus. 09, 2011 1:07 am Paylaş

Ohaaa ortak burası yıkılıyo yaaa :D
Yaren'M götür beni gittiğin yere lan :D
Ölüyorum galiba :D
Hadi ortak devamın yazda geçsin :D
Başarılarınızın devamını dilerim Very Happy
Saygılar ,Sevgiler .
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptySalı Ağus. 09, 2011 1:07 am Paylaş

yb ne zamn ?? Very Happy
queen_B
Üye
 Üye
queen_B
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 64
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 64
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/08/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptySalı Ağus. 09, 2011 2:37 am Paylaş

yb????????
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1929
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Çanakkale
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : kuskunç :D

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptySalı Ağus. 09, 2011 3:44 am Paylaş

yb?
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyÇarş. Ağus. 10, 2011 3:56 am Paylaş

Yeni bölüm ne zaman gelir acebaaa.?
Eda~
Deneyimli
Deneyimli
Eda~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1547
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1588
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Öğrenipte napcan ?
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyÇarş. Ağus. 10, 2011 4:08 am Paylaş

Bölüm Çok güzeldi. Ellerine Sağlık. Yeni bölümü Bekliyorum. (:
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyPerş. Ağus. 11, 2011 3:18 am Paylaş

Teşekkür ederim :mutluluk:

Yeni bölümü kısmetse yarın ekleyeceğim (:
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyPerş. Ağus. 11, 2011 3:20 am Paylaş

Çok bekledik ama azcık uzun olsun. :D
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] - Sayfa 8 EmptyPerş. Ağus. 11, 2011 3:26 am Paylaş

Zaten uzuuuun yapıp, 2. bölümü bitirmek istiyorum (:

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
8 sayfadaki 18 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18  Sonraki