Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
YazarMesaj
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1831
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1333
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : herhangi bir yerden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hayal 'gerçekten' gü
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyPaz Ağus. 21, 2011 10:43 pm Paylaş

Kalemine sağlık Melek'cim yine çok güzel olmuş çok iyi yazıyorsun bana kalırsa tek başına devam et ama sen bilirsin Laughing
Devamını merakla bekliyorum
O devasa gözler daha neler yapıcak acaba :hehe:
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6593
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4042
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ANKARA

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyPaz Ağus. 21, 2011 10:47 pm Paylaş

ya melek yb gelsinn
http://forum.emreaydin.org/
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2073
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1368
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/08/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyPaz Ağus. 21, 2011 10:52 pm Paylaş

heart vacancy demiş ki:
Kalemine sağlık Melek'cim yine çok güzel olmuş çok iyi yazıyorsun bana kalırsa tek başına devam et ama sen bilirsin Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 277638789
Devamını merakla bekliyorum
O devasa gözler daha neler yapıcak acaba Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 347122

Teşekkür ederim Kevser'cim (:
Tek başına yazarım yazmasına da aklıma hiç enteresan fikirler gelmiyor. Benim sağlam bi fikir babasına ihtiyacım var :hehe:
Bekleyip görelim o devasa gözler ne yapıcak :D Tekrar teşekkür ederim canım (:
http://kkatycatt.tumblr.com/
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 2:00 am Paylaş

5. BÖLÜM

Ders son hızıyla devam ederken bu durumdan şikayetçi olan sadece Tina idi. Daha ilk gördüğü dakikada tutulduğu Jake’in Katy’e olan bakışlarını hiç beğenmemişti.
Tina: ‘’Hocaaam!”
Jake: ‘’Söyle Tina?!”
Tina : ‘’Bayan Perry’i süzmeyi kesip derse odaklansanız mükemmel olacak!”
Katy duyduklarına şaşırırken Jake’in kendini süzdüğünü öğrenmesi gururunu okşamıştı. Çünkü Jake ile arasındaki çekimin farkındaydı. Onlar bir elmanın iki yarısıydılar.
Jake: ‘’Sende beni izlemeye son verip arkadaşlarının yanına gitsen daha güzel olur!”
Sinirlenmişti Jake. Bacaksızdan ilk gördüğü andan itibaren negatif enerjiler alıyordu. Hiç tekin değildi o kız!
Katy: ‘’Sen beni mi izliyordun?”
Jake: ‘’Evet.”
Katy, Jake’in karşı geleceğini düşünmüştü ama aldığı kesin yanıta çok şaşırmıştı. Bugün şaşkınlıkların günüydü ve gün daha yeni başlıyordu!
Jake: ‘’Bilmem farkında mısın ama çok güzelsin Katy!”
Evet yaşadığı şaşırma seanslarının sonunda şimdide şoka girmiş öksürmeye başlamıştı.
Jake: ‘’İyi misin?”
Telaşlı gözlerle Katy’e bakarken konuya böyle hızlı daldığı için kendine içinden okkalı bir küfür salladı Jake. Ona zarar gelmesini nedendir bilinmez ama istemiyordu!
Öksürükleri azalınca bakışlarını Jake’e çevirip söylediklerinin bir şaka olduğunu düşündü. Ama adamın yüz hatları gayet ciddiydi. Şaka yapar gibi bir hali yoktu.
Katy: ‘’Benimle flört etmeye çalıştığının farkındayım sersem!”
Jake: ‘’Eee?”
Katy: ‘’Ne ee? Kafan basmıyor mu?”
Jake: ‘’Asıl senin kafan basmıyor mu Katy? Sınıfına daldığım andan beri aramızda oluşan bağdan benim gibi seninde bal gibi haberin var.”
Katy hızla oturduğu sandalyeden kalkıp kapıya doğru bir hamlede bulundu. Gerçekleri duymak canını acıtmıştı.
Jake: ‘’Şimdide kaçıyor musun yani? Güzeeel. Çok güzel. “
Katy: ‘’Ben kaçmıyorum işlerim var!”
Jake: ‘’Peki o zaman bu akşam benimle yemeğe çık! 8 de alırım seni!”
Katy: ‘’Evim?”
Jake: ‘’Adresi mesaj atarsan sevinirim!”
Katy: ‘’Peki”
Jake: ‘’Geliyorsun yani?”
Katy: ‘’Sana kaçmadığımı söylemiştim” dedi ve kapıyı hızla çarpıp gitti. Arkasında kalbi kanat takan şaşkın Jake’i bırakarak…
o-o-o-o-o-o-o-o-o-o
Riri: ‘’Yeter artık dayanamayacağım sana! Bıktım senden ve hiç bitmeyen Elena muhabbetinden!”
Dean: ‘’Hayhay. Memnuniyetle. Ayrılalım sende kurtul, bende!”
İki sevgili birbirlerine çemkirirken söylenenlere kulak misafiri olan biri daha vardı. Elena…
Onların ayrılmalarına sevinmişti. Hemde çok sevinmişti.
Riri: ‘’Bizi duvarın arkasında dinlemeyi bırak da buraya gel El!”
Elena titrekçe sindiği duvardan ayrılıp ikilinin bulunduğu yere doğru yürümeye başladı. Artık her şeyden sıkılmıştı. Ne olursa olsun umrunda bile değildi!
Dean: ‘’Sen bizi mi dinliyordun?”
Elena: ‘’Şey… Ben… İstemeden-“
Riri Elenanın sözünü kesip çemkirmesine kaldığı yerden devam etti. ‘’İstemeden mi? Bari şimdi yalan söyleme Elena! Dean’a deliler gibi aşık olduğunu biliyorum. Duyduklarına sevinmiş olmalısın!”
Dean kulaklarına inanamamıştı. Biricik arkadaşı onu mu seviyordu ? İyide bu nasıl olurdu ki?
Dean: ‘’Doğru mu Elena?”
Elena cevap vermemişti ama Dean bu sessizliğin ne anlama geldiğini çok iyi anlamıştı. Elena ona aşıktı ama onun bundan yeni haberi oluyordu. Ne kadar kör ve aptaldı!
o-o-o-o-o-o-o-o-o
Jake tam 8 de korkarak Katy’nin mesajında tarif ettiği yere gelmişti. Korkuyordu. Ekilmekten, reddedilmekten korkuyordu.
Kapıdan dışarı çıkan güzelliği görünce tüm korkuları toz olup rüzgarda savruldu. Ekilmemişti!
Jake: ‘’Çok…Çok güzel olmuşsun!”
Katy: ‘’Teşekkür ederim!”
Daha fazla dayanamayıp Katy’nin sol yanağına masum bir öpücük kondurmuştu Jake. Yaptığının yanlış olduğunu biliyordu. Biraz sonra yanağında patlayacak olan bir tokat olduğunu da biliyordu.
Katy: ‘’Yemeği burada mı yiyeceğiz?”
Şimdi şaşırma sırası Jake de idi. Yanağında kocaman bir tokat patlamamış, herhangi bir tartışmanın içine girmemişlerdi. Bu gerçekten çok şaşırtıcıydı.
Jake ‘’Odunluğuma ver!” dedi ve Katy’nin arabaya binmesine yardımcı olduktan sonra hızla kendi tarafına geçip yerine yerleşti.
o-o-o-o-o-o-o-o-o
Katy ve Jake son derece mutlu ayrılmışlardı evin önünden ama peşlerindeki takipçilerinden haberleri elbette yoktu!

|||||||||||||||-Bölüm Sonu-||||||||||||||||||||||

Eveeet bir bölümün daha sonuna geldik :D
Umarım beğenirsiniz (:
Ve bu bölüm final öncesi son bölümdü. Bundan sonraki bölüm final olacak yani :D
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 2:08 am Paylaş

devam canım yine süpesin
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 2:09 am Paylaş

Bu Tina'yı sevmedim ben
Çek o pençelerini Jake'in üzerinden
Ellerine sağlık Melek'cim
Yine çok etkileyici ve harika bir bölümdü
Katy'nin bu kadar sakin kalmasına şaşırdım doğrusu
Yeni bölümü ve şu takipçileri merakla bekliyorum canım (:
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3055
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1694
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Katy Perry yi Beni.

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 3:10 am Paylaş

Ovv final dün konustugumuz gibi olucak sanırım Crying or Very sad
Katy 180 derece dönmüş adeta,hic sinirlenmedi Jake'e Crying or Very sad
Yine süper Melek,Final'i sabırsızlıkla bekliyoruz efenim Crying or Very sad
http://katyperryyibeni.tumblr.com
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 3:12 am Paylaş

Jack`DaNieLsSs'~ demiş ki:
Ovv final dün konustugumuz gibi olucak sanırım Crying or Very sad
Katy 180 derece dönmüş adeta,hic sinirlenmedi Jake'e Crying or Very sad
Yine süper Melek,Final'i sabırsızlıkla bekliyoruz efenim Crying or Very sad
ne finali yaaaa
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 3:14 am Paylaş

Bundan sonraki bölüm final.
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 3:15 am Paylaş

niyeee yaaa haksızlıkk ama bu:(
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 6:24 am Paylaş

küçük cadı demiş ki:
devam canım yine süpesin

Teşekkür ederim .

●Ķevseŗ● demiş ki:
Bu Tina'yı sevmedim ben
Çek o pençelerini Jake'in üzerinden
Ellerine sağlık Melek'cim
Yine çok etkileyici ve harika bir bölümdü
Katy'nin bu kadar sakin kalmasına şaşırdım doğrusu
Yeni bölümü ve şu takipçileri merakla bekliyorum canım (:

Bende sevmiyorum Tina'yı Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 3268751438 Teşekkür ederim tatlım (:
Çok ani oldu ama bir an önce bitsin diye uğraşıyorum :D Tekrar teşekkür ederim Kevser'cim (:

Ovv final dün konustugumuz gibi olucak sanırım Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 3268751438
Katy 180 derece dönmüş adeta,hic sinirlenmedi Jake'e Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 3268751438
Yine süper Melek,Final'i sabırsızlıkla bekliyoruz efenim Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 3268751438

Eveeet aynen öyle olcak Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 3268751438 En mantıklısı ve psikopatcası o Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 3268751438
Pek uzun sürmeyecek ne de olsa Katy'nin bu halleri Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 795560
Fikirler ve yorum için çok teşekkür ederim efenim Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 3268751438

küçük cadı demiş ki:
Ovv final dün konustugumuz gibi olucak sanırım Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 3268751438
Katy 180 derece dönmüş adeta,hic sinirlenmedi Jake'e Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 3268751438
Yine süper Melek,Final'i sabırsızlıkla bekliyoruz efenim Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 3268751438
ne finali yaaaa

Sanırım en alta yazdığımı görmemişsin. Neyse 6. bölüm final olcak.
İki senaryoyu bir arada götürebileceğimi sanmıyorum.
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyPerş. Eyl. 22, 2011 7:07 am Paylaş

Ortiğğ Final bölümünü istiyorum,kolun gecince önce buna başla Crying or Very sad
Şimdiden kolay gelsin "bebeyim" Crying or Very sad
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyCuma Eyl. 23, 2011 5:10 am Paylaş

ya nolur final yapma:(
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyC.tesi Eyl. 24, 2011 1:16 am Paylaş

Ortiğğ Final bölümünü istiyorum,kolun gecince önce buna başla Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 3268751438
Şimdiden kolay gelsin "bebeyim" Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 3268751438

Bölümün yarısını yazdım zaten de, sonunu bi türlü bağlayamadım . Hoşuma gidecek kıvama getirince eklerim 'bebeyim' Crying or Very sad
şimdiden Teşekkür ederiim Crying or Very sad

küçük cadı demiş ki:
ya nolur final yapma:(

Yaptım, olacak Crying or Very sad
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyC.tesi Eyl. 24, 2011 2:40 am Paylaş

6. BÖLÜM

Tina Jake’i elde edebilmek için her şeyi yapmaya hazırdı. Gözü ondan başkasını görmez olmuştu birkaç günde.
Dersteyken duydukları da iyice sinirlenmesine neden olmuştu. İlk aşkıyla huysuz müdüresinin adını aynı cümlede duymaya bile tahammül edemezken bu akşam baş başa yemek yiyecek olmaları bardağı taşıran son damla olmuştu.
Tina da çareyi harekete geçerek bulmaya çalıştı. Ne yapıp edip Katy’i ortadan kaldırmalıydı. Yoksa ne Katy Jake’i bırakırdı, ne de Jake Katy’i bırakırdı…

o-o-o

Katy ve Jake birbirlerine karşı ördükleri duvarları hızla yıkarken her şey yolunda gibi görünüyordu. İkiside bulunduğu durumdan gayet memnundular.
Jake: ‘’Sana bir şeyler söylemeliyim ama lütfen ben bitirene kadar sözümü kesme!”
Katy, Jake’in söylediklerini deli gibi merak ederken sadece ‘dinliyorum’ manasında kafasını sallayabilmişti.
Jake: ‘’Çok uzun bir süre olmadı seni tanıyalı ama ben seni yıllardır tanıyor gibiyim. Seninle konuşurken, gülerken hatta tartışırken bile zevk alıyorum. Ve bu söylediklerimden sonra hiçbir şeyin aynısı gibi olmayacağını da biliyorum ama lütfen, yalvarırım bana karşı ciddi ol ve sorumu iyice düşün.”
Jake cebinden çıkardığı pırlanta kutusunu açarak Katy’e doğru uzattı. Şimdi hayatının ilk ve son evlenme teklifini yapacaktı ve son derece heyecanlıydı.
Jake: ’’Seni seviyorum ve hiç bırakmayacağıma söz veriyorum. Benimle evlenir misin?”
Katy kendisine sorulan soru karşısında dona kalmıştı. Sıradan bir evlilik teklifinin kendisini bu kadar etkileyebileceğini hiçbir zaman düşünmemişti.
Katy: ‘’Ben…Ben…Şey.”
Jake karşısındaki güzelliğin kıvranarak kurduğu cümleyi yarıda keserek ‘’Şimdi cevap vermek zorunda değilsin. Beklerim. Kabul edene kadar beklerim seni.” Dedi.
Katy: ‘’Peki… Anlayışın için teşekkür ederim. Kalkalım mı artık?’’
Jake: ‘’Olur, sen nasıl istersen.”

o-o-o

Sabah okulda yaşanan olaylardan sonra Dean bir türlü Elena’ya ulaşamıyordu. Binlerce kez aramıştı ama aldığı yanıt hep aynıydı ‘aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor.’ Dean de bu durma daha fazla dayanamayıp soluğu Elena’nın kapısının önünde almıştı.
Kapının ziline korkarak çaldıktan sonra içinden sürekli aynı cümleyi tekrarlıyordu. “Ya hep, ya hiç!”
Elena: ‘’Neden geldin? Aşağılamak için mi, dalga geç-“
Elena daha cümlesini bitirmeden Dean Elena’nın dudaklarına yapışmıştı bile. Ona olan hislerine anca bu yolla aktarabileceğine inanıyordu.
İkiside nefessiz kalınca istemeden de olsa güç bela ayrıldılar birbirlerinden.
Elena: ‘’Sen? Beni öptün!”
Dean: ‘’Sende beni öptün.”
Elena: ‘’Ama-“
Dean: ‘’Aması yok Elena. Seni seviyorum. Bunu bugün daha iyi anladım. Daha önce fark edemediğim içinde özür dilerim.”

o-o-o

Sabah uyanınca herkesin mutlu olması gerekirken hepsinin içindeki nedeni belli olmayan kötü hisler buna engel oluyordu. Her şey yolundaydı ama bir şeyler ters gidiyordu.

o-o-o

Aslında bu bölümün son olması gerekiyordu ama bi türlü son kısmı bağlayamadım. İlham perilerim beni bırakıp kaçtılar galiba. :D
Neyse işte; Umarım bölümü beğenirsiniz!
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyC.tesi Eyl. 24, 2011 2:48 am Paylaş

Ow yes işte budur YA :d
eLlerine sağlık melek Abla (:
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyC.tesi Eyl. 24, 2011 2:50 am Paylaş

Teşekkür ederim canım (:
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyC.tesi Eyl. 24, 2011 2:55 am Paylaş

güzl olmuş ama keşkem bitirmeseydin:( devamda diyemiyorum offffffffffffff
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyC.tesi Eyl. 24, 2011 2:56 am Paylaş

Teşekkür ederim, bitirmek zorundayım (:
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyC.tesi Eyl. 24, 2011 2:57 am Paylaş

peki napalım Sad güzel olmuş ellerine sağlık
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyC.tesi Eyl. 24, 2011 3:00 am Paylaş

Tekrar teşekkür ederim (:
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyC.tesi Eyl. 24, 2011 3:01 am Paylaş

Anemm final olmayaydı eyidi ama ne yapalım demek sen öyle sitedin (:
Yine harika yine muhteşem olmuş o ne klasik ne etkileyici ne romantik bir evlenme teklifi öyle :mutluluk:
Weeent duy sesimi :aaa:
Bölümün devamını yani asıl kısmını bekliyorum hayatım.
Ellerine hayal gücüne sağlık (:
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyC.tesi Eyl. 24, 2011 3:05 am Paylaş

●Ķevseŗ● demiş ki:
Anemm final olmayaydı eyidi ama ne yapalım demek sen öyle sitedin (:
Yine harika yine muhteşem olmuş o ne klasik ne etkileyici ne romantik bir evlenme teklifi öyle Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 62342
Weeent duy sesimi Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 1021610377
Bölümün devamını yani asıl kısmını bekliyorum hayatım.
Ellerine hayal gücüne sağlık (:

Konu kalmadı, yazacak bir şey bulamıyorum. O yüzden vıcıtmadan bitirmeliyim :D
Klasik ve iğrenç bi evlenme teklifi olduğunu biliyorum ama ne yapıyım duygusal biri değilim ve böyle bölümleri yazarken fena halde geriliyorum :D
Çok teşekkür ederim canım :mutluluk:
Jack`DaNieLsSs'~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Jack`DaNieLsSs'~

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyCuma Ekim 07, 2011 4:29 am Paylaş

Faynıl bölümü is Where?
İlla söylüycezmi la Crying or Very sad
Faynıl bölümü istiyorum bebeyim Crying or Very sad
KatyninNinesi
Moderatör
Moderatör
KatyninNinesi

MesajKonu: Geri: Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.] - Sayfa 5 EmptyCuma Ekim 07, 2011 4:35 am Paylaş

Faynıl bölüm is Where demek basit tabii, yazmadım hala. Yazamıyorum la Crying or Very sad Crying or Very sad

Söyleyecen tabi, tuşlar parmağına mı yapışıyo bebeyim Crying or Very sad

Na na na na na na na na na yeah High School - Final Bölüm Sayfa 19 [Murat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
5 sayfadaki 6 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki