Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* -

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Senaryoyu nasıl buluyorsun?
Güzel.
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 I_vote_lcap22%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 I_vote_rcap
 22% [ 2 ]
Berbat!
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 I_vote_lcap0%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Mükemmel!
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 I_vote_lcap78%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 I_vote_rcap
 78% [ 7 ]
İdare eder.s
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 I_vote_lcap0%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 9

Anket kapatıldı

YazarMesaj
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 190
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 200
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : 5'ibiryerde.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 3:50 am Paylaş

Öğlen acil çıkmam gerekti.KusurA bakmayın lütfen Very Happy
Bilgisayara geçirdiğim an ekleyeceğim bölümü.Sabrınız için tesekkürler. Very Happy
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyPaz Ara. 12, 2010 6:17 am Paylaş

Hiçbir şey demeden kapattım telefonu.Şimdi ne yapacaktım? Sıkıntıyla yerimden kalktım.Pencerenin yanına gittim ve perdeyi hafifçe araladım.Sokak lambasının altında bi sağa bi sola gidip geliyordu.Sırılsıklam olmuştu.Bu olayı uzatmanın bir manası yoktu.Nereye kadar gidecekti? Daha ne kadar devam edecek bu durum? Artık bu olaya bir nokta koymanın zamanı gelmişti.Aşağı inip onunla konuşacaktım.Bu geçen zaman hem bana hem ona acı çektiriyor.En azından onu bu ızdıraptan kurtarmalıydım.Derin bir nefes aldım.Üstüme bir kazak geçirip çıktım odadan.Parmak ucumda ilerleyerek kapıya kadar geldim.Kilidi yavaşça cevirdim ve kapıyı açtım.Yağmur hala yağıyordu.Elimi başıma siper ederek,gözlerimle onu aradım.Biraz ilerde arkası dönük bir sekilde duruyordu.Ona doğru gittim ve tam arkasında durdum.

-Ekrem..Hemen bana döndü.Hafifce gülümseyerek:

-Geleceğini biliyordum, dedi.

-Ekrem ben buraya..

-Sevil..Bırak da ben konuşayım.Hep susturdun beni,hiç izin vermedin konuşmama.Bırak da bu defa konuşayım,lütfen..

Hiçbir sey diyemedim.Kabul ettiğimi göstermek ister gibi kafamı yere eğdim sadece.Derin bir nefes aldı:

-Ben bu zamana kadar birçok kıza aşık olduğumu sandım..Hemen kafamı kaldırdım.Bu cümlenin sonunun nereye gideceğini biliyordum.

-Ekrem..Bak..

-Şiiişt..Dinle Sevil,sadece dinle.Bunları söylerken ellerimi ellerine aldı.Ne çekebilim,ne de tutabildim.Sadece duruyordum.Sessizliğimden memnun kalmış bir sekilde sözlerine devam etti:

-Aşık oldum sandım,seviyorum sandım.Şimdi bakıyorum da ne kadar boş duygularmış onlar..Hiçbiri dilimden öteye geçmemiş,ısıtamamış orayı.Ama sen Sevil..Sen..Sen o kadar içimdesin ki..O kadar derin hissediyorum ki seni..Sana bakmaya bile kıyamıyorum ben Sevil.içim titriyor bakınca,kalbim titriyor..Ben Seni Seviyorum Sevil..Her seyden herkesden çok seviyorum seni.

Sustum.Elleri hala ellerimdeydi.Şimdi be de ''Seni Seviyorum'' diyebilmek için nelerimi vermezdim.Zaten akan gözyaşlarım,iyice hızlandı.Hüngür hüngür ağlamaya başladım.Ellerimi boynuna doladım,sıkıca sarıldım ona.Oda sarıldı.yüzünü ıslak saçlarımın arasına gömdü.ağlıyordum,sadece ağlıyordum.Daha sonra ellerimi gevsettim ve ayrıldım ondan.Biraz tereddütle de olsa o da bıraktı beni.

Gözlerine baktım.Umut doluydu,ask doluydu.Yüzümü tekrar yere eğdim.Onlara bakarak kendime eziyet ediyordum.Zaten zor olan bir seyi daha da zorlastırıyordum.

-Sevil..

-Yapamam dedi tek bir hamlede.Hala yere bakıyordum.

-Yapamam anlıyor musun?! Yapamam! Zorda olsa yüzüne bakabildim.Gözleri dolmuştu.Yutkundu.

-Neden dedi .Sesi öyle caresizdi ki.
-Sadece bunu bilmen yeterli.Hiçbir sey sorma.Sadece bunu bil.Yutkundum.Yüzüne bakarak söylemek daha zordu.

-Yapamam.

Gözündeki iki damla yaşı koyverdi.Arkamı döndüm.Ne kaadr zordu? Ne kadar da zorlamıştım kalbimi.? O içimde çığlık çığlığa ''Seni Seviyorum'' diye bağırırken,susmak ne kadar da zordu?Yavaş adımlarla eve doğru gitmeye başladım.Kapıdan girerken zorlukla duyulan iki kelime işittim sadece.

-Ama neden?
"Kumsal"
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 4394-88
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2349
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Feronia' ♥♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyPaz Ara. 12, 2010 6:24 am Paylaş

Ayy duygusala geçiş yaptm ya Sad
Eline sağlık cnm devammmm ..
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyPaz Ara. 12, 2010 6:26 am Paylaş

Hadi Senarit hanım sevil desin atık seni seviyorum.acı sonları hiç sevmiyorum.yb isterim çünkü bu kısa olmuş
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyPaz Ara. 12, 2010 6:38 am Paylaş

çok güzel bir bölüm olmuş devamını bekliyorum..
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyPaz Ara. 12, 2010 7:05 am Paylaş

evt bekliyorum
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyPaz Ara. 12, 2010 10:26 am Paylaş

dadlucadııı demiş ki:
çok güzel bir bölüm olmuş devamını bekliyorum..
aliseda
Deneyimli
Deneyimli
aliseda
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1944
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1924
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ekrem <3 <3

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyPtsi Ara. 13, 2010 9:43 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm devam..
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyÇarş. Ara. 15, 2010 3:46 am Paylaş

deammm
büşra-ümit
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
büşra-ümit
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 169
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 169
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ümitttt <3<3

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 3:10 am Paylaş

çok duygusal olmuş :D
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 4:56 am Paylaş

evt çok güzel olmuş yb ne zaman?
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 9:14 am Paylaş

Yorumlar için tesekkürler arkadaslar.Yeni bölüm yarın.
;)

EkremSevil'e az kaldı,ben en basında söylemiştim zaten zor bir ask olucak diye.Ama hele bi baslasınlar kesinlikle 3. kişi dahil etmeyi düşünmüyorum. ;111:

Son olarak CenkerSevil dostluğu yazıyorum arkadaşlar ve önem veriyorum bu dostluğa.Dizide çok olmasını istediğim bir seydi.Ki gerçeklesemeden dizi bitti malesef Sad

Bazen dozunu aşırırsam affedin artık ;111:

Bu arada anket ekledim.İyi veya kötü oy verip baslıkta düşüncelerinizii paylaşırsanız çok mutlu edersiniz bu senaristi :mutluluk:

{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 9:25 pm Paylaş

Bölüm isteyenler????
[b]
TüRKüMiT <3
Deneyimli
Deneyimli
TüRKüMiT <3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 940
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 820
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ♥ Çağatay Ulusoy ♥

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 11:08 pm Paylaş

beennn Very Happy
yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorumm ;)
aliseda
Deneyimli
Deneyimli
aliseda
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1944
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1924
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ekrem <3 <3

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyCuma Ara. 17, 2010 11:37 pm Paylaş

bnde istiyorumm :D
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 2:41 am Paylaş

Ekrem'den:

-Ama neden? Diyebildim zorlukla.Ben bile duyamıyordum nerdeyse sesimi.Neden Sevil neden? Bu kadar zor olan ne? Seni korkutan ne? Sevil'in içeriye girişini izledim.Kapının kapanmasıyla ben de bi anlığına gözlerimi kapattım.Yağmur şiddetini iyice arttırmıştı.Hızlı adımlarla eve doğru yürümeye başladım.Artık gözyaslarımı tutmuyordum.O da seviyor biliyorum.Öyle olmasa dışarı çıkmazdı,sarılmazdı bana.Peki onu durduran ne?

-Allah Kahretsin! Diyerek sokağın köşesindeki çöp bidonuna bir tekme fırlattım.Elimin tersiyle gözyaslarımı sildim.Eve gelmiştim.Kapıyı açıp içeri girdim.Koltuğa oturup düşünmeye basladım.Soğuktan çenem titriyordu,ama aldırmadım.Bütün gece aynı koltuğun üzerinde,tir tir titreyerek sadece Sevil'i düşündüm.Tekrar tekrar aynı soruyu sordum.

-Neden?! Neden?! Neden?!

Sevil'den:

Öbür gün.

-Kızıım,okula gitmeyecek misin?Hadi kalk yavrum.

Annemin sesini duyuncaya dek odaya girdiğini bile fark etmemiştim.Yatağın içinde kıpırdanarak anneme döndüm.

-Hayır anne gitmeyeceğim.İyi hissetmiyorum kendimi deyip kafamı iyice yastığa gömdüm.

-Ama kızım..

-Kötüyüm anne! Dedim bağırarak.

Kafamı hala kaldırmamıştım.Hiçbirsey demeden çıktı annem.Ona kolay kolay bağırmayacağımı biliyordu,bu yüzden fazla üstelememişti.Sırtüstü dönüp,gözlerimi tavana diktim.Bütün gece uyumamış,Ekrem'i düşünmüştüm.Kalbim onun için çarparken,mantığım bunun sadece bir yanılsama olduğunu,benim sadece Barış'ı sevebileceğimi söylüyordu.

Peki ya hangisi gercekti? Yataktan hızlıca kalkıp banyoya koştum.Aynanın karsısına gecip kendime baktım.Gözlerime.. Peki ya onlar ne söylüyordu? Yüzümün ıslandığını farkettim.Ağlıyordum.Peki bu gözyasları niyeydi? Barış'a mı? Tabiki hayır! Ah yeter artık! Ben neyi zorluyorum bu kadar!? Her sey bu kadar ortadayken ,ben neyi saklıyordum kendimden?!

Yüzüme soğuk su çarpıp çıktım banyodan.Bir seylerin zamanı gelmişti.Demiştim ya vakti değil,erken diye,işte simdi tam vakti.

Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 3:11 am Paylaş

süper devam
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 4:07 am Paylaş

çoook güzelde biraz kısa olmuş yeni bölüm uzun olsun artık bu arada evtt sevil vakti geldi
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 4:13 am Paylaş

spr olmuş devam..
"Kumsal"
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 4394-88

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 8:23 am Paylaş

Süper olmuş ellerine sağlık yeni bölümü merkla bekliyormm :D
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 8:32 am Paylaş

Süper :D
tunc
Deneyimli
Deneyimli
tunc
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 643
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 645
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursaaa!..
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ßu kadar tatLı oLmak zorunda mısın Ümit'im..♥

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 8:32 am Paylaş

süper olmuş cnm devam
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 628
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 635
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/10/10

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 8:40 am Paylaş

Yeni okuyucu

Senaryon süpermiş cnm devam (:
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 10:14 pm Paylaş

Yeni okuyucum gelmiş,hoşgelmiş ;111:

Diğer yorum yapan canlara da kucak dolusu sevgiler,bu bölüm hiç içime sinmemişti ama beğenmenize sevindim. :mutluluk:

Yeni bölümü bilgisayara geciriyorum,ama siz değerli okuyucularıma bir sey sormak isterim:

Sevil Ekrem'e gitmeden önce Barış'ın mezarını ziyaret etsin mi etmesin mi?

Cevaplar 13. bölüm açısından önem tasıyor:)
"Kumsal"
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 6 EmptyC.tesi Ara. 18, 2010 11:32 pm Paylaş

Mmmm.. karar veremedm valla senarist sensn nasıl istersn öyle olsn .. :D

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* -

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 9 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki