Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :))

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 286
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 326
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) Empty
MesajKonu: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 6:16 am Paylaş

‘’Bütün sınıf arkadaşlarımın isimlerini biliyordum biri hariç.Yeni öğrenci…Arkamdaki sırada siyah gözlerini karşıya sabitlemiş bir halde oturuyordu…
Bela kelimesini heceleyen bir gülümsemesi vardı.Vaat doluydu.’’

1565
Fırtına patladığında , BARAY (Sonsuzluk.) şatoya dönmek için iki ayağından başka bir şeyi yoktu.Yağmur, çok şiddetli yağıyordu.Bu onun hızını arttırmasını sağladı..
Görüş alanının kıyısında birini hissetmesini başını o yöne çevirmesine neden oldu.ilk bakışta bir anıtın tepesinde meleğe benzettiği şey ayağa kalktı.Ne taştandı ne de mermer.Kolları ve bacakları olan bir erkek çocuğuydu.Anıttan aşağı atladığında saçlarının ucundaki yağmur suları dökülüyordu.
Baray’ın eli kılıcının kabzasına uzandı.’’Kim var orada?’’
Çocuğun yüzünde belli belirsiz bir tebessüm oluştu.
‘’Adını sordum.Söyle’’
Çocuk ona doğru yürüdü ve kılıcı itti.Baray midesinin korkuyla düğümlendiğini hissetti.Oradan kaçmaya yeltenecekken ayaklarının altından yerin sarsıldığını hissetti.İki büklüm öne eğilmek zorunda kaldı.Olanlara bir anlam vermeye çalışarak kafasını kaldırdı.Zihni kontrolden çıkmış gibiydi.
Çocuk onun göz hizasına gelebilmek için yere çöktü ve
‘’Beni iyi dinle.Senden bir şey almam gerek ve alana kadar da hiçbir yere gitmeyeceğim.Anlıyor musun?’’
Baray dişkerini sıktı ve meydan okuduğunu göstermek ister gibi kafasını salladı.Çocuğa tükürmek istedi ama dili ona itaat etmekte direniyordu.
‘’Sadakat yeminine ihtiyacımvar.Tek dizinin üstüne çök ve yemin et.Hemen ! ‘’
BAray sert bir kahkaha atmak istedi ama çıkan ses bir öksürükten farksızdı.Sağ dizi kimse olmamasına rağmen arkadan tekme yemiş gibi büküldü ve çamurun içine düştü.
Çocuk
‘’Yemin et’’diye tekrarladı.
Baray söylemek zorunda olduğu şeyi söyleyecekti ama içinden bu aşağılama yüzünden çocuğu mahvetmeye yemin atti.Kin dolu bir sesle
‘’Efendim adamınız olacağım’’ dedi.
Çocuk
‘’İbrani takvimindeki Heşvan ayının başında beni burada bul.Yeni ayla dolunay arasında hizmetine ihtiyacım olacak.’’
‘’Ama ben bir….’’
‘’Sen bir Nefil’sin’’ dedi çocuk ince bir gülümsemeyle.
‘’Ne dedin sen?’’
‘’Nefilim ırkına aitsin.Baban cennetten kovulmuş bir melekti.Sen yarı ölümlüsün ………. yarı dümüş bir meleksin.’’
‘’ kimsin sen?’’
Çocuk döndü ve uzaklaşmaya başladı.BAray dizlerinin üzerinde yağmura karşı gözlerini kırpıştırırken çocuğun çıplak sırtında ters V şeklinde iki kalın yara izi gördü.
‘’Sen ..Cennet’ten mi kovuldun?Kanatların koparıldı değil mi?’’
Çocuk-ya da melek- her kimse arkasına bakmadı.Ve gözden kayboldu

Bu hikaye bir kitaptan Çakıl taşlarına uyarlama Very Happy

En son _TuqCe_ tarafından C.tesi Mart 12, 2011 6:09 am tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi
loss_girl
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
loss_girl
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2003
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1737
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : mars=)) f@ŧm@ nur
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hayatta hep birileri
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) Empty
MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 6:26 am Paylaş

woow güsel bi şeye benziyo dewamm cnm =)
Dewamı ne zamana gelir?
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1462
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1468
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 6:35 am Paylaş

devamını bekliyorum canım...
bema
Deneyimli
Deneyimli
bema
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 675
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 694
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 26/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Aşkların en güzelini
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Zeynep

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 6:37 am Paylaş

düşüş ve azap bu iki kitabı da okudum çok çok güzel olmuş cnm :D
ışılay
Yeni Üye
Yeni Üye
ışılay
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 9
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 9
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/08/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 6:42 am Paylaş

kitabın adı "fısıltı" di mi? çok güzel bir kitap.
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 6:47 am Paylaş

çok güzel devamı ne zaman?
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 6:57 am Paylaş

kitabın adı "fısıltı" di mi? çok güzel bir kitap.
Evet kitabı aldığım gün bitirdim şimdi diğer kitapları bekliyorum Very Happy

Devamını da şimdi yazıyorum :D
"Kumsal"
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) 4394-88
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2349
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Feronia' ♥♥

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 7:18 am Paylaş

Güzel bi senaryoya benziyo =)
İlk bölümü bekliyrm cnm :D
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 9:54 am Paylaş

1. BÖLÜM
Ayçin’le birlikte sınıfa girdik ve her zaman ki yerimize oturduk.Çok güzel !! Konuşmaya bile fırsat bulamadan Koç boynunda asılı olan düdüğü üfledi.
‘’Takım yerlerinize!’’
Koç onuncu sınıf biyoloji dersini vermeyi okul takımının koçluğunu yapmak kadar çok seviyordu.
‘’Çocuklar kadın ile erkek arasındaki ilişki incelenmesi en zor olan konulardan biridir.Bu ilişkiyi incelemeyi bir bilim olarak nitelendirebiliriz.Peki bilim nedir?Kimse parmak kaldırmayınca Koç’un gözleri ön sıralarda gezindi ve en ön sırada dolaşarak bende durdu.
‘’Sevil?’’
‘’Deney ve gözlem yoluyla edinilmiş bilgi.’’Ah harika adeta kitabı okumuştum.
‘’Kendi kelimelerinle ifade et.’’
Biraz düşündüm ve
‘’Bilim bir soruşturmadır.’’ Dedim.
‘’Bilim bir soruşturmadır ve bizim bir casusa dönüşmemizi ister.’’
Ardından bana döndü ve
‘’ Sevil sen başından beri Ayçin’in yanında oturuyorsun.’’
Başımı onaylar gibi salladım ama konunun hiçte iyi bir yere gitmediğini seziyordum.
‘’Birbirinizi bir hayli iyi tanıdığınızdan eminim.’’
Bu konuda haklıydı.Hatta az bile söylemişti.Ayçin’le biz birbirimizin her şeyini bilirdik. Bana göre fazla süse düşün olmasından ve erkeklerle benden fazla ilgilenmesinden başka birbirimizin pek bir farkı olduğunu söyleyemezdim.Bizi birbirimize bağlayan görünmez bir ip vardı sanki .İkimizde bu bağın biz doğmadan çok önce başladığına ve ömrümüzün sonuna dek süreceğine yemin edebilirdik.
Ben bunları düşünürken Koç bakışlarını sınıfta dolaştırdı.
‘’Aslında hepiniz yanınızda oturan kişileri yeterince iyi tanıyorsunuz.Yanınızda oturacağını kişileri seçme nedeniniz aşinalık.Ama dedektifler aşinalıktan kaçınırlar çünkü aşinalık soruşturma güçlerini köreltir.Bu nedenle bu gün yeni bir oturma düzeni yapacağız.’’
İtiraz etmek için ağzımı açtığımda Ayçin’in benden önce davrandığını gördüm.
‘’Bu da neyin nesi? Nerdeyse dönem sonu geliyor.Şimdi böyle numaralar çeviremezsiniz.’’
Koç kendinle guru duyan bir tavırla güldü ve
‘’Böyle numaraları dönemin sonuna kadar çevirebilirim ve olur da dersimden kalırsanız, önümüzdeki senen de tam burada olacaksınız ve ben bu tarz numaraları o zaman da çevireceğim.’’
Koç başarı kazanmış bir edayla düdüğü dudağına götürdü.
‘’ Masaların sol taraflarında oturanlar bir sıra öne kayın.En ön sırada oturanlar Buna sende dahilsin Ayçin Arkaya geçin!’’
Ayçin Çantasını topladı ve arkaya geçti.Sonra arkamda kalan sınıfa göz atmak için yavaşça döndüm. Bütün sınıf arkadaşlarımın isimlerini biliyordum biri hariç.Yeni öğrenci…Koç ona pek hitap etmezdi .Arkamdaki sırada siyah gözlerini karşıya sabitlemiş bir halde oturuyordu…Her zaman ki gibi.Bir şeyler düşünüyordu ama iç güdüm ne düşündüğünü bilmek istemeyeceğimi söylüyordu.
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyPaz Ocak 30, 2011 8:20 am Paylaş

2. BÖLÜm

Biyoloji kitabını aldı ve Ayçin’in eski sırasına oturdu.Gülümsedim.
‘’Merhaba. adım Sevil’’
Siyah gözleri adeta beni delip geçiyordu.Dudaklarının kenarları yukarı doğru kıvrıldı.Bela kelimesini heceleyen bir gülümsemesi vardı.Vaat doluydu.’’
Koç
‘’Dersin kalan kısmında yeni sıra arkadaşınız hakkında olabildiğince fazla bilgi edinip bir yazı yazmayı ve bu yazıyı yarın bana getirmenizi istiyorum.Ama unutmayın cevaplarınızı kurgulamayı aklınızdan bile geçirmeyin.’’
Oturma düzenini değiştirdiği yetmezmiş gibi bunu da istiyordu.NE yapacağımı nasıl başlayacağımı bilmiyordum. Nasıl koktuğunu anlamaya çalıştım.Sigara değildi.Daha zengin daha pis bir kokuydu Puroydu.Bir dakika ben yazmıyordum ama o yazıyordu..On dakika yan yana oturmak beni hakkımda bilgi sahibi olmasına yetmeyecek kadar az bir süreydi.Dayanamayıp
‘’Ne yazıyorsun ?’’ diye sordum.
Cevap vermedi.Bende kağıdına bakmak için ona doğru eğildim ama kağıdını katladı.Çok sinir oldum.Bende yazmaya karar verdim.
‘’Adın ne?’’
Ona bakmamla birlikte yündeki sırıtışı yakalamam bir oldu.
‘’Ekrem’’
‘Peki Ekrem Boş zamanlarında ne yaparsın?’’
‘benim boş zamanım olmaz .’’
‘Bu ödevden not alcağız.Bu yüzden bana bir iyilik yapsan?’
‘Ne tür bir iyilik?’’
Bu sorunun kinayeli olduğundan emindim ve konuyu değiştirmek için bir yol aradım’.
Elindeki kağıdı alırken bunun konuyu değiştirmek için iyi bir fikir olduğuna kanat getirdim.
‘daha bitirmemiştim aslında.Organik beslenmeye inandığını , gizli gizli şiir yazdığını da eklemeliydim.’derken atışındaki isabetten afallamış halde ona bakarken o parmaklarını sandalyemin altına geçirip beni kendine doğru çekti.Tabanları yağlamak ile korkumu beli etmemek arasında karasız kaldım.Ama ikinci tercihte kara kıldım.
“Hüküm vermek senin en büyük üçüncü zayıflığın.”
“Ya ikincisi neymiş?” Neydi bu bir tür şaka falan mı?Kimdi bu çocuk?
“Kontrol edemeyeceğin şeylerden korkman.”
Ensemdeki tüyler diken diken oldu.Normalde Koç’un masasına gider oturma düzenini değiştirmesini isterdim ama Ekrem’in beni korkutabileceğini düşünmesine izin veremezdim.
“Hiç psikiyatriste gittin mi?”
Şaşırmıştım.
”Hayır” diye yalan söyledim.Aslında okul psikologuyla görüşüyordum.
“Hiç kanuna aykırı bir şey yaptın mı?”
“Hayır” Arada bir hız sınırını aşmak sayılmazdı.
“Neden bana normal soru sormuyorsun.Mesela. en sevdiğim müzik türü?”
“Tahmin edebileceğim şeyleri sormayacağım.’’
“Ama ne tür müzik dinlediğimi bilmiyorsun.’’
‘’Duman’ı çok seviyorsun.’’
“Yanlış”. Yine yalan söyledim.
Ardından bir çok ve arka arkaya soru sordu.Bir an hiç bitmeyeceğini sandığım sorular zilin sesiyle son buldu..Ekrem hemen ayaklandı ve kapıya doğru yöneldi.
“Bekle! “ dedim “Ben senin hakkında hiçbir şey bilmiyorum.”,Geri döndü elimi tutp ben geri çekmeyi akıl edene dek yedi tane rakam yazdı.’’
Arkasını dönüp giderken.
‘’O telefon çalmayacak.Aramayacağım.Asla!!”dedim beni duyduğundan emindim ama cevap vermemişti.”
Yanıma Ayçin geldi.
“Yarın için yazını bitirdin mi?”
“Ah hayır yeni partnerim sayesinde bitiremedim.Çok ürkütücü biri.Müziği biliyor.Hiç bir ipucu olmadan söyleyiverdi.’’
“Atı tutu mu yani?”
“Biliyordu…Başka şeyleri de .”
“Ne gibi?”
“Beni nasıl rahtsız edeceğini.”
Eve gittiğimde her zamanki gibi Ayşe ablayla karşılaştım.Bu olağan bir durumdu.Annem bu evde oturmamız için çok çalışıyordu ve eve sık uğradığı söylenemezdi.Akşam yemeniği yedik ve ödevlerimin başına oturdum.Sat dokuza geldiğinde Ayşe abla işlerini tamamladı ve kapıyı arkasından kilitleyip evine gitti.Biyoloji ödevi yüzünden tedirgindim.Biyoloji en zorlandığım dersti bu ödevi yapmalıydım.Kendimle çelişerek de olsa elime telefonumu aldım.İçin için açmamasını bu sayede Koç’a söyleyebilecek bahanelerim olmasını
istiyordum.Ama telefonu üçüncü çalışında açtı.
‘Alo?”
Umursamaz bir sesle “bu gece buluşabilir miyiz diye aradım’’ dedim.
”Sevil? Aramazsın sanıyordum.Asla!”
Sözlerimi yutmaktan nefret ederdim.Ve bunun üstüne gittiği için Ekrem’den de.
“E buluşacak mıyız buluşmayacak mıyız? “
“Öyle görünüyor ki buluşamayacağız. “
“buluşmayacak mıyız buluşmayacak mıyız ? “
“Bir bilardo maçının ortasındayım önemli bir bilardo maçının. “
“Neredesin? “
”Planet Bilardo (İsmi salladım Very Happy )senin takılabileceğin türde bir yer değil. ”
”O zaman görüşmeyi telefonda yapalım.Elimde bir soru listesi………”
Telefonu yüzüme kapadı.İnanamadım.Ve sonra defterimden bir kağıt koparıp üzerine P*sl*k yazdım.Alttaki satıra Puro içiyor diye ekledim.Akciğer kanserinden ölecek.Umarım yakında.Kusursuz bir fiziği var.
Hemen ardından son yorumun üstünü okunmaz hale gelene dek karaladım.Bana göre iki seçenek vardı ya bu ödevi uyduracaktım ya da Planet Bilardo’ya gidecektim.Koç’un tüm cevaplarını kontrol edeceği uyarısını yok sayabilseydim ilk seçenek çok cazipti.Ya ikinci seçenek?Cazip olmakla uzaktan yakından alakası yoktu.Yerde bozukluk buldum.Karmaşık kararları kadere bırakmak en iyisiydi..Tura gelirse gidecektim yazı gelirse evde kalacaktım.Bozukluğu havaya atım elimin üzerinde yakaladım ve cesaretimi topladım.Bozukluğa baktım ve……
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyPaz Ocak 30, 2011 8:24 am Paylaş

çok güzel ya bende fısıltı kitabını almaya karar verdim =)
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyPaz Ocak 30, 2011 8:27 am Paylaş

Bence pişman olmassın :D Şu an diğer kitapları olsa hemen okuyup bitirebilirim :D Türkiye'de çıktığında hemen alıcam zaten :D
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyPaz Ocak 30, 2011 8:49 am Paylaş

çok güzel olmuş canım hayran kaldım devamını sabırsızlıkla bekliyorum...
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyPaz Ocak 30, 2011 8:51 am Paylaş

bu arada canım fısıltı ilk kitap değil mi? okumaya karar verdim de... :D Razz
Esra.!
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Esra.!
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 168
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 164
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/11/10

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyPaz Ocak 30, 2011 11:06 am Paylaş

Kitaptan iyiki esinlenmişsin canım harika bi senaryo çıkmıs ortaya (:
2 bölümde harika olmuuus (:
Son bölümde bence Sevil'in bozukluğundan tura cıkıcaak ve gidicek (:
Büyük bir merakla yeni bölümleri bekliyor olacağımm (:
https://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1314340728
loss_girl
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
loss_girl
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2003
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1737
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : mars=)) f@ŧm@ nur
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hayatta hep birileri

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyPaz Ocak 30, 2011 11:31 am Paylaş

cok güselmiş dewamm
şimdi
merak ettim bende alıcam kitabı
özel mesajdan hangi yayıncılık olduğunu yazabilirmisin cnm?
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 9426
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2229
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Tuğçe'm.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyPaz Ocak 30, 2011 11:49 am Paylaş

hoş - devam lütfen (:
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyPaz Ocak 30, 2011 9:04 pm Paylaş

Süper olmuşşş...
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyPaz Ocak 30, 2011 11:39 pm Paylaş

devamını merakla bekliyorum canım...
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptySalı Şub. 01, 2011 6:48 am Paylaş

ne zaman yazarsın acaba yeni bölümü?
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptySalı Şub. 01, 2011 11:39 pm Paylaş

bugün umarım bize yeni bir bölüm yazarsın canım...

ayrıca kitabı aldım okumaya bile başladım çok ama çok beğendim teşekkür ederim senin sayende bu kitabı okumaya başlamış oldum tatlım...
:D
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyÇarş. Şub. 02, 2011 10:56 pm Paylaş

yeni bölümü ne zaman yazarsın canım
umarım bugün yazarsın
meraktan ölücem yoksa...
_TuqCe_
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
_TuqCe_

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyPerş. Şub. 03, 2011 5:12 am Paylaş

Herkese teşekkür ederim Very Happy Çok svndm beğendiğinize :D Yeni bölümü bu gün bititrmeye çalışıcam Very Happy
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyPerş. Şub. 03, 2011 5:23 am Paylaş

süpersin canım bekliyorum umarım bugüne yetiştirebilirsin...
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) ^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :)) EmptyCuma Şub. 04, 2011 1:13 am Paylaş

bugün koyarsın değil mi yeni bölümü canım...

^^Yasak Bir Aşk ^^ Kovulmuş bir meleğe aşık olmak … Yeni Bölüm Geldi :) Sf 17 de .İyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum :))

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki