Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* -

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Senaryoyu nasıl buluyorsun?
Güzel.
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 I_vote_lcap22%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 I_vote_rcap
 22% [ 2 ]
Berbat!
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 I_vote_lcap0%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Mükemmel!
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 I_vote_lcap78%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 I_vote_rcap
 78% [ 7 ]
İdare eder.s
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 I_vote_lcap0%AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 9

Anket kapatıldı

YazarMesaj
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 190
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 200
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : 5'ibiryerde.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 8:16 am Paylaş

Yazmaya çalışıcam canım,yetiştirirsem bu gece gelir:)
Bu arada size küçük bir tüyo:Ekrem Sevil aşkı gerçekten zor bir aşk olucak.Sevil'in Barış olayını atlatıp,duygularını kabul etmesi uzun zaman alabilir.bilginize:)
Bu arada bölümlerde diyalog ve olaylardan çok karakterin düşündükleri daha fazla yer kaplayacak.
"Kumsal"
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 4394-88
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2349
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Feronia' ♥♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 8:19 am Paylaş

Tüyolar için saol cnm ama kısa da olsa bi bölüm yazamazmsn ya hazırmış ya :D
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 8:19 am Paylaş

{Burcu} demiş ki:
Yazmaya çalışıcam canım,yetiştirirsem bu gece gelir:)
Bu arada size küçük bir tüyo:Ekrem Sevil aşkı gerçekten zor bir aşk olucak.Sevil'in Barış olayını atlatıp,duygularını kabul etmesi uzun zaman alabilir.bilginize:)
Bu arada bölümlerde diyalog ve olaylardan çok karakterin düşündükleri daha fazla yer kaplayacak.

SAOL GÜZELİM AĞLAMIYIM OZMN BEN :D
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 8:31 am Paylaş

Şuan yazıyorum arkadaşlar,bitince koyarım.'. bölümü iki bölüm halinde yaparız artık.Very Happy
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 8:32 am Paylaş

{Burcu} demiş ki:
Şuan yazıyorum arkadaşlar,bitince koyarım.'. bölümü iki bölüm halinde yaparız artık.Very Happy

TAMAM TATLIM..
SEN YAZ YETERKİ...
"Kumsal"
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 4394-88

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 8:36 am Paylaş

dadlucadııı demiş ki:
{Burcu} demiş ki:

TAMAM TATLIM..
SEN YAZ YETERKİ...
Evet bekliyoruz tatlm sen yaz :D
TürkÜmitci_Kız
Deneyimli
Deneyimli
TürkÜmitci_Kız
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1520
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1330
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : KocaeLi
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ♥ * ~ 26.01.2011 [Ümit İ. Kantarcılar'ımı Gördüğüm Gün] ~ * ♥

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 8:46 am Paylaş

Cnm senaryonu daha yeni gördüm (:

Öncelikle hayırLı oLsun (;

Çook beğendiim ben ...

Çoook duygusaldı gerçekten...

2. bölümü merakla bekliyorum ;)

Devam et lütfen cnm (:
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 8:53 am Paylaş

-2. bölüm -

'Barış!!'
Kan ter içinde uyandım.
Yine o rüyayı görmüştüm.O gittiğinden beri,yani nerdeyse iki senedir her gece aynı rüya.Beni arıyor.'Sevil?' 'Sevil nerdesin?' 'Affet beni! Sevil?!' diyor sürekli.
'burdayım.Görmüyor musun beni?burdayım! Barış?!'
Duymuyor beni.Elini tutuyorum,hissetmiyor bile.Sanki tek bir noktaya odaklanmışcasına o boşluğa gidiyor.Bağırıyorum,ama duymuyor.Hızla o boşluğa gidiyor.Ve sonunda kayboluyor.
Ben kendime gelmeye çalışırken birden kapı çaldı.Ritmik bir şekilde çalıyordu.İki defa sert,bir defa hafif.Aa kimdi acaba bu? Dur tahmin edelim.20 senedir kapı çalışını hiç değiştirmemiş olan Ayçin'di tabiki.
Kapıyı açıyorum.İçeri giriyor hemen.Salona doğru ilerlemeye başlıyor.
-Ay Sevil! Sabahtan beri kapıyı çalıyorum,niye açmıyorsun?
Tam cevap verecekken..
-Hem ben sana demedim mi,saat 7'de beni uyandır diye.Ojeyi sabahın erken saatlerinde sürersen daha kalıcı oluyormuş.Senin yüzünden hemen soyulcak yine ojelerim!
-Ayç..
-Ayrıca gelirken Cenker'i gördüm.Naile Teyze'nin sabah seansından kurtulabilirse birazdan o da burda olur.Ayrıca..Nolucak bu Cenker'in korkaklığı.?Kaç aydır beraberiz sırf annesinden korkusuna bana onun yanında kanka diyor.Gerçekten katl..
-Ay sus!! Yeter artık Ayçin! Kapıdan girdiğinden beri susmadın bir türlü.Kızım bi gecede nasıl doldun bu kadar sen?
-Ben her zaman doluyum Sevil!Cenker ilişkimizi hala annesine açıklayamadı.Annem ben seni sınvlarda görürüm deyip üzeimde baskı kuruyor!Ojelerim hemen soyuluyor.Hala favori kokumu belirleyemedim! Ve bu sabah kirpiklerimden birinin koptuğunu gördüm.Ya kirpiklerimin hepsi dökülürse Sevil?!
Ellerimi göğsümde kavuşturmuş,oylece onu dinliyordum.Biliyorum,biraz sonra ortamdaki sessizliği fark edip susacaktı.Nitekim öyle de oldu.Bıcır bıcır konuşurken birden susup bana döndü.Gözlerimi gözlerine dikmiş 'Bitti mi?' der gibi bakıyordum.

O da suçlu gibi kafasını yana eğip,utangaç bir şekilde gülümsedi.
Onun bu haline dayanamıyordum.Gidip yanına oturdum.Yanaklarını ellerimin arasına alıp:
-'Oyy! Benim taş bebeğim ne kadar dolmuş öyle?Kıyamam sana.Döverim onları,üff yaparım seni üzenler ben' dedim hafif alaylı bir sekilde.
-'Aman Sevil ya! Sen bile dalga geçiyosun! Deyip yüzünü ellerimin arasından çekti.Yüzünü öbür tarafa dönüp,dudaklarını büzdü.
-Canım benim ben senle dalga geçer miyim?Öyle nefes bile almadan anlatınca kafam karıştı işte.
'Allahım ya! Dermiş gibi gülümsedi.Sonra ban dönüp:
-Gel buraya,dedi.
Hemen koydum başımı omzuna.En rahat ettiğim yerlerden biriydi.Öylesine huzurluydu ki!
Omzunun üzerinden kafamı kaldırıp:
-Ya kirpiksiz kalırsan Ayçin?! Dedim muzip bir sekilde.
Beni saran elleri birden gevşedi.Yüzüme bakarak:
-Ay ciddi misin?Kalır mıyım sence Sevil?Ayy naparım kirpiksiz Sevil ben?!'
Onun bu halini görünce tuttuğum kahkahamı birden koyverdim.Benim gülmeye başladığımı görünce anlamamış bir şekilde yüzüme baktı bi kaç saniye.Daha sonra:
-Ay çok kötüsün Sevil!.Deyip yüzünü döndü.
Ciddi olmaya çalışıyordu ama onun da dudaklrı titremeye başlamıştı.Sonra o da birden büyük bir kahkaha patlattı.
Çalan kapının sesiyle ikimiz de kendimize geldik.

En son {Burcu} tarafından Cuma Kas. 26, 2010 10:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 8:53 am Paylaş

SPR OLMUŞŞŞ
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 8:57 am Paylaş

KIZIM SEN NASI Bİ YETENEKSİN SPR OLMUŞ ..
PEKİ KÜÇÜK Bİ TÜYO VERSEN GELEN EKREM'Mİ CENKER'Mİ??
"Kumsal"
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 8:58 am Paylaş

Süper bi bölüm olmuş cnm devamını bekliyorum :D
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 9:00 am Paylaş

dadlucadııı demiş ki:
KIZIM SEN NASI Bİ YETENEKSİN SPR OLMUŞ ..
PEKİ KÜÇÜK Bİ TÜYO VERSEN GELEN EKREM'Mİ CENKER'Mİ??

Ekrem daha bikaç bölüm yok canım:)
ilknur.
Deneyimli
Deneyimli
ilknur.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1508
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1295
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : allons-y. ♥

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 9:21 am Paylaş

spprr olmuş tatlımm yeni bölümü beklerimmm
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 9:31 am Paylaş

Şimdilik çıkıyorum arkadaşlar.Beğenip yorum yapan herkese teşekkürler:)
2. kısım yarına gelir:)
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 8:56 pm Paylaş

Bölümün devamını isteyen? :?:
ece_ümit
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ece_ümit
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 178
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 107
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : izmir

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 9:36 pm Paylaş

çok güzel olmuş 1.bölümüm hemen yaz
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 9:49 pm Paylaş

ece_ümit demiş ki:
çok güzel olmuş 1.bölümüm hemen yaz
1. bölüm geldi canım.3. sayfada:)
TürkÜmitci_Kız
Deneyimli
Deneyimli
TürkÜmitci_Kız
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1520
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1330
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : KocaeLi
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ♥ * ~ 26.01.2011 [Ümit İ. Kantarcılar'ımı Gördüğüm Gün] ~ * ♥

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 9:50 pm Paylaş

Cnm 2. bölümde çok güzel olmus (:

Ama Ekrem de çabuk gelsin yha :D

ÖzLediiim ;111:

Devam lütfeen cnm bnm ;111:
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 10:04 pm Paylaş

TürkÜmitci_Kız demiş ki:
Cnm 2. bölümde çok güzel olmus (:

Ama Ekrem de çabuk gelsin yha :D

ÖzLediiim ;111:

Devam lütfeen cnm bnm ;111:

Beğenmene sevindim tatlım:)

Ekrem'in gelmesine az kaldı.Hele bi gelsin merak etmeyin doyacaksınız ES'ye.Güzel bir aşk bizi bekliyor:)
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 10:20 pm Paylaş

Bölüm hazır arkadaşlar.Kaç kişi istiyor??
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 10:31 pm Paylaş

ben istiyorum koy koyy
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1462
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1468
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 10:34 pm Paylaş

evet koy cnm...
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 10:35 pm Paylaş

hadi koy koyy
{Burcu}
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
{Burcu}

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 10:44 pm Paylaş

-Cenker gelmiştir.
Sesinde hem biraz sitemli hem de heyacanlı bir ton vardı.Onun bu haline gülümseyip kapıya yöneldim.Evet doğru tahmin etmişti,gelen Cenker'di.

-Ooo yakışıklım,hoşgeldiniz!

-Hoşbulduk dünya güzeli,diyerek içeri girdi.Sonra bana dönüp sıkıca sarıldı.Saçımdan naif bir şekilde öptükten sonra salona ilerlemeye başladı.

Ahh Cenker! O kadar farklıydı ki bendeki yeri.Barış'ın ölümünden sonra o olmasaydı napardım bilmiyorum.O zamanlar Ayçin kadar belli etmiyordu üzüldüğünü,ama gözlerinin içindeki hüznü görebiliyordum.Gözlerini kaçırıyordu benden o zamanlar.Daha fazla üzülmeyeyim diye.

Salona geçmeden onu kenara çektim.Nolduğunu anlamamış gözlerle bana bakıyordu.

-Cenker.Bak Ayçin ne kadar üzülüyor.Açıklasan artık durumu Naile Teyze'ye.Valla hepimiz derin bir nefes alıcaz.

-Biliyorum Sevil,biliyorum da,sen de tanıyosun annemi.Ayçin benim çocukluk arkadasım.Kardeş gibi büyüdük.Şimdi annemin karşısına geçip,biz birlikteyiz dersem,mazallah kadının yüreğine iner.

-Neyse,beraberce bakarız çaresine.Hadi içeri gir de al gönlünü.Ben de oyalanayım biraz, deyip göz kırptım.

O da gözlerinde minnettar bir ifadeyle gülümseyerek,içeri girdi.

Ayçin'den:

Salonun kapısına baktığımda içeri girdiğini gördüm.Hemen kafamı çevirdim.Bu defa kolay affetmiycektim.Gerçi ben her defasında böyle diyorum,sonra yine biber fidesi gibi salıveriyordum kendimi ama.Ben bunları düşünürken o çoktan yanıma oturmuştu bile.Kolu koluma değiyordu.Temas ederken tavır yapmak zor olacağı için koltuğun ucuna doğru kaydım yavaşca.Göz ucuyla baktım.Gülümsüyordu bu halime.Sonra birden ciddileşerek:

-Ayçin,dedi.

Hem o gülüşü,hem de adımı böyle bir tonlamayla söylemesinden sonra hala onun kollarında olmayışım pek de normal değildi.İlgilenmiyormuşcasına bir tavırla başımı öbür tarafa çevirdim.

Yerinde biraz kıpırdanarak,biraz önce açtığım mesafeyi kapadı.Kolu yine koluma değdi.Ama olmaz ki böyle! Temas ederken nasıl tavır yapıcam ben? Şimdiden kızarmaya başlamıştım.Gözlerimi tavana dikmiştim.

-Ayçin benn..Ben özür dilerim.Biliyorum bu konu senin için çok önemli.Ama bana biraz zaman ver Ayçin.Bu ilişkiden utandığım için değil,annemin fevri tepkilerinden çekindiğim için söylemedim,söyleyemedim.Yoksa seni sevmediğim,değer vermediğim için değil.

Sonra bana baktı.Ben gözlerimi tavandan indirmemiştim hala.Sonra yutkunup,sessizliğimden aldığı güvenle biraz daha yaklaştı.

Daha fazla dayanamadım ve ona döndüm.
[center]

AC ağırlıklı bir bölüm oldu.Tekrar söylüyorum ES biraz geç gelicek.Sadece biraz sabır:)
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM  GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* - - Sayfa 2 EmptyCuma Kas. 26, 2010 10:53 pm Paylaş

dewam et çok güzel

AŞKA BİR ŞANS DAHA-15. BÖLÜM GELDİ!! SAYFA 27'de! *BÜYÜK KAVUŞMA* -

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 9 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki