Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* -

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Senaryoyu nasıl buluyorsun?
Güzel.
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 I_vote_lcap22%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 I_vote_rcap
 22% [ 2 ]
Berbat!
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 I_vote_lcap0%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Mükemmel!
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 I_vote_lcap78%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 I_vote_rcap
 78% [ 7 ]
İdare eder.s
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 I_vote_lcap0%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 9

Anket kapatıldı

YazarMesaj
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 190
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 200
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : 5'ibiryerde.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 Empty
MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 6:49 am Paylaş

bölümü yazıyorum,koyarım birazdan(':cici:')
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 Empty
MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 7:05 am Paylaş

Ekrem'den:

-Ee annecim.Ne kadar kalmayı düşünüyorsunuz?

-O ne demek oğlum,kovar gibi? Kalırız istediğimiz kadar.Hem ev sahibinle falan tanışıcam ben daha.Geldin tuttun bi ev.Bakalım nasıl insanlar? Hırlılar mı,hırsızlar mı öğrenmek lazım.

-İyi insanlar annecim,merak etme sen.

-Görüceğiz bakalım.

-Ee biz böyle kuru kuru oturacak mıyız? Çay falan yok mu bu evde?

-Mutfakta abla.Git yap kendine.Kendi evin gibi! Ohh miss!

-Ablam ters ters bakıp kapıdan çıktı.

-Soldan ikinci kapı! Diye bağırdım arkasından.Gülümseyerek önüme döndüğümde annemin sert yüzüyle karsılaştım.

-Hayırdır oğlum? Ne bu bizi erkenden göndermeye çalışmalar,ablanla ters ters konuşmalar falan.

-Bi sey olduğu yok anne.Ben ablamla herzaman uğrasırım.Biliyosun yani.

-Öyle olsun bakalım.Birden yüzüne bir gülümseme yayıldı:

-Ee anlat bakalım? Gelin adayı var mı hiç?

-(ağzının içinde): Gelmeseydin,olucaktı belki anne.

-Anlamadım oğlum?

-Yok diyorum annecim,yok.Ben okul ev arasında mekik dokuyorum valla.

-İyi halt ediyosun! Anlamadım yavrum,sende bi sorun mu var acaba? Şu yaşına geldin bi tane kız göstermedin daha.

-Ondan değil Hüsna Sultan! Sana layık bi kız bulamadım ben daha,ondan.

-Öyledir umarım.

O sırada ablam içeri girdi.

-Çaylar geldii.

-Oh oh! Sağol benim iyiliksever,gü..güleç ablam dedim sırıtarak.

-Sana yok Ekrem,hiç sulanma.

-Aman! Meraklıyım ben senin bulaşık suyu gibi çayına.

-Şimdi bulaşık suyu oldu öyle mi?
-Ay tamam susun! Kedi köpek gibi sabahtan beri.Getir kızım çayları,hadi.

İkimizde yerlerimize oturup,çaylarımızı içmeye başladık.

Sevil'den:

Kapının önüne geldiğimde,çantamdan anahtarı çıkartıp kapıyı açtım.İçeri girdiğimde annem tepsiyle,salona giriyordu.

-Nerde kaldın kızım? Hadi amcanlar içerde,geç içeri.

Hiçbir sey söylemeden içeri girdim.Buraya gelirken çok söylenmiştim ama amcamı en son 3 sene önce görmüştüm.Özlemişim.Beni görünce hemen ayağa kalktı.

-Ooo fındık surat! Sonunda gelebildin.

-Hasretinden yolumu şaşırdım amcacım deyip,boynuna sarıldım.

O sırada yengem geldi.

-Yenge! Sende mi burdasın?

-Burdayım ya.Amcanı taa Almanyalardan tek başına göndericek halim yok heralde. Deyip güldü.Amcamdan ayrılıp bu defa yengeme sarıldım.

Amcamla yengemin çocukları yoktu.Çok uğraşmışlardı,senelerce hastane koridorlarında sürünmüşlerdi ama sonuç alamamışlardı.O yüzden beni kendi kızları gibi görürler.Ben de onları ikinci annem,babam yerine koyarım.
Oturduk.Annemin elinden çayları alıp dağıttım.

-Ee anlat bakalım? Nasıl gidiyor okul?

-Nasıl olsun amca? Dersler,arkadaslar sürüp gidiyor.

-Eh öyledir tabi.Arkadas demişken,senin bi arkadaşın vardı.Neydi adı? Hah Barış.O neler yapıyor.?

Annem çayı ağzına götürecekken,bu sözden sonra bardağı sesli bir sekilde yerine bıraktı.Ve korkuyla bana baktı.Yengemse annemin tepkisine sasırmış,gülümsemesi yüzünde donmuştu.Amcamsa hiçbir sey anlamamış bir sekilde,benden cevap bekliyordu sadece.

Hafifçe yutkunup yerimde kıpırdandım.

Amcam en son 3 sene önce gelmişti.O zamanlar Barış'la beraberdim ve amcamlarla tanıştırmıştım.Zaten bütün herkes biliyordu bizim ilişkimizi.Büyük ihtimal geçen telefon konuşmalarında bu konu açılmamıştı.Ki telefonda konuşulacak bir konu değil.Amcam 2 gün önce sormuş olsaydı bu soruyu,cevap veremez ağlamaya baslardım.Yada bağırır çağırırdım.Ama şimdi her şey farklı.Belki sadece bikaç saat önce karar verdim ama,Cenker'in de dediği gibi Barış sadece geçmişte kalmış bir anı.Zaten kalbim buna çok uzun zaman önce karar vermişti.Mantığım beni zorluyordu ama,onun da aşka yenilmesi uzun sürmedi.Şuan aşk adına hayatımda sadece Ekrem var.

Derin bir nefes alarak:
-Barış'ı kaybettik amca dedim. Amcam ne diyeceğini bilemedi.Elindeki bardağı yavaşca sehpaya bıraktı.Yengemin de ondan farkı yoktu.Annemse hem şaşkınlık hem de sevinç karışık bir sekilde bakıyordu bana..O bakıştaki sevincin anlamını çözmem uzun sürmedi.Bu evde son iki senedir ne zaman Barış komusu açılsa hiç iyi şeyler olmamıştı.Şimdi bu soruyu soğukkanlılıkla yanıtlamam onu hem şaşırtmış,hem de artık bişeyleri aştığımı anlayıp sevindirmişti.

-Kızım benn..Ben özür dilerim.Bilmiyodum.. dedi amcam.Giderek çatallaşan bir sesle.

-Önemi yok amca geçti artık.

Evet geçti artık.Kalbimdeki,Barış'tan kalan yara kapandı.Bidaha asla kanamamak üzere kabuk bağladı.Geçti artık,geçti.
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 7:16 am Paylaş

Çok gzL oLmuş cnm Devamını bkLiyorum :D
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 628
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 635
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/10/10

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 7:21 am Paylaş

Çok güzel olmş devam cnm (:
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 10:31 pm Paylaş

Beğenmenize sevindim:)

Sadece ikitanecik yorum mu var?
"Kumsal"
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 4394-88
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2349
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Feronia' ♥♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 10:49 pm Paylaş

Olur mu 3 oldu :D
Süper olmuş eline sağlık devammm :D
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ara. 25, 2010 11:58 pm Paylaş

süperrrr
gökçe.405
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
gökçe.405
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 159
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 159
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : çorum
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : herkes kendini artist sanıyor ama bilmiyorlarki yönetmen bnm ister rol veririm ister yol
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyPaz Ara. 26, 2010 12:25 am Paylaş

5.yorum benden çk gzel devamı ne zaman
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyPaz Ara. 26, 2010 2:03 am Paylaş

Bu haftasonu normalden fazla bölüm ekledim.Ama kavuşmanın olduğu bölümü eklemeden gitmek olmaz ;111:

Yorum yapan herkese tesekkürler.Bilgisayara geçirdiğim zaman ekleyeceğim.Sonunda kavuşuyorlar,gözünüz aydın :ponpon:
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyPaz Ara. 26, 2010 2:11 am Paylaş

ne güzel ne güzel cnmm
tunc
Deneyimli
Deneyimli
tunc
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 643
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 645
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursaaa!..
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ßu kadar tatLı oLmak zorunda mısın Ümit'im..♥

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyPaz Ara. 26, 2010 2:13 am Paylaş

çok güzel cnm 4 gözle bekliyormm
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyPaz Ara. 26, 2010 7:52 am Paylaş

15. Bölüm.

ÖBÜR GÜN

Sevil'den:

Sabah erkenden kalktım..Dünü telafi etmeliydim.Ekrem'le konuşma fırsatım da olmamıştı.O herseyi yanlış anlamadan açıklama yapmalıydım.Üzerime bişeyler geçirip aşağı indim.Annem mutfakta kahvaltı hazırlıyordu.Fırından yeni çıkmış kurabiyelerden bitane aldım.

-Amcamlar da olmasa göremeyeceğiz bu marifetlerini dedim gülerek.

Bir yandan da sıcak kurabiyelerden yanan ağzımı soğutmaya çalışıyordum.

-Dur kızım! Kahvaltıda yersin.Hayırdır,erkencisin bugün.

-İşim var anne.İşimi halledip,ardından da okula gidicem.

-Çok mu acele işin,bi kahvaltı etseydin.

-Geç bile kaldım annem diyerek yanağına bir öpücük kondurdum.Tam çıkmak üzereyken:

-Sevil..

-Efendim anne.

-Dün söylediklerin..

-Bunları sonra konuşuruz anne deyip aceleyle evden çıktım.

Ekrem'den:

-Ya anne dur! Bunun üstüne o yenir mi ya! Deyip ağzımdakileri zorlukla yuttum.Annem sabahtan beri tüm kahvaltı masasını bana yedirmeye çalışıyordu.

-Yenir,yenir.Güç toplaman lazım.Okuyosun yavrum sen.

-Bak kendinde söyledin annecim.Ben sadece okuyorum.Yani maratona falan katıldığım yok.

-Ama daha Sabriye Nine'nin özel karışımından yemedin oğlum.

-Gelince yerim annecim,gelince yerim. Deyip hızla masadan kalktım.Ceketimi alıp,ayakkabılarımı bile tam giymeden çıktım evden.

Oh be! Dünya varmış! Derin bir nefes alıp sokak kapısına doğru yürümeye başladım.

Sevil dün gelmemişti.Aramamıştı da.Evde annem ve junior'ı varken gelmemesi iyi olmuştu ama ,bi arasaydı bari.Allahım ben nasıl zor bir aşkın içine düştüm!

-Ahh Sevil ahh!! deyip sokak kapısından çıktım.Kapıdan çıkar çıkmaz Sevil'in gülen yüzüyle karşılaştım.

-S-Sevil?

-Günaydın dedi herzamnki beni benden alan gülümsemesiyle.
-Kusura bakma ya .Günaydın dedim gülerek .Zaten o gülerken benim somurtmak gibi bir şansım yoktu.

-Yürüyelim mi biraz? dedi mahcup bir ifadeyle.

-Olur dedim.Gamzelerim suratımdan fırlayacaktı nerdeyse.

Bi süre sessizce yürüdük.

-Dün ben geliyorum dedim ama gelemedim.Almanyadan amcamlar geldiler de.Kusura bakma lütfen.

-Önemli değil,iyi oldu aslında.

-Anlamadım?

-Yani şey...Benimde annemler geldi Balıkesir'den.Nasıl desem.Gariptirler biraz.

Gülümsedi hafifçe.

Yürüye yürüye bi parka gelmiştik.Bi banka oturduk,sessizlik hala sürüyordu.Sessizliği bozan o oldu.

-Ben dün gece..

Elimi hafifçe dudağına bastırıp onu susturdum.

-Sevil,seni zorlamak istemiyorum.üzülmenide.Sen hazır olana kadar beklerim ben.Bi şeylere kendini mecbur hissetme lütfen.

Dudaklarının üzerindeki elimi alıp,sıkıca kavradı.

-Sen sadece dinle dedi kendinden emin bir sesle.Sustum.Ellerini ellerimden çekmeden konuşmaya başladı:

-Dün gece söylediğim her şeyi unut.Yapamam sanmıştım ama,o kendi korkaklığımmış.Yapabilirim Ekem.Aşkın bana yardım edecek.Aşkımız bize yardım edecek.Seni seviyorum Ekrem.Her şeyden herkesden çok seviyorum seni.Hemde çok.

Kısa bi süreliğine gözlerini kapatıp derin bir nefes aldı.Bense şaşkınlık içinde,biraz öce söyledikleini kavramaya çalışıyorum.O an sanki bütün evren sadece gözlerimiz konuşuyordu.Elimi tutan ellerini daha sıkı kavradım ve dudaklarına küçük masum bir öpücük kondurdum.Sanki bu bir üyaydı ve ben biraz sonra uyanacaktım.Ama bu bir rüya değildi.Gözlerimi açtığımda Sevil hala karşımdaydı.Utanmış ve kızarmıştı.Ama bu gözlerini gözleimden çekmesine engel değildi.Yavaşça kendime çekip,sıkıca sarıldım ona.Kokusunu doya doya içime çektim.Uzun uzun..
-Seni seviyorum!Seni seviyorum!Seni seviyorum! Dedim yüzüm hala saçlarının arasındayken.Sanki tüm dünyaya duyurmak istermiş gibi.Sanki onu hemen kaybedecekmişim gibi defalarca ''Seni Seviyorum'' dedim.

Bende seni seviyorum Ekrem.Ben de seni.dedi huzurlu bir şekilde.

-Hem de çok seviyorum.
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyPaz Ara. 26, 2010 8:41 am Paylaş

bazen gerçekten yazmatyı bırakmayı düşünüyorum.Kimse mi beğenmez arkadaş ya?
..Ekrem_Sevil..
Deneyimli
Deneyimli
..Ekrem_Sevil..
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 628
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 635
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/10/10

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyPaz Ara. 26, 2010 8:55 am Paylaş

Yeni okudum cnm çok güzel olmş devam
berilll
Deneyimli
Deneyimli
berilll
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1359
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1311
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : aşkınıza aşığım <3 ES GK BJ AC

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyPaz Ara. 26, 2010 10:27 am Paylaş

..Ekrem_Sevil.. demiş ki:
Yeni okudum cnm çok güzel olmş devam
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyPaz Ara. 26, 2010 10:24 pm Paylaş

Süper olmuşşş...
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyPtsi Ara. 27, 2010 3:27 am Paylaş

saçmalama herkes çok beyeniyor tabi bende dewma dewam
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyPtsi Ara. 27, 2010 3:46 am Paylaş

çok güzel devam Very Happy
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyPtsi Ara. 27, 2010 3:47 am Paylaş

deam deam
tunc
Deneyimli
Deneyimli
tunc
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 643
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 645
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursaaa!..
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ßu kadar tatLı oLmak zorunda mısın Ümit'im..♥

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyPtsi Ara. 27, 2010 3:55 am Paylaş

sonunda kavuştuular devam
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyPtsi Ara. 27, 2010 4:21 am Paylaş

DEAAMM
"Kumsal"
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 4394-88
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2349
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Feronia' ♥♥

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyPtsi Ara. 27, 2010 7:38 am Paylaş

Ayy kavuştular sonunda süper olmş cnm ellerine sağlık :D
Devammm
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptySalı Ara. 28, 2010 3:30 am Paylaş

deam deam evt buluştular sonunda yb'yi bekliyoruz
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ocak 01, 2011 8:15 am Paylaş

Bölümü yarın koymayı düşünüyorum.Büyük boy defterde dört sayfa tuttu.Baya uzun olucak sanırsam. :D

Beğenip,yorum yapan herkese teşekkürler. ;)
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 8 EmptyC.tesi Ocak 01, 2011 8:19 am Paylaş

spr olmuş kesinlikle.

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* -

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
8 sayfadaki 9 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki