Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
YazarMesaj
zynp ~Tutkun.
Deneyimli
Deneyimli
zynp ~Tutkun.
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1728
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 905
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ...
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyPerş. Ağus. 11, 2011 10:43 pm Paylaş

dadlucadııı demiş ki:
Süperdiiiiiiii :D
Riri'ye yakın zamanda birini bul o Dean'a dalıcam yoksa gitsin Elena'sıyla kırıştırsın :hıh:
Çok beğendim melekkk devam (:
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6593
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4042
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ANKARA

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyPerş. Ağus. 11, 2011 10:45 pm Paylaş

yb ne zaman bence hemen gelsin walla
http://forum.emreaydin.org/
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2073
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1368
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/08/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyPerş. Ağus. 11, 2011 10:57 pm Paylaş

Yorumlar için teşekkür ederim :D
Beğenmenize çok sevindim :mutluluk:

Ayrıca bölümü daha yeni ekledim. Biraz sabır
http://kkatycatt.tumblr.com/
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyPerş. Ağus. 11, 2011 11:14 pm Paylaş

bari küçük bir kopya ver
ηiℓуу●
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ηiℓуу●
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 8065
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3979
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Petrova Fire.

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 12, 2011 12:38 am Paylaş

Ahahah.:D Eğlenceli bir senaryo çok beğendim.:D Yeni bölümü bekliyorum emeğine sağlık.:D Katy Perry'de severim fakat senin kadar büyük bir hayranı değilimdir.:D Ümitle düşününce ikiside maviş maviş güzel duruyorlar.:D Devaaaaam.:D
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 12, 2011 12:42 am Paylaş

Beğenmene çok sevindim :mutluluk:
Teşekkür ederim :D

Katy'i sevmeyen ölsün zaten Crying or Very sad

Mavişlerin uyumu :zaa:
Hiç o bakımdan düşünmediydim :hehe:
ηiℓуу●
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ηiℓуу●

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 12, 2011 12:49 am Paylaş

Ben düşündürdüm merak etme. :hehe:
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1831
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1333
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : herhangi bir yerden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hayal 'gerçekten' gü

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 12, 2011 12:51 am Paylaş

yaşıyor gibi hissetiğim senaryoları okumaya bayılıyorum daha ilk bölümlerden beni fazlasıyla içine çeken bir senaryo yazdığını söylemek istiyorum ellerine sağlık yine çok güzel olmuş (:
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 12, 2011 12:55 am Paylaş

heart vacancy demiş ki:
yaşıyor gibi hissetiğim senaryoları okumaya bayılıyorum daha ilk bölümlerden beni fazlasıyla içine çeken bir senaryo yazdığını söylemek istiyorum ellerine sağlık yine çok güzel olmuş (:

Teşekkür ederim canım :mutluluk:
Senaryomada seni içine çektiği içinde teşekkür etmeyide unutmayım Crying or Very sad
ηiℓуу●
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ηiℓуу●

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 12, 2011 12:56 am Paylaş

Arkedeşe katılıyorum. :zaa:
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 12, 2011 12:58 am Paylaş

Sanada teşekkür ederim o zaman :mutluluk:
ηiℓуу●
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ηiℓуу●

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 12, 2011 1:00 am Paylaş

Yeni bölüm ne zaman o zaman? :zaa:
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 12, 2011 1:02 am Paylaş

Bilmiyeeem. en yakın bir zamanda şeyettiririm :D
ηiℓуу●
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ηiℓуу●

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 12, 2011 1:05 am Paylaş

Tamam şeyettirmeni bekliyoruz.:D :by:
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 12, 2011 3:53 am Paylaş

ybbbbb
delicik
Deneyimli
Deneyimli
delicik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1265
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1267
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bulgaristan Balchik
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 12, 2011 5:42 am Paylaş

Dean: ‘’Ne diyor seninki?”
Riri : ‘’Amaan ne diyecek. Her zamanki lafları. Salla onu.Bu akşam hakkında konuşalım!”
Elena: ‘’Bölüyorum ama bu akşam ben sizinle takılmasam?”
Dean: ‘’Niye erkek arkadaşına mı sözün var?”
Elena: ‘’Kes sesini”
Riri: ‘’Kız haklı hayatım.” Dedi ve Elena’ya döndü. ‘’Bizle neden takılmıyorsun? Sıkılıyor musun yoksa?”
Elena: ‘’Yoo. Hayır. Dean’ın dediği gibi erkek arkadaşıma sözümde yok. Sadece…Sizin yalnız kalmanız gerektiğini düşünüyorum. “
Riri: ‘’Ahh tatlım. Çok düşüncelisin! Değil mi Dean?”
Dean: ‘’Saçmalama Rihanna. Yalnız kalmamıza falan gerek yok. Sende bizimle geliyorsun Elena. Konu kapanmıştır!”
Elena,
Dean’ın böyle bir tepki vermiş olmasına çok şaşırmıştı. Dean onu
yanlarında mı istemişti yani? Sevgilisiyle baş başa iş pişirmek
dururken. Olacak iş değildi!
Elena: ‘’Ama siz-“
Dean tüm kelimeleri üstüne basa basa tekrar etti ‘’Sende bizimle geliyorsun Elena. Konu kapanmıştır. Anladın mı?”
Elena: ‘’Peki.”

aferin Dean Elena'yi hic yalniz birakma Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 650269930

süper olmus cnm devamini bekliyorum ve riri ye baska birisini bulursan DEAN da ELENA'ya kalirsa daha da süper olucak...
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 12, 2011 6:10 am Paylaş

Çok fantastic bir senaryo olmuş. Crying or Very sad
Çok eğlenceli -güzel.
Devamını dilerim canım (:
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 12, 2011 7:13 am Paylaş

delicik demiş ki:
Dean: ‘’Ne diyor seninki?”
Riri : ‘’Amaan ne diyecek. Her zamanki lafları. Salla onu.Bu akşam hakkında konuşalım!”
Elena: ‘’Bölüyorum ama bu akşam ben sizinle takılmasam?”
Dean: ‘’Niye erkek arkadaşına mı sözün var?”
Elena: ‘’Kes sesini”
Riri: ‘’Kız haklı hayatım.” Dedi ve Elena’ya döndü. ‘’Bizle neden takılmıyorsun? Sıkılıyor musun yoksa?”
Elena: ‘’Yoo. Hayır. Dean’ın dediği gibi erkek arkadaşıma sözümde yok. Sadece…Sizin yalnız kalmanız gerektiğini düşünüyorum. “
Riri: ‘’Ahh tatlım. Çok düşüncelisin! Değil mi Dean?”
Dean: ‘’Saçmalama Rihanna. Yalnız kalmamıza falan gerek yok. Sende bizimle geliyorsun Elena. Konu kapanmıştır!”
Elena,
Dean’ın böyle bir tepki vermiş olmasına çok şaşırmıştı. Dean onu
yanlarında mı istemişti yani? Sevgilisiyle baş başa iş pişirmek
dururken. Olacak iş değildi!
Elena: ‘’Ama siz-“
Dean tüm kelimeleri üstüne basa basa tekrar etti ‘’Sende bizimle geliyorsun Elena. Konu kapanmıştır. Anladın mı?”
Elena: ‘’Peki.”

aferin Dean Elena'yi hic yalniz birakma Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 650269930

süper olmus cnm devamini bekliyorum ve riri ye baska birisini bulursan DEAN da ELENA'ya kalirsa daha da süper olucak...

Teşekkürler canım (:
Bekleyip görelim Dean Elena'ya kalıyor mu :D

mltm demiş ki:
Çok fantastic bir senaryo olmuş. Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 3268751438
Çok eğlenceli -güzel.

Fantastik ? o.O
Her şeyi düşünmüştüm ama fantastik olabileceğini hiç hesaba katmamıştım Crying or Very sad

Teşekkür ederim tatlım (:
Kırık*
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Kırık*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 148
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 76
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/07/11
<b>Nerden</b> Nerden : Evden..
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : HK.

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 12, 2011 10:00 am Paylaş

mltm demiş ki:
Çok fantastic bir senaryo olmuş. Crying or Very sad
Çok eğlenceli -güzel.
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 12, 2011 10:04 am Paylaş

Fantastik bir şekilde teşekkür etmek isterdim ama beceremiyorum Crying or Very sad
Teşekkürler tatlım (:
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 12, 2011 11:13 pm Paylaş

sen yb koy biz anlarız fantastik olduğunu
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 9426
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2229
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Tuğçe'm.

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 12:32 am Paylaş

Tüm bölümleri okumuştum zaten (:

Nina var , Jensen var ,KATY VAR !!! Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 277638789

2 Bölümede bayıldım , merakla diğer bölümü bekliyorum (:
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 12:38 am Paylaş

Teşekkür ederim (:
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 11:04 am Paylaş

3. BÖLÜM
Jake’e olan sinirini eşyalarını hırpalayarak azalttıktan sonra dersi olduğu sınıfa doğru yürümeye başladı. Şu an aklında sadece Jake vardı. Aklında sadece intikam vardı. Aklında sadece ne yapacağı vardı. Aklında sadece ve sadece JAKE VARDI!
Katy : ‘’Günaydın Sersemler!”
Sersem? KatyCats’e daha yeni yeni alışmaya başlamışken ‘sersemler’ çok ağır gelmişti öğrencilere. Hatta öyle ağır gelmişti ki bir günaydın bile diyememişlerdi. Katy de bu durumu umursamamıştı zaten.
Katy çantasından çıkardığı kağıtları en öndeki öğrenciye vererek tüm sınıfa dağıtmasını istedi. Keyfini anca müzik dinleyerek yerine getirebilirdi.
Katy: ‘’15 dakika bireysel çalışma sonrasında beraber söyleyeceğiz. Eğer yeni sözlerimin ve bestemin içine ederseniz sizi doğduğunuza pişman ederim!”
-‘’Bu sözler mükemmel!”
Sınıftan gelen bir sesle tüm dikkatini o kıza vermişti Katy. Kendisine iltifat edilmesinden hoşlanıyordu. Şimdiye kadar hiçbir öğrencisinin hiçbir dediğine kulak asmamıştı ama şimdi durum gerçekten başkaydı. Mükemmel olduğunu kendi kulaklarıyla duyup, egosunu olabildiğince şişirip, enerji toplamalıydı. Sümsük beden öğretmeni Jake’i alt etmek için bunu yapmalıydı.
Katy : ‘’Sen, oradaki!” eliyle karşıyı işaret ederek devam etti konuşmasına ‘’az önce söylediklerini tekrar et!”
Tina hem şaşırmış hem de biraz ürkmüştü. Çenesi tutmayı bir türlü beceremiyordu. Ses tonunu ayarlamayı hiç mi hiç beceremiyordu ama çok güzel şarkı söyleyebiliyordu.
Tina : ‘’B-bu sözler mükemmel dedim. Yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim efendim! Ben –“
Katy: ‘’Özür dilemene gerek yok KatyCats. Bana eşlik etmeni isteyecektim sadece!”
Tina: ‘’Çok sevinirim efendim!”
Katy: ‘’Hemen cıvıma alt tarafı bir şarkı söyleyeceğiz!”
Tina: ‘’Pardon!”
Katy orkestraya komutu verdikten sonra şarkıyı söylemeye başladı. Hazır olduğunda Tina’ya da başla komutunu verip güzel bir düet sergileyeceklerdi.

[Katy]
You think I'm pretty

Without any make-up on

You think I'm funny

When I tell the puch line wrong

I know you get me

So I'll let my walls come down, down

[Tina]
Before you met

I was a wreck

But things were kinda heavy

You brought me to life

Now every February

You'll be my valentine, valentine

[Katy & Tina]

Let's go all the way tonight

No regrets, just love

We can dance until we die

You and I

We'll be young forever

Şarkı bitmemişti ama Katy orkestraya komutu verip yarıda kesmişti düeti. Kızın oldukça başarılı onu derinden etkilemişti. Bu okulda böyle değerli mücevherlerin olduğunu unutalı çok uzun zaman olmuştu çünkü.

o-o-o-o-o-o-o-o

Dean : ‘’Hadi ama Riri. Elena bizi bekliyor kızı ağaç ettik!”
Riri: ‘’Of Dean! Onu değil de beni düşünsen bir ara he? Ne dersin?”
Dean: ‘’Ben zaten hep seni düşünüyorum bebeğim. Sadece Elena’yı mutlu etmek istiyorum. O benim çocukluk arkadaşım Riri. Onu üzmek istemem!”
Yüzüne yerleştirdiği zoraki gülümsemeyle Dean’ın dudaklarına küçük ama alevli bir öpücük kondurdu Riri.Dean’in tüm dikkatini üzerine çekmek istiyordu. Onun ilgisi hoşuna gidiyordu. Dean’a aşık olmadığını biliyordu. Hoşlanmadığını da. Ama akıl almaz bir şekilde Dean’in yanında durmak istiyordu. Onu hissetmek istiyordu.

o-o-o-o-o-o-o-o

Tüm öğrenciler çıktıktan sonra biraz daha ortalığa çeki düzen verip öyle evine dönmek istemişti Jake.
Okulun tamamen boşaldığına emin olduktan sonra yavaş adımlarla çıkışa doğru ilerlerken koridorlarda yankılanan bir bayan sesi onu etkilemişti. Hatta sarsmışta denilebilirdi. Seri adımlarla sesin geldiği yöne doğru ilerlerken muhteşem sesin sabini çok merak ediyordu. Böylesine güzel bir sesin sahibinin ancak güzel bir hatuna ait olabileceğini düşünüyordu. Yanılmıyordu da.
O ses.
O ses, yedi bela Katy’e aitti.
Ne büyük şanssızlık! Oysa Jake neler düşünmüştü. Doğrusunu söylemek gerekirse hiçbir şey düşünmemişti. Onunki sadece kuru bir meraktı.
Katy: ‘’Şimdide beni mi dikizliyorsun?”
Jake en başta biraz şaşırıp etrafta ondan başka birileri olup olmadığını kontrol etti. Kadının her şeyi görmesi onu fena derecede hayrete düşürüyordu!
Jake sesine kattığı alay tınısıyla ‘’Yine mi boşa atıp dolu tuttun?” dedi.
Katy: ‘’Bu kez gerçekten gördüm.” Gözlerini gösterip “Gözlerimle!” dedi.
Jake ilk defa o zaman fark etmişti yedi bela Katy’nin gözlerinin rengini. Parlak mavi gözler kadını daha çekici ve şirin yapıyordu. Daha önce nasıl böyle bir güzelliği fark edemediğini düşünüyordu. Körsün Jake kör!
Katy: ‘’Oldukça büyüleyici gözlerini üzerimden çek sersem!”
Katy söylediklerinin farkına varınca ağzını elleriyle kapattı. Böyle bir hatayı nasıl yapabilmişti? Düşmanına nasıl iltifat edebilmişti?
Jake: ‘’Gözlerimi gerçekten büyüleyici mi buluyorsun?”

|||||||||||||||||||| BÖLÜM SONU ||||||||||||||||||||-
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 3 EmptyC.tesi Ağus. 13, 2011 11:10 am Paylaş

Katy: ‘’Oldukça büyüleyici gözlerini üzerimden çek sersem!”
Katy söylediklerinin farkına varınca ağzını elleriyle kapattı. Böyle bir hatayı nasıl yapabilmişti? Düşmanına nasıl iltifat edebilmişti?
Jake: ‘’Gözlerimi gerçekten büyüleyici mi buluyorsun?”

Vuhuuu süpersin Melekkk (:
Bayıldım yine.
Ellerine sağlık canım (:

En son dadlucadııı tarafından C.tesi Ağus. 13, 2011 11:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 6 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki