Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* -

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Senaryoyu nasıl buluyorsun?
Güzel.
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 I_vote_lcap22%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 I_vote_rcap
 22% [ 2 ]
Berbat!
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 I_vote_lcap0%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Mükemmel!
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 I_vote_lcap78%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 I_vote_rcap
 78% [ 7 ]
İdare eder.s
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 I_vote_lcap0%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 9

Anket kapatıldı

YazarMesaj
CutlamisMisir
Deneyimli
Deneyimli
CutlamisMisir
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 695
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 736
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/07/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Öle İşte..:) ' ÜİK-TT~
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyC.tesi Kas. 27, 2010 11:51 pm Paylaş

Senaryonu yeni okumaya başladım gerçekten çok güzel..!
Devamı ne zaman olur..(:
türkümit_99
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
türkümit_99
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 105
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 117
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 12/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : napcan gelcenmi laa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''''''Alemin kralıymış sarı civcivler, şampiyon olacakmış bordo hamsiler, avrupa fatihiymiş kara fatmalar, alemin tek kralı ultra aslanlar!''''''
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyPaz Kas. 28, 2010 12:12 am Paylaş

dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwmdwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dmw dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm dwm
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyPaz Kas. 28, 2010 12:30 am Paylaş

yeni okuyucu
süper olmuş devam Very Happy
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 190
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 200
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : 5'ibiryerde.

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyPaz Kas. 28, 2010 3:28 am Paylaş

Yorumlar için tesekkürler.Bölüm akşama:)
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyPaz Kas. 28, 2010 6:39 am Paylaş

6. bölüm 1. Kısım

Kantine şöyle bir göz gezdirdim.Tanıdık kimse yoktu.Kimden bahsediyodu bu Cenker? Ama birisi gözüme takılmıştı.Kapıdan yeni girmişti.Etrafa bakınıyordu.Yeni gelmiş olmalıydı.Daha önce hiç görmedim bu okulda onu.O da boş boş bakınırken onunda gözleri bende takılı kaldı.Sonra gülümsedi yavaşca.Önce şasırdım bu tepkiye ama ben de elimde olmadan gülümsedim.Sonra Cenker masadan kalktı.O sırada Ayçin de geldi.

-Aa Cenker nereye gidiyor?Sen niye ayaklandın.?

Gözlerimi çocuğun üzerinde çekip Ayçin'e döndüm.

-Bilmiyorum ki! Bu o! Deyip kalktı gitti.Sonra Cenker'i aradım gözlerimle.Ona doğru yaklaşıyordu.Cenker'in geldiğini görünce gülümsedi.Tokalaşıp,sarıldılar.Ya Cenker tanıyosa benim de tanımam gerekir.Ama daha önce hiç görmemiştim onu.Daha sonra Cenker elini omzuna koyup bizi işaret etti.Ayçin de ben de öylece bakıyorduk.Daha sonra çocuk da kafasını kaldırıp gülümsedi ve bize doğru gelmeye başladılar.

Ekrem'den:

Allah'ım bu okul çok büyük! Alışıncaya kadar baya zaman geçecek anlaşılan.Saatime baktım.Ohoo derse daha çok var.En iyisi kantine gidip beklemek.Ama kantin nerde?

-Pardon! Şey ben okulda yeniyim de kantin nerde acaba.

-Bi kat aşağıya inin,görürsünüz hemen.

-Peki teşekkür ederim.

Dediği gibi bi kat aşağıya indim.Kantinden içeriye girdim.Şöyle bir göz gezdirdim etrafa.Ohoo her yer dolmuş.Sonra bi kız takılıyor gözüme.O da benim gibi şaşkın şaşkın bakınıyor etrafa.Bana gelince takıldı gözleri.Baktı bi süre.Amaçsız bir sekilde sadece içimden geldiği için gülümsedim.Önce şaşırdı gülümsediğime,ama sonra o da gülümsedi.O sırada bana doğru gelen Cenker'i gördüm.Mecburen gözlerimi çektim kızın üstünden.Üniversitede okuduğunu söylemişti ama bu üniversite olduğunun söylememişti Cenker.Aslında iyi olmuştu.Bu sayede daha kolay uyum sağlayabilirim okula.Ben bunları düşünürken Cenker çoktan gelmişti yanıma.

-Ekrem! Sende mi burdasın!

Burdayım ya! Deyip tokalaitık sonra da sarıldık.
Hiç söylemiyosun bak!
E sen de söylemedin.!
Sonra elimi omzuna koyup:
Bak bizimkiler şu masada,gel yanlarına gidelim.Elinin işaret ettiği yere baktım.Biraz önceki kızı gösteriyordu.Bide yanına başka birisi daha gelmişti.Demek onla tanışıyorlardı.
Tamam. Deyip gülümsedim ve masaya doğru ilerlemeye başladık.
Şaşkın şaşkın bize bakıyorlardı.Sonradan adının Ayçin olduğunu öğrendiğim kız 'Hayırdır? Der gibi bakıyordu Cenker'e .
Evet kızlar.Tanıştırayım sizi.Bu Ekrem.ahsetmiştim ya size.
-Bahsetmiş miydin? Dedi Ayçin kaşlarını kaldırarak.
-Pardon aşkım ya.Sen bilmiyosun ama Sevil biliyo.Dimi Sevil?
-evet biliyorum.Demek şu meşhur Ekrem sensin deyip gülümseyerek bana döndü.
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyPaz Kas. 28, 2010 6:40 am Paylaş

arkadaşlar 2. kısım ne zamna gelir bilmiyorum.Yatılı okuduğum için sadece haftasonları evdeyim.Hafta içi kağıda yazar hafta sonu eklerim.Fırsat bulursam daha erken eklemeye çalışırım.

Beğenmeniz dileğiyle.
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyPaz Kas. 28, 2010 6:43 am Paylaş

TMM CNM BEKLERİZ BİZ OZMN..
ÇOKTA GÜZEL OLMUŞ BU ARADA
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyCuma Ara. 03, 2010 2:59 am Paylaş

çok güzel devam Very Happy
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyCuma Ara. 03, 2010 10:38 pm Paylaş

arkadaşlar yeni bölüm kağıtta hazır.Ama gerçekten hiç hevesim yok.s koskaca 1 haftada sadece iki yorum.Sad
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyCuma Ara. 03, 2010 10:45 pm Paylaş

Çok güzel olmuşşş...
ece_ümit
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ece_ümit
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 178
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 107
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : izmir

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 12:30 am Paylaş

çok güzel olmuş tebrikler
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 12:40 am Paylaş

YA YAZ BAK AÇILIRSIN İLK BAŞTA BÖLE OLUR SONRA YORUMLAR GELMEYE BAŞLAR..
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 12:54 am Paylaş

Yorum yazıp destek olanlara kucak dolusu sevgiler:)
Bilgisayara geçiriyorum şu anda gelir biraz sonra:)
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 3:09 am Paylaş

Meşhur Ekrem mi? Demek Cenker benden baya bahsetmişti.Beni tanıyor olması hoşuma gitti nedense.
-Memnun oldum Ekrem.Ben de Sevil,deyip elini uzattı.

-Bende memnun oldum deyip eline uzandım.Daha sonra Cenker söze girdi:

-Bak Ekrem! Bu da Ayçin.Benim sevgilim olur kendisi deyip elini Ayçin'in omzuna doladı.

-Memnun oldum Ekrem dedi.

-Ben de memnun oldum deyip elini sıktım.

-E gelin oturalım, dedi Cenker.

Sonra hep birlikte masaya oturduk.Cihan ve Zeynep'le de tanıştım.Sevil'in yanındaki sandalyede oturuyordum.Ne kadar şen şakrak bir kızdı? Ama çözemediğim bir hüzün vardı gözlerinde.Sanki bu gülüşler bu kahkahalar hiç kimsenin görmesini istemediği bir yarasını gizlemek içindi.Sonra Cenker'e döndüm.Ayçin'e gerçekten aşıktı.Sürekli didişiyorlardı ama seviyordu onu,gözlerinden belliydi.Sonra Sevil'e bakışları..Sevil'in ''Cenker'' demesiyle gözleri ışıldıyordu.Her defasında aynı ilgiyle bakıyordu ona.Ama bu bakışlarda sadece arkadaşlık vardı.Yada arkadaşlık hafif kalır.Bi abinin kardeşine olan bakışından farkı yoktu.Bi süre oturduktan sonra ,ders saati geldi ve dağıldık.Ben de hem ilk günün heyecanı,hem de yeni arkadaşlar edinmenin sevinciyle,sınıfa çıktım.

Sevil'den:

-Tamam annecim,tamam.

-Ya tamam kapıyı kitlerim pencereleri de açmam.Kimseyi de almam eve.

-Hadi hadi görüşürüz.Selam söyle teyzemlere.

Annemler bi kaç gün daha teyzemlerde kalmaya karar vermişler.Bu demek oluyor ki bikaç gün daha başımın çaresine bakmak zorundayım.Kalkıp mutfağa gittim.Bir fincan kahve alıp salona döndüm.Elimde kumanda hazır babam da yokken kanalları zaplamaya baslıyorum.O sırada kapı çalıyor.Bizim kapıda durmaz oldu.Neye borçluyuz bu bereketi bilmiyorum artık.Kapıyı açıyorum:

-Hadi hadi Sevil! Hazırlan çıkıyoruz dedi kapıyı açmamla birlikte acele bir şekilde Ayçin.

-Ya dur! Nereye gidiyoruz?

-Cenker aradı.Ekrem vardı ya bugün tanıştığımız.Eve taşınıyormuş.Yardım gerekliymiş işte.

-E tamam.Ne panik yapıyorsun bu kadar?

Ne garip kızdı şu Ayçin.Daha sonra çantamı alıp çıktık evden.

Eve geldik.

Eşyaları getiren kamyonet daha anca yanaşmıştı evin önüne.

-Hoşgeldiniz diyerek kapıdan çıktı Cenker.Önce Ayçin'e yaklaşıp yanağından öptü sonra da bana sarıldı.

-Gelin bakalım içeri bugün çok iş var diyerek,kolunda Ayçin önden ilerlemeye başladılar.Eve girdiğimde etrafa göz gezdirdim.Fazla iş yoktu aslında.Ev bikere Naile Teyze'nin elinden geçmişti.Bu belliydi.Ben bu düşüncelerle etrafa bakınırken Ekrem birden karşıma çıktı.

-Aa Sevil! Senin ne işin var burda?

-Senin haberin yok mu? Cenker çağırdı bizi.

-Hadi ya benim haberim yoktu.İyi olmuş aslında dedi elinde toz bezi,üzerinde çiçekli mutfak önlüğü giymiş halini işaret ederek.Onun bu haline güldün.

-Tamam ver hadi,ben hallederim.

-Ya yok.Yapıyorum ben aslında.

-Ya ver! Deyip elindeki bezi aldım.

-Hadi çıkar önlüğü dedim.Önlüğü üzerime giydim ve ona gülümsedim.

-Sen içeri git de Ayçin'i çağır.Siz Cenker'le eşyaları taşıyın.Biz de silme süpürme işlerini yaparız.

-Tamam.Çok sağol dedi ve içeri gitdi.

Ekrem'den:

O kadar ısrar edince mecburen 'Tamam' dedim.İçeri doğru yürümeye başladım.Sevil..Bi farklıydı sanki.Ne bileyim..Değişikti işte.Daha bugün tanıştık ama garip bi şekilde kendimi ona yakın hissediyorum.Sanki böyle yıllardır tanışıyormuşuz gibi.Bi farklı işte.O sırada salona girdim.Sadece Ayçin vardı.

-Ayçin Sevil seni çağırıyo.Mutfakta yardıma ihtiyacı var sanırım.

-Tamam Ekrem,gideyim ben. Dedi ve gitti.Ben de dışarı çıktım.Cenker dışardaydı.El birliğiyle eşyaları taşıdık.Ayçin ve Sevil de tez elden silme süpürme işlerini bitirdiler.Akşam hep birlikte günün yorgunluğuyla kendimizi yerlerine henüz tam yerleşmemiş koltuklara bıraktık.

-Ay Cenkeer! Bak şu tırnaklarıma! Soyuldu bütün ojelerim!

-Bakayım dedi ve Ayçin'in elini eline aldı .Yüzünü yaklaştırarak:

-Ama gerçekten çok kötü olmuş bu Ayçin! Napıcaz şimdi?!

-Ne?! Cenker ne diyosun sen? Ne demek kötü olmuş?!

-Öf Ayçin ya! Ben burda eşya taşımaktan iki büklüm olmuşum sen ojeden bahsediyosun!

Onlar didişedursun gözlerim yine Sevil'e kaydı.Öyle sus pus oturmuş onları izliyordu.İzliyordu ama aklı başka yerdeydi sanki.Arada gülümsüyordu.Bu defa bu gülüşü daha iyi inceleme fırsatı buldum.Sabahki gibiydi aynı.İçten sıcak ama bir yandan da kırgın.Dedim ya yüzü gülüyordu ama bu gülüşlerin ardındaki Sevil hala ağlıyordu sanki.
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 3:15 am Paylaş

AY SPR OLMUŞ.
GERÇEKTEN GÜZEL Bİ SENARYON VAR AKICI YAZIYOSUN DEDİĞİM GİBİ SAKIN PES ETME DEVAM ET..
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 3:43 am Paylaş

süper
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1462
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1468
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 3:53 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm...
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 948
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 949
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Evden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'O'

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 4:18 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm... dvm
Eda~
Deneyimli
Deneyimli
Eda~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1547
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1588
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Öğrenipte napcan ?
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 4:30 am Paylaş

Devamm DEvam DEvamm hemen devamm
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 10:24 pm Paylaş

Yorumlar için tesekkürler:)
Yeni bölüm isteyenler?
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1700
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1671
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İSTANBUL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sevmek kolay aşk zor
MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 10:29 pm Paylaş

ben biz bizler tatlım
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 11:29 pm Paylaş

yb ne zaman
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 11:49 pm Paylaş

bende isterim
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyPaz Ara. 05, 2010 12:12 am Paylaş

bende isterim bnede isterimm
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 4 EmptyPaz Ara. 05, 2010 12:15 am Paylaş

hadi isteiz isteriz yeni bölümü isteriz bu arada ekremle sevilin aralarda bişi olcak mı?

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* -

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 9 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki