Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* -

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Senaryoyu nasıl buluyorsun?
Güzel.
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 I_vote_lcap22%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 I_vote_rcap
 22% [ 2 ]
Berbat!
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 I_vote_lcap0%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Mükemmel!
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 I_vote_lcap78%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 I_vote_rcap
 78% [ 7 ]
İdare eder.s
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 I_vote_lcap0%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 9

Anket kapatıldı

YazarMesaj
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 190
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 200
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : 5'ibiryerde.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPaz Ara. 05, 2010 12:55 am Paylaş

*1 AY SONRA*

1 ay geçti.Okuluma alıştım.Ayçin,Cenker,Cihan ve Zeynep en iyi arkadaşlarım oldular.Ve Sevil..Sevil şuan benim bile adını koyamadığım bir yerde hayatımda..gülüşü,bakışı her seyi kendine çekiyor beni.Artık aramızda 1 ayın verdiği samimiyet olsa da hala Sevil'in diğer tarafını öğrenmiş değilim.Sakladığı tarafını.Ben hala o ağlayan Sevil2i bulamadım.

Tanıştığımız ilk gün de hissetmiştim.Farklıydı.Artık daha da farklı.Sıradan değil kesinlikle.Gözlerine baktığımda içim titriyor.O bana gülümseyince dudaklarım kendiliğinden kıvrılıveriyor.Kalbim..Hele kalbim..Sevil'i görmeme bile gerek yok,adı bile geçse yerinden çıkacakmış gibi oluyor

.Acaba o da benle aynı şeyleri hissediyor mudur?O kadar kapalı kutu ki.Öyle bir çekilmiş ki kabuğuna .Hele kalbini ..Öyle bir saklamış ki onu.Kimseyi sevmesin,kimse de açmaya kalkmasın kalbini diye öyle bir kapatmış ki üstünü.O sırada çalan telefon düşüncelerimin bölünmesine neden oldu.

-Efendim?

-Nereye geleyim?

-Tamam o zaman buluşuruz Sevillerde.Ordan da okula gideriz.

Arayan Cenker'di.Okula hep beraber gidecekmişiz.O yüzden Sevillerin evinde toplanıcaz.Siyah polarımı giyip boy aynasında son kez kendime bakıyorum.Saçımı hafif düzeltip,cıkıyorum evden.Sevil'e gidiyorum,onu görücem.İçim bi garip oluyor.Ona doya doya sarılamasam da,kokusunu içime cekemesem de görücem ya onu o da yeter bana.

Sevil'den:

-Kızım ben Nergis Teyze'ne kadar gidiyorum.Sen kapıyı kilitle çık tamam mı?

-Tamam annecim.Zaten Cenkerlerle beraber gidicez.

-İyi ozaman kızım.Hadi gittim ben deyip çıktı.

Annem çıktıktan sonra koltuğa oturup bizimkileri beklemeye başladım.

Son 1 ay.Bi şeyler değişmişti sanki.Benim kontrolüm dışında.Kendiliğinden oluvermişti.Ekrem..1 aydan beri dahil hayatıma.Ona da Cenker gibi davranmak istiyorum ama olmuyor.Bi şeyler engelliyor beni.Cenker'e kardeşim gözüyle bakabiliyorum,aynı şeyi Ekrem'e yapamıyorum.Sadece arkadasım demek istiyorum.Dilim diyor da içerdeki başka konuşuyor.Ama susturmalıyım onu.Ben sadece Barış'ı sevdim hayatım boyunca.Sadece ona aşık oldum.Kalbimi birkez daha açamam.Yapamam bunu.Kalbim hala kanarken tuz basamam üstüne.Bu hem bana hem Ekrem'e haksızlık olur.En çok da Barış'a.O ölürken bile beni sevdiğini söylemişken gidip başkasına ''Sevgilim' diyemem.

Ama rüyalarım..2 seneden beri aralıksız Barış gelirken rüyalarıma,son 1 aydır,artık gelmiyor.Bu bir işaret mi? Artık benden gitmelisin mi demek istiyor bana? Belki bir gün..Ama şimdi değil..Benim için erken ,kalbim için erken,aşk için erken.Birgün Barış'ı unutabilirsem,onu geride bırakabilirsem işte ozaman ''Tam Vakti'' olur.Ve o vakte henüz var.

Çalan kapının sessiyle kendime geldim.Gözümdeki yaşları sildim.Şimdiye kadar aktıklarını farketmemişim bile.Kapının tekrar çalmasıyla koşar adım gidip kapıyı açtım.Ve karsımda yere eğdiği kafasını kapıyı açmamla kaldırmış Ekrem'i gördüm.

-Sevil..

-Ekrem.Hoşgeldin dedim yüzümü gizlemeye çalışarak.

-Sevil sen ağladın mı? Tek bir adımda içeri girdi.Kapıyı kapattı ve bana döndü.

-Sevil yüzüme bakar mısın?

-Ekrem ağlamadım ben..Nerden çıkardın bunu? Deyip salona girdim.Hemen koltuğa oturdum.Arkamdan geldi,yanıma oturdu.

-Niye böylesin sen?

-Ne?.. Nasıl? Şaşırmıştım bu soruya,hiç beklemiyordum.

-Böyle işte.Kapalı kutu.Sevil ben seni tanıyor muyum?

-Ne demek istiyosun? Gerçekten anlamıyorum.Sabah sabah ne içtin sen? Dedim hafif alaya vurarak.Ama sesim çatlamıştı ve tabiki bu onun gözünden kaçmamıştı.

-Niye kaçıyorsun Sevil? Niye? Neden korkuyosun bu kadar?

-Hiçbir sey söyleyemedim.Ne diyebilirdim ki? Konuşursam ağzımdan çıkacaklara engel olabilcek miydim? Susturabilecek miydim kalbimi?Derin bir nefes aldım ve sesime sahte bir kızgınlı katarak:

-Ekrem yeter artık! Noluyo sana ?! Ne saçmalıyosun sabah sabah?! Kimseden kaçtığım falan yok benim! Deyip bi hışımla kalktım koltuktan.Dayanmalıydım! Odama kadar dayanmalıydım! Orada istediğim kadar ağlayabiilirdim.Odama çıkmak için merdivenlere yöneldiğimde onun sesini duydum.

-Sevil! Sesi Hem kırgın hem de umut doluydu.

Mecburen durdum.Şimdi ne yapacaktım?
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPaz Ara. 05, 2010 1:04 am Paylaş

dewam dewam çok güzel yb ne zaman
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPaz Ara. 05, 2010 1:29 am Paylaş

oha spr devammmmm.
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPaz Ara. 05, 2010 1:29 am Paylaş

Her zamanki gibi çok güzel olmuşşş...
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPaz Ara. 05, 2010 1:31 am Paylaş

HADİ ARKADAŞLAR HERKESE BYY
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPaz Ara. 05, 2010 2:54 am Paylaş

süperr devam Very Happy
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPaz Ara. 05, 2010 5:50 am Paylaş

yb ne zaman yaa ben pazartesi,salı,çarşamba bu haftaiçi açamam belki ananem açtırmıyo tabi ben annemi ne yapıp ne edip ikna ediyorum ama bu haftasonu çok oynadım lütfen yalvarıyorum bugün yaz
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPaz Ara. 05, 2010 6:47 am Paylaş

Canım ha deyince yazılmıyorki.s

Hafta içi ben de giremem..ama yazarsam eklerim,merak etmeyin:)
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPaz Ara. 05, 2010 7:27 am Paylaş

tmm
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPaz Ara. 05, 2010 7:58 am Paylaş

Evet canlarım sizi kıramadım ve bölümü yazdım.Kimler istiyor bakalım?
aliseda
Deneyimli
Deneyimli
aliseda
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1944
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1924
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ekrem <3 <3

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPaz Ara. 05, 2010 8:06 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm devam
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPaz Ara. 05, 2010 8:32 am Paylaş

Durmamla birlikte Bana doğru gelmeye başladı.Gözyaslarımı elimin tersiyle sildim.Tam ona dönecektim ki kapı çaldı.Derin bir nefes aldım ve kapıya yöneldim.O sırada kolundan tutup beni kendine çevirdi.

-Sevil kaçma yeter artık!

-Kolumu bırakır mısın? Ayrıca bir seyden kaçtığım yok.Saçmaladın iyice.

-Tamam o zaman .Peki niye ağlıyorsun?

Yutkundum.Buna verecek cevabım yoktu.Sessizliğimden cesaret alarak:

Sevil..Bak..

O sırada kapı ikinci defa çalındı.Bunu fırsat vererek kolumu ellerinden kurtardım.Kapıyı açtım hemen.

-Sevil neden geç açtın kapıyı? Dedi Cenker telaşlı bir sekilde.Sonra gözlerimdeki ıslaklığı fark edip:

-Noldu? Neden ağladın sen? Hemen içeri girdi.Yüzümü ellerinin arasına aldı.

-Yok Cenker .Ne ağlaması? Alerji oldum sanırım,gözlerim sulanıyor arada.

-Öyle desene be güzelim. Deyip güldü.Daha sonra girdiğinden beri farketmediği Ekrem'i gördü.

-Aa Ekrem! Sen burda mıydın?

-Evet abicim,biraz erken geldim de dedi bitkin bir sekilde.

-E iyi yapmışsın.Hayırdır sende de bi haller var.Ne bu surat? Deyip bi bana bi ona baktı.Ekrem önce bana baktı sonra da Cenker'e dönerek:

-Gece uyuyamadım..Ondandır.

-Öyle olsun bakalım. Konuyu değiştirme ihtiyacı hissettim.Cenker salak değildi yememişti bu yalanları tabi ki.Yakın bi zamanda ikimizden biriyle konuşcağından şüphem yoktu.

-Ee Cenker Ayçin nerde? Beraber gelecektiniz hani?

-Ha Ayçin mi? Kuaföre annesinin yanına uğrayacakmış.Aylık saç bakım zamanı mı ne gelmiş.

-Sabah sabah mı?

-Aman Sevil.Tanımıyorsun sanki Ayçin'i.O ölüm döşeğinde olsa bile aksatmaz bakımlarını.

Gülümsedim hafifce.Sonra Ekrem'e baktım.Duvara yaslanmış,ellerini önünde kavuşturmuş öylece yere bakıyordu.Onun bu halini gördükçe içimden bir seyler kopuyordu sanki.Bi süre üzülecekti belki.Ama sonra alışacaktır.Ben ona istediğini veremem.O çok daha iyilerine layık çünkü.Zaten şimdiye kadar her seyi içimde yasadım.Varsın bu adını koyamadığım hisler de içimde yasasın.

-E hadi okula geç kalıcaz! Ne dikiliyosunuz? Hadi yürüyün bakalım.

Daldığım düşüncelerden Cenker'in sesiyle sıyrıldım.

-Tamam çıkalım dedi Ekrem.Ve bizi beklemeden kapıdan çıktı. önden yürümeye başladı.İkimiz de şaşkın bir sekilde arkasından bakakaldık.

-Var sizde bi haller ! Hadi bakalım hayırlısı.Hiçbir sey söylemeden çıktım kapıdan.Ekrem önde ben arkada Cenker de en arkada ikimize birden söylenirken okula vardık.Kantinde boş bir masa bulup oturduk.Ekrem'le ben kafalarımızı yere eğmiş mahsun mahsun düşünüyoduk.Cenker'se nler döndüğünü anlamaya çalışarak bi bana bi Ekrem'e bakıyordu.

-Bakın bakayım siz bana! İkimizin de kafası aynı anda Cenker'e döndü.

-Noluyo size? Ne o öyle hindi gibi düşünüyosunuz? Sabahki yalanları yemediğimi biliyorsunuzdur heralde.Dimi Sevil? Şimdi dökülün bakalım.Noldu bu sabah.?

Ekrem ve ben kısa süreliğine birbirimize baktık.Ekrem Cenker'in sorusunu görmezden geldi ve kafasını yere eğdi.

-Öf Cenker! Ne bu sabah sabah herkesde bi sorgulama aşkı?

-Herkes derken başka kim var? Dedi Ekrem' e bakarak.

-Birisi olduğundan değil,lafın gelişi.O sırada Ayçin sandalyelerden birini çekti ve oturdu.

-Günaydıın! Dedi neşeli bir sekilde.

-Günaydın dedik hep bir ağızdan.Cenker Ayçin'in sandalyesine yaklaşırken bana döndü ve:

-Görüşücez sen le Sefil kız! Dedi.Sefili kızdığı zamanlar söylerdi ve ben hiç tahammül edemezdim bu lakaba.Ama şimdi ona bile kızacak gücüm yoktu.Kafamı öne eğdim ve sadece sustum.

Akşam geldiğim gibi odama çıktım.Yatağa zor attım kendimi.Uyumalıydım.Düşüncelerin beynimi kemirmesini istemiyorsam uyumalıyım! Çok geçmiyor sadece 5-10 dakika sonra kendimi uykuya teslim ediyorum.

-Zırrr! Zırr!

-Allahım bu ne ya! Deyip kafamı yastığa iyice gömüyorum.Ama hala devam ediyor.Mecburen telefonu elime alıyorum.Arayan Ekrem! Hemen doğruluyorum.Saat gecenin 11'i olmuş.Bu saatte niye arar ki? Önemli bi şey olmasın?Hemen açıyorum telefonu.

-Ekrem.Noldu?

-Sevil aşağıdayım.Gelir misin bişey konuşmamız lazım.

-Bu saatte mi? Hem delirdin mi Ekrem dışarda deli gibi yağmur yağıyor.Hasta olucaksın git eve.

-Bekliyorum Sevil.

-Ama..

-Bekliyorum..dedim.
minik_cadı
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
minik_cadı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 202
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 202
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPaz Ara. 05, 2010 8:36 am Paylaş

çok güzel olmuş. ama tam yerinde kesmişsin. :D
bizi kıramayıp bir bölüm daha eklesen çok mu şey istemiş oluruz? Razz
bu arada ellerine sağlık. (:
aliseda
Deneyimli
Deneyimli
aliseda
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1944
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1924
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ekrem <3 <3

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPaz Ara. 05, 2010 8:53 am Paylaş

yenii bölümm istiyoruzz ltfennnn
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPaz Ara. 05, 2010 8:58 am Paylaş

oha spr devam..
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPaz Ara. 05, 2010 9:15 am Paylaş

Bu gece yazamam artık.Haftaya acısını çıkarırız:)
5 gün boyunca yokum,geldiğimde ekleyeceğim bölümü.Duygusal bişeyler olucak.Ufacık da bir tüyo;)
diloos34
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
diloos34
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 270
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 253
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbuL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Öyle tuhafdır kii . . Bir insana vazqéçiLméz oLduqunu hisséttirdiqiniz dé iLk vazqéçecéqi kişi siz oLursunuz . . . !

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPtsi Ara. 06, 2010 12:40 am Paylaş

çooook qüzeL oLmus yaaa devam : )
Candy
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Candy
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5764
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1439
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : kesaplıyız arkadas gavara yapma bana ..
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Şirine&Baldudak
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cihan

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPtsi Ara. 06, 2010 12:43 am Paylaş

güzel devam hos yazmısın Very Happy
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPtsi Ara. 06, 2010 12:51 am Paylaş

çok güzel yazmışsında biz 5gün nasıl dayanacaz bare bi framan ver ama doğru düzgün bi fragman olsun haa şey evt yeni bölümü koysan ne dersin yaa lütfenn
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPtsi Ara. 06, 2010 12:54 am Paylaş

senaryonu yeni okudum cnm spr dwm
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPtsi Ara. 06, 2010 12:56 am Paylaş

dewam cnm dewam 1 bölüm daha lütfen kırma bizi
büşra-ümit
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
büşra-ümit
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 169
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 169
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ümitttt <3<3

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPtsi Ara. 06, 2010 1:16 am Paylaş

süper olmuş :D
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyPtsi Ara. 06, 2010 1:17 am Paylaş

kırma bizi lütfenn
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyCuma Ara. 10, 2010 10:30 pm Paylaş

Kimler bölüm istiyor bakalım?
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 5 EmptyCuma Ara. 10, 2010 10:50 pm Paylaş

bennnn istiyorum :o

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* -

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
5 sayfadaki 9 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki