Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
YazarMesaj
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2073
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1368
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/08/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 11:12 am Paylaş

Teşekkür ederim Dilaraaa (:
-Hala bir takma ad bulamadım kusura kalma :hehe:
http://kkatycatt.tumblr.com/
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 11:19 am Paylaş

`melek~* demiş ki:
Teşekkür ederim Dilaraaa (:
-Hala bir takma ad bulamadım kusura kalma :hehe:

Sorun etme bulursun daha Laughing
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6593
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4042
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ANKARA
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 10:25 pm Paylaş

Katy: ‘’Oldukça büyüleyici gözlerini üzerimden çek sersem!”
Katy söylediklerinin farkına varınca ağzını elleriyle kapattı. Böyle bir hatayı nasıl yapabilmişti? Düşmanına nasıl iltifat edebilmişti?
Jake: ‘’Gözlerimi gerçekten büyüleyici mi buluyorsun?”Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 795560

ohhhh bu iyi geldi sabah sabah devam
http://forum.emreaydin.org/
~│•Özgé•│~
Co-Admin
Co-Admin
~│•Özgé•│~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 13857
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4359
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Eskişehir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melo'm ♥

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 10:43 pm Paylaş

Ahaha süper olmuş bölüm. :D
Hele de sonu. :hehe:
Yeni bölümü merakla bekliyorum. (:
ηiℓуу●
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ηiℓуу●
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 8065
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3979
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Petrova Fire.

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 10:55 pm Paylaş

Vuhhhuuuu! Vav canınaa! Süper olmuş yav! En beğendiğim bölümdü. Akıcı yazıyorsun beni hiç okurken sıkmıyorsun. Sonuna bitttiiiiiiiiim! Süpersin süper! :hehe: Katy'de maviş Ümitte maviş oooh mavişler ordusu. Crying or Very sad Devamını bekliyore, yeni bölüm çabuk gelsin. :zaa: :by:
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1831
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1333
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : herhangi bir yerden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hayal 'gerçekten' gü

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 11:04 pm Paylaş

Yine harika olmuş Melek ellerine sağlık (:
Katy çok sevimli geldi bu bölüm bana bütün o gerginliğine rağmen
Daha öncede söylemiştim sanırım ama bu senaryoyu okurken gerçekten çok eğleniyorum
Ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum (:
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 11:53 pm Paylaş

daha14 demiş ki:
Katy: ‘’Oldukça büyüleyici gözlerini üzerimden çek sersem!”
Katy söylediklerinin farkına varınca ağzını elleriyle kapattı. Böyle bir hatayı nasıl yapabilmişti? Düşmanına nasıl iltifat edebilmişti?
Jake: ‘’Gözlerimi gerçekten büyüleyici mi buluyorsun?”Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 795560

ohhhh bu iyi geldi sabah sabah devam

Teşekkürler (:

~│•Özgé•│~ demiş ki:
Ahaha süper olmuş bölüm. :D
Hele de sonu. Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 347122
Yeni bölümü merakla bekliyorum. (:

Beğenmene çok sevindim canım :mutluluk:
Teşekkürler (:

e.s.sever demiş ki:
Vuhhhuuuu! Vav canınaa! Süper olmuş yav! En beğendiğim bölümdü. Akıcı yazıyorsun beni hiç okurken sıkmıyorsun. Sonuna bitttiiiiiiiiim! Süpersin süper! Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 347122 Katy'de maviş Ümitte maviş oooh mavişler ordusu. Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 3268751438 Devamını bekliyore, yeni bölüm çabuk gelsin. Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 795560 Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 100659

Teşekkür ederim yavv :D
En beğendin bölüm? Diğerlerini beğenmedin yani? Crying or Very sad
Şakaydı sadece :D
İltifatlar için teşekkür ederim :mutluluk:
Mavişler ordusu :zaa: Çok sevdim bunu :D

heart vacancy demiş ki:
Yine harika olmuş Melek ellerine sağlık (:
Katy çok sevimli geldi bu bölüm bana bütün o gerginliğine rağmen
Daha öncede söylemiştim sanırım ama bu senaryoyu okurken gerçekten çok eğleniyorum
Ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum (:

Teşekkür ederim canım (:
Bu bölüm uğraşacak şeyler bulamadı da ondandır :hehe:
Tekrardan çok teşekkür ederim canım :mutluluk:
delicik
Deneyimli
Deneyimli
delicik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1265
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1267
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bulgaristan Balchik

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyPaz Ağus. 14, 2011 3:20 pm Paylaş

er zamanki gibi harika olmus devamini bekliyorum
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyPaz Ağus. 14, 2011 11:49 pm Paylaş

Teşekkürler (:
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3055
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1694
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Katy Perry yi Beni.

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyPerş. Ağus. 18, 2011 2:01 am Paylaş

Ovv Teenege Dream'le kopmalar,Kay ve Jake birbirine ısınmaya başlıcak sanırım bir sonraki bölüm :Z
Yine bir sıradışı bölümdü,Süpersin Melek :D
http://katyperryyibeni.tumblr.com
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyPerş. Ağus. 18, 2011 2:08 am Paylaş

Jack`DaNieLsSs'~ demiş ki:
Ovv Teenege Dream'le kopmalar,Kay ve Jake birbirine ısınmaya başlıcak sanırım bir sonraki bölüm :Z
Yine bir sıradışı bölümdü,Süpersin Melek :D

Kay mı Katy mi? Crying or Very sad
Ovv yes tamam anladım ben Crying or Very sad Crying or Very sad

Bu arada teşekkür ederim Murat :D
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyPerş. Ağus. 18, 2011 2:15 am Paylaş

Allah Kahretsin fena yakalandık Crying or Very sad Crying or Very sad
Ovv yes Ödeştik o zaman Crying or Very sad
Rica ederim :zaa: :D
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyPerş. Ağus. 18, 2011 2:23 am Paylaş

Hemde ne fena Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 3268751438 Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 3268751438
Öyle oldu Crying or Very sad
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 9:01 am Paylaş

4. BÖLÜM

Katy : ‘’Benim düşüncelerim seni neden bu kadar çok ilgilendiriyor?”
Jake yerinde huzursuzca kıpırdandı. Kendi yapmaya çalıştığı şeyi şimdi Katy ona yapıyordu. Ama asıl problem soruya ne cevap vereceğiydi. ‘’Dışarıdan fazla belli etmesem de senden ilk gördüğümden beri elektrik alıyorum. Elektrik santrali gibisin mübarek.” Diyemezdi. Derse bile Katy, elektrik santralini Jake’in herhangi bir yerine monte ederdi hiç şüphesiz.
Jake: ‘’İlgilendirmek? Neden ilgilendirsin canım, ben sadece merak ettim!”
Karşısındaki şapşal adamın bu kadar saf olduğunu tahmin etmemişti Katy. Olayları istediği yöne, kolayca çevirebiliyordu. Söyledikleri yüzünden bir çuval inciri berbat ettiğini düşünmüştü ama kıvrak zekası sayesinde hem incir çuvalını kurtarmış hem de bir tane incir çuvalını da yanına hediye kazanmıştı.
Katy tek kaşını kaldırarak ‘’ Fazla merak iyi değildir. Öğretmediler mi sana?” dedi. Her kelimesinde adamın şekilden şekle giren yüzünü izlemek onu eğlendiriyordu.
Jake konuyu değiştirmenin onun için en iyisi olacağını düşünüp ‘’Bu saatte burada ne işin var?” dedi. Ağzından bir şeyler kaçırmak istemiyordu.
Katy: ‘’Bunu yargılayacak en son kişi sensin.”
Jake: ‘’Neden anlaşamıyoruz biz?”
Katy: ‘’Problem seninle anlaşamamak değil. Şu anda sende buradasın ve ben senden daha iyi bir mevkii ye sahibim. O yüzden benim sana hesap sormam gerekiyor, senin bana değil.”
Kadın haklıydı. O müdüreydi kendisi ise basit bir öğretmen.
Jake: ‘’Pardon.”
Katy: ‘’Sorun değil.” Dedi ve gözlerini kocaman açarak sözlerine devam etti. ‘’Bana bak; yoksa okula bomba falan mı yerleştirdin? Amacın hepimizi öldürmek mi?”
Jake duyduklarına sesli güldü.
Jake: ‘’Hayal gücüne hayran olduğumu bilmeni isterim. Oldukça kısa sürede o kadar enteresan şeyler ortaya atıyorsun ki etkilenmemek elde değil.”
Duydukları hoşuna gitmişti Katy’nin. Başkalarından –öğrencileri dışında- böyle güzel sözler duymayalı çok uzun zaman olmuştu. Her ne kadar kendine kabul ettiremese de gururunu okşamıştı.
Katy: ‘’Teşekkür ederim.”

o-o-o-o-o-o-o-o-o

Elena : ‘’Beni ektiniz sandım!”
Elena’nın sitem dolu sözleri Dean’ın içini acıtmıştı. Hep Rihanna’nın yüzünden biricik arkadaşını üzmüştü. Ne adi bir herifti!
Riri : ‘’Hadi ama El. Alt tarafı 10 dakika geciktik.”
Dean: ‘’Hem biz seni hayatta ekmeyiz!”
Elena: ‘’Tamam ya özür dilerim. Biraz fazla acıtasyon yaptım galiba. Hadi gidelim.”
Dean, Elena’nın bedenini kollarıyla hoyratça sarıp, yumuşak saçlarına öpücükler kondurmaya başladı. Onu çok seviyordu.
Riri: ‘’Mükemmel sevgi gösteriniz bittiyse gidelim mi artık?”
Elena: ‘’Ahh… Şey… Sevgilini alıkoydum özür dilerim.”
Dean: ‘’Her şeye özür dilemeyi kes El. Riri aramızdaki bağın oldukça kuvvetli olduğunu biliyor. Anlayış göstereceğine eminim!”
Riri yüzüne yerleştirdiği zoraki gülümseme ile ‘’Tabii canım. Dean haklı. Takılın siz.” Dedi ama Dean’ın söyledikleri onu sinir etmişti.

o-o-o-o-o-o-o-o-o

Okuldaki ilk dersini merak ediyordu Jake. Bu okul daha önce eğitim verdiği okullardan çok farklıydı. Adı gibi öğrencileri de bir garipti.
Dersi olduğu sınıfa girdiğinde kimsenin onu takmaması egosunu zedelemişti. Oysa daha önce hiç beden öğretmenleri olmadığı için kendisinin bir ilk olduğunu düşünmüş, diğer hocalardan daha çok sevileceğini tahmin etmişti. Ama bu öğrenciler beklentilerinin oldukça aşağısındalardı.
Sınıfa sesini duyurmak için oldukça yüksek bir ses tonuyla ‘’Günaydın arkadaşlar!” dedi. Bu tüm ilginin üzerinde toplanmasına yetmişte artmıştı bile.
Jake: ‘’Ben yeni beden öğretmeniniz Jake. Jake Hudson.”
Sınıfın derinliklerinden gelen bir ses ayağa kalktı ve sesindeki beğeni tınısıyla kendini tanıttı.
Tina: ‘’Merhaba Jake. Bende Tina. Memnun oldum.”
Jake: ‘’Jake? Onun sonunda bir hocam, öğretmenim falan olması gerekmez mi?”
Tina: ‘’Siz bizden daha genç duruyorsunuz. Öyle söyleyince kendinizi yaşlı hissetmeyin?”
Jake: ‘’Bırakta ona ben karar vereyim. Haa? Ne dersin?”
Tina: ‘’Densizlik ettim özür dilerim.”
Jake: ‘’Pekala oturabilirsin …” Kızın adı bir türlü aklına gelmiyordu.
Tina: ‘’Tina.”
Jake: ‘’Tina.”
Tüm öğrencilerle tek tek tanıştıktan sonra erkekler için futbol seçmeleri, kızlar içinde amigoluk seçmelerinden bahsetti. İlgi gösterileceğini pek sanmıyordu ama yinede şansını denemeliydi.

o-o-o-o-o-o-o-o

Sabahtan beri uğraşacak hiçbir şey bulamamıştı Katy. Ne bir öğrenciyle dalga geçebilmişti ne de yeni beden hocasıyla laf dalaşına girebilmişti. Bu durum canını sıkıncada soluğu Jake’in sınıfında almıştı.
Jake: ‘’Kapı çalmak nedir bilmez misin sen?”
Camsız gözlüklerinin altından bakarak alayla sırıttı Katy. İşte şimdi keyfi yerine geliyordu. Bu adamla uğraşmak nedendir bilinmez ama onu çok eğlendiriyordu.
Katy: ‘’Senden daha çok şey bildiğim bariz belli.”
Jake: ‘’Bir şey mi oldu?”
Katy: ‘’Hayııır. Canım sıkıldı ve buraya geldim. Bir sakıncası mı var?”
Jake: ‘’O devasa büyüklükteki mavi gözlerini benden uzaklaştırırsan bir sakıncası olmayacak.”
Katy: ‘’O devasa büyüklükteki mavi gözlerimin sana bir zararı mı var?”
Jake: ‘’Yooo.”
Katy: ‘’Bende öyle düşünmüştüm zaten. Ee ne yapıyordunuz?”

|||||||||||||||||||||||||| bölüm sonu |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

2 kez yazdım bu bölümü ama ikisi de hiç hoşuma gitmedi. Beğenmezseniz kusuruma bakmayın -,-
Ve kendime ortak arıyorum. İlgilenenler özel mesaj atarsa sevinirim :D
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 9:19 am Paylaş

O devasa büyüklükteki mavi gözlerimin sana bir zararı mı var?”

Ba-yıl-dım!
Yine olagan üstü olmuş Melek ellerine saglık :zaa: :D
Ortagın ben olabilirim dicem ama beceremem Crying or Very sad
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 9:22 am Paylaş

A-bart-ma!
Teşekkür ederim :D

Becerirsin bee :D Eğer isterden kapım hep açık Crying or Very sad
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 9:31 am Paylaş

`melek~* demiş ki:
A-bart-ma!

Becerirsin bee :D Eğer isterden kapım hep açık Crying or Very sad

Evet öyle ama.
İsterdenmii? Vuhhuu Crying or Very sad
Yok sen süper yazıyosun,ben bozarım senaryoyu Crying or Very sad
Ama bekleyelim bi, kimse gelmezse ben gelirim Crying or Very sad
ηiℓуу●
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ηiℓуу●
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 8065
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3979
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Petrova Fire.

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 9:36 am Paylaş

Vuhhu! Dehşet! Vahşet! Süper! Bayıldım! Öldüm! Bittim! Yuh ya! Süper olmuş! Hastayım şu Jake'le Katy'nin atışmasına! Çok iyi laf sokuyolar. Özellikle Katy. Laughing Süper olmuş süper süper süper! Yeni bölüm çabuk gelsin! Mad
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 9:43 am Paylaş

Jack`DaNieLsSs'~ demiş ki:
`melek~* demiş ki:
A-bart-ma!

Becerirsin bee :D Eğer isterden kapım hep açık Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 3268751438

Evet öyle ama.
İsterdenmii? Vuhhuu Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 3268751438
Yok sen süper yazıyosun,ben bozarım senaryoyu Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 3268751438
Ama bekleyelim bi, kimse gelmezse ben gelirim Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 3268751438

Lanet olsun, kontrol etmeyi unuttum Embarassed
Yenildim mi şimdi? Crying or Very sad
Neyse tebrik ede... etmem. Biraz hoşgörülü olsana nan Crying or Very sad

Kendin bilirsin. Teklif var, ısrar yok Crying or Very sad

e.s.sever demiş ki:
Vuhhu! Dehşet! Vahşet! Süper! Bayıldım! Öldüm! Bittim! Yuh ya! Süper olmuş! Hastayım şu Jake'le Katy'nin atışmasına! Çok iyi laf sokuyolar. Özellikle Katy. Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 277638789 Süper olmuş süper süper süper! Yeni bölüm çabuk gelsin! Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 960134461

Teşekkür ederim, teşekkür, teşekkür, teşekkür, teşekkür :hehe:
zynp ~Tutkun.
Deneyimli
Deneyimli
zynp ~Tutkun.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1728
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 905
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ...

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 10:17 am Paylaş

Jake: ‘’O devasa büyüklükteki mavi gözlerini benden uzaklaştırırsan bir sakıncası olmayacak.”

Burası çok güzeldi.
-Devam.
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 10:19 am Paylaş

Teşekkürler (:
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6593
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4042
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ANKARA

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 10:26 pm Paylaş

Katy: ‘’Senden daha çok şey bildiğim bariz belli.”
Jake: ‘’Bir şey mi oldu?”
Katy: ‘’Hayııır. Canım sıkıldı ve buraya geldim. Bir sakıncası mı var?”
Jake: ‘’Yooo.”
Katy: ‘’Bende öyle düşünmüştüm zaten. Ee ne yapıyordunuz?”

devam cnm çok güzel yazıyosun
http://forum.emreaydin.org/
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyPaz Ağus. 21, 2011 1:25 am Paylaş

Teşekkürler (:
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyPaz Ağus. 21, 2011 4:40 am Paylaş

Ama Riri'me acımaya başladım ben.
Katy&Jake iyi ikili oldular.
Dean ve Elena'ya dalma noktasına geldim.
Süperdi gene.
Ellerine sağlık Melek (:
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 4 EmptyPaz Ağus. 21, 2011 8:14 am Paylaş

Teşekkür ederim Dilara (:

En son `melek~* tarafından Paz Ağus. 21, 2011 10:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 6 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki