Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
YazarMesaj
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3055
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1694
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Katy Perry yi Beni.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 EmptyCuma Ekim 07, 2011 4:40 am Paylaş

Ovv yess ben yaziyim o zaman bebeyim Crying or Very sad
http://katyperryyibeni.tumblr.com
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2073
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1368
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/08/11

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 EmptyCuma Ekim 07, 2011 4:44 am Paylaş

Gerçekten mi ? Crying or Very sad
http://kkatycatt.tumblr.com/
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 EmptyCuma Ekim 07, 2011 4:50 am Paylaş

Sana zor gelirse ben yazarım tabi.
Ama senin yazdıgın gibi yazamam Crying or Very sad Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 10316
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 EmptyCuma Ekim 07, 2011 4:56 am Paylaş

Bende benim yazdığım gibi yazamıyorum zaten, o yüzden sorun yok Crying or Very sad

Çok sevinirim, mutlu olurum bebeyim la Crying or Very sad
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 EmptyCuma Ekim 07, 2011 5:00 am Paylaş

Tamam o zaman yarın eklerim faynıl bölümü bebeyim la Crying or Very sad
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 EmptyCuma Ekim 07, 2011 5:02 am Paylaş

Tamam , çok sağol bebeyim la Crying or Very sad
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 EmptyCuma Ekim 07, 2011 5:08 am Paylaş

No pırablım bebeyim her zaman Crying or Very sad
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 EmptyC.tesi Ekim 08, 2011 7:35 am Paylaş

7.Bölüm
- Final-
-Okul Gezisinde Vahşet-.

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 16700

Bu bölüm herşey sona erecek.Masum insanlar sebepsiz yere kurban giderken,Bir yandanda sevinenler olucak.Peki sevinenler kimmi olucak? Oku ve Gör.Bu bölüme sürpriz bir İsim dahil olucak. "Yiyici Murat."

---------------------------------
Bugün günlerden Pazartesi.
Öğrenciler yeni bir güne başlamak için oldukça heyecanlıydılar, tabi Öğretmenlerde öyle.Bu heyecanın sebebi tabikİde dersler degil "Okul Gezisi". Bir sürü masum insan(Öğrenciler,Öğretmenler) herşeyden habersizdi.

Katy'nin sınıfındaki öğrenciler herşey için hazırdı.Hepsi,bahçede ; onları Tepedeki ormana götürücek otobüsü bekliyorlardı.Onlar'ın düşüncesi "harika bir pikniğin onları beklemesiydi" fakat dogru olan bu degildi.
Sonunda herkesin hayatını degiştirecek otobüs,Okul'un bahçesine yanaştı.
Katy : "Hadi herkes otobüse,aşağıda bir tane öğrenci görmek istemiyorum"
Jason :"Hocam,Tina bugün geziye katılamıycak,sabah bana telefon acıp çok fena üşüttügünü söyledi,bilginiz olsun istedim."
Katy :"Tamam Katycat şimdi dogru otobüse der ve poposuna bir tane şaplak atar"
Jake : "Tamam öğretmenlerde hazır,öğrencilerde.Harekete geçme zamanı geldi" (Katy'e bakarak sırıtır)
Tina hariç,Bütün ekip tamamdır hareket zamanı gelmiştir.

------------------------------------------------
Tina aslında hasta degildir.Arkadası Jason'a yalan söylemiştir.Tabi bununda bir sebebi vardır.Peki bu sebep acaba nedir?
Tina telefonla konuşur.
Tina : "Herşey konustugumuz gibi,bugünün sonunda Katy senin Jake ise benim olucak."
Telefondaki esrarengiz arkadası ile uzun uzun konustuktan sonra telefonu sonunda kapatır. Tina acaba neler planlıyordur?

---------------------------------------------------
Katy ve Jake otobüste yanyana oturmuştur.Tabikide el ele tutuşmuşlardır.Bütün yol boyunca birbirlerini hayranlıkla izlemişlerdir fakat bu ilişkinin sonu farklı yerlere gitmektedir.İki masum sevgili herşeyden habersizdir.Katy,Jake'in evlenme teklifini bugün ormanda cevaplayacagı icin cok heyecanlıdır.Acaba cevabı ne olacaktır?
Sonunda otobüs tepedeki ıssız ormana varmıştır.Bütün ögrenciler güle oynaya otobüsten inerler.Otobüs şöförü,otobüs boşaldıktan sonra telefonla birini arar : Tamam onları ormana getirdim anlaştıgımız gibi,parayı ne zaman getiriceksin?
Telefondaki şahıs : "Bugünün sonunda, istedigimi alınca Ovv yess"
Otobüs şöförü işbirliği yaptıgı esrarengiz kişinin manyak oldugunu düşünür.Nasıl böyle bir manyakla işbirliği yapabilirim diye kendi kendine yakınır.
Sonunda yemek vakti gelmiştir.Öğrenciler farklı yerlere bölünmüş,öğretmenlerde farklı yere bölünmüş fakat Katy ve Jake hepsinden ayrı bir yerde oturup aşklarını gideriyorlardı.Herşey çok güzel gibi görünsede sonu ne yazıkki kötü bitecekti.Bu ortamı uzaktan biri seyrediyordur.Herkes yemeğini yerken o ise sadece Katy'i "yimek" istiyordur.Ama biraz sabırlı olmalıdır sinsi sinsi içinden konuşur.Bir anda ormanda sis oluşur.Herkes şaşkın olsada onların rahatını bir sis bozamıycaktır.Onlar'ın rahatını bozucak ancak ve ancak tek kişi vardır."Yiyici Murat"

--------------------------------------------------------------
Tina sonunda işbirlikçisi Murat'ın yanına varmıştır.2 si uzaktan mutlu bir tabloyu seyretmektedir fakat o mutlu tablonun birazdan bozulacgı için ikisindede ayrı bir sevinc vardır.2 side manyagın önde gideni,psikopatın tekidir.
Tina :"Jake,Katy'e evlenme teklifi etti."
Murat :"Neee?Bunu şimdimi söylüyosun?Katy onayladımı peki? Hayır,hayır Katy o şapşal'a evet diyemez."
Tina :"Onları uzaktan izlemiştim,Katy biraz daha zaman istedi,yanılmıyorsam bugün yanıtlıycak."
Murat :"Tamam o zaman bizde işi hızlandırırız.Katy tam yanıtı vericegi zaman herşey biticek.Jake senin Katy ise benim olucak"
Tina :"Peki ya öğrenciler?"
Murat :"Onları umursayan kim? Bugün burada kan çıkıcak,herkes ölümü tadıcak"
Tina bir yandan yeşilçamdaki kötü adamlar gibi sırıtır.

Artık planı uygulama vakti gelmiştir.Murat ormanı terkedip gerekli aletleri getirmek için yola koyulur.Tabi Tina öyle zanneder.Murat,Tina ile konustukları gibi hareket etmiycektir.Onun icin bugün ordan sadece 2 kişi sağ çıkmalıdır.1.si Murat peki ya 2.si?
Tina,Murat'ı eve gidip silah alıcağını zannediyodur.Tina en cok Roket atar'ı görmek istiyordur.Hayatında bir kerede olsa Roket atar kullanmak istemiştir.Ve o gün Onu kullanabilceğini zanneder.Murat tüm herşeyi önceden planlamıştır.Jeep'inin arkasına roket atar,,taramalı,pompalı,Sniper ve El bombaları koymuştur.Tabi Tina'nın hayali Roket atarda Jeeptedir. Murat farklı bir mekandan Katy'nin oldugu yere odaklanmıştır.Murat Orman'ın öyle bir yerinde duruyordur ki.Tina'nın durdugu yeri bile görebiliyordur.

*Planı uygulama zamanı !
Murat planı uygulamak için Katy'nin yanıtlama anını bekliyordur.Tüm ekipmanlar yanında hazırdır.Ormanda derin bir sis vardır.Katy bir an ayağa kalkar öğrencileri ve Öğretmenler'i bir araya toplayıp birşey açıklıyacagını söyler.
Katy : "Bugün size hayatımın en önemli kararını acıklıycam"
Herkes şaşırır,Murat haric.
Katy :"Biliyorsuz ben Jake ile uzun bir süre olmasada flört ediyorum ve bana dün evlenme teklifi etti bende bu verecegim kararın dogru olacağını düşünüyorum."
Murat :"Senin dogru kararın benim Katy,senin hayatın benim zaten beni görünce fikrin degisicek."
Katy :"Yanıtım şudur kii -"Ovv yess."
Herkes birbirine bakar Murat'ta agzı acık seyrediyordur.
Murat :"Nee?Ovv yess mi?Bu kız benim ruh ikizim."
Katy :"Eveet eveet" Katy 3.evet'i söyleyemeden bir silah sesi duyulur.Öğrenciler ve Öğretmenler panikler.
Manyak Murat yanlışlıkla silah'a dokunmuştur.Tina'da ne oldugunu cözmeye calısıyordur.
Murat :"Bu kadar yeter!Güle Güle Na na na na na na na na na yeah High School!"der ve Tam onların oldugu yere bir el bombası atar tüm herkesi acımasızca öldürür.Tina kahkaha atarak uzaktan izler.Ortalık kan gölüne dönmüştür.Tüm ögrenciler ve öğretmenler hayatını kaybetmiştir.Ancak o ortamda bulunan 4 kişi daha hayattadır.Uzuzn bir sessizlik olur.Jake ve Katy korkarak birbirine sarılırlar.Tina yavaşça onların oldugu yere yönelir ve derin bir kahkaha atar.
Katy :"Sennnn...Bütün bunları seeeen yaptın!"
Tina :"Tabiki bayan Katy,Jake'in yanında seni görmeye tahammül edemiyordum anlıyormusun?edemiyorduuum!"
Murat oldugu yerden onları izler.
Katy :"Neler saçmalıyorsun sen?"
Tina :"Elveda deyin bayan Katy,Jake en başından beri benimdi ve sen onu elimden aldın,şimdi bunu ödeme vakti"der ve Silahını çıkarıp Katy'e yöneltir.Manyak Murat bunu önceden tahmin etmiştir ve cok rahat hareket ediyodur şarkı söyleyerek Omzuna Roket atar'ı yerleştirir ve en büyük hayali Roket atar kullanmak Olan Tina'ya dogru ateş eder.Ortalık dumana bogulmuştur ayakta kalanların sayısı 3'e düşmüştür.
Jake ve Katy hafif yaralanmıştır ve onları uzaktan bir kişinin daha izledigini anlamışlardır.Murat yavaş yavaş öne cıkar.
Murat :"Ee Katy demek evleniyosun hee?Dogru tercih ama evlenmek istedigin adam yanlış"
Katy :"Sende kimsin?"
Murat :"Senin en büyük hayranınım zilli.Senin icin buralara Türkiyelerden geldim ben gelip seni bulana kadar 10 sene gecmis.En son sen sarkıcıydın simdi ögretmen olmuşsun ama artık öğretmenliğide bırakıp evinin kadını cocuklarının anası olucaksın uleeeeyn" diyip cebinden cıkardıgı silahla Jake'i vurur.
Katy aslında Jake'in öldügüne üzülmüyordur.O herzaman, onu uzaktan birinin dünyalar kadar sevdigini hissetmiştir.O kişide şu an tam karşısında duruyordur. Evet sonunda Herşey bitti.Murat ile Katy evlendi juniorları oldu,Katy müslüman oldu,Murat Katy'i "yi" di derkeeeeennnnnn bu bölümede son noktayı koyuyorum. Okudugunuz icin teşekkürler aa dostlarr umarım begenmişsinizdir Crying or Very sad

KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 EmptyC.tesi Ekim 08, 2011 8:01 am Paylaş

Kendi senaryoma yorum yapacağım aklımın sahilinden geçmezdi heralde Crying or Very sad
Sanırım ben Yüzyılın en üşengeç amatör senaristi falan seçilirim Crying or Very sad

Neyse konuyu dağıtmayalım :D
Very very amazing, fantastik bir final olmuş :zaa:
Sonuda ayrı bi güzel olmuş, Katy'i müslüman yapmalar, juniorlar falan çok interesting olmuş Crying or Very sad
Kendinide mükemmel bir kişiliğe bürümüşsün. O kadar psikopat değilsin sen yaa Crying or Very sad

Bu güzel faynıl bölümünü yazıp bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim bebeyim. Eline, koluna, klavyene sağlık. Tekrar teşekkür ederiim :mutluluk:

7 Bölüm boyunca yorumlarını eksik etmeyen, devamlı yanımda olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız :mutluluk:

-Edit: Murat ve Katy'nin cünyırlarından birinin adıda Melek. Arkadaş eklemeyi unutmuş Crying or Very sad
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 EmptyC.tesi Ekim 08, 2011 8:13 am Paylaş

Ahaha aklımın sahilinden iyiymiş Crying or Very sad
Evet hem üşengec hemde sakarsın :a
Ahaha bi anda aklıma o geldi valla Crying or Very sad
Beğenmene sevindim orti,Rica ederim ne demek,lafı bilem olmaz Crying or Very sad

Edit : Adını sakar göbek adını Melek koyucam Crying or Very sad
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 EmptyC.tesi Ekim 08, 2011 8:18 am Paylaş

Üşengeç olabilirim ama sakar değilim :a :a

Edit: Bari adını Melek, göbek adını sakar koy Crying or Very sad
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 EmptyC.tesi Ekim 08, 2011 8:52 pm Paylaş

Woww.
Çok GüzeL olmuşş
Murat Abi sende Ne cevherler Vamrış Böyle Crying or Very sad
Eline Sağlık (:
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6593
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4042
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ANKARA
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 EmptyC.tesi Ekim 08, 2011 9:54 pm Paylaş

Katy :"Yanıtım şudur kii -"Ovv yess."
Herkes birbirine bakar Murat'ta agzı acık seyrediyordur.
Murat :"Nee?Ovv yess mi?Bu kız benim ruh ikizim."
Katy :"Eveet eveet" Katy 3.evet'i söyleyemeden bir silah sesi duyulur.Öğrenciler ve Öğretmenler panikler.
Manyak Murat yanlışlıkla silah'a dokunmuştur.Tina'da ne oldugunu cözmeye calısıyordur.
Murat :"Bu kadar yeter!Güle Güle Na na na na na na na na na yeah High School!"der ve Tam onların oldugu yere bir el bombası atar tüm herkesi acımasızca öldürür.Tina kahkaha atarak uzaktan izler.

Murat :"Ee Katy demek evleniyosun hee?Dogru tercih ama evlenmek istedigin adam yanlış"
Katy :"Sende kimsin?"
Murat :"Senin en büyük hayranınım zilli.Senin icin buralara Türkiyelerden geldim ben gelip seni bulana kadar 10 sene gecmis.En son sen sarkıcıydın simdi ögretmen olmuşsun ama artık öğretmenliğide bırakıp evinin kadını cocuklarının anası olucaksın uleeeeyn" diyip cebinden cıkardıgı silahla Jake'i vurur.
Katy aslında Jake'in öldügüne üzülmüyordur.O herzaman, onu uzaktan birinin dünyalar kadar sevdigini hissetmiştir.O kişide şu an tam karşısında duruyordur. Evet sonunda Herşey bitti.Murat ile Katy evlendi juniorları oldu,Katy müslüman oldu,Murat Katy'i "yi" di derkeeeeennnnnn bu bölümede son noktayı

off bu kısmına öldüm yaa allah iyiliğini versin murat çatladım gülmekten off tamam sakinim ayrıcada çok kızgınım bittiği için keşke bitmeseydi Crying or Very sad iyi ki yazdın mı desem keşke yazmasamıydın desem anlamadım ama süper olmuş çok güldüm karnım çok ağrıdı walla off uzun mu oldu biraz ne

En son küçük cadı tarafından Paz Ekim 09, 2011 1:20 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://forum.emreaydin.org/
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 EmptyPaz Ekim 09, 2011 12:24 am Paylaş

Ben bu senaryoyu daha önce hiç okumamıştım.
Sadece finali okudum ve bayıldım. :D
Harika bir finaldi.
Hatta okuduğum en güzel finallerden biriydi diyebilirim.
Çok güldüm yaa.
Ellerine sağlık. Crying or Very sad
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1831
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1333
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : herhangi bir yerden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hayal 'gerçekten' gü
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 EmptyPaz Ekim 09, 2011 1:14 am Paylaş

Hiçbir vahşete bu kadar güleceğim aklıma gelmemişti Crying or Very sad
Ellerine sağlık Murat bir ilke daha imza attın sper
Plan çok iyiymiş aslında bende Çine gidip bunları mı yapsam ki scratch
Repliklere bölümlere fikre sona finale bayıldım ve çok eğlendim Crying or Very sad
Hayal gününe hayran oluyor bu sonun daha az kansız olanını yaşamanı diliyorum :hehe:

Final hariç tüm güzel ve eğlenceli bölümleri yazan Melek'imi sevgiyle kucaklıyor yeni senaryolarda görüşmek üzere yorumumu bitiriyorum. Cool

KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 EmptyPaz Ekim 09, 2011 2:19 am Paylaş

●Ķevseŗ● demiş ki:
Hiçbir vahşete bu kadar güleceğim aklıma gelmemişti Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 3268751438
Ellerine sağlık Murat bir ilke daha imza attın Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 2338788160
Plan çok iyiymiş aslında bende Çine gidip bunları mı yapsam ki scratch
Repliklere bölümlere fikre sona finale bayıldım ve çok eğlendim Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 3268751438
Hayal gününe hayran oluyor bu sonun daha az kansız olanını yaşamanı diliyorum Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 347122

Final hariç tüm güzel ve eğlenceli bölümleri yazan Melek'imi sevgiyle kucaklıyor yeni senaryolarda görüşmek üzere yorumumu bitiriyorum. Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 675700275

Beni bi tek düşünen Kevser var zaten :hih1: Crying or Very sad
Çok teşekkür ederim hayatım, başka senaryolarda görüşmek biraz imkansız ama biz senle görüşürüz yine :zaa: Crying or Very sad
Kocaman kocaman öpüyorum Cool
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 6 EmptyPaz Ekim 09, 2011 4:00 am Paylaş

Teşekkür ederiz kızlar :D

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 6 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6