Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
YazarMesaj
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2073
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1368
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/08/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Empty
MesajKonu: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptySalı Ağus. 09, 2011 10:10 am Paylaş

Hello Katy, Jake'e Karşı!

-Ana Karakterler-

Katy Perry (Katy Perry) : Na na na na na na na na na yeah* High School’un kök söktüren müdiresi. Aynı zamanda müzik öğretmeni. Mükemmel sesi ve karşı konulmaz fiziği ile tüm öğrenciler -çoğu erkek- ona hayran.
Bizim taş hatunumuz her ne kadar geçimsiz, ulaşılmaz, ukala, bencil, kinci, kısaca tüm kötülükleri içinde barındıran biri gibi dursa da aslında o bir melek. Ama Katy, içindeki meleği, yıllar önce yaşadığı bir olay karşısında içindeki en derin mahzene kilitlemiş ve hiç açmamakta kararlı. En azından okula yeni gelen beden öğretmeni Jake ile tanışana kadar.

Jake (Ümit Kantarcılar) : Yeni transfer olduğu lisede başının fena halde dertte olduğunun henüz farkında olmayan, yakışıklı beden hocası.
Daha okula gelmeden kötü ama bir o kadarda güzel müdire Katy’nin hakkında her şeyi öğrenmiş, o yüzden kendini 1-0 önde hissediyordu ama fena şekilde yanılıyor. Bunu fark etmesi pek uzun sürmeyecek merak etmeyin (:
Uzun boyu, mavi gözleri ve gülümsediğinde yanağında beliren gamzeleri onu daha karizmatik gösteriyor. Baş belası müdireyi adam etme konusunda da oldukça kendinden emin. Ama işler hiç umduğu gibi gitmeyecek.

-Yardımcı Karakterler-

Rihanna (Rihanna) : Namı diğer Riri. Okulun en popüler kızı. Müdüre Katy’nin sağ kolu. Aynı zamanda oyun kurucusu Dean ile çıkıyor.

Dean (Jensen Ackles) : Okulun en yakışıklı öğrencisi. Yeni beden hocaları gelince papucu biraz dama atılacak ama sindirmesi biraz zor olsa da zamanla alışacak. Riri’yi sevdiğini sanıyor ama o aslında en yakın arkadaşı Elena için deliriyor.

Elena (Nina Dobrev) : Kendini her ne kadar beğenmese de okuldaki en güzel kız. Dean’a olan platonik aşkı onu farklı bir kişiliğe bürüyor ve ayrıca en yakın arkadaşına aşık olduğunu için kendine sövmeden edmiyor.

Tina (Leighton Meester) : Okulun en saf kızı. Yeni gelen beden hocasına da sırılsıklam aşık olacak. Sesi oldukça güzel ve ponpon kız olmak için yeterli bir fiziğe sahip. Ama sadece birini seçmeli. Yakışıklı platoniği Jake mi? Müdire Katy mi? İki seçenek arasında kalmak gerçekten zor. Hele de Tina gibi sönük bir yıldız iken yeni yeni parlamaya başlamışken…

EĞLENCELİ ve BİR O KADAR DA AŞK KOKAN Na na na na na na na na na yeah High School’un KONUK OLDUĞU MACERALARI OKUMAK İÇİN HAZIR OLUN!

-Dipnot : Okulun adı için (Na na na na na na na na na yeah High School) Jennifer Lopez ve Lil Wayne sonsuz teşekkür ederim. Onlar olmasa bu kadar enteresan bir okul adı bulamazdım (:

Merhaba bendeniz Melek. Bu da benim ilk senaryom. Umarım beğenirsiniz (:

En son KatyninNinesi tarafından C.tesi Ekim 08, 2011 8:08 am tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi
http://kkatycatt.tumblr.com/
sena'm
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
sena'm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 235
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 248
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/03/11
<b>Nerden</b> Nerden : öĞrEnİpTe NaPcAn yHa?_?_?
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : AylArCa kAhRoLsAk Si
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Empty
MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptySalı Ağus. 09, 2011 3:13 pm Paylaş

güzel bi konusu var ada bayıldım bu rihannanın sm şarkısındaki sözden alınmış olmalı? peki türkü bide özmel varmı? :D
queen_B
Üye
 Üye
queen_B
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 64
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 64
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/08/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptySalı Ağus. 09, 2011 8:28 pm Paylaş

yha leighton meester a yakışıklı biri düşsün eger ümit olmassa (Ed Westwick) olsun lütfennnnnnnnnNnNNn (gOSSİP girl )ü izleyenler bilir Very Happy
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3055
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1694
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Katy Perry yi Beni.

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptySalı Ağus. 09, 2011 9:30 pm Paylaş

Katy Perry (Katy Perry) : Na na na na na na na na na yeah* High School’un kök söktüren müdiresi. Aynı zamanda müzik öğretmeni. Mükemmel sesi ve karşı konulmaz fiziği ile tüm öğrenciler -çoğu erkek- ona hayran.
Ouvv Sırf Katy var diye takip edicem :D
Süpersin melek :D
İlk bölümü bekliyorum (:
http://katyperryyibeni.tumblr.com
Özlem
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Özlem
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 16361
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6729
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : xoxo
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptySalı Ağus. 09, 2011 9:45 pm Paylaş

Dean (Jensen Ackles) : Okulun en yakışıklı öğrencisi. Yeni beden hocaları gelince papucu biraz dama atılacak ama sindirmesi biraz zor olsa da zamanla alışacak. Riri’yi sevdiğini sanıyor ama o aslında en yakın arkadaşı Elena için deliriyor.

Benimmmmmmm aşkımmmmmmmm
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptySalı Ağus. 09, 2011 9:54 pm Paylaş

sena'm demiş ki:
güzel bi konusu var ada bayıldım bu rihannanın sm şarkısındaki sözden alınmış olmalı? peki türkü bide özmel varmı? :D

o ,na na na na come on Crying or Very sad
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptySalı Ağus. 09, 2011 10:42 pm Paylaş

sena'm demiş ki:

Beğenmene sevindim canım (:
Valla almışta olabilerim almamışta. Galiba azcıcık ilham aldım :mutluluk:
Büyük ihtimal onlar olmayacak :D

queen_B demiş ki:
yha leighton meester a yakışıklı biri düşsün eger ümit olmassa (Ed Westwick) olsun lütfennnnnnnnnNnNNn (gOSSİP girl )ü izleyenler bilir Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] 650269930

Biri düşer merak etme :D
Ama zamanla. Bırak kız platonik aşkını yaşasın Crying or Very sad

Jack`DaNieLsSs'~ demiş ki:
Ouvv Sırf Katy var diye takip edicem :D
Süpersin melek :D
İlk bölümü bekliyorum (:

Katy ile anlaşması pek kolay olmadı. İşi kabul etmesi için tonlarca para dökmek zorunda kaldım. Ama Katy için değer Crying or Very sad
Teşekkür ederim Murat :D

*ÖsLem demiş ki:

Benimmmmmmm aşkımmmmmmmm

Supernatural izlememdeki tek neden :zaa:
O olmasa olmazdı zaten :D
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptySalı Ağus. 09, 2011 10:50 pm Paylaş

Katy'de az degil he Crying or Very sad
Rica ederim :D
~│•Özgé•│~
Co-Admin
Co-Admin
~│•Özgé•│~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 13857
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4359
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Eskişehir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melo'm ♥

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptySalı Ağus. 09, 2011 10:55 pm Paylaş

Karakterler gerçekten süper :D
Merakla bekliyorum. (:
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptySalı Ağus. 09, 2011 10:59 pm Paylaş

Katy'de az degil he Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] 3268751438
Rica ederim :D

Hiiç hiç değil Crying or Very sad

~│•Özgé•│~ demiş ki:
Karakterler gerçekten süper :D
Merakla bekliyorum. (:

Teşekkürler :D
delicik
Deneyimli
Deneyimli
delicik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1265
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1267
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bulgaristan Balchik
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptySalı Ağus. 09, 2011 11:03 pm Paylaş

super ilk bolumu merakla bekliyorum
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptySalı Ağus. 09, 2011 11:08 pm Paylaş

Teşekkürler (:
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1831
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1333
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : herhangi bir yerden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hayal 'gerçekten' gü

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptyÇarş. Ağus. 10, 2011 1:35 am Paylaş

değişik ve eğlenceli bir senaryo olacağa benziyor ilk bölümü meraklan bekliyorum (:
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptyÇarş. Ağus. 10, 2011 1:37 am Paylaş

Teşekkür ederim Very Happy
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6593
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4042
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ANKARA

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptyÇarş. Ağus. 10, 2011 2:12 am Paylaş

*ÖsLem demiş ki:

Benimmmmmmm aşkımmmmmmmm

bendensin kanka ilk blm ne zaman
http://forum.emreaydin.org/
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptyÇarş. Ağus. 10, 2011 2:19 am Paylaş

Süper konuu(:
Melek Riri'mede birini bul ya sap gibi bırakma ortalarda nolursun Laughing
eskiAcik
Site Sahibi
Site Sahibi
eskiAcik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11490
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 7689
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/06/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptyÇarş. Ağus. 10, 2011 3:00 am Paylaş

baslik kadar icerikde degisik olmus senaryonda basarilar dilerim
ηiℓуу●
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ηiℓуу●
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 8065
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3979
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Petrova Fire.

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptyÇarş. Ağus. 10, 2011 3:07 am Paylaş

Değişik.(: Yeni bölümü merakla bekliyorum emeğine sağlık.(:
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptyÇarş. Ağus. 10, 2011 3:16 am Paylaş

daha14 demiş ki:
*ÖsLem demiş ki:

Benimmmmmmm aşkımmmmmmmm

bendensin kanka ilk blm ne zaman

Yarın eklerim büyük ihtimal (:

dadlucadııı demiş ki:
Süper konuu(:
Melek Riri'mede birini bul ya sap gibi bırakma ortalarda nolursun Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] 277638789

Konuyu beğenmene sevindim (:
Riri ile ilgili mikemmel planlarım var. Sap gibi kalmayacak merak etme Crying or Very sad

eskiAcik demiş ki:
baslik kadar icerikde degisik olmus senaryonda basarilar dilerim

Teşekkür ederim (:

e.s.sever demiş ki:
Değişik.(: Yeni bölümü merakla bekliyorum emeğine sağlık.(:

Teşekkürler (:
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptyÇarş. Ağus. 10, 2011 4:41 am Paylaş

dadlucadııı demiş ki:
Süper konuu(:
Melek Riri'mede birini bul ya sap gibi bırakma ortalarda nolursun Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] 277638789

Riri ile ilgili mikemmel planlarım var. Sap gibi kalmayacak merak etme Crying or Very sad [/quote]

Vuhuu süpersin.
Şöyle taş gibi biri olsun ama yıksınlar ortalığı yakıp kavursunlar Laughing

KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptyÇarş. Ağus. 10, 2011 4:59 am Paylaş

dadlucadııı demiş ki:

dadlucadııı demiş ki:
Süper konuu(:

Riri ile ilgili mikemmel planlarım var. Sap gibi kalmayacak merak etme Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] 3268751438

Vuhuu süpersin.
Şöyle taş gibi biri olsun ama yıksınlar ortalığı yakıp kavursunlar Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] 277638789

[/quote]

Onlar değilde Riri kasıp kavuracak ortalığı Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] 3268751438
Aslında Riri'ye uygun sevgili adayı arıyordum .
Usher yada Enrique Iglesias hangisi olabilir ki? Smile
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptyÇarş. Ağus. 10, 2011 8:47 am Paylaş

`melek~* demiş ki:
dadlucadııı demiş ki:

dadlucadııı demiş ki:
Süper konuu(:

Riri ile ilgili mikemmel planlarım var. Sap gibi kalmayacak merak etme Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] 3268751438

Vuhuu süpersin.
Şöyle taş gibi biri olsun ama yıksınlar ortalığı yakıp kavursunlar Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] 277638789

Onlar değilde Riri kasıp kavuracak ortalığı Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] 3268751438
Aslında Riri'ye uygun sevgili adayı arıyordum .
Usher yada Enrique Iglesias hangisi olabilir ki? Smile[/quote]

Hmm Düşün sen bi şöle baya taş olsun Enrique iyiymiş ama :zaa:
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptyÇarş. Ağus. 10, 2011 10:01 am Paylaş

Yarın dedim ama dayanamadım. Umarım bepenirsiniz (:

1. BÖLÜM

Katy : ‘’Günaydın KatyCats’lerim!”
Tüm sınıf ‘’Günaydın hocaaaaaam!” diye oldukça bitkin bir şekilde karşılık verdi baş belası müdirelerine. Hiçbiri, özellikle erkekler kendilerine ‘KatyCats’ diye hitap edilmesinden nefret ediyorlardı.
Katy : ‘’Biri mi öldü? Ne bu cansızlık? Ben okul- “
Kapının çalmasıyla tüm bakışlar kapıdan giren yakışıklı adama çevrilmiş, Katy’nin cümlesi yarıda kesilmişti. Tüm sınıf, en başta da Katy olmak üzere dikkatle adamı süzüyordu. Katy’nin dersini böldüğüne göre okuldan biri olmadığı kesindi.
-‘’Ben Bayan Perry’i arıyordum.”
Katy : ‘’Evet?”
-‘’Ben yeni beden öğretmeni Jake.”
Tüm sınıf kendi aralarında konuşmaya başladı. Hatta biri ses tonunu ayarlayamayıp ‘’Bu taş adamdan İngilizce öğretmeni olamayacağı kesin zaten. Adamdaki kaslara baksanıza!” deyivermişti.
Jake duyduklarına gülmemek için dudaklarını kemirmeye başladı. Başka bir yerde olsa söylenenlere bir cevabı mutlaka olurdu ama müdirenin önünde öyle bir hata yapamazdı çünkü kadının belanın diğer adı olduğunu daha gelmeden öğrenmişti.
Katy : ‘’Yeni beden öğretmeni olmanız dersimi bölmeye hakkınız olduğunu göstermez. Üstelik geç kaldınız! Ders başlayalı“ sözlerine ara verip kolundaki saatine baktı ‘’Tam-“
Bu kez Jake, Katy’nin sözlerini bizzat kendi konuşmasıyla böldü. ‘’Henüz ders başlamadı. Başlamayan dersi bölmek diye bir şey olduğunu da zannetmiyorum.”
‘’Bu adam eceline susamış olmalı!”
Sınıfın derinliklerinden gelen ses Katy’nin tepesinin tasını iyice attırmıştı. Sorumlulukları olmasa bu veletlere iki saniye bile dayanmazdı.
‘’Kapayın çenenizi! Ve ben gelene kadar kitabınızın 139. sayfasındaki parçaya çalışın. Gelince teker teker söyleteceğim hepinize. Eğer birinizin bile sesi çatallaşmış çıkarsa hepinizin kafasını kapartırım!” Bakışlarını Jake’e çevirip devam sözlerine devam etti ‘’Beni takip et!”
Katy önde, Jake arkada yürüken her ne kadar kendine engel olmaya çalışsa da bakışları müdirenin poposuna kayıyordu.
Katy : ‘’Kıçımı dikizlemekten vazgeç!”
Jake : ‘Arkada da mı gözlerin var?”
Katy : ‘’Benim her yerde gözlerim var ama bu kez gözlerimle görmedim . Boş atıp, dolu tuttum sadece. Sende sazan gibi atladın hemen!”
Sonunda odaya ulaşmışlardı. Katy hemen devasa büyülükteki koltuğuna oturmuştu ama Jake’e koridorda yaptıkları içi cezalandıracak, oturtmayacaktı.
Katy : ‘’İşte buradalar!”
Çekmecenin derinliklerinden çıkardığı anahtarlığı Jake’in önüne fırlattı. Katy’e bulaşmanın ne demek olduğunu gösterecekti ona!
Jake : ‘’Kafama atsaydın!”
Katy : ‘’Efendim?”
Jake’in söylediklerini anlayamamıştı. Kelimeleri ağzında öyle bir yuvarlıyordu ki anlaması biraz zordu zaten.
Jake : ‘’Anahtarları diyorum. Ne kadar çoklar. Hepsi benim mi?”
Katy : ‘’Yakşıklısın ama aklın kıt be adam!” demeyi çok isterdi ama sadece ‘’Lise mezunu musun?” diyebilmişti .
Jake : ‘’Anlamadım!”
Katy : ‘’Anlamamanız doğal . Benim dediklerimi anlamanız için birkaç seviye atlamanız lazım!”
Jake duyduklarına bozulsa da duruşunu hiç bozmamıştı. Böyle basit cümlelerle alt edilecek biri değildi o!
Jake : ‘’Hep böyle misiniz? İnsanları kendinizden soğutmak için elinizden geleni yapar mısınız?”
Katy : ‘’Bu sizi ilgilendirmez! İşiniz için buradasınız.”
Jake : ‘’Tabii ki ama şey?!”
Katy : ‘’Ne? Benden mi hoşlandın yoksa? En başından söyleyeyim kas yığını gibisin. Ayrıca iş arkadaşlarımla kırıştırmam! ”
Jake : ‘’Sizinle oturup tartışmayı çok isterdim ama tipim değilsiniz ayrıca öğrenciler beni bekler!”
Tam anahtarları almış kapıdan çıkacakken duyduğu o ses bulunduğu yere çivileyivermişti Jake’i.
Katy : ‘’Anahtarlarımı buraya getir!”
Jake : ‘’Bunlar benim değil mi?”
Katy : ‘’Tabii ki de senin değil şapşal. Sadece biri!”
Jake : ‘’Biri?”
Katy : ‘’Ne o şampiyon şaşırmış gibisin? “
Anahtarları Jake’in elinden kapıp aralarından en küçük olanı halkadan ayırıp karşısında öylece dikilen adama uzattı.
Jake : ‘’Ne bu? Posta kutusunun anahtarı mı?”
Katy : ‘’Benim sınırlarımdayken espri yapmaya çalışma bir daha. Üşüyorum! Ayrıca öğrencilerin beyinlerini geliştirmeleri lazım, kaslarını değil. Senin gibi olmalarını istemem doğrusu! O yüzden okulun sana en uygun yerini veriyorum. Değerimi bil!”
Jake : ‘’Peki nerede bura?”
Katy : ‘’Koridorun sonundaki merdivenlerden iki kaç aşağı in. O katta tek kapı var zaten, hemen bulursun. Ama senin zekan kotalı olduğu için doğru yeri bulamazsın. En iyisi ben götüreyim!”
Jake : ‘’1 dakika, 1 dakika! Burası zaten ilk kat.Aşağıda spor salonun işi ne?”
Katy : ‘’Spor salonu dediğimi hatırlamıyorum!”
Jake : ‘’Kömürlük mü verdin bana?”
Katy : ‘’Tuvaletlerin anahtarlarını vermediğime şükret!”

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||BÖLÜM SONU|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

sürç-i lisan ettiysem affola Embarassed
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptyÇarş. Ağus. 10, 2011 10:08 am Paylaş

Jake : ‘’Sizinle oturup tartışmayı çok isterdim ama tipim değilsiniz ayrıca öğrenciler beni bekler!”

La Jake Katy'nin neyini begenmiyosun oglum? Crying or Very sad
Melek, Katy'i tam bir cadı yapmışsın süper Crying or Very sad
Büyük bi zevkle okudum eline saglık :D
Gercekten yeteneklisin sen bu konuda ''bence'' :zaa:
Sanki roman kitabı falan okumuş gibi hissettim kendimi :D
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] EmptyÇarş. Ağus. 10, 2011 10:15 am Paylaş

La Jake Katy'nin neyini begenmiyosun oglum? Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] 3268751438
Melek, Katy'i tam bir cadı yapmışsın süper Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] 3268751438
Büyük bi zevkle okudum eline saglık :D
Gercekten yeteneklisin sen bu konuda ''bence'' Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] 795560
Sanki roman kitabı falan okumuş gibi hissettim kendimi :D

Gözünün önündeki afetin güzelliğinden haberi yok adamın Crying or Very sad
Ama kadının orasına burasına bakmayıda iyi biliyor :hehe:

Beğenmene sevindiim :yeep:
Teşekkür ederim Murat (:

Yuhh abartma o kadar güzel değil :D

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 6 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki